Kalendar događanja

Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

281

PUTA

OD 14.01.2018.

Kako očistiti negativni ego kroz znanost o zrakama

Kako očistiti negativni ego kroz znanost o zrakama
Sjedišta mudrosti u sedam Kristovih ašrama

Kako očistiti negativni ego kroz znanost o zrakama

Proučavanje znanosti zraka je jedna od najfascinantnijih duhovnih znanosti koju svjetlosni radnici mogu ikada proučavati. Ako niste pročitali moju prvu knjigu The Complete Ascension Manual (Potpuni priručnik za uzašašće) i poglavlje o «Ezoteričnoj psihologiji i znanosti o dvanaest zraka», preporučio bih vam da to učinite. To poglavlje će vam pružiti važan temelj za fokus ovog poglavlja o tome kako koristiti znanost zraka za čišćenje negativnog ega. Za početak, slijede tabele popisa dvanaest zraka i njihovog djelovanja.

Kratki pregled dvanaest zraka

I zraka

crvena

volja, dinamička snaga, jedan cilj, nevezanost, jasna vizija

II zraka

plava

ljubav/mudrost, sjaj, privlačenje,

širenje, obuhvaćanje, sposobnost očuvanja

III zraka

žuta

aktivna inteligencija, sposobnost manifestiranja, sposobnost evolucije, mentalna iluminacija, ustrajnost, sklonost filozofiji, organizacija, jasno-umnost,  perfekcionizam

IV zraka

smaragdno zelena

harmonija kroz konflikt, čistoća, ljepota, umjetnički razvoj.

V zraka

narančasta

konkretna znanost, istraživanje, oštar intelekt, usmjerenost na detalje, traženje istine

VI zraka

indigo

pobožnost, idealizam, religijski žar

VII zraka

ljubičasta

ceremonijalni red, rituali, magija, diplomacija, takt, ljubičasti plamen,

fizičko tijelo i uzemljen duh, red, disciplina

VIII zraka       zelena boja morske pjene      zraka višeg pročišćenja

IX zraka

plavo-zelena

radost, privlačenje svjetlosnog tijela

X zraka

biserna

usidrenje svjetlosnog tijela, poticanje stapanja duše

XI zraka

ružičasto-narančasta

most prema Novom dobu


XII zraka        zlatna                         usidrenje Novog doba i Kristove svijesti

Važno je razumjeti da premda svaka osoba posjeduje jednu od ovih zraka koja je specifična za njenu monadu, dušu, osobnost, um, emocije, i tijelo, bitno je integrirati i svladati sve zrake. Na svaku zraku možemo gledati kao na arhetip kao što je opisano u posljednjem poglavlju. Kao što postoji dvanaest glavnih arhetipova, tako postoji i dvanaest glavnih zraka. U astrologiji, dvanaest znakova i kuća u zodijaku moraju biti integrirani i svladani premda je naš sunčani znak u samo jednom od njih. Zbog toga smo rođeni pod različitim znakom u različitim životima kako bismo dobili potpuniju perspektivu.

Isto vrijedi i za zrake. U različitim životima fizička, emocionalna, mentalna i zraka osobnosti se mijenjaju kako bi omogućile inkarniranoj osobnosti da razvije cjelovitiju perspektivu.

Svaka zraka, premda je obilježena sa specifičnom kvalitetom, ustvari je cjelovita i potpuna unutar sebe i nosi u sebi kvalitete svih ostalih zraka. To je novi koncept koji sam i ja sam tek nedavno razumio.

Svaka zraka je cjelovita unutar sebe, i njeno stapanje s ostalim zrakama, koje je esencijalno stvara još veću cjelinu. Mnogi svjetlosni radnici vjeruju da ako je njihova struktura zraka za dušu i monadu druga zraka, na primjer, da se ne moraju nositi s ostalim zrakama. To nije istina. S obzirom na svoje zrake monade i duše odredite s kojim ste ašramom sedmorice čohana od sedam zraka na unutarnjem planu povezani.

Prva zraka:  El Morya

Druga zraka:  Kuthumi i Djwhal Khul, Gospod Maitreja

Treća zraka:  Serapis Bey

Četvrta zraka:  Pavle Venecijanski

Peta zraka:  Majstor Hilarion 

Šesta zraka:  Majstor Isus/Sananda

Sedma zraka:  Saint Germain

Svaki učenik i inicijant na planeti Zemlji je povezan s jednim od ovih ašrama na unutarnjem planu bili toga svjesni ili ne. To ne znači da vi ne možete raditi s ostalim majstorima, već će vaš glavni planetarni dom, da tako kažem, biti u ašramu vaše duše do četvrte inicijacije, a u onom od vaše monade od četvrte nadalje. Nakon što pređete u šestu i sedmu inicijaciju Velika Bijela loža na Sirijusu i Melkizedek, univerzalni logos, ulaze u igru. Samo zato što ste učenik Saint Germaina ne znači da ne trebate integrirati i svladati druge zrake i zbog istoga učenja drugih majstora. Učenici i inicijanti obično nose uzorak zraka da su 2,4,6 ili 1,3,5. Ti utjecaji zraka označavaju da različiti aspekti Sebstva imaju ogroman učinak. Po mojem mišljenju one još više utječu od astrologije, a astrologija veoma utječe.  Zadivljujuće je kako netko može pročitati nečiju osobnost kroz samo razumijevanje njegovih zraka i astrološkog horoskopa.

Ja sam na primjer, druga zraka duše i druga zraka monade. Zbog toga sam tako povezan sa Djwhal Khulom, Kuthumijem i Gospodom Maitrejom i zbog čega je duhovno obrazovanje masa moja sveproždiruća želja u životu. Premda sam druga zraka, ključno je da se razvijem u svim zrakama.


Dopustite mi da vam dam primjer što se događa ako to ne učinite. Recimo da je neki svjetlosni radnik prva zraka monade i zbog toga je veoma povezan s El Moryom i zbog toga s ogromnom osobnom snagom. Uzorak zrake je vjerojatno 1, 3, 5. To je, netko bi mogao reći, linija manjeg otpora. Ako ova vrsta duše ne razvije svoju drugu zraku, bit će snažna ali bez prave količine ljubavi/ mudrosti da balansira tu snagu.

Što se događa s osobom s monadom u četvrtoj zraci, koja je često umjetnički tip, ako nije razvijena u jednoj od više muških zraka poput 1, 3, 5, 7, to je klasični umjetnički stereotip koji je nevjerojatno kreativan ali ne može efikasno funkcionirati u životu.

Sljedeća tabela daje opis sedam tipova ljudi, opisanih s jednom riječju.

