JosipJankovic

6

Broj Merlina

Činim što mogu i znam... Svi članci člana JosipJankovic
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

Dr Levine: Otpuštanje trauma i trajno iscjeljenje

Dr Levine: Otpuštanje trauma i trajno iscjeljenje Iako razgovor ima ljekovitu moć, katkad nije dovoljan da bismo razriješili sva bolna iskustva koja su ostavila traga na našoj psihi. Američki znanstvenik dr. Peter Levine tvrdi da traume ne zaostaju u našem sjećanju, pa ih zato i ne možemo razriješiti psihoterapijom. On smatra da se kriju u našem živčanom sustavu u obliku blokirane energije. Naučimo li je otpustiti, baš poput divljih zvijeri, mogli bismo doživjeti trajno iscjeljenje.
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

VAŽNOST ORBISA

VAŽNOST ORBISA Praksa je pokazala da puni aspekt pripada vi§e karakteru i sudbini, separacioni pokazuju samo težnju, neodlučnosti, odugovlačenja tako da ono što nam zvijezde nude može i propasti, a aplikacioni aspekti redovito donose ispunjavanje onoga što znače. To su opazili astrolozi posmatranjem, dok teorijski to nam može biti jasno: Aplikacioni traje još toliko dugo dok se tijelo novorođenca ne učvrsti u svom sistemu mikroorganizma.
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

PODJELA I ZNAČAJ PLANETA

PODJELA I ZNAČAJ PLANETA Vrlo je važno ocijeniti vladajući planet horoskopa, tj. onaj koji ima dominantan upliv. Najčešće je to planet di sp. Sunca, zatim disp. Ase. Jako naglašen je onaj planet koji je u svom sjedištu, u egzaltaciji, svom polju, visokoj elevaciji, u nekom od 4 glavna ugla, u direktnom kretanju, u jakom dobrom aspektu. Ako je to vlad. planet eto sreće. Ako nije vlad. onda je ipak njegov položaj posebno važan.
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

Plašimo se pogrešnih stvari

Plašimo se pogrešnih stvari Većim dijelom naših postupaka upravlja kombinaci­ ja pohlepe i natjecanja. Uspješni je poduzetnik model američke priče o uspjehu. Donald Trump je kulturološka ikona. Poslovni uspjeh kao da potvrđuje Danvinovo nače­ lo o opstanku najsposobnijih. Kvaliteta ili korisnost posla beznačajne su u usporedbi s bogatstvom koje donosi.
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

ZNAČAJ POLJA, PLANETA I ASPEKATA

ZNAČAJ POLJA, PLANETA I ASPEKATA Prvi ljudi su se rađali u februaru jer je prirodno parenje bilo u proljeće).Još l danas glavnina rOđenja pada oko3 sata ujutro,analogan februara.S obzirom na Sunce i bliže planete, za muškarce je dobro rOđenje prilikom granuća Sunca jer ti planeti daju više ambicije, prijepodne također dobro jer ti planeti stoje prema Zenitu, 12-18 sati već su više zadovoljni da rade za druge,dok 18-24 više čovjeka baca u pozadinu.Daleko smo od toga da bismo takvo pravilo uzeli kao zakon.