gemini

2

Broj Merlina

Osobni asistent, družbenica, pratnja, čuvalica, vođenje kućanstva, preuređenje interijera, pospremanje, zdravo kuhanje, nabava i manji poslovi, raščišćavanje, sređivanje dokumentacije, manji krojački prepravci, čišćenje, pranje, peglanje. Utješenje umirućem, palijativna skrb, dušebrižništvo, pomoć polupokretnoj i invalidnoj osobi, Magnetic Healing, mudre (yoga rukama), razne meditacije kao anđeoske, nehipnotička regresija, pomoć samohranim majkama i djeci, siročadi, autističnoj djeci, bolesnima, vježbe disanja i lakše fizijatrijske vježbe razgibavanja, pozitivne afirmacije, kreativna vizualizacija, meditacije, mudre, pjevanje mantri, čitanje molitvi i molitve za umiruće... Kreator garderobe, interijera, izrada nakita, ukrasa, ukrašavanje robe, stana; astrolog, tarot, visak, numerologija, tipkanje, čitanje, engleski, savjeti, briga o kućnim ljubimcima, starijima, cvijeću i kući, kuhanje, spremanje, izlasci po potrebi (tržnica, dućan, apoteka ...). Zg - igraine7@gmail.com - 091/7370-785 Svi članci člana gemini
Član gemini

Upisao:

gemini

PREKOGNICIJA - POMOĆNA SREDSTVA - NUMEROLOGIJA - I DIO

PREKOGNICIJA - POMOĆNA SREDSTVA - NUMEROLOGIJA - I DIO Numerologija je proučavanje ezoteričnog značenja brojeva i svega što se može pretvoriti u brojeve, posebno vašeg datuma rođenja i imena. Brojevi su oduvijek imali vjersko i magijsko značenje - Stari zavjet daje precizne mjere Noine arke i različitih dijelova Salomonovog hrama. Slično tomu, mnoge srednjovjekovne katedrale su konstruirane i građene prema geometrijskim obrascima snažnog ezoteričnog značenja. Slobodni zidari i Rosenkreuzeri još uvijek čekaju tajne arhitektonske magije.
Član gemini

Upisao:

gemini

PREKOGNICIJA - POMOĆNA SREDSTVA - ASTROLOGIJA

PREKOGNICIJA - POMOĆNA SREDSTVA - ASTROLOGIJA U većini astroloških djela ćete naći pogrešan podatak da su astrologiju promovirali prije 5000 ili možda čak 7000 godina mezopotamski narodi, koji su nekoć obitavali na prostoru današnjeg Iraka i Sirije. U stvari, u Mezopotamiji u to doba nailazimo samo na astralnu religiju, odnosno kult zvijezda, koji nije isto što i influencijska astrologija kakvu poznajemo. Astralna je religija postojala još u pretpovijesti. Božica Venera s Mjesečevim srpom iz Laussela stara je 25.000 godina, pa nitko nije do sada rekao da je astrologija nastala u Francuskoj prije 25 tisućljeća.
Član gemini

Upisao:

gemini

PREKOGNICIJA - POMOĆNA SREDSTVA - GEOMANTIJA

PREKOGNICIJA - POMOĆNA SREDSTVA - GEOMANTIJA NAUKA NA PIJESKU Mada se danas malo koristi - dovoljno je da se baci pogled na neke listove, krcate publicitetom, gdje se hvali vidovitost čarobnjaka, afričkih marabua, pogađača iz karata, vračara specijaliziranih za "povratak osjećaja", pa vidjeti da ona tu nema ni lavovski dio, ni dio koji pripada mišu. Geomantija je vještina pogađanja u pravom smislu riječi; ona se, čak, smatra zajedno s astrologijom, hijeromantijom i kartomantijom, "VELIKOM VJEŠTINOM", među ostalima koje čovjek koristi da bi nešto više saznao onome što ga čeka. Njeno ime potječe od grčke riječi GEA, zemlja i MANTELA, pogađanje, doslovce: pogađanje zemljom. Odakle taj naziv? U stvari, treba zapamtiti dva objašnjenja. Prvo je da se geomantija odnosi na zemaljske stvari. To je za diskusiju, jer se njeno tumačenje odnosi svakako na fizičke, ali isto tako i duhovne probleme. Drugi se zasniva na jednostavnoj činjenici: geomantija, koja se u sadašnje vrijeme prakticira samo s papirom i olovkom, prvobitno se prakticirala crtanjem točaka na zemlji, zatim geometrijskih figura (opet zajednički korijen GE), koje služe kao objašnjenje. U zemljama Istoka i oblastima gdje najviše ima pustinja, nazivali su je također i "Naukom na pijesku".
Član gemini

