Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član girija

Upisao:

girija

Strah

Strah Strah utječe na mnogo ljudi. Pri tome mislimo na strah od bolesti, gubitaka, slabosti, nesretnog slučaja, recesije, otpusta s posla i sl. Spomenuti treba još strah od odgovornosti i tuđih mišljenja. Ili sasvim jednostavno strah od nepoznate sutrašnjice, i sebe samih. Zatim od provale, agresije, od rata. Možemo nastaviti nabrajati do u nedogled.
Član borivoj

Upisao:

borivoj

Druidi

Druidi Druidi su bili svećenička klasa u zajednicama starih Kelta, koji su obitavali u većem dijelu Zapadne Evrope, sjeverno od Alpi kao i na Britanskim Ostrvima. Svako pleme Kelta i Gala imalo je druida, koji je obavljao dužnosti svećenika, sudije, iscjelitelja i učitelja.
Član bglavac

Upisao:

bglavac

PUT DUHA JE TVOJ

PUT DUHA JE TVOJ        Svaka duša čezne za onim najboljim u životu. To najbolje te čeka kad ga budeš spreman prihvatiti. Ali moraš biti voljan prihvatiti to od srca, s radošću i bez osjećaja da nisi toga vrijedan ili da nisi spreman za to. Ako je to tvoj stav, njime blokiraš svoje pravo nasljeđe i ono ne može teći prema tebi.
Član draganantic

Upisao:

draganantic

Zašto koža stari?

Zašto koža stari? Možda bi bolje pitanje bilo zašto mi starimo, i šta se to dešava sa čovjekovim organizmom dok prolazi kroz naporne godine, ili ono što Danilo Kiš zove “Gorki talog iskustva”. Ipak, ograničit ćemo se samo na priču o koži, jer je ona prvi indikator starenja, pa iako smo mladi u duši, koža često manifestije i upozorava da nam vrijeme curi. Saznajte zašto koža stari!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10