Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član Tai

Upisao:

Tai

GRIPA

GRIPA Gripa je virusna infekcija koja zahvaća gornji respiratorni trakt, uzrokuje povišenu tjelesnu temperaturu i groznicu,glavobolju, opću slabost i bolove u mišićima i kostoma te nakupljanje sluznice u respiratornom traktu.
Član Camilla

Upisao:

Camilla

Mlijeko

Mlijeko Mnogo ljudi živi u uvjerenju da je mlijeko zdrava namirnica i da ga se mora piti (i konzumirati na sve ostale druge načine – sir, jogurt, vrhnje, itd.) posebno ujutro. Među ostalim apsurdnim stvarima u ovom sustavu poremećenih vrijednosti, i ovo je jedna od stvari koja nema veze s stvarnošću. Mliječna industrija je politički motivirana jednostrana propaganda i mlijeko je izrazito nezdrava namirnica. Pokušajte ne odustati od čitanja ovog članka, zbog svog zdravlja i zbog vlastitog okoliša.
Član irida

Upisao:

irida

NOVA SANJARICA - BRAVA, BRAVAR

NOVA SANJARICA - BRAVA, BRAVAR Narodni tumač je meni nejasan. O prijateljima i neprijateljima, tj. o pomirenju i sl. možemo govoriti samo ako je brava oštećena i neupotrebljiva, ali nikako ovakav san ne  bih povezala s pomirenjima. Meni je to prije poruka sanjaču da ne odaje svoje tajne, da čuva svoje ideje i planove za sebe, da osigura svoju imovinu i diskreciju, itd... 
Član gemini1

Upisao:

gemini1

GEMMOTERAPIJA

GEMMOTERAPIJA Gemmoterapija (od latinskog gemma - pupoljak, i therapia - liječenje), je vrsta biljne medicine, koja koristi posebne pripravke od mladih tkiva drveća i grmlja. Za pripremu pripravaka se najčešće upotrebljavaju pupoljci, a ponekad mladice, rese, sjeme, sok i mlado korijenje drveća i grmlja.
Član girija

Upisao:

girija

Sila reakcije

Sila reakcije Sve i svi su ukorijenjen u božanskom, i dobar i loš čovjek. No treba znati da ne postoje apsolutne kategorije dobra i zla, već je samo riječ o ljudskim kategorijama, i sve to skupa sačinjavaju dinamičke elemente mentalnog života. Ispravno, moralno ponašanje (sila) zasnovano je na širokom pojmu sveopće ljubavi i suosjećanja za sva živa biča.
Član nlandeka

Upisao:

nlandeka

Mineralne vode i njihova uloga u liječenju

Mineralne vode i njihova uloga u liječenju Prirodnim mineralnim vodama nazivamo vode koje sadrže više od 1 grama sastojaka u jednoj litri vode ili pak veće količine sastojaka koji se redovito ne nalaze u podzemnim, izvornim ili površinskim vodama ili su u njima prisutni samo u neznatnim tragovima. Nakon rimskog doba kada su se u kupalištima odmarali, liječili i oporavljali rimski vojnici, bogataši i običan puk, u srednjem vijeku se mineralne vode slabije koriste.
Član gemini

Upisao:

gemini

Gdje držati kristale i kako popraviti kvalitetu zraka u domu

Gdje držati kristale i kako popraviti kvalitetu zraka u domu I Sjevernoamerički Indijanci poštivali su majku Zemlju. Jedan poglavica vrlo je slikovito opisao snažnu povezanost čovjeka i zemlje i duboko poštovanje prema njoj. Rekao je: Morat ćete učiti svoju djecu da nam je zemlja mati. Što snađe zemlju, snađe i njenu djecu. Pljuje li čovjek na zemlju, pljuje na samog sebe. Zemlja ne pripada čovjeku, čovjek pripada zemlji. Sve je povezano ...
Član mlabos

Upisao:

mlabos

RAZGOVOR S VODITELJEM DALAJ-LAMINE KNJŽNICE

RAZGOVOR S VODITELJEM DALAJ-LAMINE KNJŽNICE Izvan pameti je da zbog negativnih emocija povrjeđujemo jedni druge, međusobno si postavljamo prepreke i ne živimo u miru. Pogledajte samo takozvane Velike sile koje su postale velike i moćne zbog oružja koje su nagomilale. Vojska i naoružanje koriste se za ubijanje ljudi, a mi i dalje govorimo da smo inteligentna ljudska bića? Nalazimo se u fazi u kojoj se nitko ne može zaustaviti.
Član pensopositivo

Upisao:

pensopositivo

Donošenje velikih, životnih odluka

Donošenje velikih, životnih odluka Svi ponekad moramo donijeti veliku odluku. Naravno govorim o onim odlukama koje direktno utječu na naš život, ali indirektno i na našu obitelj. Te odluke su obično dugotrajne, dobro izvagane, a ponekad čak ni tada nismo sigurni da činimo pravu stvar. Stvari su još teže, ukoliko nam netko u obitelji sjedi za vratom i upozorava nas na posljedice. Sličnu odluku donosila sam gotovo dvije godine: bilo je panike (da ne zakasnim), grižnje savjesti (jer ne mogu ubrzati), straha (da uistinu ne griješim), nesigurnosti. Unatoč svemu, uspjela sam pratiti svoj osjećaj iznutra, te je došlo vrijeme za ostvarenje odluke.
Član borivoj

Upisao:

borivoj

MUZIKOTERAPIJA

MUZIKOTERAPIJA Glazba je najbolji lijek! Medicinska istrazivanja u kombinaciji s glazbom, otkrila su: glazba smanjuje stres i bol za vrijeme operacija pod lokalnom anestezijom, na primjer prilikom slozenih stomatoloskih zahvata. Bilo da je klasicna, klasicni punk ili punkerski R'n'B, stvarno nema razlike. Glazba pomaze pod pretpostavkom da slusate onu koju volite. Presudna su iskustva koja osobu povezuju s odredjenom glazbom. Ona ovise o individualnom glazbenom ukusu i osobnom dozivljaju...

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10