Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član magdalena13

Upisao:

magdalena13

IZMIJENJENA STANJA SVIJESTI - Desiderio Valacco

IZMIJENJENA STANJA SVIJESTI - Desiderio Valacco Procjenjuje se da se u svakoj stanici ljudskog tijela tijekom svake sekunde zbiva šest milijardi reakcija. Kada bi se ovi procesi odvijali nasumce, stanice uopće ne bi ni mogle opstati, jednostavno bi se raspale. Ovo upućuje na postojanje jedne inteligencije, koja prožima sve stanice, dakle na postojanje svijesti; drugim riječima na postojanje duhovnog tijela unutar fizičkog tijela. Ovakav je dualizam zastupao Rene
Član gemini1

Upisao:

gemini1

ONA STRANA - Sylvia Browne

ONA STRANA - Sylvia Browne Vjerujem u Onu Stranu i vječnost duše. Vjerujem da naše duše mnogo puta poduzimaju kružno putovanje s ovoga svijeta na Onu Stranu, po vlastitom izboru, kako bi učile i stjecale iskustva za neprestan napredak duše koju je Bog dao svakom od nas. Vjerujem da samo tanki veo odvaja našu zemaljsku dimenziju od dimenzije One Strane, za koju vjerujem da je dom iz kojeg smo svi došli i kamo ćemo se vratiti, dom na koji nosimo vrlo stvarna sjećanja u našim dušama. vjerujem da smo na Onoj Strani, između onoga što nazivamo "životni vijek", zapravo najviše živi. Svako od ovih uvjerenja je apsolutno. Iz nekog razloga mnogi pretpostavljaju da sam, jer sam rođena vidovita u obitelji s tristogodišnjom povijesti vidovitosti, ionako već genetski šašava I vjerojatno ću povjerovati svakoj nepromišljenoj, natprirodnoj glasini koja se pojavi.
Član bglavac

Upisao:

bglavac

USKLADI SE ZA NOVI DAN

USKLADI SE ZA NOVI DAN      Da bi uskladio brzinu za novi dan, moraš se naučiti umiriti i u rano jutro poslije buđenja usklađivati se neko vrijeme, prije nego ti um bude opterećen svim dnevnim događajima Tvoj je život poput čistog platna, bez ikakvog znaka. Neka prvi potezi pri buđenju budu jasni i određeni.
Član mlabos

Upisao:

mlabos

INDIJA - FILOZOFIJA UPANIŠADA

INDIJA - FILOZOFIJA UPANIŠADA Istok i Indija često su smatrani nekom vrstom duhovnog antipoda Zapadu i Grčkoj. Otuda je na toj strani tražena inspiracija za sve ono što, kako je izgledalo, nema dovoljno uporišta u europskoj tradiciji, posebno novovjekovnoj. Sami Indijci prihvatili su tu ulogu jer im se činilo da je to najbolji način afirmacije njihove kulture u europskim prostorima. S takvom pretpostavkom vršeno je i sa jedne i sa druge strane tumečenje kulturne tradicije. Takav pristup znatno je utjecao i na filozofska istraživanja, posebno upanišada. Ne možemo reći da je takvo tumačenje izgubilo na snazi ali mnogi već počinju uviđati da je ono jednostrano, kao i klasicističko viđenje grčke filozofije...
Član girija

Upisao:

girija

POSUDA LJUBAVI

POSUDA LJUBAVI U Bogu postoji samo Sada. Dakle vi ste svi Božijii možete lako otići iznad vremena. Ne izlijevajte Ljubav Bogu da je odvojen od vas. Izlijte je kao Ljubljenom svom. Takvu Ljubav želi On od nas. Budite zaljubljeni u Boga! Ljubite Ga strastveno sa cijelim Bićem. Onda nakon ekstatičnog sjedinjenja sa Njim okrenite se vašoj Srodnoj Duši, i Ljubite nju / njega na isti način!
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

teži slijed

teži slijed Slijed ovih položaja pomoći će vam da postanete izdržljiviji, gipkiji te razvijete osjećaj za ravnotežu. Prije izvođenja ovog slijeda potrebno je proučiti svaki položaj. Zagrijte se s nekoliko pozdrava suncu (str. 100-101) te nastavite pažljivo izvoditi sljedeće položaje (asimetrične položaje uvijek izvodite na obje strane tijela). Zadržite se u svakom položaju tijekom barem pet udisaja i izdisaja. Kad se dobro upoznate sa slijedom, uočite kakav utjecaj svaki položaj ima na vaše tijelo, um i emocije.
Član gemini1

