zlatan

5

Broj Merlina

zovem se Zlatan Gavrilović Kovač, već preko 17 godina živim u Adelaideu u Australiji gdje sam dosao krajem rata u Hrvatskoj 1994;. u Adelaideu živim kao penzioner, u Hrvatskoj pak ja sam radio kao novinar SL, Poleta i teoretskog časopisa pitanja zbog čega sam ocrnjen u hrvatskoj javnosti od strane praxis filozofa da bih na koncu proveo 20 godina sužanjstva po psihijatrijskim klinikama Hrvatske i Australije iako posve zdrav. Objavljivanje mojih radova na Magicusu za mene je od posebnoga značenja, jer je time izbjegnuta namjera mnogih ljudi hrvatske javnosti, da se moj rad kao i rad mojih kolega posve zaboravi i da godine rada propadnu u abysu nerazumijevanja i netrpeljivosti. Moja e- mail je zlatan.g@adam.com.au - moj blog: http://blog.dnevnik.hr/prokleta-od-daljina/ Svi članci člana zlatan
Član zlatan

Upisao:

zlatan

TEORIJA SFERE

TEORIJA SFERE o ratu danas vise nitko niti ne voli razgovarati. medutim protekle decenije rata na balkanskim prostorima postavile su svima nama neka nezaobilazna pitanja na koja smo ocekivali primjerene odgovore. ova dva rada nastala su 2006 i 2007 godine kao jedan pokusaj da se dadnu zadovoljavajuci odgovori na ta pitanja. danas retrospektivno gledajuci oba ova rada imaju teoretsku vrijednost i nose povijesna obiljezja epohe kojoj smo mi ipak bili svjedoci.
Član zlatan

Upisao:

zlatan

O povijesti ili starosti Australije!

O povijesti ili starosti Australije! Prije je dakle riječ o jednoj filozofiji paranormalnih vjerovanja jer je svima do onoga što je u Americi I Australiji prihvaćeno kao pitanja reinkarnacije, astrologije, komunikacije sa mrtvima itd što sve zajedno treba nazvati pravim imenom a to je ime suvremeni “šamanizam” koji je od ovih društava napravio KAMENO DOBA a ne suvremenu civilizaciju. 
Član zlatan

Upisao:

zlatan

O SVJETLOSTI

O  SVJETLOSTI Postoje u Planoj u Hercegovini tri porodice Kovac: porodica Abdurahmana Kovaca I oni su muslimani. Ja sam iz ove porodice. Porodica Kovac koja je hrvatska porodica I pisac Mirko Kovac je iz ove familije. On danas zivi I pise u Crnoj Gori. I konacno postoje I Kovaci koji su pravoslavne vjeroispovijesti.Od ove tri porodice koje su unekoliko u svome imenu objedinjavale sva tri najveca naroda Bosne zapravo lezi tajna vlasti u Bosni koja je stoljecima bila u rukama ovih porodica. Sve tamo negdje do odlaska Turske sa prostora Balkana na pocetku 20 stoljeca.
Član zlatan

Upisao:

zlatan

MLADI I RELIGIJA

MLADI I RELIGIJA ova diskusija pod imenom Mladi i religija moje je uvodno izlaganje na skupu pod istim imenom koje je odrzano u Zagrebu u travnju 1984 godine. prilazem ovu diskusiju na magicusu samo iz razloga da se jasno vidi sto je u hrvatskoj bilo proglaseno ustastvom zbog cega sam 20 godina proveo na psihijatrijama Zagreba i Adelaidea. znate zasto? zato jer odgovorne osobe koje su vladale u Hrvatskoj sredinom 80tih kao i u Australiji ne znaju niti citati niti pisati. eto zasto!!!!
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info