Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mlabos

Upisao:

mlabos

OBJAVLJENO:

PROČITANO

631

PUTA

OD 14.01.2018.

BRZINA...što kaže Osho?

BRZINA...što kaže Osho?
Svi mi imamo svoje brzine. Trebali bismo se kretati vlastitim brzinama, brzinama koje su nam prirodne.

 

Kad otkrijete vlastiti ritam, moći ćete učiniti mnogo više. Vaše akcije neće biti iscrpljujuće, one će se događati smirenije i vi ćete moći više učiniti.

Ima radnika koji rade polagano, ali ta osobina ima vlastite kvalitete. A zapravo, to su i bolje osobine.

Brz radnik može biti kvantitativno dobar. On može količinski više proizvesti, ali kvaliteta njegova rada nikad nije osobito dobra.

Radnik koji radi polagano je kvalitetno savršeniji. Cijela se njegova energija pokreće u dimenziji kvalitete. Možda ne napravi količinski mnogo, ali ne zahtijeva se količina.

Ako možete učiniti samo nekoliko stvari, ali doista prekrasnih stvari, gotovo savršenih, osjetit ćete se sretni i ispunjeni. Nema potrebe učiniti mnogo toga. Dovoljno je da učinite jednu stvar koja vam daje potpuno zadovoljstvo – vaš je život ispunjen.

Možete i dalje raditi mnoge stvari, ali one vas neće ispunjavati. U čemu je problem?

Treba razumjeti neke osnovne stvari. Ne postoji nešto što se zove ljudska priroda. Ima toliko ljudskih priroda, koliko i ljudskih bića. Zato ne postoji jedan kriterij.

 

http://englishlanguageliterature.files.wordpress.com/2011/02/bigstockphoto_turn_back_time_10456.jpg

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 04.10.2011. 13:00h

  Član srceMerlin3 dobar članak. Polako sistemtski bilo šta da se radi uvek ako se može. To je veoma značajno pogotovo za žene kada obavljaju kućne poslove. biće obavljeno kako treba, bez nervoze, manje umora a zadovoljstvo veće. sve ono \"nepotrebno\" odložiti za neki drugi put. organizacija posla je važna. u nju treba uračunati i odmor.mogu se obavljati i više poslova odjedanput, ali to izazive stres, umor pa ponekada i konfliktnu situaciju bez potrebe. ne zaboraviti uzeti svaki dan svoji 5 minuta. kako narodna kaže: polako se daleko stigne.
 • 04.10.2011. 14:27h

  Član vanessaMerlin10

  ♥ ♥ ♥♫

  Želim se kretati svojom brzinom,:)))))BRZO...., a uvijek me nešto usporava;((((( , kao npr, ovaj komp...koji je nemogućeeeeeeee sporrrrrrrr.Sve radim brzo i naj-vjerovatnije površno:))))) za nekoga:)))))...Meni taman:))) Volim gledati opću sliku , a detalje prepuštam analitičkim znakovima.:::))))
 • 04.10.2011. 15:33h

  Član stefaniMerlin1 vrrlo dobro , sviđa mi se . . :))) a dobra je i ona malo starija - ali nikad stara . . požuri polako - polako požuri ili , ako ne znaš kako , a ti potrči tako da sjjenu svoju izbjegneš lako . . :))
 • 04.10.2011. 15:39h

  Član stefaniMerlin1 venessa , grčka . . mali sin , dojenče . .ljuljačka . . vrelina sunca , . . visoka stijena . . kamenolom . . . . prašina , puno prašine , grize za oči . . ne znam kakve to veze ima sa venessom - ali eto vidjeh . . . možda su i smicalice . .:)))
 • 04.10.2011. 16:10h

  Član vanessaMerlin10 stefani jel to neko blitz viđenje /ajme , jadna ti san/:((((( ili vračka???:((((..ajoooo....\" prašina , puno prašine , grize za oči\":))))...da nisi na tren svratila u moj stan...prašina je jedina nemi vidljiva veza...o ostalom ću Ti javiti iz budućnosti :))))))))..pusa stef.
 • 04.10.2011. 16:53h

  Član stefaniMerlin1 ne bih za vraćku . . ne , ako hočeš ćuti osječam to još od prije nekih 8 - 9 dana . . a taj blitz , to je samo kratko zumiranje jedne točke prostor- vrijeme iz naseg opsega prošlosti . Tako mi se čini po vođenju . Mogu se neke ključne točke popravit na neko za nas bolje , iako je sve jako dobro i bez popravaka , zar ne . .:)))
 • 04.10.2011. 23:17h

