Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član mlabos

Upisao:

mlabos

BUDIZAM - OODGOVORNOST - Karma

BUDIZAM - OODGOVORNOST - Karma Oboje, Istok i Zapad imaju svoje svojstvene načine izbjegavanja odgovornosti koje dolaze od razumijevanja karme......Zbog toga, učenje nam kaže, ako ne preuzmemo najveću moguću odgovornost za sebe sada u ovom životu, naša će se pat­nja nastaviti ne samo kroz nekoliko života nego kroz tisuće života
Član Larisa

Upisao:

Larisa

KIDANJE VEZA-kako se osloboditi lažne sigurnosti i negativnog programiranja-Phyllis Krystal

KIDANJE VEZA-kako se osloboditi lažne sigurnosti i negativnog programiranja-Phyllis Krystal "Sloboda je neovisnost o izvanjskom.Čovjek kojemu treba pomoć druge osobe,kakve stvari ili je bilo čime uvjetovan,rob je toga.Savršena sloboda nije dana nijednom čovjeku na Zemlji,jer je sam smisao smrtnoga života odnos s drugim i ovisnost o drugome.Što manje želja,veća je sloboda.Savršena je,dakle,sloboda stanje apsolutne odsutnosti želja." Sri Sathya Sai Baba
Član HIPNOTIZER

Upisao:

HIPNOTIZER

HIPNOZA KROZ VJEKOVE

HIPNOZA KROZ VJEKOVE Mnoge stare kulture su opisale svoje običaje i aktivnosti koje se u potpunosti povezane sa hipnozom. Stari, Egipćani, Grci, Vikinzi, Indijci i mnogi drugi, koristili su obrede sa mrmljanjem, pjevuckanjem i bubnjanjem da bi izazvali neku vrstu transa, odnosno dubljeg stanja svijesti. Ovi i ovakvi običaji su najčešće povezivani sa religijskim liječenjem.
Član alius

Upisao:

alius

ČISTA SREĆA

ČISTA SREĆA ..jutro je tmurno, ...kišovito, ..hladno, ..nigde sunca, ..ako ste neraspoloženi, ..evo jedan mali ali efikasan lek.., ..a dobra strana ovog leka je, ..da možemo i sami da ga pripremimo, ..i da ga zauvek spremimo u našem srcu.., naša sreća, više nikada neće biti ovisna ni od čega, ..a biće i za sve ostale oko nas.. ♥ :))))
Član mlabos

Upisao:

mlabos

KRIVICA - Što kaže Osho?

KRIVICA - Što kaže Osho? Krivica je dio egoističnog uma, ona nije duhovna kvaliteta. Religije su je iskorištavale, ali ona nema nikakve veze s duhovnošću. Krivica vas jednostavno obavještava da ste mogli učiniti drugačije. To je egoistični osjećaj. Kao da niste bili bespomoćni, kao da je sve bilo u vašim rukama...
Član mlabos

Upisao:

mlabos

BUDIZAM - STVARALAŠTVO

BUDIZAM - STVARALAŠTVO Što god nam se događa sada, odražava našu prošlu karmu. Ako to shva­timo, uistinu shvatimo, bilo kada da nas zadese poteškoće, mi ih ne proma­tramo posebno kao neuspjeh ili kao katastrofu, i ne vidimo patnju kao kaznu ni u kojem slučaju. Niti se ne okrivljujemo, niti prepuštamo samopreziru. Vidimo patnju kroz koju prolazimo kao dogotovljenje posljedica, ostvarenja, prošle karme.
Član borivoj

Upisao:

borivoj

HO’OPONOPONO

Drevna havajska tehnika iscjeljivanja zvana Ho’oponopono traži od nas da preuzmemo stopostotnu odgovornost za sve što se događa u našoj stvarnosti – za sve što opažamo i na što obraćamo pažnju. U tom procesu, pročišćavamo sebe i svoj osobni doprinos u matricu naše uzajamne interaktivne stvarnosti. To onda utječe na naš život, odnose i svijet u kojem živimo.
Član Camilla

Upisao:

Camilla

Uzemljenje

MODERNA ISTRAŽIVANJA OTKRIVAJU DA SUPTILNAI SVEPRISUTNA POVRŠINSKA ENERGIJE TLA, S KOJOM U DODIR MOŽEMO DOĆI HODAJUĆI BOSI PO ZEMLJI, STVARA IZRAZITU PROMJENU NABOLJE U FIZIOLOGIJI LJUDSKOG ORGANIZMA. POTIČE DOBRO ZDRAVLJE ,KREPKOST I BOLJI SAN; USKLAĐUJE I STABILIZIRA OSNOVNE BIOLOŠKE RITMOVE TIJELA; UBLAŽAVA (ČAK I UKLANJA) KRONIČNE UPALE TE SMANJUJE I UKLANJA BOL.
Član Jelena

Upisao:

Jelena

Tražim učitelja :)

BIBLIOTERAPIJA KAO PSIHOTERAPIJA.? Je li današnja »glad« za duhovnošću utažena novim instant rješenjem u »aspirin knjigama«? Na tu temu želim vaše komentare. Ja mislim da terapija knjigom, "biblioterapija", postaje vrlo važna u psihoterapiji, jer je dobro štivo prijatelj koji neće nikada izdati.Irida

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

METODE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NE

BRZI CHAT

 • Član webmasterwebmaster

  molim javite ako problem i dalje postoji...

 • Član webmasterwebmaster

  molim probajte sad u Chrome-u... naime, kod promjena koje su napravljene prosli tjedan, nisam napravio jedan detalj koji je kod nekih korisnika mogao uzrokovati problem... kod vecine je stvar radila, ali je kod nekih, eto zapelo :-)

 • Član iridairida

  eto vidiš...istraži dalje problem s chromeom

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, preko IE mi sve ide

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  samo ga mogu staviti u naslov komentara

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Sajam Mystic