JosipJankovic

5

Broj Merlina

Činim što mogu i znam...
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

UZDIGNITE SE IZNAD IDEJE ’JA SAM TELO’

UZDIGNITE SE IZNAD IDEJE ’JA SAM TELO’ Mogu li postojati ikakvi drugi problemi osim onih koje stvara um? Život i smrt ne stvaraju probleme. Bol i užitak dolaze i odlaze. Doživljavamo ih u svojem iskustvu i zatim zaboravljamo. No, sećanje i zamišljanje stvaraju problem želje za postignućem ili izbegavanjem, obojene sviđanjem ili nesviđanjem. Istina i ljubav čovekova su stvarna priroda, a um i srce načini na koje se očituju.
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

Moola Bandha - Swami Satyananda Saraswati: UNIVERZALNI KLJUČ

Moola Bandha - Swami Satyananda Saraswati: UNIVERZALNI KLJUČ Kundalini ne pripada fizii!kom telu, premda tamo treba da se traii; ne nalazi se ni u mentalnom telu, a i!ak ni u astralnom teu. Ona je u nesvesnom kauzalnom telu, u tom posebnom stanju svesnosti gde se potpuno gubi koncept vremena, prostora i objek ta. Sediiite nesvesnog u i!oveku je u perineumu, poznatom u yoga terminologiji kao Muladhara. To je ilezda, miiiic, to je telo u home su skrivene sve nesvesne snage i inicijativa i!oveka. Swami Satyananda Saraswati
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

Najbolji prirodni lek za srce

Najbolji prirodni lek za srce Glog su u prošlosti koristili mnogi narodi u lečenju raznih tegoba, počev od Grka i Rimljana. Lekovita svojstva gloga su se tako vekovima prenosila sa generacije na generaciju. U savremenom dobu u kojem živimo, medicina je jako uznapredovala, i danas postoje mnogi lekovi za lečenje problema sa srcem. Međutim, za srčane probleme koji se javljaju sa starenjem, kao što su slabljenje srca i slebljenje srčanog mišića, još uvek nije osmišljen adekvatan lek za srce koji bi pomogao. Zbog toga vam preporučujemo ovaj najbolji narodni lek za srčane probleme, a to je glogova tinktura. Pored glogove tinkture, možete konzumirati i glogov čaj.
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

ISTINSKI GURU

ISTINSKI GURU Reči ostvarene osobe nikad ne gube svoju svrhu. One čekaju prava, povoljna stanja, uslove, da se probude, što može trajati neko vreme, i to je prirodno, postoji sezona za sejanje i sezona za žetvu, branje plodova. Ali reč Gurua je seme koje ne može iščeznuti. Naravno, Guru mora biti istinski, koji je iznad tela i uma, iznad same svesnosti, iznad prostora i vremena, iznad dualnosti i jedinstva, iznad razumevanja i opisivanja. Dobri ljudi, koji su čitali mnogo i imaju mnogo korisnog da kažu, nisu pravi Gurui, čije reči postaju istinite. Oni takođe mogu da vam kažu da ste vi krajnja realnost, ali kakva je korist od toga.