Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član bglavac

Upisao:

bglavac

UMIJEĆE LJUBLJENJA

UMIJEĆE LJUBLJENJA poljubac u čelo, obraz ili usta, između partnera, roditelja i djeteta ili prijatelja normalna je pojava u današnjem društvu. Neki ljube religiozne simbole, neki tlo kad izađu iz zrakoplova, no poljubac uglavnom označava poštovanje, privrženost ili ljubav. Poljubac je u tolikoj mjeri dio ljudskog ponašanja da postoji i znanost koja proučava ljubljenje - filematologija, te postoji i svjetski dan ljubljenja - 5. veljače.
Član Runoval

Upisao:

Runoval

Četkanje

Četkanje Četkanje kože vrlo je korisno za limfnu drenažu. Čišćenje limfnog sistema je posebno važno zato jer limfni čvorovi deluju u prvoj linii odbrambenog mehanizma organizma. Limfni sistem odvaja ćelijski otpad sa kojim krv nije izašla na kraj kao npr.viruse, bakterije i prašinu.
Član zlatan

Upisao:

zlatan

O povijesti ili starosti Australije!

O povijesti ili starosti Australije! Prije je dakle riječ o jednoj filozofiji paranormalnih vjerovanja jer je svima do onoga što je u Americi I Australiji prihvaćeno kao pitanja reinkarnacije, astrologije, komunikacije sa mrtvima itd što sve zajedno treba nazvati pravim imenom a to je ime suvremeni “šamanizam” koji je od ovih društava napravio KAMENO DOBA a ne suvremenu civilizaciju. 
Član Nefertkau

Upisao:

Nefertkau

..Još par redaka o NEFERTITI...

..Još par redaka o NEFERTITI... Legenda kaže da Egipat nije iznjedrio takvu ljepotu, samo njezino ime znači, „Savršena“, njezino je lice krasilo hramove diljem zemlje, no ipak je iščezla s povijesne scene, poput fatamograne. Jedna egiptologinja je došla do čudesnog otkrića. U Dolini kraljeva, u jednoj prašnjavoj grobnici, ležala su 3 tijela. Prema dr. Joann Fletcher, jedna od njih je, ni manje ni više, izgubljena kraljica Nefertiti. Da bi se to potvrdilo potrebno je krenuti na putovanje od 3000.god. unatrag. Polako nam se otkriva priča božice na zemlji, tragična priča o moći, ljubavi, izdaji, a možda čak i ubojstvu. Egipatska Knjiga mrtvih, govori o stravičnom uroku, ako je mumija osakaćena, bogovi je ne mogu prepoznati. Ne može se otputiti u zagrobni život, i zarobljena je između svijeta mrtvih i živih. Takva je mumija ležala zaboravljena 3000.god. u Dolini kraljeva. Postavlja se pitanje tko je ona, i zašto je prokleta. 1912. godine u pješčanim dinama egipatske pustinje, njemački su arheolozi pronašli relikviju, poprsje zaboravljene kraljice....

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10