Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član LILIT

Upisao:

LILIT

ALTERNATIVA I JA

Svi imamo svoje frekvencije.. slično delfinima samo istančanije…. I zbog svega ovoga.. alternative doživljavam kao drugačiji pristup nama samima, kao sopstvene oči kojima gledamo na sebe.. mi smo ti koji biramo smer gledanja.. misli koje mislimo, reči koje izgovaramo..
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

ISTINSKI GURU

ISTINSKI GURU Reči ostvarene osobe nikad ne gube svoju svrhu. One čekaju prava, povoljna stanja, uslove, da se probude, što može trajati neko vreme, i to je prirodno, postoji sezona za sejanje i sezona za žetvu, branje plodova. Ali reč Gurua je seme koje ne može iščeznuti. Naravno, Guru mora biti istinski, koji je iznad tela i uma, iznad same svesnosti, iznad prostora i vremena, iznad dualnosti i jedinstva, iznad razumevanja i opisivanja. Dobri ljudi, koji su čitali mnogo i imaju mnogo korisnog da kažu, nisu pravi Gurui, čije reči postaju istinite. Oni takođe mogu da vam kažu da ste vi krajnja realnost, ali kakva je korist od toga.
Član JivanMukta

Upisao:

JivanMukta

Izvor i Izvorna Učenja

Ono oko čega će da se koplja lome jeste što je to IZVORNOST nekog učenja, ili generalno što je to IZVOR.Učenja će vam reći da je izvornost držanje idejnog i tehničkog dijela učenja koje je utemeljio neki učitelj ili Majstor, te njihovo prenošenje dalje na učenike i tako do kraja ili ti današnjih dana.Da li je to stvarno tako?
Član novavizija

Upisao:

novavizija

Sudbina

Sudbina Sudbina je tema koja se oduvijek nekako nadvija nad ljudskim postojanjem od samog njegovog početka. To je mistična tema koja dotiče svako ljudsko biće i s kojom se, htio-ne htio, svatko susreće barem jednom u životu neovisno o svojoj životnoj filozofiji, obrazovanju, zanimanju, nacionalnoj ili religijskoj pripadnosti. Ona je univerzalna i zajednička svima, a opet istodobno i tako intimna. Mnogi ne vjeruju da uopće postoji, ili jednostavno, ne žele vjerovati jer im je tako ugodnije i jer na taj način mogu lakše zadržati uvjerenje da su oni ti koji u potpunosti odlučuju o svom životu...
Član Suton

Upisao:

Suton

Poruka naše planete

Poruka naše planete - Ja trebam snagu vaše ljubavi. Prije nekog vremena, molila sam vas da me gledate, da me dirate, i da stavite svoje ruke na zemlju i da mi jednostavno kažete: „Prepoznajem te kao živo biće i volim te.“ To je jednostavno. Nije potrebno da izgovarate dugačke rečenice. Vrlo jednostavno, dotakni me i reci mi : „Volim te.“ -Vi ste posjetioci na meni, ja vas udomljujem, ja vas hranim i ja vas volim. Prije nego završim, želim da kažem koliko vas volim. Volim vas. Monique Mathieu –
Član Pleade

Upisao:

Pleade

Poruke iz Visih Dimenzija

Svijest u nasem univerzumu postoji na 12 nivoa duhovne gustoce (termin dimenzija se cesto koristi ). Vecina ljudi na Zemlji postoji na 3-cem nivou duhovne gustoce ili dimenzije. Mnoge civilizacije i duhovna bica u nasem univerzumu postoje u razlicitom frekventnom spektru, odnosno na visim dimenzijama. Nas univerzum je jedan od mnogih od beskonacnog broja.
Član mojanostalgija

Upisao:

mojanostalgija

Čuvarkuća liječi upalu uha, bronhitis, čir na želucu i menstrualne tegobe

Čuvarkuća liječi upalu uha, bronhitis, čir na želucu i menstrualne tegobe Svježe iscijeđen sok od čuvarkuće može se i piti (ili se može pojesti nekoliko listova) kao prirodni lijek za bronhitis, gnojne upale grla i zubnog mesa, pročišćenje crijeva, a uzima se i kao umirujuće sredstvo kod živčane rastrojenosti. Neka istraživanja pokazala su da čuvarkuća smanjuje rizik od raka te pomaže u liječenju kancerogenih bolesti.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10