Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

6755

PUTA

OD 14.01.2018.

Vitamin C kao djelotvorna zamjena za cjepiva

Vitamin C kao djelotvorna zamjena za cjepiva
Vitamin C kao djelotvorna zamjena za cjepiva (Nexus br. 53) Prevencija i suzbijanje raka nisu jedina manje poznata ili «zaboravljena» uloga vitamina C. Ovaj vitamin u visokim dozama pokazao se djelotvornim u prevenciji i liječenju mnogih bolesti, a posebno je zanimljiva njegova djelotvornost kod onih za koje se inače cjepivo smatra jedinim rješenjem Piše: Krešimir Jukić

Vitamin C pobjeđuje svinjsku gripu


Početkom ove godine u vrijeme straha od epidemije svinjske gripe u Zadarskom listu imali  smo priliku pročitati razgovor s dr. Alanom Medićem, voditeljem Epidemiološke službe u zadarskom Zavodu za javno zdravstvo. Između ostalog, dao je i sljedeći odgovor:
- Mogu li uzimanjem vitaminskih dodataka izbjeći gripu?
Dr. Medić: Ne.
Odgovor je bio kratak i jasan, ali kao što ćemo uskoro vidjeti, ne i točan. Ipak, to je odgovor koji predstavlja službeno gledište medicinske zajednice – da su jedino rješenje za gripu cjepiva i antivirusni lijekovi poput Tamiflua.
Dr. Thomas Levy, stručnjak za djelovanje vitamina C na viruse i autor knjige Curing the Incurable: Vitamin C, Infectious Disease and Toxins (Liječenje neizlječivog: vitamin C, zarazne bolesti i toksini), kaže: «Nisam naišao ni na jedan virus gripe na koji vitamin C ne bi imao virucidni učinak, sve dok dovoljno vitamina C stiže do virusa, kao kod bilo koje akutne infekcije. Ne znam za Tamiflu, ali vitamin C definitivno nema nikakvih negativnih nuspojava.»

U vezi s ptičjom gripom, imunolog dr. Robert Cathcart, koji je vitaminom C liječio tisuće slučajeva po život opasnih zaraznih bolesti, rekao je: «Tretiranje ptičje gripe velikim dozama askorbata bilo bi isto kao kod bilo koje druge gripe, s tim da ozbiljnost bolesti upućuje na zaključak da bi mogle biti potrebne neuobičajeno velike oralne doze askorbinske kiseline ili čak intravenoznog natrijevog askorbata. Još nisam vidio nijednu gripu koja nije bila izliječena ili znatno ublažena golemim dozama vitamina C, ali moguće je da su za ptičju gripu potrebne još veće doze.»
Zanimljivo je da je u vrijeme straha od ptičje i svinjske gripe u Hrvatskoj gotovo potpuno izostala sezonska gripa. Možemo li to zahvaliti tome što su se građani umjesto cjepivima u velikom broju okrenuli dobrom starom limunu i čaju?

Australski i novozelandski mediji nedavno su objavili priču o čudesnom oporavku 56-godišnjeg farmera «vraćenog iz mrtvih» megadozama vitamina C. Umirao je od svinjske gripe.
Novozelandski farmer Alan Smith primljen je u Aucklandsku bolnicu 1. srpnja 2009. s potpunim respiratornim zastojem; priključen je na uređaj za umjetno disanje. Testovima je potvrđeno da boluje od svinjske gripe H1N1. Nakon što je proveo 20 dana na aparatima u induciranoj komi liječnički tim priopćio je obitelji da više nema nade i da ga namjeravaju isključiti s aparata.
Njegova obitelj nije bila spremna pomiriti se s tim i zatražila je od liječnika da pokušaju s visokim intravenoznim dozama vitamina C. Liječnici su ih odbili, objasnivši da se radi o nepriznatom tretmanu koji ne bi imao nikakvog učinka. Izbila je prepirka i obitelj je bila prisiljena angažirati vrhunsku odvjetnicu koja se uspjela izboriti za tretman vitaminom C protiv volje liječnika. G. Smith se naglo oporavio po isteku samo dva dana takvog tretmana. Nakon tjedan dana skinut je s aparata. Danas je živ i zdrav i radi na svojoj farmi.

Dovoljno je tragično što neupućeni liječnici rutinski ne daju vitamin C oboljelima od svinjske gripe ili drugih oblika gripe. Ono što posebno šokira je da su spomenuti liječnici isprva odbili poštovati želju obitelji i već otpisanom čovjeku dati jeftin i bezopasan tretman. Da obitelj nije bila dovoljno informirana i uporna i da nije bila u mogućnosti unajmiti odvjetnika danas bi Alan Smith bio dio statistike o umrlima od epidemije svinjske gripe. Kako je samo bio u pravu Klenner kada je rekao: «Neki liječnici radije bi stajali po strani i gledali kako njihov pacijent umire nego upotrijebili askorbinsku kiselinu, jer u njihovim ograničenim umovima ona postoji samo kao vitamin.

opširnije na:

izvor: (Nexus br. 53)

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi,, želim vam lijep , sretan i uspješan tjedan. Lp

    04.03.2024. 07:58h
  • Član aliusalius

    bglavac ❤️

    01.03.2024. 11:58h
  • Član bglavacbglavac

    Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

    28.02.2024. 17:45h
  • Član aliusalius

    irida ❤️

    28.02.2024. 10:47h
  • Član aliusalius

    istankovic ❤️

    28.02.2024. 10:47h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info