Upisao:

gemini1

TELEGONIJA

TELEGONIJA Telegonija je po definiciji pretpostavljeni učinak tipičnih osobina muškarca koji je općio sa ženom, na njenu buduću djecu koju ona ima s drugim muškarcima. Fenomen je prvi put razlučen početkom 19. st., no genetski eksperimenti provedeni krajem 19. st. nisu dokazali da on doista postoji.
Član Camilla

Upisao:

Camilla

Kvantna fizika i misticizam

Kvantna fizika i misticizam Tisuće sjajnih, radoznalih istraživača danas su gladni otkrivanja i istraživanja nevidljive strukture materije. Mnogi među njima imaju goruću želju promatrati izvan današnjih granica tehnologije, i traže priliku da svoj horizont pomaknu dalje od labirinta kvantnih teorija. Jedino svijest može promatrati i zabilježiti mnogostruke složenosti prostora – vremena i mišlju stvorene stvarnosti. Sada su otvorena vrata onima koji imaju odvažnosti iskoračiti iz svojih fizičkih predrasuda i istražiti kvantne oblasti energije.
Član laik

Upisao:

laik

Vrijeme možda ne postoji

Vrijeme možda ne postoji Rekao sam: „Vaši satovi mjere vrijeme vrlo precizno“, na što su mi odgovorili: „ Naši satovi ne mjere vrijeme“. Pomislio sam, wow, to je vrlo skromno od njih. Ali, rekli su: „Ne, vrijeme je definisano da bude ono što mjere naši satovi“. Oni definišu standard vremena za planetu – vrijeme je definisano brojem otkucaja njihovih satova.
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

EVANĐELJE PO FILIPU

EVANĐELJE PO FILIPU U ovom su svijetu svjetlo i tama, zivot i smrt, desno i lijevo braca blizanci. Nemoguce ih je razdvojiti. Radi toga nisu dobri ni iskljucivo dobri niti su zli iskljucivo zli, ni zivot nije ovdje stvaran zivot niti je smrt stvarna smrt. Radi toga ce se sve razrijesiti svom pocetnom izvoru. Oni koji su u svijetu uzviseni, nerazrjesivi su i vjecni.
Član dinaja

Upisao:

dinaja

Anatomija jedne nesreće i astralno tijelo

Anatomija jedne nesreće i astralno tijelo Oni koji su bili u komatoznom stanju, kojima se činilo da odlaze u smrt, oni pričaju o tom trenutku oslobađanja. Tada im se pričinjava da njihova duša napušta fizičko tijelo i teži sjedinjenju s univerzumom. To je iskustvo koje im tada potvrđuje da pored osjetilnog tijela posjeduju barem još jedno tijelo. Ono tada zasja kristalima, isprepletenih od superstruna, koji trepereći i titrajući odlaze prema velikom svijetlu. U tom trenu se astralno tijelo spaja s univerzumom, misle oni slušajući kako simfonija njihove duše odzvanja u njihovim unutarnjim ušima i spaja se sa simfonijom neba. Do nedavno su te priče bile mistificirane i djelovale nestvarno. Danas je tehnologija toliko napredovala da se, te faze ljudske nesvijesti, uistinu mogu dokazati i konrolirati. U traumatičnim situacijama se, izgleda uistinu to naše zvjezdano tijelo, nazvano i duša, odvaja od fizičkog i na taj način spašava ono najvrednije u nama naš život. Ono napušta misaone okove čvrste materije, da bi joj omogućilo da se u trenutku prividnog mira, sama svojim unutarnjim zakonima izliječi. "To je ono Nitzscheovo jastvo koje počiva iza mojih misli." pomislih prisjećajući se ponovo jednog ljetnog podneva i nesreće.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SVETA LUCIJA

BOŽIĆNI UKRASI

ENERGETSKE TEHNIKE

ISCJELJENJA

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, sretan dan vam želim.Lp

 • Član vanessavanessa

  dobar dan!

 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  Dobro veče!

 • Član vanessavanessa

  *♥*laku i mirnu noć

 • Član iridairida

  radimo, radimo, stalno pridodajemo nove mogućnosti

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info