Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Zemlja

Upisao:

Zemlja

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1234

PUTA

OD 14.01.2018.

PODSVIJEST (autor: Stefan Buchberger)

PODSVIJEST (autor: Stefan Buchberger)
... ako već morate misliti o budućnosti, neka to budu samo lijepe misli...

   "Podsvijest je neutralna i pohranjuje sve duhovne procese ispod praga svijesti. Stoga dajte svojoj podsvijesti jasne i pozitivne slike o vašim budućim namjerama u čiju pravičnost morate biti potpuno uvjereni. Sve što dajete svojoj podsvijesti s pouzdanjem i određenosšću, biva od nje registrirano i pretvoreno u stvarnost. Podsvijest ne poznaje razliku između dobrog i lošeg ili između stvarnog i nestvarnog: ako je hranite pozitivnim mislima, ona će takve i pretvarati za vas.

   Vaša podsvijest može bez odabira preuzimati sve misli, kako negativne, tako i misli radosti, sreće, bogatstva. Odabir uvijek pravite vi. Rezultat vas može učiniti velikim ili vas uništiti. Stoga dajte danas vašoj podsvijesti nove jasne slike.

   Naša podsvijest uvijek radi samo s postojećim sadržajima. Ako su ti sadržaji začinjeni radosnim i potvrdnim slikama budućnosti, onda će vaša podsvijest, s tisućama njenih malih pomagača, učiniti sve da one postanu stvarnost. Negativne sadržaje će vaša podsvijest isto tako savjesno pretvoriti.

   Sve ono što žarko želite ili čega se užasno bojite, ostvarit će se u vašem životu. Posijete li pšenicu, nju ćete i žeti. Posijete li ječam, njega ćete žeti. Pustite li, naprotiv, da raste korov, on će uskoro posvuda bujati. Tako je isto i s mislima koje ste nekada u prošlosti položili kao sjeme u svoju podsvijest.

   Misao je velika snaga. Bez nje, upravo sada, ne možete ustati. Tek kada vaš duh da vašemu tijelu naredbu da se podigne, ono će to u normalnom slučaju i učiniti. Misli su snaga. Uporabite ih za svoje dobro i počet će ugodno strujanje pozitivnih predodžbi. Nepoljuljano povjerenje je pritom potreban pokretač za stvaralačku snagu u vama.

   Vaša volja ovisi o vašoj unutarnjoj slici. Čak i ako je vaša unutarnja prododžba suprotstavljena vašoj volji, ostvarit će se. To znači: Netko leži u bolnici i stalno ponavlja: "Hoću ozdraviti, hoću izaći odavde!" To je dobra sugestija. Ako on, naprotiv, na svom duhovnom ekranu vidi pogrebnu povorku na čijem kraju ide njegov tužni partner, on će opet napustiti bolnicu, ali ne kako je htio, nego upravo onako kao je to sebi pretpostavio. Tako je to. Svi ovi zakoni mišljenja imaju enormni učinak na naš život i vrijede za svakoga od nas.

   Svaka misao koju stalno ponavljate i pretvarate u slikovitu predodžbu, ostvarit će se. Vaša mašta i vaša podsvijest stvaraju nove životne prilike, nove mogućnosti. Brige i negativne misli ih onemogućuju. Oduševljenje i pozitivne misli djeluju osnažujuće.

   Zašto vama ne bi uspjelo ono što su mnogi uspješni prije vas postigli? Ako to želite, predočite to u sebi i ništa ne može spriječiti da se to i dogodi.

   Sve što sebi u jednom razumnom okviru uvijek i jasno predočavate, ostvaruje se u vašem životu. Stolica na kojoj sjedite je misao koja je postala vidljiva. Netko je tu stolicu zamislio, i sada je ona postala materija. Kuća u kojoj živite, automobil koji vozite, sve su to misli koje su napravljene vidljivima. Velika žudnja i dovoljno povjerenja u vašu unutarnju snagu su pritom najvažniji pokretači.

   Snagom vizualizacije u vašoj se podsvijesti razvija predodžba nekog budućeg tijeka radnje. Ta slika onda preko "elektrane" podsvijesti postaje stvarnost. To je vrlo lako naučiti, da, tako je jednostavno, da su mnogi ljudi koji u to vjeruju uspješniji."

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info