Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

kroz vene strujiš lagano, poput otrova...

kroz vene strujiš lagano, poput otrova...
S tarotom svaki danČarobnjački tarot

Nakon ludog dana u dnevnu sobu je dopuzala srpanjska noć, malo oblačna... malo nemjesečna, kao u doba davnih divljih kobnih trenutaka i uz molitveni poklon zauzela susjedno mjesto, tanka kao zmija ... hladna kao kamen.

Ponadah se pozitivnim predznacima, ali očekivanja nisu ispunjena.

Kroz nevidiljivi krug nepostojećeg Mjeseca zakovitlale se neke riječi iza mirnog čela i izlaze kao stare priče iz davnina, romore poput sitne kišice, luče raspletene niti i zapliću me sve više u tvoje fine prozračne mreže.

Vidim opet buđenje nekih odbačenih kutova sjećanja, bezimenih događaja, kroz vene strujiš lagano, poput otrova, trgaš krhke lance kojima sam vezala svoj ponos i mudro uspravljaš tvoje postojanje u mom životu, koje nikada nije ni prestalo.

Neću dočekati jutarnju groznicu užasnuta, već mirna u nastojanju da te ljepljive boli tvog nepostojanja u ovoj stvarnosti pretočim u odbačeno trajanje svakog trenutka kad te ne očekujem... jer te ne želim očekivati.

 

http://shadowofsoul.blog.hr

 

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

 

"Sjena duše", 2003.-2011. ISBN 978-953-7673-60-4

 

 

 

 

SADRŽAJ UPISAO

Član ShadowOfSoulMerlin7 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana shadowofsoul dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

🔝

KOMENTARI

 • 05.07.2011. 13:21h

  Član shadowofsoulMerlin7 magicus, help! u naslovu treba ispraviti riječ \"VEZE\", u riječ \"VENE\"... hvala
 • 05.07.2011. 15:16h

  Član shadowofsoulMerlin7 dakle, sutra, 6.7.2011. je važan datum u mom i Davorom životu i pitala sam tarot Magicusa jedno pitanje i evo koji sam dobila odgovor: \"19 Sunce, odgovor je: Da Ovo je najsretnija karta u tarotu i ona donosi sreću, radost, veselje, sve će biti u redu, ako imate neku želju ona će vam se ostvariti, a neki plan ćete lako i uspješno privesti kraju. Ovo je povoljna karta i za školu i za posao, novac i ljubav. Pokazuje da će vam se uskoro zbiti neki radostan događaj, i da će vas ljudi oko vas ugodno iznenaditi. Ukoliko ste mislili ili postavili pitanje za neku sobu, ta osoba vam je povoljna i njoj možete vjerovati. Ta osoba vam je iskrena i donijet će vam i dosta radosti u životu. Ovo je karta veselja, užitaka, mira, zadovoljstva i spokoja.\" dakle, hvala tarotu i cijelom nebeskom personalu na ovom odgovoru!
 • 05.07.2011. 18:20h

  Član gmail.comMerlin0 Hvala ti Shadow, baš si me podsjetila da i ja postavim pitanje tarotu za jedan važan datum u mom životu koji je u ovom mjesecu, srpnju. Posebno se radujem tvojoj poeziji \"Sjena duše\" kao i ovom naslovu: kroz vene strujiš lagano, poput otrova...:))L.p.
 • 05.07.2011. 18:35h

  Član shadowofsoulMerlin7 hvala ti, draga gmail.com, a ova blitz-pitanja magicus-tarotu znam koristiti par puta mjesečno :) i, mogu ti reći, često puta dobijem točne odgovore ... da, niže se moja knjiga \"Sjena duše\" ovdje na magiju... polako, jedna po jedna - sve na jednom mjestu! :)

IZDVOJENO

Metode

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
iza dalekog horizonta... mirna noć...