Sedam tipova ljudi

A.  Tip moći                          pun volje i sposobnosti upravljanja

B.  Tip ljubavi                        pun ljubavi i sposobnosti spajanja

C.  Aktivni tip                        pun akcije i energije manipuliranja

D.  Umjetnički tip                  pun osjećaja za ljepotu i težnji za kreativnošću

E.  Znanstveni tip                  pun ideja uzroka i posljedice; matematički

F.  Tip poklonika                   pun idealizma

G.  Poslovni tip                      pun sposobnosti organiziranja; predane ceremoniji rituala

Svaka osoba treba svih sedam vrsta kvaliteta. Svaka osoba treba osobnu snagu, ljubav, aktivnost ili akciju, umjetnički razvoj, znanstveni razvoj, predanost i poslovnu oštroumnost. Očitavanje zraka vaše duhovne konstitucije ne znači da vi morate biti samo taj fokus. Vaše očitavanje zraka vam samo govori kakvim vas je Bog stvorio i sa čime ste došli u ovaj život. Cilj je da integrirate i svladate sve zrake.

Potpuno ista stvar vrijedi i za astrologiju. Vaš astrološki horoskop je očitavanje nebeskih sfera pod kojima ste došli u trenutku svog rođenja. Svjetlosni radnici to često proučavaju kao da je to jedina stvar koju trebaju razumjeti. Svih dvanaest astroloških znakova ili astroloških arhetipova treba razumjeti, integrirati i svladati, ako ne sada onda u budućoj inkarnaciji. Kada je svih vaših dvanaest arhetipova, dvanaest zraka i dvanaest astroloških znakova integrirano i uravnoteženo u sebi tada je prema definiciji očišćen negativni ego. To je zbog toga što je druga definicija za negativni ego «neravnoteža». Negativni ego preuzima formu da je previše yin ili previše yang.

Svi mi želimo biti uravnoteženi, cjeloviti, dobro integrirani ljudi premda će svatko od nas imati sklonost za određenom vrstom profesije i posla zbog zrake naše monade i duše. Stoga čak ako ste monada u petoj zraci i ako gravitirate postati znanstvenik, još uvijek morate uravnotežiti svoju snagu, svoju ljubav, svoju mudrost, svoju predanost Bogu, svoja poslovna nastojanja i svoj umjetnički izraz premda će vaš glavni fokus služenja biti u znanostima.

Svaka osoba je idealno renesansni muškarac ili žena unutar svakog tipa zrake. Sjećate li se što sam ranije rekao o svakoj zraci kako je cjelovita unutar sebe ako je ispravno shvaćena. Do problema dolazi kada svjetlosni radnici nisu fokusirani ili kada sva svoja jaja stave u jednu košaru i tada nisu dobro uravnoteženi ljudi. Neravnoteže se mogu manifestirati na bezbrojne načine, uključujući izrazitu nadarenost u jednom području i nefunkcionalnost u


drugom.

Moja nova izreka za idealno je «majstor za sve i majstor za jedno». Zbog toga mi mijenjamo zrake i astrološke horoskope u svakom životu kako bi stvorili tu ravnotežu. Taj razvoj na svim razinama je već u nama od naših 200 do 250 života, te sve što trebamo učiniti je dopustiti da istupi naprijed. Sve to znanje, informacije i sposobnosti su već u našem podsvjesnom umu. Mi smo vjerojatno živjeli svaki od tih tipova barem trideset do četrdeset puta. Jedan nije bolji od drugoga. Svi su podjednako važni za savršeno ispunjenje Božjeg božanskog plana.

Sljedeće tabele iz knjige Alice Bailey, Discipleship in the New Age, Volume One and Two (Učeništvo u Novom dobu, prvi i drugi svezak), pokazuje metodu zraka za podučavanje istine i značajne metode za služenje i profesije.

Zrake i podudarne profesije

Zraka I        Upravljanje i politika, međunarodni odnosi

Zraka II       Edukacija i podučavanje, pisanje, govor, radio, TV Zraka III                    Financije, trgovina, biznis i ekonomija

Zraka IV      Sociologija, rase i kulturna suradnja i pomirenje, umjetnost Zraka V                    Znanosti, uključujući medicinu i psihologiju

Zraka VI      Religija, ideologija, filozofija

Zraka VII    Strukturiranje društva, uređenje moći kroz ceremoniju, protokol i ritual.

U gornjoj tabeli vidimo dobro uravnoteženu raspodjelu profesija koju nam daje sedam zraka. Pogledajte upravljanje i politiku. Zašto imamo tako mnogo iskvarenih i egoističnih političara? Jer su vrlo razvijeni u prvoj zraci ali nisu razvijeni u drugoj i šestoj zraci. Inicijanti druge zrake su veliki duhovni učitelji no često ne funkcioniraju u biznisu, koji je treća zraka, ili nisu naučili kako potpuno posjedovati svoju osobnu snagu i kako preći u vodstvo. Inicijanti u trećoj zraci mogu biti dobro razvijeni u rukovanju s novcem i biznisom, no ako nisu razvijeni u drugoj zraci oni neće koristiti ljubav i mudrost i integritet u svojem radu. Ako ne posjeduju prvu zraku neće biti snažni i odlučni. Ako nisu razvijeni u šestoj zraci, mogu biti predani čovjeku a ne Bogu.

Tip četvrte zrake može biti umjetnik ali bez energije pete zrake on je previše yin. Tip pete zrake može biti veliki znanstvenik no bez šeste zrake može biti fokusiran na znanost a ne na Boga. Možda neće biti sposobni učinkovito upravljati s novcem bez treće zrake. Možda neće imati ljubavi u načinu na koji rade i bit će okrutni prema životinjama bez druge zrake. Njihov šef ih može šikanirati zbog pomanjkanja razvoja u prvoj zraci. Vidite li kako ovaj proces djeluje?

Sve zrake su Kristove kvalitete kao što su i svi astrološki znakovi. Pravi uzašli majstor i sebeostvareno biće je razvijeno u svima njima. Osoba šeste zrake može posjedovati


predanost ali bez prve zrake može se manifestirati kao davanje svoje snage guruu. Mogu biti svećenik ali bez treće zrake ne znaju kako upravljati s novcem.

Mislim da ste shvatili kako sve ove zrake trebaju raditi zajedno. To je poput koncepta trostrukog plamena «ljubavi, mudrosti i snage» uravnoteženog u srcu. Ako vam nedostaje bilo koji vaša cijela osobnost će postati neuravnotežena. Svi to znamo.

Također postoji sedmerostruki i dvanaesterostruki plamen u vašem srcu koji također treba uravnotežiti i to je znanost zraka, arhetipova i astrologija koje točno pristaju jedna u drugu. Dolazi do beskrajnih problema kada tih dvanaest aspekata nisu uravnoteženi. To se može manifestirati kao zdravstveni problemi, problemi u odnosima, emocionalni problemi, mentalni problemi, problemi s novcem, duhovni problemi, zablokirano kreativno izražavanje, nemogućnost koncentracije, nemogućnost nošenja s detaljima, neravnoteža ženskog i muškog, nedovoljna zaokruženost i tako dalje i tako dalje.

