Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Safiris

Upisao:

Safiris

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1231

PUTA

OD 14.01.2018.

Prva čakra - Muladhara

Prva čakra - Muladhara
Poezija

 

 

 

Tijelo je centar božanske moći

Energija juriša kanalima bez broja

Od korijena do vrha radosno kad kroči

Obgrljuje auru u nekoliko sloja ...

 

Vareni vulkan na leđnome dnu

Iskričavo žarku energiju pobuđuje

Stopala uzemljuje na zemaljskome tlu

Ponekad sa željama um naš izluđuje...

 

U vatrenome obruču energije kruže

Podižu  plamen sa dna do vrha

Erotično šireći miris poput ruže

Probuditi životnost tom vrtlogu je svrha...

 

Energija kad naiđe na obrambeni zid

I prepreku ovu savladati ne želi

U čovjeku bude se plašljivost i stid

I ničemu se više duša ne veseli ...

 

Svrhovitost postojanja obasjana leži

Žarkim se svjetlom hrani ova moć

Od vlastitog postojanja energija ne bježi

Ka višem nivou morati će proć'...

 

Uzburkani slap vatrene lave

Latice sljubljene u plamteći cvijet

Uzemljenu postojanost ljudskog bića slave

Korijenjem dodirujući  sav duhovni svijet...

 

(safiris.blog2009)

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 15.07.2009. 19:43h

  Član pontifexMerlin0 čini mi se da ova pjesma spada više na portal GIRIJA info nego na Magicus. Izvinjavam se čitaocima ovog portala, ali sve čakre i svi Sai Babe, sve Girije i sve nebuloze indijske filozofije izazivaju u meni uzburkanost životne energije. Bio sam tamo gdje se propovjedaju čakre i nisam osjetio ništa do gnušanja prema onima koji iz svog neznanja šire i mistificiraju energiju iz koje smo izrasli i koja jednostavno postoji u nama, postoji od svog početka, od onog sudbonosnog velikog praska, a možda i prije njega. Što su čakre, prva, druga ,treća, četvrta i onda ona koja nas poziva tamo od kuda smo izrasli. U svijest više spoznaje. ŠTO JE TO??????? Prvo GIRIJA svojim tekstovima, sada SAFIRIS svojom pjesmicom i sada se pitam tko će se još javiti na Magicusu, portalu koji svojim imenom obećava put ka izlječenju od nebuloznih gluposti kojima smo bombardirani. Zar moderni MAGICUS nije izlječitelj od nebuloza ili je on još uvijek samo nesigurnost onih koji su se utapljali u neznanju????
 • 15.07.2009. 19:48h

  Član safirisMerlin7

  pontifex

  Pontifex...hm...prije mi se čini da se neka kukavna dušica ugnjezdila pod ovim nikom...poznata kukavna dušica... svjetlosni zagrljaj od Safiris i puuuuuuuuuuuusa:-*)
 • 15.07.2009. 19:54h

  Član pontifexMerlin0 draga safiris mislim da tebe muči paranoja i vječni strah od onih koji te ne vole. zamisli se malo i učini nešto sa tvojom prestrašenom dušom.
 • 15.07.2009. 19:57h

  Član ivanaMerlin2

  @pontifex

  Manageru dragi..... kako banka, kako lova, \'oće li to naprijed ? Sve pod kontrolom tamo ? Nemoj da izmakne, molim te. Pusti čakre, imaš ti važnijeg posla, zar ne ? Nemoj, molim te, da ti išta uzburka čakrice, tržište kapitala je već dovoljno zbrčkano.
 • 15.07.2009. 20:12h

  Član safirisMerlin7

  pontifex

  Čovječe, vidi ti to, postavio si sam sebi točnu dijagnozu...jesi li svjestan/na toga...\"paranoja i vječni strah od onih koji te ne vole.\" Zrcaljenje , kako voliš naglašavati ... jado moja, što da ti kažem... voli me, ne voli me, voli me, ne voli me... aaaaaaaaah, što ćeš, ravnoteža u svemu neka vlada, evo tebi svjetlosni zagrljaj da iz duše istjera ti jada... čuj, nisi ni pročitao moju pjesmu, pa da, čim vidiš autora, kažeš bljaaaaaaaak, totalni mrak.... jer očito pratiš već duže vrijeme događaje na ovom portallu...možda ti je prva čakra zblokirana jer kao menađer sjediš malo počesto, neaktivan si mi nešto, \" prijatelju\"... da, zato i ne možeš i ne znaš protumačiti smisao ove pjesme...dobro, nije za osuđivanje... već sam davno rekla, različite su nam valne dužine... a ni \"kuršlus\" nije doveo do promjene... nema veze, ima još čakri za opjevati, možda negdje klikne, pa se \"mudra\" glava, na rimu privikne:):):)
 • 15.07.2009. 20:15h