  Član vanessaMerlin10

  ♥ ♥ ♥

  ...muke mi ježeve:))))) ja Tebe Stefani uopće ne razumin:)..šta osjećaš prije 8-9 dana??? Tko smo to MI:)))...Ništa Ti ja ne razumin:))).....nego nemoj ti ništa popravljat, ako je sve dobro:))))) Bože , pišem,a veze nemam o čemu...ni o kom:))))))))).. lud-zbunjen, normali ni traga.)))
 • 05.10.2011. 11:27h

  Član kajaMerlin5 Draga vanessa, Stefani je Mirta - \'božanska olovka\' koja zapisuje uglavnom diktate, koje sam ja do sada prenosila na magicus. Ima \'dobre antene\' :-))) pa vidi u Akašu povijesti čovjeka. ... \'\' a taj blitz , to je samo kratko zumiranje jedne točke prostor- vrijeme iz naseg opsega prošlosti . \'\' Tako je već pred (kako ona kaže) 8-9 dana bila vođena u tvoj život u Grčkoj ... *** Inače, Mirta razgovara sa Dušama pokojnika i drugim nevidljivim Bićima Svjetla, a sa Stvoriteljem ima neprekidnu komunikaciju glasom. Jako je skromna, a iznad svega obazriva da joj se nebi u objavama ušetao koji nepoželjni uljez ... od tud i njezina na oko nesigurnost, i trud da se ne nameće ... No, neboj se, dugo se već s njom družim i mogu garantirati u njezinu ispravnost, ako ti to nešto znaći ...:-)))...(čak imam osjećaj da joj više vjerujem nego ona sama sebi ... :-))) ) *** Mogu ti protumačiti: \'\' Mogu se neke ključne točke popravit na neko za nas bolje , iako je sve jako dobro i bez popravaka , zar ne .\'\' - jasno je da sve možemo popraviti, ali ne drugi(ona) za tebe, nego ti sama za sebe... Mirta kao Ljubav nikada ne cjepa dobro od zla, jer gledajući iz prizme vječnosti i slobodne volje uvijek je sve dobro... No, da li je sve dobro u ovoj stvarnosti koju trenutno živiš, ili može i nešto bolje, odluči sama ....- :-))) Topli zagrljaj tebi draga. MI - smo jedna Obitelj-Čovječanstvo, koje se nalazi u Jednom Bogu ...svi povezani u Njemu i sa Njim činimo Jednu Cjelinu... ... Uzgred, draga moja, Veličanstveni, svemoćni Bog je tvoj vlastiti Život,... ako mi ne vjeruješ, Isprobaj ... :-)))
 • 05.10.2011. 17:10h

  Član vanessaMerlin10 Hvala Kajo, odmah mi je lakše;)))) Do sada sam uspjela odoliti NAPASTI,da se upuštam u neka \"gatanja\", \"proročanstva\" i neznam šta svega ima...Nekako,osjećam, da bi POVJEROVALA,a intuicija mi govori , da to nije dobro za mene;))))).... Ovaj Stefanin UVID, sam morala IMOBILIZIRATI i pretvoriti u šalu,radi sebe.:)))))Nisam očekivala takav komentar, pod člankom o BRZINI,što me još više iznenadilo...Iako slika u naslovu govori o pomicanju vremena unazad.O tome uopće nisam razmišljala;))))).... Sada ste ne zainteresirale /znala sam!!!!/.....pa sam i ja pokušala nešto povezati...Iako cijelo vrijeme \"osjećam\", da postoje neke \"tajne veze\" sa Grčkom, Turskom, čak Egiptom...pitam se, dali sam i tamo imala dijete...prazna ljuljčka ne sluti na dobro;(((((, stijena , kamenolom, prašina ....da nije došlo do potresa;(((( i tamo smo skončali:(((...Prašina me još davi.:))))..Evo kašljem i sada \"odnekud\" kao da sam prehlađena.Hunjavica!..Pijem Trputćev sirup i andole...Da nije TO \"ušlo u mene\" pred 8-9 dana(((((.... Bože,sačuvaj nas od svakoga zla.:))))iz prošlosti, sadašnjosti i ubuduće...AMEN. Kajo, zaustavi me.)
 • 05.10.2011. 17:19h

  Član srceMerlin3 Vanessa ako smem predložiti. naruči sirup za kašalj od Sare. ako te je prošao kašalj, naruči da ga imaš za rezervu. Odličan je. ovo ne smatraj kao reklamu njenog proizvoda, već je stvarno veoma učinkovit. posle drugog dana se već oseti velika promena na bolje. a pirodan je 100% jer u lekarnama dodaju razne konzervanse. Nadam se da Sari nije neugodno što toliko puta pišem o njenim tinkturama i sirupima, ali kada mi je nešto dobro i kada sam se sama uverila onda sam slobodna drugima preporučiti.
 • 05.10.2011. 17:24h

  Član srceMerlin3 mislim, a nisam sigurna, volela bih da Sara kaže svoje, da bi i pušači ga trebali piti. jer omekšava bronhije i sluznicu???
 • 05.10.2011. 17:27h