Sljedeća tabela je zanimljiva po tome što počinje razumijevati da postoji viši i niži izraz svake zrake kao što je bio viši i niži izraz svakog arhetipa. Svaka od dvanaest zraka se može koristiti u službi negativnog ega i/ili u službi duše i monade. Ova tabela pokazuje metode podučavanja istine prema njihovim nižim i višim izrazima. Tabelu ne treba više objašnjavati.

Metode zraka za podučavanje istine

Zraka I                                  Viši izraz:        Znanost državništva i upravljanja Niži izraz:              Moderna diplomacija i politika

Zraka II   Viši izraz:           Proces inicijacije kako ga podučava hijerarhija majstora Niži izraz:                            Religija

Zraka III     Viši izraz:         Sredstva komunikacije i interakcije: radio, telegraf,

telefon, i načini transporta  Niži izraz:                            Korištenje i širenje novca i zlata

Zraka IV   Viši izraz:          Masonski rad baziran na formiranju hijerarhije i u odnosu

na II zraku

Niži izraz:           Arhitektonske konstrukcije, moderno planiranje gradova

Zraka V    Viši izraz:           Znanost duše, ezoterična psihologija Niži izraz:  Moderni sistem obrazovanja

Zraka VI   Viši izraz:          Kršćanstvo i raznolike religije: uoči odnos sa II zrakom Niži izraz:   Crkve i religijske organizacije

Zraka VII Viši izraz:             Sve vrste bijele magije

Niži izraz:              Spiritizam u nižim aspektima

Zrake i njihove osobite metode služenja

Svaki tip zrake ima jedinstvenu i osobitu metodu služenja.


Prva zraka:  Oni koji služe u prvoj zraci rade kroz nametanje Volje Božje nad umovima ljudi. Oni to rade kroz snažan utjecaj ideja i kroz naglašavanje principa upravljanja. To je proces smrti stare forme i ponovnog rađanja nove ideje. Oni koji služe kroz ovu zraku su Božji anđeli razaranja u pozitivnom smislu. Služitelji koji djeluju u zraci osobnosti često zloupotrebljavaju ovu energiju. Hitler bi bio najgori primjer za to.

Druga zraka: Oni koji služe kroz drugu zraku meditiraju i upijaju ideje povezane s božanskim planom i kroz snagu privlačne ljubavi, uče ljude da odgovaraju na Plan. To podučava druge da čine isti posao i da nose te ideje još dublje u mase čovječanstva.

Treća zraka:  Oni koji služe u ovoj zraci djeluju na stimuliranju intelekta čovječanstva. Oni pomažu masovnoj svijesti čovječanstva da postigne veće razumijevanje kroz upravljanje idejama.

Četvrta zraka:  U ovom trenutku nema inkarniranih duša četvrte zrake, no postoje osobnosti četvrte zrake. Njihov glavni zadatak je da harmoniziraju nove ideje sa starim idejama kako ne bi bilo raskola. Oni su uključeni u proces premošćivanja jer su inicijanti i imaju potencijal za umjetnost sinteze.

Peta zraka:  U ovom trenutku ova zraka postaje sve istaknutija na masovnoj razini. Oni koji služe u ovoj zraci istražuju formu s ciljem pronalaženja njenih skrivenih ideja, značenja i snage. Njihov posao je da dokažu da li su ideje istinite ili lažne, odatle fokus na konkretnoj znanosti.

Šesta zraka:  Ova zraka je bila veoma jaka u našoj prošlosti, no sada gubi snagu kako počinje dolaziti sedma zraka. Oni koji služe kroz ovu zraku su fokusirani na umijeće prepoznavanja ideala, što su nacrti ideja. Oni treniraju čovječanstvo da traži dobro, istinito i ono što je krasno.

Učenici u ovoj zraci rade veoma mnogo s aspektom želja unutar čovjeka i teže znanstveno izazvati njegovu ispravnu upotrebu. Ljudi koji su potaknuti u akciju s idejom su obično duše prve zrake. Osobe potaknute u akciju s idealom kojem podređuju svoje živote, služe energiju šeste zrake. Ova zraka kada je usmjerena na razinu osobnosti može biti prilično destruktivna zbog fanatizma osobnosti a ne fokusa duše.

Oni koji služe kroz šestu zraku su u opasnosti da postanu previše jednousmjereni i puni  osobne želje. Na pamet mi padaju fundamentalni kršćani kao dobar primjer za to. Onaj koji služi u šestoj zraci izaziva želju u pozitivnom smislu za materijaliziranjem ideala na fizičkom/ zemaljskom planu. Šesta zraka izgrađuje emocionalnu želju za tim, a sedma zraka korištenjem te energije želje ustvari je čini fizičkom.

Sedma zraka: Ova zraka sada dobiva snagu na veoma jak način. Onaj koji služi u sedmoj zraci organizira ideal i fizički ga manifestira na zemaljskom planu. Velika invokacija je inauguracijska mantra za novu nadolazeću sedmu zraku.

Sažetak

Sve su zrake bitne za dovršenje Božjeg plana i niti jedna zraka nije bolja od druge. Sve zrake rade na iznošenju specifične grupne ideje sedam čohana od sedam zraka.


Ova sljedeća tabela iz materijala Alice Bailey sada počinje davati malo dublji fokus na osobite metode služenja tipa svake zrake. Ako nikada niste imali očitavanje zraka i ne znate koje su vaše zrake monade, duše, osobnosti, uma, emocija i tijela preporučujem vam da me nazovete i dogovorit ću vam sastanak i tada možete primijeniti tu informaciju prema svojem određenom konstitucijskom izgledu kao i proučiti materijal iz holističke perspektive. Za dogovor me nazovite na 818-706-8458 i ostavite svoj telefonski broj i adresu ako želite biti na popisu za slanje e-mailova.

Zrake i njihov glamur

U raspravi  o znanosti zraka i kako očistiti negativni ego sada je vrijeme da dublje pogledate u glamur povezan sa svakom zrakom. Ja se namjerno ovdje krećem polako s malim dijelovima informacija kako ne biste bili preplavljeni. Ezoterična psihologija i znanost zraka je široka znanost poput astrologije, te što je više moguće pokušavam to pojednostaviti, učiniti lako razumljivim i praktičnim.

Riječ glamur je koristio Djwhal Khul u opisivanju fenomena obmane koja se javlja na astralnom planu. Obmanu koja se javlja na mentalnom planu nazvao je iluzijom. Obmanu na eteričnom planu nazvao je mayom. Za dublje razumijevanje ovoga preporučujem čitanje The Complete Ascension Manual (Potpuni priručnik za uzašašće) i poglavlja pod nazivom

«Glamur, maya i iluzija».

Sljedeća tabela na veoma jednostavan način prikazuje glamure ili astralnu obmanu svake od sedam glavnih zraka. Kako budete prolazili kroz taj popis napravite osobno istraživanje i označite one za koje osjećate da ih treba očistiti. Glamur je izazvan s negativnim egom koji zloupotrebljava sedam velikih zraka i iskrivljuje ih prema nižem umjesto prema višem izrazu. Ova tabela je iz knjige Alice Bailey Esoteric Psychology (Ezoterična psihologija)  i bit će unaprijeđena ako shvatite svoju osobnu konfiguraciju zraka.

