irida

7

Broj Merlina

Alternativa u najširem smislu riječi; duhovnost, filozofija, popularna psihologija, poezija, umjetnost, vizije, snovi, mudrosti, razmišljanja, eseji i ogledi o spiritualnoj literaturi, popularna znanost.... Kristal, Tarot (poseban izračun karmičkih karata) , Ji Jing, Snovi, Arhetipski (karmički) kotač, Praktična intuicija, Kromoterapija, Biblioterapija (terapija čitanjem i pisanjem), Numerologija, Radiestezija i još mnogo toga; Individualna savjetovanja, radionice i seminari?. Informacije i predbilježbe: Tel. 01/3635-153 Mob.091/7947-904 E-mail: irida@online.hr iridaorama@gmail.com moja blog adresa: http://irida.blog.hr/ www.magicus.info
Član irida

Upisao:

irida

Ekolog sam, ali strah me ekološkog fašizma

Udruge s tri-četiri člana manipuliraju. Tako su za radar na Učki bile demonstracije s transparentima i zastavama, svi su bili protiv tog radara. I onda se ovi iz telekomunikacija sjete osvijetliti antene reflektorima od par kilovata jer će to, kao, biti lijepo. U jednoj su noći najvjerojatnije pobili sve endemske noćne leptire koji su živjeli na Učki. I nitko nije mrdnuo malim prstom!
Član irida

Upisao:

irida

OPREZ S LIJEKOVIMA

OPREZ S LIJEKOVIMA Jedan od razloga povećanja potrošnje lijekova jest i to što liječnike o “novostima u liječenju” uglavnom educira farmaceutska industrija. Zato nije rijetkost “kolektivni prijelaz s jednog na drugi lijek”, kod dijela liječnika, nerijetko skuplji, bez obzira na to što je pacijentova bolest već bila dobro regulirana.
Član irida

Upisao:

irida

Izračunavanje karmičkih karata

Izračunavanje karmičkih karata Karmičke karte se izračunavaju iz imena, prezimena i datuma rođenja. Sva slova u abecedi imaju svoju numeričku vrijednost, zato ta slova u imenu i prezimenu zamijenimo pripadajućim brojevima, a zbrajanjem tih vrijednosti izračunavamo karmičke karte te osobe. Radimo izračun samo sa velikom Arkanom.
Član irida

Upisao:

irida

Online škola Tarota - MALE ARKANE - Desetka pehara

Online škola Tarota - MALE ARKANE - Desetka pehara 10. sefirot: Malkut (Kraljevstvo)- Sve desetke izražavaju utjecaj Malkuta na različitim razinama očitovanja. Također, one prikazuju dosizanje krajnje točke transformacije jednog vida božanske energije, kao i trenutak koji prethodi njegovom preobražaju u novi vid. Pošto se u Malkutu dovršava ciklus, i rađa početna točka novog, on predstavlja drugo He. stoga se sve Princeze nalaze pod njegovom vladavinom.
Član irida

Upisao:

irida

Online škola Tarota - MALE ARKANE - Devetka pehara

Online škola Tarota - MALE ARKANE - Devetka pehara 9. sefirot: Yesod (Temelj)- Četiri devetke Tarota posvećene su ovoj sferi i izražavaju djelovanje eteričnog magnetizma. Tri niža sefirota, Nezah, Hod i Yesod odražavaju čovjekovo niže Ja, njegovu osobnost. Oni čine Astralnu trijadu. Oblik svijesti koji je svojstven dostizanju Astralne trijade očituje se u snovima, vizijama, halucinacijama i astralnoj projekciji. Presijecanjem sljedećeg vela Kešeta, božanska energija se zgušnjava u svom materijalnom vidu i stvara desetu sferu.
Član irida

Upisao:

irida

NOVAC NAŠ SVAGDAŠNJI

Duhovnjaci su nekako uspjeli tabuizirati pitanje novca, ne svi, naravno, ali neki imaju ozbiljne probleme kad treba naplatiti svoje usluge. Tome doprinosi i fama da je veliki dio sposobnosti kod alternativaca "dar Božji", a ono što nisi kupio, nemaš pravo ni prodavati, pa nerijetko i čujemo izjave klijenata, vi to nemate pravo naplaćivati. Krilatica našeg doba je: VRIJEME JE NOVAC!Zašto bi vrijeme jednog alternativca trebalo obezvrijeđivati?Prenosim vam post jedne blogerice koja posve razumno raspravlja o ponašanju s novcem i prema novcu u dvije različite kulture....
Član irida

Upisao:

irida

Online škola Tarota - MALE ARKANE - Šestica pehara

Online škola Tarota - MALE ARKANE - Šestica pehara 6. sefirot: Tif’eret (Ljepota)- Sve šestice odražavaju prirodu Tif’ereta i u njima je jasno izražen sjajan harmoničan utjecaj. Šesta sfera, kao Vau - sin, i gospodar elementa zraka, vlada i Prinčevima u okviru Dvorskih karata. Hesed, Gevurah i Tif’eret čine drugu trijadu, koja se naziva Moralna trijada. Ona predstavlja čovjekove spiritualne kvalitete, Nad-dušu, Više-Ja i mjesto boravka Anđela Čuvara.