Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član funkadelic777

Upisao:

funkadelic777

20 LICA MANIFESTACIJE ENERGIJE TZOLKIN

20 LICA MANIFESTACIJE ENERGIJE TZOLKIN To su sve vrste energije koje omogućuju stvari nastaju. Svaki dan se izražava jednu od tih lica, ili 'solarnih pečata'. Isto tako, svatko od nas igra važnu ulogu jer svaki od nas donosi jedan od tih bitnih energiju u život. Vidi www.tortuga.com i gdje svi Internet kaže dekodiranje datum rođenja, tip u tvoje i vidjet ćete ono što vam energiju dar zemlji! Ove 20 energijama razbiti u ciklusu od 4 korijena energija iz koje smo svi korijen: crvena, bijela, plava i žuta. Crvena je u pokretanju energiju veze s Rođenje i život-snagu vitalnosti i strast smo iskustva iz Zemlje kroz naša tijela. White je preciziranje energiju, spojen na Duha. Plava se transformira energija, koja omogućava protok obilja. A Žuti je dozrijevanje energija, koja donosi stvari za cvjetnice i uživanje u svijetu izražavanja. http://www.tortuga.com/eng/decode/decodekin.php
Član Safiris

Upisao:

Safiris

Voda i Chi

Voda i Chi Svijet harmonije proizlazi iz našeg dubokog odnosa s kozmosom. Prirodni svijet je uravnotežen, svaki njegov dio u harmoniji je sa svim ostalim dijelovima, pozitivno je uravnoteženo s negativnim, yin s yang-om, muško sa ženskim, vidljivi svijet odražava nevidljivi.
Član BhairavaDeva

Upisao:

BhairavaDeva

Dramatiziranje ili Sindrom "očajne domaćice"

Dramatiziranje ili Sindrom U momentu kada vas Majstor shvati ozbiljno, vjerujte, najebali ste. U punom smislu te riječi. Gurnuće vas u pakao koji se nalazi ispod vaše kože. Ovdje ne pričam o tzv. Guruima i onim što nam je predstavljeno pod tim oblikom, ovjde pričam o Majstoru Života koji može ali i nemora biti u tijelu. Pričam o Živom Majstoru koji očituje sam Život. On zna Vas i sve ono što mu vi pokazujete niste vi i to lako vidi i zato može biti nemilosrdan prema tome.
Član tvinn

Upisao:

tvinn

Zašto neki vjeruju u Boga, dok drugi NE

Zašto neki vjeruju u Boga, dok drugi NE Bog je odlučio dovesti grešnike do spasenja preko propovijedanja evanđelja. "Odluči Bog one koji vjeruju spasiti ludošću propovijedanja." (1 Korinćanima 1,21) I upravo zbog ovog razloga Krist je dao Crkvi zadatak odlaska u svijet i propovijedanja evanđelja svakoj osobi (Matej 28,19.20). Osim mrtvorođenčadi i mentalno retardiranih osoba, koje nisu u mogućnosti shvatiti značaj riječi, ovo je način na koji čovjek treba biti spašen. Jer, "vjera dolazi od propovijedanja, a propovijedanje biva riječju Kristovom." (Rimljanima 10,17). I "... evanđelje ... Božja sila za spasenje svakome koji vjeruje." (Rimljanima 1,16)
Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

Trnoviti put Grigoria Grabovoia ( 1 dio)

Trnoviti put Grigoria Grabovoia ( 1 dio) Već u ranom djetinjstvu u sebi je otkrio posebne sposobnosti.Njegov dar da vidi događaje koji će tek uslijediti zapanjivao je ljude u njegovoj okolini. G,Grabovoi završio je na sveučilištu smjer primjenjene matematike.. Akademik Grigori Grabovoi razvio je jedinstvene Duhovne Tehnologije, putem kojih je unutar Svijesti stanica moguće ponovo uspostaviti prirodni red. «Bolest nastaje unutar Svijesti, dakle, unutar Svijesti ju je moguće i iscijeliti!»
Član gemini1