  Član pontifexMerlin0

  ivana

  čitam tvoje nikakve komentare, komentare bez okusa i mirisa, komentare ukradene Vajranu i njegovoj radosnoj kupki, komentare bez osobnosti, komentare koji su toloko općeniti da prestaju biti komentari nego se pretvaraju o rijeku oooooooooo, aonda u 000000000000000, pa onda u zvjezdice, pa u zreze, pa u nešto što više nije komentar. ivana draga ostani vjerna sebi i svoim dobrim tekstovima. Tu si doista doma, a banke i lovu prepusti meni. tu sam doma, tu prodajem muda za bubrege ovakvima kao što si ti. A služeći se čakricama prodajem i lizing onima koji nisu svjesni da nisu kreditno sposobni, prodajem im automobile koja nisu u stanju platiti i onda uživam u njihovoj ne sposobnosti. Čakre ih nažalost u toj trgovoni nisu pomogle. IVANA ostani u pjenušavoj kupki, ostani u nulama i i zvjezdicama, ali ostavi managerestvo da bude managerstvo. Smiješan je tvoj komentar jer prisranist ne pomaže onima koji se guše u financijskoj krizi. pa čak ni u duševnoj krizi.
 • 15.07.2009. 20:20h

  Član safirisMerlin7

  ivana

  aha, u tom gru leži zeko...pontić nam je ljubomoran na Vajrana i radosnu kupku...no dobro, puzla,po puzla, i mozaik se slaže:):):)
 • 15.07.2009. 20:52h

  Član ivanaMerlin2 Ma sve je super, dobro bi došlo da netko ovdje podijeli svoje znanje i o financijama. Nažalost, to su obično znanja koja se ne dijele među obične smrtnike, nego ih se dere, kao što je gore navedeno. Gle ovo: \"uživam u njihovoj nesposobnosti\", \"prodajem muda za bubrege\" ! Divota ! Vrhunski ! Blagotvorno za dušu, plemenito, produhovljeno. Takvu vrstu managerstva ti sa zadovoljstvom ostavljam, dragi pontifex. Neka ti bude menagerstvo. Bojim se jedino za tebe, ova bi ti stranica mogla u takvom managerstvu zaista zasmetati. Čudi me da si tu. Svejedno, dobrodošao, novi članu, i od tebe ću nešto naučiti.
 • 15.07.2009. 21:06h

  Član pontifexMerlin0 drago mi je da ivana i safiris uživaju u pisanju komentara. Očito sam svojim javljanjem doprinjeo da se pokažu u svom pravom sjaju i da pri tome još i uživaju. Uživajte drage moje, pišite o sebi i ugodnu večer vam želim.
 • 15.07.2009. 21:13h

  Član safirisMerlin7

  Ivana

  Hm, i meni se ove njegove riječi motaju po glavi... Ivana pravo kaže, nešto ćemo naučiti od njega...možda kakva ne želim biti... @Pontiću...pročitaj si malo svoje komentare, svoje riječi, možda da se i zamisliš koji puta nad njima ako već činiš takva djela... ako je to tvoj sjaj u kojemu uživaš...a neka te... tvoj izbor:(:(:(
 • 15.07.2009. 22:08h

  Član vajranMerlin5 balončići oko balona radosti zvanog safiris... zvani aura... balončić koji od dna prema vrhu ispušta mnoštvo malih, malih balončića.... i sve zapjenjeno pjenom radosti.... safirasto... :-)
 • 15.07.2009. 23:23h

  Član vajranMerlin5

  pontifex-u...

  Meljem Meljem kukuruz, Miješam ga sa sojom, Svinje su sve deblje Ne odlukom svojom. U starome mlinu Pšenicu meljem, Kući vreće s brašnom Nosim sa veseljem. A kad malo popijem U napadu tuposti, Moram priznat nevoljko Meljem same gluposti.
 • 15.07.2009. 23:28h

  Član vajranMerlin5 ups... sebi vajrane, sebi si to pisao... daj se lijepo skoncentriraj..... ovaj pontifex nosi u sebi energije četiri osobe.... četiri u jedan ljudi moji... najsavršeniji proizvod koji sam upoznao je je šampon tri u jedan.... ali četiri, to nadilazi tehnološke mogućnosti svake proizvodnje... to je već umjetnost... kakva-takva, ali umjetnost.....
 • 15.07.2009. 23:29h

  Član vajranMerlin5 e tako... ono gore je dakle meni... ovo dolje je za mistera for in uan...
 • 15.07.2009. 23:33h

  Član vajranMerlin5 ma ne... opet pogrešno... sada sam definitivno sve zbrkao... karambol total.... izjavljujem poništenje svega i zalijevam sve pjenom radosnom... ooooooooo +++++++++++++++++++++++++ ooooooooooooooooooo************************************** OOOOOOOOOOooooooooo .................:::::::::ooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooo i ne tipkaj tolike točkice, jesi li čuo vajrane... i pazi na veliko i malo slovo....
 • 15.07.2009. 23:34h

  Član vajranMerlin5 i ne melji više....
 • 15.07.2009. 23:34h

  Član vajranMerlin5 ma kome ti to.... a...
 • 15.07.2009. 23:35h

  Član vajranMerlin5 i ne razgovaraj sam sa sobom... jesi li čuo...
 • 15.07.2009. 23:57h

