Dobro došli!Kreiraj vlastiti račun ili se prijavi i zajedno s nama kreiraj magične sadržaje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Član mlabos

Upisao:

mlabos

BUDIZAM - NAPUŠTANJE TIJELA

BUDIZAM - NAPUŠTANJE TIJELA Dakle, ono što se dogodi u smrti je to da postoji „praznina" ili prostor koji je bogat stvaralačkim mogućnostima; to je trenutak strahovite, bremenite moći gdje je jedino važno, ili bi moglo biti važno, kakav naš uma točno jest. Lišen fizičkog tijela, um ostaje razgolićen, otkriven od početka za ono što je uvijek bio: tvorac naše stvarnosti.
Član Lavica

Upisao:

Lavica

MOJI GRIJESI

MOJI GRIJESI Ja sam počinila sve te grijehe, svih sedam... jer sam se zaljubila. I što sada? Ne mogu ih okajati jer sam stvarno voljela. I nisam nikome ništa uzela, samo sam davala. A svejedno sam griješnik. Dakle, tko god se "ludo zaljubi" je griješnik. A to ne smije biti...
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

početak vježbanja asana

početak vježbanja asana Asana, što znači položaj, glavno je uporište hatha joge (vidi str. 15). Za mnoge zapadnjake vježbanje položaja prvo je iskustvo s jogom te mnogima znači početak meditacije i duhovnog otkrića. Kroz vježbanje asana razvija se veća osjetljivost i svijest o vlastitom fizičkom jastvu. Bude se suptilne veze između uma i tijela i uči se nadzirati i regulirati disanje u mirnom i u aktivnom stanju.
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

MERKUR U POLJIMA

MERKUR U POLJIMA U kome je polju Merkur u horoskopu tamo radi naš prenos čula. To je mozgovna komunikacija, asocijacije i od položaja i aspekta ovisi kako to funkcioniše. Ima međutim dosta horoskopa u kojima se njegov upliv čak i ne primjećuje, a s druge strane ima i takvih gdje na ti u vidimo jasno upliv toga planeta ali iz horoskopa taj upliv ne razabiremo. Merkur svojom hitrinom i ovdje nas zbunjuje.
Član misko

Upisao:

misko

Svi moji preziri

Svi moji preziri Njihova je krilatica: Što će ljudi reći? Nikad nisu upitali: Što ti osjećaš? To ih ne zanima, prokleti bili! Zanimaju ih samo vlastiti osjećaji! Za druge ni nemaju osjećaje! Odvratni su mi i prezirem ih! A oni to dobro znaju! I uzvraćaju prezir punom mjerom!
Član zeljka

Upisao:

zeljka

ŽIVOTNE PROMJENE

ŽIVOTNE PROMJENE Već sam razmišljala o tome – opisati život i sve najvažnije prekretnice u knjizi... Ali koliko bi tomova ili stranica trebalo? Ili kao Vesna Krmpotić u «Brdu iznad oblaka» svu svoju ljepotu i sve svoje boli sliti u jednu, jedinu knjigu... Jer cijeli moj život obilježavaju dvije stvari – ljubav i smrt! I puno dragih prijatelja koji su bili uz mene i brisali moje suze...
Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

Disciplina Yoge

Disciplina Yoge Normalne granice ljudske vizije nisu granice Svemira. Postoje i drugi Svjetovi osim onih koje nam otkrivaju naša osjetila, druga osjetila osim onih koja su nam zajednička s većim životinjama, druge sile osim onih materijalne prirode. Ako imamo vjeru u Duši, natprirodno je također dio prirodnog.
Član TininaLjekarusa

Upisao:

TininaLjekarusa

Čudesni Bršljan

Čudesni Bršljan Drage moje ... Znam da ste već spremile svoj kupaći kostim u ormar, znam da ste već počele razmišljati o svim onim detaljima kao što je kosa koja je nakon mora i sunca nekako suha, i spremate se kod frizera, ali ipak bih vas upoznala sa ovim kvalitetnim pripravkom, jer mislim da bi bez obzira što je ljeto pri kraju, navika da nakon tuširanja nanesete ovaj losion (a doista je njegova izrada jednostavna a i krajnje jeftina), ili se odlučite na varijantu ulja, u svakom slučaju će vam na dulje vrijeme odagnati muke i nelagodu kad vidite omrženi celulit. Dakle, nakon mog video uratka koji možda i nije dovoljno jasan, odllučila sam podijeliti i nekoliko recepata sa čudesnom biljkom: Bršljan!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10