rea

1

Broj Merlina

Svi članci člana rea
Član rea

Upisao:

rea

NAPITCI ZA ZDRAVLJE

NAPITCI ZA ZDRAVLJE Vjerujem da ima na coolki već ovakav ili sličan – no… repetitio est mater studiorum iz iskustva znam da je stvarno učinkovit! nakon teške bolesti oca – doktori su govorili da će oporavak biti bar 6 mjeseci… nemajući što izgubiti napravili smo ovaj pripravak – tata se oporavio i za 2 mj. bio na nogama :)
Član rea

Upisao:

rea

ČIŠĆENJE ZAVJETA I UGOVORA IZ AKAŠA ZAPISA

ČIŠĆENJE ZAVJETA I UGOVORA IZ AKAŠA ZAPISA Odričem se svih obećanja, ugovora, zavjeta, zakletvi, sklopljenih paktova, ili ugovora koje sam ikada napravila/o koji su u suprotnosti sa mojim najvišim dobrom, uključujući i zavjete koji na negativan način utiču na mene u ovom trenutku ili koji više ne služe mom najvišem dobru u budućnosti i u svim vremenskim zonama i svim dimenzijama , u ovom životu ili u bilo kojem drugom životu.
Član rea

Upisao:

rea

Med u narodnoj medicini

KOKTEL OD MINERALANarodna medicina predlaze i ovaj jednostavni recept za zadovoljenje potreba čovjekovog organizma u mineralnim sastojcima: uzmu se dvije čajne žlice meda i dvije cajne žlice jabučnog octa i to se razmuti u dva decilitra vode. Takav napitak se pije jedanput ili više puta u toku dana, zavisno od umnih i fizičkih naprezanja.
Član rea

Upisao:

rea

Invokacija ujedinjenja čakri

Tehnika ujedinjenja čakri jako pomaže, ako se koristi više puta dnevno, sve dok se to ne događa samo od sebe. Ona izgrađuje svjetlosno tijelo, ujedinjuje tvoje tijelo s Duhom i pušta živjeti tvoj život u maksimalnoj prihvatljivsti i minimalnom stresu. Pomaže polako uzlaziti tvojim vibracijama i pomaže u otvaranju viših svjetlosnih frekvencija. Ona je tvoje očitovanje za svjetlosnog radnika.
Član rea

Upisao:

rea

NA PUTU SAMOSPOZNAJE

NA PUTU SAMOSPOZNAJE PRIRODNI PUT RAZVOJA Cilj ove seanse je isceljenje od kamena u žuči, kamena u bubregu i od svih vrsta okoštavanja. To se postiže odabirom i dovođenjem vibracija koja na specifičan način zaokruže kalcifikat u organizmu i ne otkidaju ga (jer bi to bilo veoma bolno i opasno) već ga lagano drobe, odnosno tope....
Član rea

Upisao:

rea

Otklanjanje blokada

Efikasno otklanjane blokada uz dodatno aktiviranje čakri, svetlećeg tela, duše i aure. Prva čakra - Mars, Jupiter, druga čakra - Uran, Mesec, treća čakra - određena zvezda iz sazvežđa Ularijus, četvrta čakra - Pluton, Merkur, Sunce, peta čakra - Sirijus, šesta čakra - Andromeda, sedma čakra - Hristovo stablo, svetleće telo - At, predstavnik civilizacije delfina, duša - energija Majke Božje, dno aure - centar Zemlje, aura - međugalaktička zvezdana prašina.
Član rea

Upisao:

rea

SAJLA (UŽE) SVETLEĆEG TELA

SAJLA (UŽE) SVETLEĆEG TELA Sajla ili Uže predstavlja energetski zrak, sastavljen od velikog broja energetskih kanalića, kroz koje se prenose informacije iz Svetlećeg tela u ljudsku auru. To znači da Svetleće telo ne šalje neke signale ili talase za normalnu komunikaciju između njega i ljudske aure, nego glavnina tih informacija ide preko Sajle ili energetskog Užeta ili zraka
Član rea

Upisao:

rea

Promena

Promena Visa Sfera je SVETLOSNO isprogramirala ovaj text i slicicu. Veoma mocan zastitnik od raznih oblika manipulacije. Mozete odstampati i nositi sa sobom. S Ljubavlju <3 D.D. KAD SE BOGU MOLIS, MOLIS GA ZA ISTINU I VODJSTVO, NE ZA ZELJE. OVAKAV STAV TRAJNO PODIZE DUH I DAJE VISNJU TOLERANCIJU KAO MANIFESTACIJU BOZIJE LJUBAVI ! VEZNOSTI I ZABLUDE NESTAJU, A REALNOST SVEKOLIKOG POSTOJANJA DOBIJA NOVI KVALITET.OVO SE ZOVE PROMENA !
Član rea

Upisao:

rea

Energija Hristovog stabla

Energija Hristovog stabla "Stvaralac je tokom razvoja kosmosa dopunjavao i razvijao velike energetske strukture koje čine KIČMU kosmosa. Dodavao im je pojedine funkcije i zadatke koje su omogućavali da kosmos bude što raznovrsniji, bogatiji, razvijeniji. To je razlog što se Hristova energija sastoji od nekoliko stotina različitih energija, pri čemu je svaka, tokom njenog stvaranja, razrešavala neki od problema ili zahteva kosmosa."
Član rea

Upisao:

rea

Svetleće telo

Svetleće telo "Sve informacije iznete u ovom videu su dobijene u dubokoj meditaciji od strane duhovnih energija "sa one strane barijere " do kojih nauka postojećim sredstvima ne može dopreti. Osobe na visokim duhovnim nivoima, koje dobijaju ove informacije su dužne čovečanstvu preneti iste, a ona se zovu SVETA ZNANJA. Tako je dobijena i informacija o Svetoj misiji ljudi, koja je vekovima bila skrivena. Korist od Svetih Znanja za čovečanstvo je ogroman, jer pruža sva ona Znanja koja nas vode do zdravlja, sreće i prosperiteta. Samo od nas zavisi da li ćemo ih iskoristiti, čuvati u nekoj "fioci" ili zgužvati i baciti. Našim potomcima kao i sami sebi dugujemo pravu istinu. Od toga zavisi i sudbina cele planete... :)."
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NE

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info