Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1986

PUTA

OD 14.01.2018.

Disanje bojama

Disanje bojama
Ako želite iscjeljivati sa bojama i kristalima, najvažniji alat je vaša intuicija. Postoje dvije vrste intuicije. Prva je ona što dolazi iz druge čakre (i do određenog stupnja iz treće). To je intuicija "iz stomaka". To je intuicija koja djeluje kada kažete nešto poput: "Ne mogu to objasniti, ali imam osjećaj da ..." ili " Znam da će padati kiša. Mogu to osjetiti u kostima."

Disanje bojama

Prve tri boje (crvena,narandžasta žuta) su povezane sa zemljom. Zamislte te boje kako zviru iz zemlje poput duge i da ulaze u svaku odgovarajuću čakru (prvu,drugu treću). Zemljana čakra na vašim prsima ma dvije boje: crvenkastu i zelenu. Mislite na svaku od ovih boja kako dolaze direktno preko horizonta prema vašem srcu. Glavne tri boje (plava, indigo i ljubičasta) su povezane sa nebom. Mislite na svaku od ovih boja kako se spuštaju iz nebesa poput obrnutih duga, ulazeći u svaku odgovarajuću čakru.

Ako želite vizualizirati žutu boju kod vaše treće čakre, možete započeti tako da dobijete čistu mentalnu sliku limuna ili sunca.Tada udahnite i vizualizirajte skupinu ovih boja koje se izdižu iz zemlje i koje utječu u vaš solarni pleksus (ispod prsne kosti). Dok izdišete, fiksirajte ih tamo.

Ako tu boju želite nekome poslati, uvijek započnite sa udisanjem te boje i fiksiranjem iste na svojim čakrama. Kada osjetite da imate dosta boje tada ju možete poslati. Treća i Šesta čakra su obje centri moći, pa su one stoga dobre stanice za prijenos. Niže tri boje se obično šalju kroz treću čakru na solarnom pleksusu , crvenkasta i zelena se šalju direktno iz srca i visoke tri boje se šalju kroz treće oko.

Na primjer, ako šaljete narandžastu, udahnite i donestie boju u svoju drugu čakru (koja je narandžasta). Izdahnite i fiksirajte ju tamo. Ponovite ovo nekoliko puta dok ne osjetite da imate dosta narandžaste. Kada ste spremni da pošaljete boju, udahnite i ovaj put boju donesite narandžastu na površinu vašeg solarnog pleksusa (ovaj put ju ne želite upiti) i tada izdahnite i usmjerite ju poput zrake svjetla u osobu kojoj je ta boja potrebna. Pošaljite ju odgovarajućem djelu tjela te osobe. Dok izdišete,možete ju također tonirati, što daje dodatnu vibrirajuću energiju. Ponovite ovaj proces barem tri puta,i tada upitajte osobu na kojoj radite kako se osjeća. Ako su rezultati dobri, nastavite sve dok osoba ne kaže da osjeća da joj je dosta (obično šest do dvanaest puta). Ako ne bude rezultata nakon šestog pokušaja, to što šaljete očito ne treba toj osobi.Trajanje tretmana treba biti određeno kombinacijom vaše intuicije i odgovora kojeg primate odo osbe na kojoj radite. Ako se osoba lošije osjeća, najbolje je prestati tretman mada se ponekad stanje na kratko pogorša, prije no što se popravi. Ali ako osobi postane gore i ako joj ne postane bolje nakon nekoliko disanja dajte joj protuotrov.

Vizualizavja bojama se može izvoditi u prosustvu osobe kojoj šaljete boju ili kada ta osoba nije prisutna. Istu tehniku možete koristiti za iscjeljivanje na daljinu ali umjesto da usmjeravate boju u osobu koja je direktno ispred vas, vizualizirajte osobu u svojem umu i usmjerite boju prema toj vizualziranoj slici ili prema fotografiji ili crtežu osobe.Ovo je čudesno efektan oblik iscjeljenja,jer je iscjeljenje bojama energetsko iscjeljenje i energija ne zahtjeva fizičku nazočnost osobe. Ako dvojite oko ovoga, probajte sami - ali budite otvorenog uma.