Zrake i njihov glamur

1.  zraka          Glamur:

Ljubav prema moći i autoritetu, ponos, sebična ambicija, nestrpljivost i razdražljivost, samo-centriranost, odvojenost, rezerviranost.

2.  zraka          Glamur:

Strah, negativnost, osjećaj inferiornosti i nedostatnosti, depresija, stalna zabrinutost, samosažaljenje, pretjerano samo-povlačanje, inercija i neučinkovitost.

Druga zraka je zraka Svjetskih učitelja. Učenik ove zrake nikada nije zadovoljan sa svojim najvišim postignućima. Njegov um je uvijek usmjeren na uspinjanje na nepoznate visine.

Normalno posjeduje takt i predviđanje. Čini izvrsnog

ambasadora, učitelja, ravnatelja koledža. Umjetnik će proizvesti rad koji je poučan.

3.  zraka          Glamur:

Glamur da je uvijek zaposlen, materijalizam, zaokupljen s detaljima.


Učinkovitost i samovažnost kroz bivanje onaj koji zna.

Spletkarenje i manipuliranje drugima, usmjeravanje na vlastiti interes.

4.  zraka          Glamur:

Difuzija interesa i energije, nepraktičnost i glamur zamišljanja, promjenjivost, neodređenost i pomanjkanje objektivnosti, konstantni unutarnji i vanjski konflikt.

Izaziva svađu i gorčinu, nezadovoljstvo zbog osjetljivosti na ljepotu i na ono što je više i bolje.

Zraka borbe, rajas (aktivnost) i  tamas (inercija) su uravnoteženi te je čovjek

rastrgan u bici što vodi do «rađanja Horusa» Krista rođenog iz trudova konstante patnje i boli.

5.  zraka          Glamur:

Konstantna analiza i cjepidlačenje, kriticizam,

pretjerano naglašavanje forme, hladno mentalno procjenjivanje i podcjenjivanje osjećaja, intelektualni ponos, razum,

dokazivanje i intelektualnost su nepovredivi. Zraka znanosti i istraživanja. Metodičan, točan. Zraka velikog kemičara. Inženjer prvog stupnja. Kirurg.

6.  zraka          Glamur:

Fanatizam, posesivnost i pretjerana predanost, uskoumnost, ljubav prema prošlosti i postojećim formama, opiranje promjenama, krutost, preveliki intenzitet osjećaja.

Čovjek u ovoj zraci je pun religijskih instinkta i impulsa i intenzivnog osobnog osjećaja. Sve je ili savršeno ili nepodnošljivo. On uvijek mora imati osobnog Boga. Najbolji tip je svetac. Najgori je licemjer, fanatik ili mučenik. Religijski ratovi i križarski ratovi vuku porijeklo iz energije šeste zrake. On je pjesnik emocija (Tennyson). Predan je ljepoti i boji.

7.  zraka          Glamur:

Strogo slijeđenje zakona i reda. Pretjerani naglasak na organizaciji i ljubavi prema tajni i misterioznome. Ekstrasenzorni rad, glamur ceremonije i rituala, praznovjeran, duboko vjerovanje u znamenje.

To je zraka komornika i visokog svećenika, rođenog organizatora, savršena

medicinska sestra za bolesnika, savršeni kipar. Voli procesije, ceremonije, vojne i pomorske časopise, rodoslovna stabla.

Više o glamuru zraka

Sljedeća tabela iz knjige Alice Bailey pod nazivom Glamour: A World Problem (Glamur: Svjetski problem), je veoma koncizna, lako čitljivog popisa onoga što možemo nazvati glavnim arhetipskim arhetipovima ili glamurom negativnih zraka. Ponovno preporučujem da prođete kroz ovaj popis i napravite osobni pregled i provjeru onoga što trebate očistiti. Jednom kada ste to učinili, na kraju poglavlja podijelit ću metode i tehnike za


uklanjanje tog glamura i arhetipa negativnih zraka.

Prva zraka:

Glamur fizičke snage.  Glamur osobnog magnetizma.

Glamur samoživosti i osobne moći.

Glamur «onoga koji je u središtu». Glamur sebične osobne ambicije.

Glamur vladara, diktatora i široke kontrole Glamur kompleksa mesije u području politike. Glamur destrukcije.

Glamur izolacije, samoće, rezerviranosti.

Glamur nametanja volje, na druge i na grupe.

Druga zraka:

Glamur od bivanja voljen. Glamur popularnosti. Glamur osobne mudrosti.

Glamur sebične odgovornosti.

Glamur previše kompletnog razumijevanja koje negira ispravno djelovanje. Glamur samosažaljenja, bazični glamur ove zrake

Glamur kompleksa mesije, u svijetu religije i svjetskih potreba. Glamur straha, temeljen na prekomjernoj osjetljivosti

Glamur  samopožrtvovnosti. Glamur samozadovoljstva. Glamur sebičnog služenja

Treća zraka:

Glamur zaposlenosti.

Glamur suradnje s namjerom u individualni a ne grupni način. Glamur aktivnog snivanja planova.

Glamur kreativnog rada bez pravog motiva. Glamur dobrih namjera koje su u osnovi sebične Glamur «pauka u središtu.»

Glamur «Boga u mašini».

Glamur zastranjele i kontinuirane manipulacije.

Glamur samovažnosti, iz stajališta znanja, učinkovitosti.

Četvrta zraka:

Glamur harmonije, usmjerene na osobnu ugodnost i zadovoljstvo Glamur rata.

Glamur konflikta s ciljem nametanja ispravnosti i mira. Glamur neodređene umjetničke percepcije.

Glamur ekstrasenzorne percepcije a ne intuicije. Glamur muzičke percepcije.

Glamur parova suprotnosti, u najvišem smislu.

Peta zraka:

Glamur materijalnosti, ili pretjeranog naglašavanja forme Glamur intelekta.


Glamur znanja i definicije.

Glamur uvjerenja, baziran na uskom gledištu Glamur forme koja skriva stvarnost.

Glamur organizacije.

Glamur vanjskoga koji skriva unutarnje.

Šesta zraka:

Glamur predanosti.

Glamur prianjanja za forme i osobe. Glamur idealizma.

Glamur privrženosti, vjerama. Glamur emocionalnog odgovora. Glamur sentimentalnosti. Glamur uplitanja.

Glamur nižih parova suprotnosti.

Glamur Svjetskih spasitelja i Učitelja. Glamur uske vizije.

Glamur fanatizma.

Sedma zraka:

Glamur magijskog rada. Glamur odnosa suprotnosti. Glamur podzemnih moći. Glamur onoga što spaja. Glamur fizičkog tijela. Misteriozan i tajan.

Glamur seksualne magije.

Glamur izranjanja manifestiranih formi.

