Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

stilovi joge

stilovi joge Vrsta joge koja se najviše uči na zapadu je hatha joga (vidi str. 15). Unutar te joge postoji nekoliko stilova učenja, koje su razvili određeni pojedinci. Svi ti stilovi uče slične položaje kao i oni iz 4. poglavlja, a varijacije su u naglasku na raznovrsnim aspektima joge. Na primjer, neki stilovi joge naglašavaju dinamičnu izvedbu sljedova položaja, neki se usmjeravaju na pojedinosti unutar pažljvog izvođenja položaja, a neki uključuju i duhovno učenje i pjevanje (mantru). Opisi koji slijede pomoći će vam da odaberete stil joge koji vam najviše odgovara.
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

Kamo idemo?

Kamo idemo? Sada kada su Naše Univerzalno Putovanje, Univerzalni Ciklus i svi sljedeći ciklusi u procesu dovršenja, integracije i postajanja jednom ujedinjenom Suštinom, mi kao Čovječanstvo nalazimo se na raskrižju u životu. Svi putevi kojima se svatko od nas zaputio dok je naša svijest putovala kroz ovaj zadivljujući Univerzum, sada se usklađuju i spajaju u jedinstveno Univerzalno Biće. To nas dovodi do ponora metamorfoze. Neki od nas došli su na ovaj planet u ovom trenutku u svrhu postizanja našeg željenog ishoda; postajanja Univerzalnim Kreatorom Svjetlosti. Nismo svi ušli u ovaj Univerzum u isto vrijeme pa ima onih koji nisu spremni postati Svjetlost u njezinoj ukupnosti i potrebno im je nadalje istraživati ovaj Univerzum.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

MARK ELLIOT ZUCKERBERG (novi Bii Gates")

MARK ELLIOT ZUCKERBERG (novi Bii Gates Kontrola privatnosti : Jedna od posebnosti Facebooka je mogućnost kontrole privatnosti svakog korisnika. Prema vlastitim željama korisnik može sakriti svoj profil i fotografije od nepoznatih ljudi. Unatoč tome, Facebook se tijekom svog postojanja našao na meti brojnih kritičara upravo zbog problema privatnosti korisnika, ali također i zbog pitanja cenzure.
Član sofija132

Upisao:

sofija132

HRANA i ORGANI

HRANA i ORGANI Agresivci trebaju jesti - kašu od žitarica, zeleno povrće, zelje, mrkvu, peršin,..! Izbjegavati trebaju crveno povrće, rajčicu, ciklu, a od mesa svinjetinu. Ponekad bi prehrana čovjeka trebala biti jednolična - kruh, kaša, žitarice, riža, mlijeko, čajevi,..! 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10