magdalena13

8

Broj Merlina

IRIDA ili MAGDALENA (oboje) Tko je Irida i zašto Irida? Irida je moje duhovno ime. Moje krsno ime je Magdalena. Ljudskom patnjom se bave: religije,filozofija, psihologija, medicina, humanitarci i naravno spiritualni radnici svih profila u red kojih skromno svratavam i sebe. VI IMATE PITANJA; JA NUDIM ODGOVORE Nema nerješivih problema, ali je jako puno izbora i neizbježnosti koje nam se ne sviđaju... Informacije i predbilježbe: Tel. 01/3635-153 Mob.091/7947-904 E-mail: irida@online.hr iridaorama@gmail.com moja blog adresa: http://irida.blog.hr/ skypenick: irida131313 Svi članci člana magdalena13
Član magdalena13

Upisao:

magdalena13

ZVJEZDANE karte sudbine

ZVJEZDANE karte sudbine Za ovogodišnji rođendan sam dobila neobično lijep špil plavih zvjezdanih karata za predviđanje. Podloga je na svakoj karti zvjezdano-plavo noćno nebo u koje su ucrtani mitološki likovi i njihova zvjezdana slika na nebu. Ovu ljepotu mi je darovao kolega iz ezo-tima Theo -Crveni Mag, na magicusu piše pod nickom THOTH. Sa špilom se tek trebam zbližiti, ali ću vam ga ipak pokušati predstaviti. Literatura je oskudna, špil je posve nov, na tržištu je oko godinu dana, meni kao kartomantu je predivan, no, mislim da bi astrolozima bio još zanimljiviji..., nakraju, astrolog je i kreirao ovo zvjezdano putovanje...Hvala Theo!!!
Član magdalena13

Upisao:

magdalena13

Čarobnjački tarot - Kraljica pehara (Zaštitnica voda)

Čarobnjački tarot - Kraljica pehara (Zaštitnica voda) Kraljica pehara je zaštitnica vode. Ona živi na kontinentu pod vodom, gdje plutaju izgubljeni predmeti i blaga koji su postali nijemi svjedoci na neko drugo mjesto i doba. Ona je sama sebe ukrasila s dragim kamenjem i drugim nakitom, uključujući i naušnice koje su simboli mjeseca, mjesečevih mijena, plime i oseke. Kruna na glavi je sa tri istaknuta šiljka, poput Neptunovog trozupca.
Član magdalena13

Upisao:

magdalena13

ZAGONETNE RUNE

ZAGONETNE RUNE Moj interes za Rune se rodio davno, kad sam tek upoznala našu mgracan. Sjećam se, bila sam fascinirana njezinom memorijom i kako je kao iz rukava sipala značenja svake pojedine rune i momentalno ih povezivala sa postavljenim pitanjem i trenutnom i budućom situacijom oko tog pitanja. Radila je sa runama koje je sama načinila i to je bila dodatna fascinacija.Kasnije, kad smo se više i češće družile, na svim okupljanjima, meditacijama, antistresnim programima, uvijek je imala kolekciju novonačinjenih runa i svaki učesnik i posjetitelj je izvlačio svoju runu, koju je ujedno i dobivao na dar jer mu je ta runa bila i uputa i poruka za nadolazeće razdoblje. Bile su to jednostavne rune, iscrtane na usput nađenim oblutcima, ali su bile snažna poveznica grupi i poruka koja se nosila doma i opominjala na čemu treba raditi i na što treba pripaziti. I danas naša Mirjana, uz Aktivacije DNK svakom posjetitelju Himalajske spilje može, onako usput, baciti i rune. Vjerujte, fascinantna je, pojavom, nordijski plava, rekla bih da su rune našle nju, a ne ona njih.