Sedam ljudskih temperamenata

Svaki učenik i inicijant na ovoj planeti je sačinjen od jednog glavnog temperamenta ili teme koja ima utjecaj poput sunčanog znaka u astrologiji. S tim temperamentom će upravljati vaša razina razvoja. Prije primanja bilo koje inicijacije vjerojatno će biti vođen s vašom fizičkom i emocionalnom zrakom. Kako dolazi do razvoja i čovjek počinje svoj put  inicijacije, to može preći na mentalnu zraku. Kod treće inicijacije zraka osobnosti i zraka duše dat će vam temperament. Nakon četvrte inicijacije, zraka monade će voditi vaš temperament. Zanimljiva vježba je da prvo pogledate u sebe a zatim u prijatelje koji znaju svoje zrake i da vidite koliko je to točno.

Sedam zraka i sedam ljudskih temperamenata

Prva zraka – glavne kvalitete ljudi  prve zrake su: volja, moć, snaga, hrabrost, odlučnost, vodstvo, dostojanstvo, neovisnost, veličanstvenost, sposobnost odvažnosti i izvršenja. Ova vrsta osobe je prirodni vladar i vođa, državnik, graditelj carstva i kolonizator, vojnik, istraživač i pionir.


Druga zraka – glavne kvalitete ove zrake su: mudrost, ljubav, intuicija, uvid, filantropija, jedinstvo, duhovno suosjećanje, samilost, lojalnost, velikodušnost. Ovaj tip osobe je mudrac, filantrop, reformator, učitelj, onaj koji nadahnjuje, humanitarac, iscjelitelj, sluga čovječanstva, prožet s univerzalnom ljubavi koja čak teče u niža kraljevstva prirode.

Treća zraka – glavne kvalitete ove zrake su: shvaćanje temeljnih principa, razumijevanje, duboko prodirući i tumačeći um, prilagodljivost, takt, dostojanstvo, prepoznavanje snage i vrijednosti tišine, kapacitet za kreativno osmišljavanje ideja. Ovaj tip ljudi su filozofi, organizatori, diplomate, stratezi, taktičari, učenjaci, ekonomiste, bankari, igrači šaha, suci, pisci alegorija, tumači i crtači karikatura.

Četvrta zraka – glavne kvalitete ove zrake su: kreativno osmišljavanje ideja, harmonija, ravnoteža, ljepota, ritam, specijalna sposobnost da opaža i portretira kroz umjetnost i kroz život, princip ljepote u svim stvarima. Snažan osjećaj za formu, simetriju, ravnotežu, umjetnost.

Peta zraka – glavne kvalitete ove zrake su: analitičan, deduktivan, formalan um, vještina i širenje istinskog znanja, neprolazno strpljenje i ekstremna temeljitost i metoda, naročito kod ponavljanih ispita i klasifikacije zamršenih i sitnih detalja. Tip osobe je znanstvenik, matematičar, odvjetnik, detektiv, fizički znanstvenik ili okultni i metafizički znanstvenik.

Šesta zraka – glavne kvalitete šeste zrake su: požrtvovana ljubav, gorući entuzijazam za ciljem, vatreni zanos, jednousmjerenost, usmjerenost prema jednom cilju, nesebična predanost, obožavanje, intenzivno suosjećanje za patnje drugih, idealizam izražen kao praktično služenje i lojalnost. Ovaj tip osobe je mistik, poklonik, svetac, filantrop, mučenik, evangelist, misionar, reformator.

Sedma zraka – glavne kvalitete ove zrake su: plemenitost, junaštvo karaktera i ponašanja, sjaj stanja i osobe, propisana aktivnost, preciznost, vještina, ljupkost, dostojanstvo, veliki interes za politiku, umjetnost, ceremonijalna pompa, magija, otkriće, kontrola i otpuštanje skrivenih sila prirode. Tip osobe je političar, režiser, majstor za parade, ritualist, mađioničar, okultist i svećenik u ceremonijalnim redovima. Red u upravljanju životom, redovitost sastanaka.

Napredne informacije o znanosti zraka

Sljedeća tabela iz knjige Alice Bailey, Esoteric Psychology (Ezoterična psihologija), daje nešto napredniju informaciju o zrakama koja nije bila spomenuta u mojoj prvoj knjizi  The Complete Ascension Manual (Potpuni priručnik za uzašašće) o znanosti zraka. To je vrlo kratko, koncizno i lako čitljivo i pomoći će vam proširiti vaš potpuni osjećaj o čemu govore te zrake.

Prva zraka

Šest ključnih kvaliteta prve zrake su: jasna vizija, pokretačka snaga, osjećaj za vrijeme, samoća, nevezanost i jedna svrha. Šest kvaliteta izražava kako prva zraka utječe na ljudsko kraljevstvo. Također treba razumjeti da zrake utječu i na ostala kraljevstva.


Svrha prve zrake je da izazove smrt svih formi u svim kraljevstvima prirode i na svim planovima. To može biti smrt insekta, solarnog sistema, zvijezde, organizacije, religije, vlade, korijenske rase ili planete. Ciklička priroda života je smrt i ponovno rađanje. Prva zraka  izvodi ovu najvažniju funkciju. Prva zraka će izazvati smrt egoističnih vrijednosti i institucija kako bismo mogli prijeći u zlatno doba duše nadahnute vrijednostima i institucijama.

Druga zraka

Ključne kvalitete su: Božanska ljubav. Sjaj. Privlačenje. Sposobnost očuvanja, mudrost. Širenje ili obuhvaćenost.

Treća zraka

Ključne kvalitete treće zrake su: Sposobnost manifestiranja. Sposobnost evolucije. Mentalna iluminacija. Sposobnost proizvođenja. Sinteza na fizičkom planu. Znanstveno istraživanje. Ravnoteža.

Četvrta zraka

Ključne kvalitete četvrte zrake su: Dvojni aspekt želje. Sposobnost otkrivanja puta. Sposobnost izražavanja božanskosti i rast. Harmonija sfera. Sinteza istinske ljepote.

Peta zraka

Ključne kvalitete su: Pojavljivanje u formi i izvan forme. Sposobnost da čuje glas tišine. Sposobnost da izazove aktivnost, otkrivanje puta. Pročišćenje s vatrom. Manifestiranje Velike Bijele svjetlosti.

Šesta zraka

Ključne kvalitete šeste zrake su: Sposobnost da ubije želju. Poticanje onoga što nije željeno. Izdržljivost i neustrašivost. Sposobnost da izdvoji sebe. Nadilaženje voda emocionalne prirode.

Sedma zraka

Ključne kvalitete su: Sposobnost kreacije. Sposobnost suradnje. Sposobnost razmišljanja. Otkrivenje Božje ljepote. Mentalna snaga. Sposobnost oživljavanja.

