Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član draganantic

Upisao:

draganantic

Kako pobijediti bijes

Kako pobijediti bijes Bijes u čovjeku se može usporediti s ispustom na nekoj brani - da ga nema voda bi srušila branu. U smislu ljudskog organizma, to znači da ako bijes ne izbacite iz sebe, biće posljedica po zdravlje. Najčešće su to povećani krvni tlak, čir, alergije i razna psihosomatska oboljenja. Zato je ispoljavanje bijesa sasvim normalno, ali treba biti što blaže, bez deranja, udaranja rukom u sto, psovki, bacanja stvari po kući ili uredu. Međutim, da bi se to sa riječi moglo provesti u djelo, neophodno je da znamo kako taj bijes kontroliramo.
Član Dagda

Upisao:

Dagda

Lijenost

Lijenost Lijenost i malodušnost su uzroci što toliki ljudi, premda ih je priroda već odavno oslobodila tuđeg vodstva, ipak rado doživotno ostaju nedorasli i što je drugima tako lako da im se nametnu kao staratelji. Tako je udobno biti nedorastao.
Član Laurus

Upisao:

Laurus

AROMATERAPIJA: KOZMETIKA IZ KUHINJE

Mnoga suvremena istraživanja govore o štetnosti konzervansa, emulgatora, mineralnih ulja i drugih naftnih derivata koji su nerjetko sastojci većine komercijalnih kozmetičkih proizvoda, čak i onih najskupljih.Na jednostavan i jeftin način možete izraditi svoju, potpuno prirodnu kozmetiku koja će potaknuti prirodnu ravnotežu kože te ju učiniti zdravom i lijepom.Za izradu prirodne aromakozmetike potrebni su vam prirodni mediji koje ima gotovo svako domaćinstvo: morska sol, bademi, palenta, djevičansko maslinovo ulje i koja kap eteričnog ulja.Uz prirodne medije možete upotrijebiti eterično ulje prave lavande (lavandula vera) koje djeluje izrazito njegujuće i pogoduje svim tipovima kože. Pri kupovini eteričnog ulja morate pripaziti na kvalitetu – kupujte ih isključivo kod specijaliziranih prodavača!
Član mlabos

Upisao:

mlabos

ZAŠTO SE RAZBOLIJEVAMO I KAKO SE LIJEČIMO (52 )

ZAŠTO SE RAZBOLIJEVAMO I KAKO SE LIJEČIMO (52 ) Poslije proučavanja literature, jedini zaključak je – nitko ne zna što je depresija. Da li je to reakcija na okolnosti, stanje bića, bolest, neuroza ili psihoza? Da li je sindrom, zbir malih simptoma, ili entitet? Većina se slaže da je ključno što osoba osjeća. DSM-IV nabraja slijedeće simptome: konzistentno depresivno raspoloženje, značajan gubitak interesa i zadovoljstva, poremećaj sna, gubitak energije, krivica, slaba koncentracija i samoubilačke misli.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10