  Član nlandekaMerlin4 ............Ako možete učiniti samo nekoliko stvari, ali doista prekrasnih stvari, gotovo savršenih, osjetit ćete se sretni i ispunjeni. Nema potrebe učiniti mnogo toga. Dovoljno je da učinite jednu stvar koja vam daje potpuno zadovoljstvo ? vaš je život ispunjen................ To je tako lijepo rečeno i istinito! Čovjek bi se trebao predati da ono što čini trenutno napravi najbolje što može, a onda kad jedno privede kraju tada tek treba započeti drugo. To bi ga činilo zadovoljnim i ispunjenim. Kad bi sve radio polovično ispunjavao bi ga samo nemir.
 • 05.10.2011. 20:27h

  Član kajaMerlin5 Draga Vanessa, Da se odmah razumijemo u potpunosti, gatanja i proročanstva ... i ostalo iz odvojenog svijeta od Duha ... pripada svijetu obmane, i nema nikakve veze sa našim Životom koji sa Bogom čini jedno. Ovo što ti je pogledano u knjigu zapisa tvojeg prošlog života, koliko sam shvatila, bilo je samo objašnjenje zašto si tako osjećajno reagirala na sudbine onih silovanih žena... ... svi naši prošli životi ( kao i ovaj) su sjene koje nas prate dok ih ne ispravimo, te reagiramo na povezane događaje svjesno ili nesvjesno...one su tu u našoj podsvjesti... Intuicija ti dobro govori, jer ovo je vrijeme kad imamo mogučnost BRZO \'skočiti\' u naručaj samom Životu koji je Bog i ne moramo više prebirati po prošlim životima... Kad se susretnemo sa vlastitim Iskonskim Životom-Svjetlom Ljubavi, i počnemo ga živjeti sve sjene prošlosti nestaju. *** Veliš da imaš hunjavicu... sve ono što smo ikada \'gurali pod tepih\' sada izlazi na vidjelo... i dobro je tako jer znamo (oni koji idu POLAKO) što još treba promijeniti u vlastitom životu...ništa nije slučajno ... *** Ako može dala bi ti savjet. Krist, koji nas je oslovio kao braću, po Isusu nam je poručio: \' Svatko ima prema svojoj vjeri\' ... po svojoj vjeri/svijesti mi kreiramo svoj život ... Uzimaš li ljekove biti ćeš zalječena, ali ne i izlječena od baznog uzroka koji ima moć nad tobom... I još nešto...Božja logika nije logika svijeta... Kod Boga ništa nije nemoguće ... *** Neka nam Majica i Osho oproste što si pišemo ispod ovog članka, no mislim da se uklapa u BRZINU, ... brzinu buđenja u Stvarnost ...
 • 05.10.2011. 22:30h

  Član vanessaMerlin10

  ***(((( O))))***

  ....Ok, hvala Kajo:)))...Neka nas Gospodin čuva i neka nam snage za život da.Amen.:))))))))))) Alelujaaaa

SADRŽAJ UPISAO

Član mlabosMerlin14 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana mlabos dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝

Napiši nešto, ostavi trag

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ..

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ko lovi - uloviće, a ko hvata - uhvatiće.

  25.05.2023. 15:10h
 • Član iridairida

  u nevrijeme legnem, u nevrijeme se dignem i dok uhvatim ritam dana, ode dan...kako da uhvatim još i redovnu komunikaciju ovdje...:)))

  25.05.2023. 14:48h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, danas je Jupiterov dan, dan koji donosi sreću u svemu što radite ali zapamtite dobro se dvostruko vraća . Lp

  25.05.2023. 08:52h
 • Član bglavacbglavac

  Ovo sam bila postavila malo provokativno kako bi potaknula magicuse na komunikaciju ali nitko nije očito shavatio, ali ti si to odmah skužio. Hvala ti na razmjeni mišljenja. Lp

  24.05.2023. 15:03h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bitno je da se čovjek može osloniti na drage ljude, komšije. Ne kažu bez veze:"Ljubi djecu žene svoje, možda je neko od njih i ...tvoje".

  24.05.2023. 12:16h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Hahahaha......."planirajte prinovu u obitelji, a ako vam je teško zatražite pomoć od dragih ljudi."...hahahahaha.....

  24.05.2023. 12:14h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, ponedeljak je mjesečev dan . Bavite se cvijećem i bilkama. Slušajte muziku, posjetite starije i nemoćne, rješavajte emocionalna pitanja, planirajte prinovu u obitelji, a ako vam je teško zatražite pomoć od dragih ljudi. Lp

  22.05.2023. 08:27h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

ODOBRENJE...što kaže Osho? BLAGOST...što kaže Osho?