anchy

1

Broj Merlina

Studentica dizajna, zaljubljenica u lijepo, kreativka....
Član anchy

Upisao:

anchy

Kameni vrtovi Japana

Kameni vrtovi Japana Potječu iz 15. stoljeća i dio su Zen budističke filozofije. Vrt predstavlja apstraktni simbolizam, koji svaki pojedinac treba doživjeti osobno. To je potpuno tiho i mirno mjesto koje se nalazi u okruženju hrama, zatvoreno zidovima i zaštićeno od pogleda. Namijenjen je za meditaciju.
Član anchy

Upisao:

anchy

Jabuke i kruške dišu

Jabuke i kruške dišu Dišni putevi u jabukama imaju oblik nepravilnih šupljina, dok kruške dišu kroz fine pravilne kanale. "Još nije poznato kako se dišni putevi u plodovima razvijaju i zašto jabuke imaju nepravilne šupljine a kruške mrežu sićušnih kanala", izjavio je Pieter Verboven sa sveučilišta u Leuvenu.
Član anchy

Upisao:

anchy

Ah ta grešna čipka

Ah ta grešna čipka Raskošno razotkrivanje je zahvatilo ženski svijet i raspaljuje mušku maštu. Obzirom da je čipka skupa i nekada se upotrebljavala najčešće samo kao modni detalj, a sada se žene čipkom omataju kao paučinom ponekad se pitam kakva je poruka novog čipkastog trenda? Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara svaka druga haljina je bila od čipke. Sve tv voditeljice također žude za čipkom, čak je i vjenčanica simbol čednosti (nekada) pokleknula pred čipkom.
Član anchy

Upisao:

anchy

Istine i laži o bolovima u leđima

Istine i laži o bolovima u leđima Kada se priča o bolovima u leđima, uzroke je teško generalizirati upravo zbog njezine složenosti, povezanosti s centrom živčanog sustava, leđnom moždinom, koja je direktni nastavak mozga, a pomoću koje on upravlja motorikom cijelog tijela. Ipak, postoje određena uvjerenja oko toga što uzrokuje bolove, a koja često nisu točna. Vrijeme je da saznate prave istine i neistine o leđima i boli.
Član anchy

Upisao:

anchy

Nova godina u zlatu

Nova godina u zlatu Nova godina kuca na vrata i želite je dočekati spremni. Bez obzira da li ćete prisustvovati velikoj zabavi ili manjem prijateljskom okupljanju, poželjet ćete izgledati izvrsno u haljini u kojoj ćete ispratiti staru godinu u dočekati novu 2009.g.
Član anchy

Upisao:

anchy

Zablistajte u novogodišnjoj noći (1)

Zablistajte u novogodišnjoj noći (1) U najluđoj noći možete si priuštiti maštovite dekoracije, uočljive boje i svjetlucave ukrase na lijepo oblikovanim noktima. Možete birati hoćete li nokte lakirati ili gelirati, razlika je ponajprije u postojanosti, jer gel puno duže traje i nećete ga morati tako brzo obnavljati, no, ako želite da to budu nokti "za samo jednu noć" onda vam trajnost i nije toliko bitna. Najvažnije je da budete zadovoljni, i da u slavlje krenete s noktima koji neće biti neprimijećeni.
Član anchy

Upisao:

anchy

Napravite snježnu kuglu

Napravite snježnu kuglu Snježne kugle fasciniraju i djecu i odrasle. Izgledaju prekrasno, a i sami je možete lako napraviti. Ovo će biti odlična zabava i za najmlađe članove. Za izradu možete koristiti razne staklenke, od onih za dječju hranu, do staklenki za ukiseljene krastavce.
Član anchy

Upisao:

anchy

Morski google

Morski google Dragi balonljupci, od 15.07. je počela ljetna sezona. Pikaboo & Tonko će vas zabavljati svaki dan od 18:00 sati uz raznolike dekoracije od balona i facepainting u Ninu. Nakon kupanca i slatkača slijedi zabava za velike i male. Svakako nas posjetite uz šetnju wink emoticon. Pratite naš morski Pikaboo tim na facebook stranicama Pikaboo-a i Tonkeca. Želimo vam mirno more i šaljemo slane puse!!!