istankovic

1

Broj Merlina

:-)
Član istankovic

Upisao:

istankovic

Kako ostati svoj?

Kako ostati svoj? Nedavno je jedan moj poznanik pokrenuo vlastiti biznis. Imao je svoj cilj i sasvim lijepo je funkcionirao u društvu. Stupivši u kontakt sa ekipom koja je na "njegovom terenu" imala do tada razrađeno poslovanje i svojevrstan uspjeh, njegov se život drastično promijenio. U ime sklapanja poslova, dogovora i sl. stvari počeo je sve češće družiti se s njima. To je uključivalo odlazak na mjesta na koja ranije ni u ludilu ne bi išao, konzumiranje ića i pića u brutalnim količinama... i da se nije pravo ni snašao PROGUTAO GA JE MRAK.
Član istankovic

Upisao:

istankovic

Čuda se događaju, zar ne!

Čuda se događaju, zar ne! No čuda, mala ili velika, događaju se u svakome od nas posebno. Možemo ih svjesno izazvati sami. Događaju se u trenutku kada ju prepoznamo i odreknemo se svoje posebne, prirodi suprotstavljane volje koja nas čini bolesnima i nesretnima, kada sagledamo uzroke ovisnosti i iluzija od kojih je ta naša posebna volja sačinjena.
Član istankovic

Upisao:

istankovic

Dlanovi kao ogledala sudbine

Dlanovi kao ogledala sudbine Ova tradicija vrlo je stara, a održala se između ostalog i zbog toga što svaki čovjek ima specifične crte i znakove na ruci, baš kao što svatko ima jedinstveni otisak prsta. Vjerojatno zato i dlan možemo uzeti kao vjerno sredstvo „identifikacije“ životnog puta, kao uostalom i natalnu kartu. Upoznajmo se s osnovnim linijama i znakovima na dlanovima.
Član istankovic

Upisao:

istankovic

Kako preživjeti nakon godišnjeg odmora

Kako preživjeti nakon godišnjeg odmora Uvijek se pitamo kako ponovo početi raditi nakon odmora. Teeeško. Mora li biti tako? Pokušajte se prisjetiti - što ste mislili, što ste osjećali prije odlaska na odmor. Vjerojatno to niste radili svjesno i s nekom posebnom namjerom, ali psihički ste se pripremali za odmor. Ipak, kada sada proanalizirate protekle dane, složit ćete se da vam je trebalo nekoliko dana da se opustite.
Član istankovic

Upisao:

istankovic

Tajne uspjeha (1. dio)

Tajne uspjeha (1. dio) Da mi je barem ovo netko rekao kad sam imala 20 godina 1. Lakše je postići uspjeh s timom 2. Prilike su svugdje oko vas 3. Više ćete postići pozitivnim odgovorima nego negativnim 4. Sličnosti se privlače 5. Put prema uspjehu je već popločan 6. Zabavljajte se 7. Radite pametnije, ne više 8. Stvari ne donose sreću 9. Koga brige za druge 10. Uvijek postoji nešto na čemu bi trebali biti zahvalni
Član istankovic

Upisao:

istankovic

Kako riješiti problem straha od grmljavine?

Kako riješiti problem straha od grmljavine? Astrafobija, strah od munja i gromova, jedan je od najčešćih strahova među djecom. Srećom, ta fobija ne ometa svakodnevno funkcioniranje i velika je vjerojatnost da će proći s vremenom. Imajte na umu da ponašanja kojima roditelj pridaje pažnju imaju tendenciju da se ustale. Pažljivo odmjerite koliko ćete se baviti ovim problemom. No, evo nekoliko strategija koje vam mogu pomoći.
Član istankovic

Upisao:

istankovic

Divan dan

Divan dan Budi otkačen. Vjeruj u čuda. Promatraj sunce na nebu.Osluškuj kišu. Promatraj dugu i zvijezde. Traži ljepotu oko sebe. Smij se svim srcem. Nadaj se.Želi. Budi ono što jesi. Imaj razumjevanja. Pouzdaj se u život. Vjeruj. Imaj samopouzdanja. Uživaj u životu.
Član istankovic

Upisao:

istankovic

Blagdani s recesijom na umu

Blagdani s recesijom na umu Kriza, kriza, kriza! Cijeli svijet bruji o financijskoj krizi koja će samo rijetke sretnike poštedjeti, a nas ostale “pokopati”. Tako barem tvrde stručnjaci, crni prognozeri, koji nisu mogli odabrati gore vrijeme da nam počnu utjerivati strah u kosti. Božić, naime, samo što nije došao, kao i Nova godina uostalom, i zadnja stvar koju želimo da nam obilježi blagdane jest - financijska kriza.