anchy

1

Broj Merlina

Studentica dizajna, zaljubljenica u lijepo, kreativka.... Svi članci člana anchy
Član anchy

Upisao:

anchy

Naučite dijeliti znanja

Naučite dijeliti znanja Problemi kod prenošenja znanja Prenošenje znanja ovisi o onome tko posjeduje znanja i prenosi ga na drugu osobu, načinu prijenosa toga znanja te o primatelju znanja. Kod prenošenja znanja, najčešće se pojavljuju problemi nerazumijevanja prenesenog sadržaja, nedovoljno kvalitetno objašnjenje, nevoljkost prenositelja da svoje znanje podijeli sa drugima te nezainteresiranost onoga kome se znanje prenosi.
Član anchy

Upisao:

anchy

Hortenzija - cvijet za pomirenja ljubavnika

Hortenzija - cvijet za pomirenja ljubavnika Boja cvijetova ovisi naravno o vrsti, ali i o kiselosti tla, pa tako malim trikovima i sami možete utjecati na nju. Ako u zemlju uz korijenje umetnete čavle, oni će promijeniti sastav tlu pa će cvjetovi poprimiti plavu boju. Isti će učinak imati i iglice od bora koje će, ako ih rasporedite na tlo oko grma, osim na boju utjecati i na zadržavanje vlage u tlu. Naše bake plavu su boju hortenzijama osiguravale tako da su u vodu za zalijevanje jednostavno dodale plavu tintu za nalivpero.
Član anchy

Upisao:

anchy

Kameni vrtovi Japana

Kameni vrtovi Japana Potječu iz 15. stoljeća i dio su Zen budističke filozofije. Vrt predstavlja apstraktni simbolizam, koji svaki pojedinac treba doživjeti osobno. To je potpuno tiho i mirno mjesto koje se nalazi u okruženju hrama, zatvoreno zidovima i zaštićeno od pogleda. Namijenjen je za meditaciju.
Član anchy

Upisao:

anchy

Jabuke i kruške dišu

Jabuke i kruške dišu Dišni putevi u jabukama imaju oblik nepravilnih šupljina, dok kruške dišu kroz fine pravilne kanale. "Još nije poznato kako se dišni putevi u plodovima razvijaju i zašto jabuke imaju nepravilne šupljine a kruške mrežu sićušnih kanala", izjavio je Pieter Verboven sa sveučilišta u Leuvenu.
Član anchy

Upisao:

anchy

Ah ta grešna čipka

Ah ta grešna čipka Raskošno razotkrivanje je zahvatilo ženski svijet i raspaljuje mušku maštu. Obzirom da je čipka skupa i nekada se upotrebljavala najčešće samo kao modni detalj, a sada se žene čipkom omataju kao paučinom ponekad se pitam kakva je poruka novog čipkastog trenda? Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara svaka druga haljina je bila od čipke. Sve tv voditeljice također žude za čipkom, čak je i vjenčanica simbol čednosti (nekada) pokleknula pred čipkom.
Član anchy

Upisao:

anchy

Istine i laži o bolovima u leđima

Istine i laži o bolovima u leđima Kada se priča o bolovima u leđima, uzroke je teško generalizirati upravo zbog njezine složenosti, povezanosti s centrom živčanog sustava, leđnom moždinom, koja je direktni nastavak mozga, a pomoću koje on upravlja motorikom cijelog tijela. Ipak, postoje određena uvjerenja oko toga što uzrokuje bolove, a koja često nisu točna. Vrijeme je da saznate prave istine i neistine o leđima i boli.
Član anchy

Upisao:

anchy

Nova godina u zlatu

Nova godina u zlatu Nova godina kuca na vrata i želite je dočekati spremni. Bez obzira da li ćete prisustvovati velikoj zabavi ili manjem prijateljskom okupljanju, poželjet ćete izgledati izvrsno u haljini u kojoj ćete ispratiti staru godinu u dočekati novu 2009.g.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

KATARINA, IMENDAN

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info