alsmit

1

Broj Merlina

Bavim se radiestezijom,kristaloterapijom,ljekovitim biljem,te u zadnje vrijeme i nadopunama prehrani.Svi koji žele poboljšati svoje opće stanje i kvalitetu života,te preduhitriti kronične bolesti su dobrodošli,a mogu me kontaktirati na 099/5159735 ili 091/5556750 Alex Svi članci člana alsmit
Član alsmit

Upisao:

alsmit

NAJPOZNATIJA ETERICNA ULJA, NJIHOVE OSOBINE I NACINI UPOTREBE

NAJPOZNATIJA ETERICNA ULJA, NJIHOVE OSOBINE I NACINI UPOTREBE Posmatrate li zivotinje, primjetiti cete da one uz pomoc mirisa jako dobro mogu osjetiti neciji strah, nemir, tjeskobu, ali i njeznost, opustenost, blagost, itd. Sposobnost skeniranja emotivnih stanja uz pomoc cula mirisa moze se razvijati kao i svaka druga nasa sposobnost i na taj nacin postajemo osjetljiviji za energetske transformacije - svoje, kao i svojih bliznjih, te razvijamo cjelovitiju percepciju i dozivljaj prirode i svijeta.
Član alsmit

Upisao:

alsmit

Fontana mladosti

Prevedeno iz: Fountain of Youth by Colonel BradfordOvo je samo prijevod praktičnog dijela sa vježbama i najosnovniji pojmovi. Koliko se možete pomladiti, ovisi o vašoj volji. Autor teksta je to osobno napravio, pomladio se tako da ga njegov prijatelj nije prepoznao.
Član alsmit

Upisao:

alsmit

Što ako…

…ljudska bića koja su stekla individualnu dušu, poslije smrti svog tijela idu u 5-ti denzitet, gdje imaju priliku malo se odmoriti, sagledaju što su do tada naučili, što još treba naučiti te se onda opet inkarniraju (većinom) na 3-ći "kat", prethodno se slažući sa svojim “budućim” životom, jer su u stanju da ga odatle manje više sagledaju, prije nego što ga fizički prožive?