Upisao:

gemini1

Buđenje - Gnostička parabola o kočiji

Buđenje - Gnostička parabola o kočiji Do sada smo često pominjali buđenje, međutim, veoma malo smo diskutovali na temu – šta to stvarno znači - probuditi se; - tj. kako se probuditi? Mnogi od nas koji su posvetili malo više analitičke pažnje sebi i svojoj okolini postaju već frustrirani jer primjećuju kako mnoge stvari u realnosti u kojoj živimo nisu onakve kakvim nam se one na prvi pogled čine a pogotovo kako nam ih drugi prezentiraju. Postajemo svjesni stvari koje do sada nismo bili u stanju da vidimo, mada su one uvijek bile tu, pa nam je samo to stvorilo jedan nelagodan osjećaj iz kojega proizilazi pitanje, koliko još ima takvih stvari koje su bitne a mi ih još uvijek nismo u stanju vidjeti?
Član Safiris

Upisao:

Safiris

TKANJE SRCA, MEDITACIJA SVETOG SRCA

TKANJE SRCA, MEDITACIJA SVETOG SRCA To je snažna Meditacija i Vizualizacija, u kojoj se usklađuju energije u svrhu uravnoteživanja Unutarnje Ženske energije i Unutarnje Muške energije, ili kako to Mihovil naziva, Magdalenine i Kristosove energije. Ove se tada sjedinjuju u Blizanački Plamen Srodnih duša u Uzvišenom Srcu. Sljedeći je korak aktiviranje Stvaralačkih energija JA JESAM i preuzimanje moći u svojstvu Ljudskog Anđela, te stvaranje vlastite Stvarnosti.
Član dedif

Upisao:

dedif

Zlatna zora: energetska polja, freestyle i meditacija (3)

Zlatna zora: energetska polja, freestyle i meditacija (3) Ranije smo kroz 1. korak osvijestili, opozvali i ukinuli dozvole koje smo ranije dali (svjesno ili nesvjesno) pa su razni ljudi, energije i svijesti zauzimali naš unutarnji svijet. Potom smo im kroz 2. korak jasno i odlučno naredili da napuste naša energetska polja -- sad i odmah! Danas ćete, kroz ovaj 3. korak, svoj unutarnji svijet -- polja, svjetove i dimenzije svojeg uma -- proglasiti svojim svetim prostorom i ispuniti ih isključivo svojim Sebstvom, energijom i svijesti od sada trajno u budućnost.
Član irida

Upisao:

irida

PRAVILA ZA RASPOZNAVANJE DUHOVA (1)

PRAVILA ZA RASPOZNAVANJE DUHOVA (1) Kako se sve glasnije govori o egzorcizmu, prenosim ovaj tekst iz Glasnika uljudbenog pokreta, autor je fra Petar Filić, OFM, Zagreb. Ne znam zašto je nabrojano 14 pravila kad se pojedine rečenice sadržajno ponavljaju u nekoliko pravila, ali prenosim tekst u cijelosti. "Neprijatelj se vlada poput žene, jer je slab snagom, a jak voljom. " ovom rečenicom se u Katoličkoj crkvi i dalje žena i Zlo izjednačavaju.
Član istankovic

Upisao:

istankovic

Čuda se događaju, zar ne!

Čuda se događaju, zar ne! No čuda, mala ili velika, događaju se u svakome od nas posebno. Možemo ih svjesno izazvati sami. Događaju se u trenutku kada ju prepoznamo i odreknemo se svoje posebne, prirodi suprotstavljane volje koja nas čini bolesnima i nesretnima, kada sagledamo uzroke ovisnosti i iluzija od kojih je ta naša posebna volja sačinjena.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

METODE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NE

BRZI CHAT

 • Član webmasterwebmaster

  molim javite ako problem i dalje postoji...

 • Član webmasterwebmaster

  molim probajte sad u Chrome-u... naime, kod promjena koje su napravljene prosli tjedan, nisam napravio jedan detalj koji je kod nekih korisnika mogao uzrokovati problem... kod vecine je stvar radila, ali je kod nekih, eto zapelo :-)

 • Član iridairida

  eto vidiš...istraži dalje problem s chromeom

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, preko IE mi sve ide

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  samo ga mogu staviti u naslov komentara

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Sajam Mystic