Tabela sinteze svega što je spomenuto

Sljedeća tabela je malo dublja i sintetizira za svaku zraku snagu, porok i vrlinu koju treba postići. Ponovno preporučam da napravite svoj osobni pregled koji će vas pripremiti za posao koji dolazi. Ako vam je već sada previše samo to preskočite pa se kasnije kada budete svježi možete vratiti na to. Ovo je prekrasna sinteza informacija. Nažalost ne znam odakle mi to. Mislim da je možda došlo iz radioničke knjige od Tansleya koji je bio u materijalima Alice Bailey, no nisam siguran. Ili je od Tansleya ili od Alice Bailey, a dao mi je neki prijatelj.


Prva zraka volje ili snage

Posebne vrline:

Snaga. Hrabrost. Postojanost. Istinitost koja nastaje iz apsolutne neustrašivosti. Sposobnost upravljanja. Sposobnost da shvati velika pitanja na širokouman način, te da upravlja ljudima i mjerama.

Poroci zrake:

Ponos. Ambicija. Svojeglavost. Krutost. Arogancija. Želja da kontrolira druge. Tvrdoglavost. Ljutnja.

Vrline koje treba zadobiti:

Nježnost. Poniznost. Suosjećanje. Tolerancija. Strpljenje.

Glamur:

Ljubav prema moći i autoritet. Ponos. Sebična ambicija. Nestrpljenje i razdražljivost. Samoživost. Odvojenost. Rezerviranost.

Metoda iscjeljenja:

Postojan, povjerenje u sebe i druge, bez straha, predanost, molitva.

Pristup putu:

Voli glasne pritužbe. Uzima kraljevstvo nebesko sa silom.

Druga zraka ljubavi-mudrosti

Posebne vrline:

Smiren. Snaga. Strpljenje i podnošenje ljubavi istine. Vjernost. Intuicija. Bistra inteligencija i vedar temperament.

Poroci:

Pretjerana zadubljenost u učenje. Hladnoća. Ravnodušnost prema drugima. Zanemarivanje mentala. Ograničenja u drugima.

Vrline koje treba zadobiti:

Ljubav. Suosjećanje. Nesebičnost. Energija.

Glamur:

Strah. Potreba. Osjećaj inferiornosti i nedostatnosti. Depresija. Konstantna zabrinutost. Samosažaljenje. Pretjerana skromnost. Inercija i neučinkovitost.

Druga zraka je zraka svjetskih učitelja. Student ove zrake nikada nije zadovoljan sa svojim najvišim postignućima. Njegov um je uvijek usmjeren na nepoznato, na visine koje se treba popeti. Normalno ima takt i dalekovidnost. Čini izvrsnog ambasadora, učitelja, ravnatelja koledža. Umjetnik će proizvesti rad koji je poučan.

Metoda iscjeljenja:

Temeljito poznavanje temperamenta pacijenta i prirode bolesti kako bi najbolje iskoristio svoju snagu volje.

Pristup putu:

Sažeto i marljivo proučavanje čini ih više od samo intelektualnog znanja.

Treća zraka aktivne inteligencije- Viši um

Posebne vrline:

Širok pogled na sva apstraktna pitanja. Iskrenost svrhe, jasan intelekt, kapacitet za koncentriranje na filozofsko proučavanje, strpljivost, oprez, nedostatak sklonosti da


zamara sebe i druge sa sitnicama.

Poroci:

Intelektualni ponos. Hladnoća. Izolacija. Netočnost u detaljima. Odsutnost uma. Tvrdoglavost. Sebičnost. Pretjerano kritičan prema drugima. Gledanje previše detalja može paralizirati akciju.

Vrline koje treba zadobiti:

Suosjećanje, tolerancija, predanost, točnost, energija i zdrav razum. Dobar u višoj matematici.

Glamur:

Glamur da je uvijek zaposlen. Materijalizam. Zaokupljenost detaljima. Učinkovitost i samovažnost kroz bivanje onaj koji zna. Spletkarenje i manipuliranje drugima. Skretanje. Vlastiti interes.

Metoda iscjeljenja:

Korištenje lijekova napravljenih od biljaka i minerala pripada istoj zraci pacijenta koji je na tretmanu.

Pristup putu:

Duboko razmišljanje i proučavanje filozofskih i metafizičkih linija.

Četvrta zraka harmonije kroz konflikt

Posebne vrline:

Jake sklonosti. Suosjećanje. Fizička hrabrost. Velikodušnost. Predanost. Brzina intelekta i percepcije.

Poroci:

Samoživost. Zabrinutost. Netočnost. Pomanjkanje moralne hrabrosti. Snažna strast. Lijenost.  Ekstravagantnost.

Vrline koje treba zadobiti:

Mirnoća. Povjerenje. Samokontrola. Čistoća. Nesebičnost. Točnost. Mentalna i moralna ravnoteža.

Glamur:

Difuzija interesa i energije. Nepraktičnost i glamur mašte. Promjenjivost. Neodređenost i pomanjkanje objektivnosti. Konstantan unutarnji i vanjski konflikt dovodi do argumentiranja i gorčine. Nezadovoljstvo zbog osjetljivog odgovora na ljepotu i to što je više i bolje.

Zraka borbe rajasa (aktivnost), tamas (inercija) uravnotežen te je čovjek rastrgan u

borbi što vodi do rađanja Kristovog Horusa kroz muku konstantne patnje i boli. Kreće se od briljantnih razgovora do sumorne tišine. Voli boje.

Metoda iscjeljenja:

Masažu i magnetizam koristi sa znanjem.

Pristup putu:

Samokontrola odatle zadobiva ravnotežu, te odatle zadobiva ravnotežu među  ratujućim silama njegove prirode. Rečeno je da je hatha joga veoma opasna za ovaj tip zrake.

Peta zraka nižeg konkretnog uma

Posebne vrline:

Strogo točne izjave. Pravda bez milosti. Ustrajnost. Zdravi razum. Čestitost.


Neovisnost. Bridak intelekt.

Poroci:

Oštro kritiziranje. Uskoća. Arogantnost. Neopraštajući temperament. Pomanjkanje suosjećanja i poštovanja. Predrasude.

Vrline koje treba zadobiti:

Poštovanje. Predanost. Suosjećanje. Ljubav i širokoumnost.

Glamur:

Konstantno analiziranje i cjepidlačenje. Kritiziranje. Pretjerano naglašavanje forme. Hladna mentalna procjena i podcjenjivanje osjećaja. Intelektualni ponos. Razumni

«dokaz» i intelektualnost su nepovredivi.

Zraka znanosti i istraživanja. Propisno točan. Zraka velikog kemičara. Inženjer prve klase. Kirurg.

Metoda iscjeljenja:

Kirurgija i elektricitet.

Pristup putu:

Istraživanje dotjerano do konačnog zaključka i prihvaćanje zaključaka koje slijedi.

Šesta zraka predanosti

Posebne vrline:

Predanost. Usmjerenost prema jednom cilju. Ljubav. Nježnost. Odanost intuiciji. Poštovanje.

