Zemlja

1

Broj Merlina

Svi članci člana Zemlja
Član Zemlja

Upisao:

Zemlja

Magični otok

Magični otok Hej, sjećate li se vi ove moje pjesme? Malo, malo pa nas tamo i vidim... na tom otoku... Možda sam i ja bila pomalo vidovita... Možda smo se tamo iskrcali sa Apokalipse... :) Uglavnom, kad vas se sjetim ja sam na tom otoku, idem od jednog do drugog od vas i ćakulam s vama... u mislima... I zašto me nitko nije pitao kako ide taj vic o Mati? Ne znate? Bio jednom jedan Mate kojeg je svak živ znao... Vidiš Mesića... Mate s njim. Vidiš Josipovića... Mate s njim. Di god se okreneš, svi ga znaju. I sad... Rim... Urbi et Orbi. Papa izlazi na balkon, a s njim Mate. Kad odjednom, čuje se iz publike: Koji je ono čovik s Matom? :)
Član Zemlja

Upisao:

Zemlja

10 razloga da prespavate „najluđu noć“

10 razloga da prespavate „najluđu noć“ Malo sam razmišljala što bih, kud bih na doček Nove godine. Malo, da… jer je prva asocijacija koja mi je doletjela na pamet bila – ma, kad je već ne mogu dočekati na Copacabani, ja bih taj čitav cirkus najradije prespavala. :) I onda sam jutros u jednoj novini pročitala zanimljiv članak autorice Javorke Luetić pod nazivom: 10 razloga da prespavate „najluđu noć“… Malo ću skratiti, jer mi se ne da dugo pisati… :)
Član Zemlja

Upisao:

Zemlja

Odlazak

Odlazak Jednostavno ne mogu otići bez riječi mada sam mislila baš tako, da nekoga ne rastužim, no, mislim da to nipošto ne bi bilo fer prema vama. Ovo je definitivni kraj Magičnog otoka i moj posljednji članak na Magicusu.
Član Zemlja

Upisao:

Zemlja

Dodatak (posvećen dzorku)

Dodatak (posvećen dzorku) Dugo sam dvojila što ti pokloniti: pjesmu, glazbeni video, uputiti te na jedan davno napisani komentar… i na kraju sam odlučila – bit će to maleni dodatak Magičnom otoku, jer, iako sam ga prestala pisati, vi ste svi meni još smješteni u toj otočnoj sredini… i ja, svako malo, dotrčim do vas. Pa evo, danas imamo rođendan… Recimo… recimo da je ova stranica ispala i zametnula se… pa sam je tek sad našla… :)