Upisao:

gemini

PREKOGNICIJA - POMOĆNA SREDSTVA

PREKOGNICIJA - POMOĆNA SREDSTVA Stoljećima je ljude vuklo gledanje u budućnost. Na tom putu služili su se raznim načinima. Željela bih napisati nešto o kristalima, poznatoj kristalnoj kugli. Samo oni koji budu uporni, a imaju senzibilitet vidovnjaka, uspijevaju da gledajući u kristal ili u vinsku čašu ispunjenu vodom doživljavaju vizije događaja koji tek treba da se odigraju. Ipak, vrijedi pokušati!
Član gemini

Upisao:

gemini

VJEŠTICA, VJEŠTIČJA VJEROVANJA I INKVIZICIJA

VJEŠTICA, VJEŠTIČJA VJEROVANJA I INKVIZICIJA Danas se općenito prihvaća da su vještice i vješci izmišljeni likovi iz bajki i legendi koje, kao što zna svaki razuman i razborit čovjek, u stvarnome životu nemaju temelja. Iako postoje povijesni dokazi o srednjovjekovnome progonu vještica, te se činjenice katkada odbacuju kao plod zlobnih i pakosnih izmišljotina ili oblik nezrelog ponašanja naših predaka, a ne lova na prave demone, budući da se danas općenito smatra da oni ne postoje. No možemo li u to biti posve sigurni?
Član gemini

Upisao:

gemini

Gdje držati kristale i kako popraviti kvalitetu zraka u domu

Gdje držati kristale i kako popraviti kvalitetu zraka u domu I Sjevernoamerički Indijanci poštivali su majku Zemlju. Jedan poglavica vrlo je slikovito opisao snažnu povezanost čovjeka i zemlje i duboko poštovanje prema njoj. Rekao je: Morat ćete učiti svoju djecu da nam je zemlja mati. Što snađe zemlju, snađe i njenu djecu. Pljuje li čovjek na zemlju, pljuje na samog sebe. Zemlja ne pripada čovjeku, čovjek pripada zemlji. Sve je povezano ...
Član gemini

Upisao:

gemini

ZEN

ZEN Zen je disciplina čiji je cilj prosvjetljenje, umijeće prenošenja duha budinstva, jedinstvena tradicija mahayana budizma nastala stapanjem indijske dhyana tradicije i učenja o sunyati (praznina) i bodhiju (prosvjetljenje) s kineskim smislom za praktično i taoističkom tradicijom, sistematizirana i dovedena do vrhunca u kulturi Japana.
Član gemini

Upisao:

gemini

Kako privući ljubav svog života pomoću horoskopa

Kako privući ljubav svog života pomoću horoskopa Tražite onog pravog? Veza vam nije uspjela jer ste naprosto prerazličiti (ili preslični)? Mislite da vas ne voli onako kako biste vi htjeli? Naša kompatibilnost s ljudima ovisi o zvijezdama pod kojima smo rođeni. Zvijezde i horoskopska kompatibilnost mogu biti smjernice kako lakše doći do harmonične veze. Zato vam donosimo savjete koji vam mogu pomoći lakše izabrati ljubav svog života ili razumjeti svog sadašnjeg partnera. Napomena: Vaša kompatibilnost s ostalim znakovima Zodijaka ovisi i o podznaku te rasporedu ostalih planeta u trenutku rođenja
Član gemini

Upisao:

gemini

MJESEČEVI ČVOROVI - tumačenje; položaj po znakovima

MJESEČEVI ČVOROVI - tumačenje; položaj po znakovima Mjesečevi čvorovi, nazivani još Zmajeva glava (SMČ) i Zmajev rep (JMČ), ili u indijskoj astrologiji Rahu i Ketu, mjesta su gdje Mjesečeva putanja presijeca ekliptiku, zamišljenu stazu kojom prolaze Sunce i drugi planeti. Sjeverni mjesečev čvor pokazuje nam put kojim kročimo u sadašnjem životu i cilj kojim nesvjesno stremimo, dok Južni mjesečev čvor u određenom znaku pokazuje kakve probleme i iskustva donosimo sa sobom iz prošlog u ovaj život.
Član gemini

Upisao:

gemini

VENERA /RETROGRADNA/ Ezoterični simbol, Osobnost retr. Venere; Karma retr. Venere

VENERA /RETROGRADNA/ Ezoterični simbol, Osobnost retr. Venere; Karma retr. Venere Retrogradnu Veneru imali su primjerice Michelangelo, Gustav Mahler, Adolf Hitler, Pearl S. Buck, Winston Churchill, Meher Baba. Da vidimo što o njoj piše majstor karmičke astrologije Martin Schulman. Imam par njegovih knjiga, koje bih svakom preporučila, ljubitelj sam karmičke astrologije. (George Santayana: Onaj tko je sklon zapostavljanju prošlosti mora je biti spreman ponavljati.)
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NE

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info