  Član mlabosMerlin14 pontifex bi barem mogla promijeniti stil i dinamiku pisanja...:))))
 • 16.07.2009. 09:08h

  Član gemini1Merlin3 Mislim da Safira uživa u svom svijetu i da joj ništa ne fali. Na žalost ne znam pisati kao ona i nisam tip za poeziju, ali svi imamo neke talente. Ali mogu osjetiti njen svijet mašte. I magnetski privlači slične pa joj je portal uvijek pun posjetioca.
 • 16.07.2009. 19:37h

  Član pontifexMerlin0

  mlabos

  nakon optuživanja, mljevenja kukuruza, nakon karambolaža u komentarima, slijedi tvoj komentar o dinamici moga pisanja? Što da promjenim kada još ništa na ovom portalu nisam napisao? Na portal se nisam prijavio da širim znanje, nego slijedeći uputu, KOMENTIRANJE DOZVOLJENO SAMO ČLANOVIMA, učlanih se da komentarom u obliku pitanja nešto naučim i proširim svoje znanje. Mislio sam da dobro razumijem uputu ispod objavljenog teksta. Tu sigurno ne stoji, komentiraj samo onda ako ti se tekst sviđa. Ako je tako onda bi trebali promijeniti uputu u DOZVOLJENO KOMENTIRANJE SAMO ONIMA KOJI SE TEKSTU DIVE. A sada pitam tebe Mlabos o kojoj dinamici ti govoriš, na što aludiraš? Pozivaš li ti to uistinu slučajnog čitaoca da se ovim lepršavim pjesmicama divi? Onda ja ne razumijem ime ovoga portala, da vjerovatno ne razumijem što doslovno znači MAGICUS.
 • 16.07.2009. 19:48h

  Član mlabosMerlin14 :)))))))
 • 16.07.2009. 19:59h

  Član pontifexMerlin0 obožavam ikone koje govore više od napisanih riječi, ikonama se može reči više običnih riječi koje bi eventualno povrijedile pisca ovih pjesmica. Prihvatam tvoj sedmerostruki osmijeh kao odgovor na moja pitanja. Da ikonogravskim osmijehom se može puno toga reči, onako BALAŠEVIĆEVO- ZAGREBAČKIM stilom \"Da se ne bi opekel rajše niš ne bum rekel\"
 • 16.07.2009. 20:17h

  Član pontifexMerlin0

  mlabos

  dragi ili draga mlabos već mjesecima, ne komentirajući, ne pišući tekstove, sudjelujem u tvojim pokušajima da sjediniš, kvalitetu autorskih tekstova sa jeftinim pjesmicama koje su izrasle iz lažnog života, pokušavaš sjediniti nestvarne osjećaje sa kvalitetom tekstova koje ti sama ili sam objavljuješ. Divim ti se Mlabos, da divim ti se , jer ja sigurno ne posjedujem tu mirnoću kojom bi mogao zaboraviti uloženu energiju u godinama sticano obrazovanje, obrazovanje koje se ovakvim jeftinim pjesmicama pretvara u jeftinoću postojanja, u zaborav onoga čemu smo učeći težili. Da mlabos tebi se doista divim, a to je možada ipak jedna od duhovnih metoda koje sam u svom izrastanju u čovjeka propustio.
 • 16.07.2009. 21:12h

  Član vajranMerlin5 Meljem Meljem kukuruz, Miješam ga sa sojom, Svinje su sve deblje Ne odlukom svojom. U starome mlinu Pšenicu meljem, Kući vreće s brašnom Nosim sa veseljem. A kad malo popijem U napadu tuposti, Moram priznat nevoljko Meljem same gluposti. ....meljem kukuruz d.o.o.
 • 03.04.2011. 20:57h

  Član shadowofsoulMerlin10 ovo je nešto što nitko ne razumije - tko je tko?

SADRŽAJ UPISAO

Član SafirisMerlin7 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana safiris dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝

Napiši nešto, ostavi trag

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro. Nebo je bilo prekrasno. Tko nije gledao propustio je nešto jako lijepo. Lp

  29.03.2023. 07:49h
 • Član bglavacbglavac

  Večeras gledamo u nebo i uživamo u prilici da gledamo planete u njihovoj šetnji nebom. LP

  28.03.2023. 17:32h
 • Član bglavacbglavac

  Sretna vam nedjelja dragi magicusi. Lijep pozdrav!

  26.03.2023. 04:46h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ❤️ ☕ ☕♥♥♪♫♫♪♥♥

  22.03.2023. 17:01h
 • Član vanessavanessa

  .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥21.3.23 pozdrav od zločeste

  21.03.2023. 15:36h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima, kolikovas ima.

  19.03.2023. 18:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  17.03.2023. 06:57h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

RADOST - SRETAN ROĐENDAN VAJRAN!!! Druga čakra - SVADHISTHANA