Poroci:

Sebična i ljubomorna ljubav. Pretjerano oslanjanje na druge. Djelomičnost. Samoobmana. Sektaštvo. Praznovjerje. Predrasude. Prebrzi zaključci. Vatrena ljutnja.

Vrline koje treba zadobiti:

Snaga. Samopožrtvovnost. Čistoća. Istina. Tolerancija. Mirnoća. Ravnoteža i zdravi razum.

Glamur:

Fanatizam. Posesivnost i pretjerana predanost. Uskogrudnost. Voli prošlost i postojeće forme. Opiranje promjenama. Krutost. Preveliki intenzitet osjećaja.

Čovjek ove zrake je pun religijskih instinkta i impulsa i intenzivnih osobnih osjećaja. Sve je ili savršeno ili nepodnošljivo. On uvijek mora imati osobnog Boga. Najbolji tip je svetac. Najgori je licemjer, fanatik ili mučenik. Religijski ratovi i križarski ratovi su potekli iz energije šeste zrake. On je pjesnik emocija (Tennyson). Predan je ljepoti i boji.

Pristup iscjeljenju:

Kroz vjeru i molitvu.

Pristup putu:

Molitva i meditacija usmjerene prema jedinstvu s Bogom.

Sedma zraka ceremonijalne magije ili reda

Posebne vrline:

Snaga. Ustrajnost. Hrabrost. Uljudnost. Velika pažnja prema detaljima. Oslanjanje na vlastite snage.

Poroci:

Formalizam. Vjerska zasljepljenost. Ponos. Uskoća. Površno prosuđivanje. Vlastito


mišljenje. Pretjerana popustljivost.

Vrline koje treba zadobiti:

Realiziranje jedinstva. Širokoumnost. Tolerancija. Poniznost. Nježnost i ljubav.

Glamur:

Strogo pridržavanje zakona i reda, pretjerano naglašavanje organizacije i radi tajne i misterioznosti. Vidovnjaštvo. Glamur ceremonijalnog i ritualnog praznovjerja. Veliko zanimanje za znamenje.

Ovo je zraka komornika i visokog svećenika. Rođeni organizator. Savršena

medicinska sestra za bolesnike. Savršeni kipar. Voli procesije, ceremonije, vojne marševe, smotre mornaričkih trupa, rodoslovna stabla.

Pristup iscjeljenju:

Ekstremna točnost u provođenju ortodoksnih tretmana.

Pristup putu:

Pridržavanje pravila prakse i rituala može lako dozvati i kontrolirati elementalne sile.

Metode za čišćenje negativnog glamura zraka i arhetipova

Preispitivanje sebe

Ova metoda kako je spomenuto u prijašnjem poglavlju je uvijek najvažnija metoda. To je proces praćenja svojih misli i osjećaja sve vrijeme, a kada negativna kvaliteta zrake pokuša ući u vašu svijest ili um «izbacite je i zabranite joj ulaz». Smjesta usmjerite svoju pažnju i svijest na pozitivnu kvalitetu zrake koja je njena suprotnost. To je proces odbijanja i afirmiranja ili iscjeljenja kroz promjenu stava. Zahtjeva konstantnu budnost i osobnu snagu i razumijevanje da je potreban 21 dan za učvršćenje nove navike u podsvjesni um.

Vođenje dnevnika

Sljedeća metoda za čišćenje glamura negativnog ega zraka je da se napravi popis svih koje ste pronašli u svom osobnom inventaru. Preporučujem da napravite taj popis u pozitivnom obliku kroz preinaku negativnih kvaliteta u kvalitete koje želite razviti. Drugačije rečeno, ako se pojavi superiornost tada možete napisati riječ «jednakost» kao kvalitetu koju pokušavate razviti. Ideja je da tri puta dnevno bodujete sebe u postocima ili ocjenama ovisno o tome kako manifestirate tu kvalitetu. Takvo vođenje tabele (dnevnika) vas primorava da budete svjesni i također je pozitivna igra koju igrate sa samim sobom kako bi pokušali što je više moguće imati visok rezultat ili ocjenu. Radite to kroz 21 dan i te nove kvalitete će početi postajati pozitivne navike.

Simboli zraka

Ova metoda je više metoda desne polutke mozga. To je apsorbiranje pozitivnog arhetipa kroz meditiranje na sve simbole ili na jedan od njih. Ti simboli okidaju pozitivni aspekt zrake na način auto-sugestije i desne polutke mozga.


Djwhal Khulovo očitavanje zraka

U ovom očitavanju kroz kvalificiranog kanala Djwhal će vam reći zrake za vašu monadu, dušu, osobnost, um, emocije i tijelo. U tom očitavanju možete upitati kako područje tih zraka utječe trenutno na vas i gdje je prisutno područje glamura zraka. Ponekad Majstori mogu vidjeti stvari kojih mi nismo uvijek svjesni. Također možete pitati kako vam ide integriranje svih zraka i oslobađanje od svih negativnih aspekata svih zraka. Nazovite me ako vas zanima takav sastanak na 818-769-1181.

Dijalog

Kao što je spomenuto u prijašnjem poglavlju ovo može biti veoma koristan alat.

Na stolice ili u svojem dnevniku izdvojite određeni glamur koji pokušavate ispraviti. Na jednu stolicu postavite glamur a na drugu stolicu stavite suprotnu kvalitetu Kristove zrake koja je ispravak. Bilo na stolicama ili kroz dnevnik neka svaka strana govori skoro kao da kanalizirate te dijelove podosobnosti. Najprije im želite dati izraz kako biste vidjeli kako one djeluju u vama. Ponekad je korisno to učiniti s prijateljem koji može postavljati pitanja tim dijelovima kako bi omogućio prikupljanje informacija.

Jednom kada se je svaki dio u potpunosti izrazio, vratite se na svjesni um koji je stolica u sredini dvaju polariteta. Kao predsjednik osobnosti razgovarajte sa svakim dijelom i sa svojom osobnom snagom recite tom dijelu kako ćete vi, uzašli majstor organizirati svoju osobnost. U biti vi glamuru govorite doviđenja. Ako želite možete se vratiti na glamur i vidjeti što vam govori. Ako vi stvarno posjedujete svoju snagu i mislite ozbiljno onda neće imati izbora. Ako ste slabi u energiji svoje prve zrake, ona će vam uzvratiti razgovor. Ako želite realizirati Boga vi ćete morati poništiti svoj negativni ego.

Program za matrično uklanjanje

Zatražite od svoje Moćne Ja Jesam Prisutnosti da vas odvede u Djwhal Khulov Ašram sinteze na unutarnjem planu. Smjesta zazovite Djwhal Khula i Vywamusa. Zatražite instaliranje programa za matrično uklanjanje bazičnog straha. To je ponovno rad s rešetkom svjetlosti koja će biti usidrena u vaš cjelokupni sistem četiri tijela što će istaknuti sve neravnoteže.

