mlabos

8

Broj Merlina

- OSHO ZEN TAROT tečajevi - INDIJSKA ASTROLOGIJA (JYOTISH): savjetovanje i tečajevi jyotisha (Uz pomoć vedske astrologije zajedno ćemo pokušati osvijetliti dio vašeg bića potisnutog duboko u nesvjesnom. Onaj dio koji baca sjenku na vaš život. Jyotish znači svjetlost i dovoljan je samo jedan kratki bljesak spoznaje da nam promijeni čitav život. Formula kvalitetnijeg života glasi ? prepoznati, osvijestiti i prihvatiti.) - ŠKOLA TAROTA: ezoterijska psihologija, prepoznavanje arhetipova i otkrivanje osobnih i zajedničkih simbola, preispitivanje vlastitih i stečenih vjerovanja i stavova, stvaranje novih koji nas podržavaju, rad na proširenju svjesnosti. - USUI REIKI: japanska tehnika za relaksaciju i ublažavanje stresa, koja istovremeno djeluje iscjeljujuće. Dovodi u ravnotežu um i osjećaje, unapređuje naš psihološki i duhovni rast i razvoj. - KARUNA REIKI:Karuna je sanskrtska riječ koja se koristi u hinduizmu, budizmu i zenu. Prevodi se kao akcija koja se poduzima u svrhu umanjivanja patnji drugih ljudi, a može se prevesti i kao ?sućutno djelovanje?. Karuna Reiki sustav usavršio je William L. Rand. Simboli su kanalizirani od nekolicine drugih reiki majstora (Marcy Miller, Kellie-Ray Marine, Pat Courtney, Catherine Mills Bellamont, Marla Abraham). Mob: 098/95 37 245 Tel: 01/ 34 59 049 E-mail: majalabos@gmail.com
Član mlabos

Upisao:

mlabos

BUDIZAM - MUDRI VODIČ

BUDIZAM - MUDRI VODIČ Postupno ćete iskusiti da ste u stanju oslobađati se sve brže tmurnih osjećaja koji su vladali vašim životom, i ta sposobnost da se to učini jest čudo najveće od svih. Terton Sogyal, tibetanski mistik, rekao je da ne bi bio zadivljen nekim tko bi mogao pretvoriti pod u strop ili vatru u vodu. Stvarno je čudo, rekao je, ako bi se netko oslobodio samo jednog negativnog osjećaja.
Član mlabos

Upisao:

mlabos

BUDIZAM - MUDROST BEZ-SEBNOSTI

BUDIZAM - MUDROST BEZ-SEBNOSTI Zamislite osobu koja se neočekivano budi u bolnici nakon prometne nesreće ustanovivši da pati od totalne amnezije. Izvanjski, sve je netaknuto: ima isto lice i oblik, njeni osjećaji i njen um su tu, ali nema nikakav pojam ili bilo kakav trag u sjećanju o tome tko ona zaista jeste. Na točno isti način, mi se ne možemo sjetiti našeg istinskog identiteta, naše izvorne prirode.
Član mlabos

Upisao:

mlabos

BUDIZAM - VRATA USAVRŠAVANJA

BUDIZAM - VRATA USAVRŠAVANJA U stvari, dok nastavljamo dalje duhovnim putem, učimo kako izravno raditi s našim utvrđenim shvaćanjima. Cijelo naše staro shvaćanje svijeta ili činjenica ili čak nas samih je pročišćeno i raspršeno, i sasvim se novo, što bi vi mogli nazvati „nebesko" polje vizije i razumijevanja otvara.
Član mlabos

Upisao:

mlabos

BUDIZAM - RAZLIČITE ZBILJE

BUDIZAM - RAZLIČITE ZBILJE U budističkom duhovnom treningu mi smo pripremani, kroz medita­ciju, za točno otkrivanje različitih međusobno povezanih, pojava uma, i u umješno udubljivanje u različite razine svjesnosti. Postoji očit i točan odnos između bardo stanja i razina svijesti koje doživljavamo kroz ciklus života i smrti.