Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

KAKO JE DRUKPA KUNLEJ POBEDIO DEMONE iz BUTANA I UPUTIO STARE BUTANCE KA PUTU OSLOBOEĐENJA

KAKO JE DRUKPA KUNLEJ POBEDIO DEMONE iz BUTANA I UPUTIO STARE BUTANCE KA PUTU OSLOBOEĐENJA .Sanjao je zenu odevenu u žutu haljinu koja je držala plameni mac i kazala mu : »Drukpo Kunlej, doslo je vreme da ispunis prorocanstvo koje ti nalaze preobracenje butainiSJkog naroda i magijsko ociscenje njihove zemlje. U Butanu ces posvetiti jednu porrodicu koja ce dalje siriti Drukpa tradiciju i u buduonosti joj ciniti velike usluge. U svitanje, pre nego sto podes odavde, odapni jednu strelu u prnvcu juga da najavi tvoj dolazak.-« Rekavsi to, žena je iscezla i Drukpa Kunlej se probudio. Lama je u njoj prepoznao objavljenje Dimne boginje 1
Član Kolyada

Upisao:

Kolyada

Ideja reinkarnacije, postanak čovjeka i religija - kako i zašto

Ideja reinkarnacije, postanak čovjeka i religija - kako i zašto Ideja reinkarnacije široko je rasprostranjena među ljudima diljem svijeta, bez obzira na religijsku pripadnost. Zapravo, u vidu svojevrsne propagande ta je ideja usađena u svijest potrošača toliko da se uzima zdravo za gotovo. U umu prosječnoga (dakle, ne pretjerano obrazovanoga) čovjeka ideja reinkarnacije u istome je košu s "raznim vračanjima", primjerice proricanjem iz taloga kave ili tarotom (koji, dakako, imaju svoju povijest i vrijednost, no o njima drugi put). Drugim riječima, u većem dijelu zapadnoga, "civiliziranoga" svijeta, ideja o reinkarnaciji izgubila je svoje izvorne religijske konotacije. Ona je tek jedan element narodne zabave; većina će reći - "to je nekakva indijska izmišljotina". Ako se u obzir uzmu sve navedene okolnosti, nije čudno što civilizirani svijet (manje-više) uopće nema ideju o mogućnosti propitkivanja teorije o reinkarnaciji. Jeste li se ikada zapitali odakle zapravo potječe ta ideja o mogućnosti rađanja u idućim životima; što ona zapravo obuhvaća i postoji li mogućnost da je ona stvarna, odnosno da se može znanstveno potkrijepiti? U ovome tekstu pokušat ću pokazati da je to zbilja tako. Za to sam, između ostaloga, koristila knjigu Michaela Cremoa, "Ljudska devolucija - vedska alternativa Darwinovoj teoriji evolucije".
Član aromaterra

Upisao:

aromaterra

Mrkva, eterična i biljna ulja sjemena mrkve

Mrkva, eterična i biljna ulja sjemena mrkve Bazno ulje sjemena mrkve koristi se za iste indikacije kao i eterično ulje s tim da je kompletniji «proizvod» biljke i posjeduje potentije protuupalno i jako antioksidativno djelovanje. Korisno je u proizvodima za njegu prije i nakon sunčanja kao i za tretiranje opekotina, a sadržaj fenolnih antioksidansa i triterpena čini ga dobrim izborom za njegu masne kože sklone nastanku komedona i akni. Nježno potiče cirkulaciju i djeluje regenerativno pa se koristi za tretiranje kuperoze i tamnih podočnjaka
Član mlabos

Upisao:

mlabos

POMOĆ IZ NESVJESNOG - Dr. Rupert Sheldrake

POMOĆ IZ NESVJESNOG - Dr. Rupert Sheldrake Patnja koju podnosim, prenosi se na sve druge ljude. Radost koju osjećam, isto tako. Razumije se da će patnja koju sam drugome prouzročio i meni u sličnoj mjeri štetiti. Tu imamo prvi put u povijesti čovječanstva jednu znanstvenu teoriju koja pokazuje da svi stojimo u potpunoj međusobnoj povezanosti. Da se meni ništa ne događa što ne bi u isto vrijeme imalo značenje za sve ostale.
Član alcyone

Upisao:

alcyone

Poticanje rada Srčane čakre - Kombinacije kristala

Čini mi se da sam slučajno-intuitivno došla do jedne predobre kombinacije kristala za boljitak rada srčane čakre.

Isprobala ovu kombinaciju ova 3 kristala koja sam imala na sebi je pocela da mi sama od sebe otvara srcanu cakru.

Prvo sam osjetila kruzno strujanje specificne energije kroz tijelo i nakon par minuta polako otvaranje srcane chakre.

Isprobajte svakako :) !
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

UZDIGNITE SE IZNAD IDEJE ’JA SAM TELO’

UZDIGNITE SE IZNAD IDEJE ’JA SAM TELO’ Mogu li postojati ikakvi drugi problemi osim onih koje stvara um? Život i smrt ne stvaraju probleme. Bol i užitak dolaze i odlaze. Doživljavamo ih u svojem iskustvu i zatim zaboravljamo. No, sećanje i zamišljanje stvaraju problem želje za postignućem ili izbegavanjem, obojene sviđanjem ili nesviđanjem. Istina i ljubav čovekova su stvarna priroda, a um i srce načini na koje se očituju.
Član Vilasa

Upisao:

Vilasa

Jyotish i veze iz prošlog života

Jyotish, poznat na Zapadu i kao vedska ili indijska astrologija, vrlo je moćna i precizna metoda za predviđanje budućnosti. Pored ove već poznate teorije, dokazane na bezbrojnim slučajevima u praksi, malo je poznato kako Jyotish izvrsno otkriva i opisuje naše odnose s bliskim osobama u prošlom životu. I ova uloga Jyotisha posve je prihvatljiva i lako razumljiva poznavateljima i ljubiteljima astrologije, jer se ovaj drevni nauk u cijelosti temelji na teoriji karme (zakon akcije i reacije, usud, sudbina) i reinkarnacije (ponovno utjelovljenje).

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10