Prođite kroz svoj osobni popis inventara i zatražite od Djwhal Khula, Vywamusa i  vaše vlastite Moćne Ja Jesam Prisutnosti da ukloni kao s vakumskim čistačem ili poput vrtlara koji čupa korov, glamur koji ste prije pročitali. Dajte majstorima barem dvije ili tri minute za svaki, ukoliko niste drugačije vođeni. Ako niste vidoviti vi ćete osjetiti kako su energetski suptilno iščupani iz krune. Samo vjerujte da je to učinjeno jer to djeluje svaki puta i ta usluga je uvijek dostupna kada se zatraži.

Ako želite biti pomodni možete napraviti opsežan program prolaženja kroz sav glamur koji sam naveo, kroz period od tri tjedna i napraviti potpuno čišćenje. Bit ćete zadivljeni koliko mnogo korova i tamnih energija će iščupati iz vašeg sistema četiri tijela. To je pohranjeno tamo ne samo u ovom životu već u svim vašim 250 prošlih života. Uvijek završite ovaj proces s pozivanjem slijevanja bazične ljubavi ili zlatno-bijele svjetlosti uzašašća!!!


Sjedišta mudrosti u sedam Kristovih ašrama

Postoji sedam velikih ašrama Krista Maitreje na čelu kojih su sedam Čohana ili Gospodara zraka. Ti Čohani i voditelji ašrama su:

•     El Morya: prva zraka

•     Djwhal Khul: druga zraka

•     Serapis Bey: treća zraka

•     Pavle Venecijanski: četvrta zraka

•     Hilarion: peta zraka

•     Sananda: šesta zraka

•     Saint Germain: sedma zraka

Svaki od ovih ašrama u sebi ima sjedište mudrosti. Sjedište mudrosti je za promatranje drugih ljudi na ovoj planeti kako pozitivno i negativno koriste zraku bilo kojeg ašrama koji ste tražili da posjetite. Kako bi to učinili zatražite od svoje Moćne Ja Jesam Prisutnosti da vas odvede u ašram prema vašem izboru i tražite da boravite u sjedištu mudrosti. Ako ste vidoviti  i jasnočujni vidjet ćete ekran dok sjedite u toj velikoj teškoj stolici. Čohani zraka ili inicijant visoke razine u ašramu na unutarnjem planu bit će vaš vodič za pozitivne i negativne primjere korištenja zrake ašrama koji ste posjetili. Za taj proces je obično potrebno 30 minuta.

Ako niste vidoviti ili jasnočujni nije važno jer vaše duhovno sebstvo apsorbira informaciju i vi možete osjetiti prije nego vidjeti što se zbiva. Sve tehnike koje iznosim u svojim knjigama djeluju i djeluju svaki put. Ako niste vidoviti i jasnočujni ponekad je potrebno malo vjere.

Nakon što ste zatražili da odete u sobu sa holografskim ekranom. To je soba u kojoj možete sjediti ili stajati i promatrati svoju osobnu upotrebu zrake tog ašrama. Ako na primjer, ste posjetili Djwhal Khulov ašram vi ćete na holografskom ekranu vidjeti kako ste koristili drugu zraku u svim svojim prošlim životima i u ovom životu. To radi na način da će vam najprije biti pokazana negativna ili zloupotreba ove zrake. Zatim taj holografski ekran predstavlja ispravak zloupotrebe i automatski vam pokazuje kako da je ispravno koristite. To ima učinak da reprogramira glamur.

Holografski ekran najprije izgleda kao da idete u kino, no ako pobliže pogledate to je poput trodnevnog filma unutar kojeg ste vi. To je kao da ste u filmu i lebdite i iznad sebe promatrate svoju zloupotrebu energije zrake a zatim je ispravno koristite.

Stoga je prvo sjedište mudrosti za promatranje drugih. Holografsko sjedište i soba je za promatranje sebe i čišćenje sveg pogrešnog korištenja te zrake. Ašram druge zrake je posebno važan jer je to ašram sinteze čiji posao je da sintetizira sve ostale zrake. Holografski ekran u ašramu sinteze je povezan sa tubama svjetlosti sa svim ostalim holografskim ekranima i zapisima akaše u svih ostalih šest ašrama.

Vrijednost ovih sjedišta mudrosti i sjedišta holografskih soba ne može se pretjerano naglasiti. Majstori su preporučili provođenje 15 minuta u holografskom sjedištu, kako vam ne bi bilo previše i kako ne biste imali lošu duhovnu probavu. Zbog tog razloga ćete se željeti vratiti mnogo puta dok se ne dovrši potpuno čišćenje i reprogramiranje. Također možete zatražiti program za matrično uklanjanje zajedno s prostorijom s holografskim ekranom ali ne sa sjedištem mudrosti. Ja ovdje preporučujem da sistematski prođete kroz svih sedam sjedišta


mudrosti i sjedišta soba s holografskim ekranom kako bi očistili glamur svih sedam zraka i arhetipe negativnog ega sedam zraka.

Nema ničega više što već nisam spomenuo a što je bitno za kompletan proces. Prvo je sjedište mudrosti, zatim holografska soba i sjedište, i treće kako bi dovršili svoje iskustvo svaki put kada dođete u bilo koji od sedam ašrama zazovite energiju zrake tog ašrama u kojem radite. Ako je to El Moryin ašram vi ćete zazvati prvu zraku ili crvenu energiju. To će se slijevati kroz vašu glavu u vaše srce i kroz sve vaše čakre. To će pomoći očistiti i učvrstiti rad koji se napravio toga dana. Uvijek završite svoju posjet tako da to činite pet ili deset minuta.

Ovaj proces u spoju s programom za matrično uklanjanje i s ostalim alatima i proučavanje materijala koje sam vam dao stvoriti će trik. To su revolucionarni alati uzašlih majstora i tehnike koje nikada prije nisu bile dostupne čovječanstvu. Samo čitanje o njima vam neće pomoći. Vi sada morate manifestirati samodisciplinu da slijedite vježbe koje sam vam dao. To je veoma ugodno i možete to raditi u udobnosti svoga doma i ništa vas ne košta, osim vaše ljubavi, predanosti i obaveze da služite. Svjetlosni radnici su sada masovno pripremani da preuzmu svoje položaje u duhovnom vodstvu širom svijeta u profesiji koju su izabrali.


Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  izašla je moja 3. zajednička zbirka poezije "Eho poezije" Jadranka Varga i Ivan Dragičević

  17.07.2019. 12:38h
 • Član mkrmarmkrmar

  Lijep pozdrav svima !

  13.07.2019. 15:51h
 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥L.p

  12.07.2019. 12:55h
 • Član bglavacbglavac

  Lijep pozdrav svima !

  29.06.2019. 07:43h
 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥L.p

  27.06.2019. 11:11h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, lijep i radostan blagdan vam želim! Lp

  20.06.2019. 01:07h
 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥ i ja od 4.8.2009 SRETNO pusa chatovcima:))))

  09.06.2019. 15:33h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Psihoepistemologija - Nastavak rasprave Kako očistiti negativni ego kroz znanost o arhetipovima