Kada šaljete boju iscjeljenja (ili bilo koji drugi oblik energije) drugoj osobi, najbolje je prvo dobiti dopuštenje za to. Ne želi svatko biti iscjeljen niti se želi iosjećati bolje.

Međutim, postoje iznimke ovog naputka. Ako je osoba nesvjesna ili ne može govoriti ili je premlada za komunikaciju tada je u redu poslati im iscjeljujuću energiju ako osjećate da je to u redu.

Druga iznimka pretpostavlja korištenje crvenkastog svjetla za samoobranu. Crvenkasto svjetlo je veoma snažno. Crvenkasta je boja ljubavi i kada šaljete crvenkasto svjetlo za ozbiljno morate biti sposobni voljeti (i ako je potrebno, oprostiti) osobu kojoj šaljete ovo svjetlo. Ako je osoba bezobrazna, neracionalna ili iritantna moćan oblik samoobrane je poslati toj osobi crvenkasto svjetlo. Kada ta osoba osjeti zraku ljubavi i oprosta, vjerojatno je da će ona promjeniti svoje ponašanje. Ovo može biti povreda njihove provatnosti, ali drugi oblici samoobrane bi bili puno nametljiviji.

Na primjer,jedna moja studentica je radila u trgovini zdravom hranom i došao je čovjek koji je malo previše popio. On je uglavnom bio neugodan, vrijeđajući kupce i rušeći kutije sa polica. Kada je ona zamolila čovjeka da napusti trgovinu on ju je ignorirao. Ona je skoro nazvala policiju, kada se sjetila crvenkastog svjetla.

Unatoč njegovog ponašanja on je uspjela osjetiti sažaljenje prema ovom čovjeku, te mu je poslala jak val crvenkastog svjetla direktno iz srca. Za minutu čovjek je pokupi kutije sa poda, ispričao se za svoje ponašanje i izašao iz trgovine.

Hrana i piće

Boja hrane

U Orjentalnoj kuhinji, kuhar teži uključivanju četiri osnovne boje u svoje kuhanje. Kada jelo djeluje primamljivo, ugodnije ga je jesti i provariti. Jelo koje sadrži boje prve četiri čakre će obično biti balansirano što se tiče hranjivosti. Na primjer, jelo sa rajčicama, mrkvom, kukuruzom i pohanim zeljem će biti ugodno i hranjivo.Dobra je praksa pariti zelje sve dok je njegova boja sjajna;kada zeleno potamni okus i hranjivost se smanjuju.

Boja jela često govori koji dio tjela će liječiti. Na primjer, prva čakra je crvena i odnosi se na krv. Najčešća hrana koja služi za pročišćavanje krvi (hrana koja tonira jetru i limfne žlijezde, omogućujući im da pročiste toksine iz krvi) je u obitelji crvene boje; crveni kupus, trešnje, brusnice, kupine i čaj crvene djeteljine.

Kada je naglasak na jetri i žučnom mjehuru, mi naginjemo žutoj hrani. Maslinovo ulje i sok od limuna tvore odličnu svježinu tim organima. Čaj maslačkovog korjena je veoma okrepljujući za jetru i žučni mjehur.

Bojom napunjena voda

Vodu možemo "napuniti" sa određenom bojom i tada ju uzeti izvana ili iznutra. Na primjer, boja druge čakre je narandžasta, a ova čakra se nalazi u području debelog crijeva. Ako postoji zatvor, dobro će doći uzimanje nekoliko gutljaja narandžasto obojene vode (ambero) prije svakog obroka.

Kada sam prvi puta čula za bojom napunjenu vodu, bilo mi je teško povjerovati u to. Vode ne izgleda ništa drugačije nakon punjenja. Ali pošto sam ja otvorenog uma, kada sam sama doživjela zatvor, odlučila sam da ću pokušati. Nisam mogla vjerovati da bi nekoliko gutljaja moglo dovesti do promjene, pa sam stoga popila pola čaše prije svakog objeda. Do večeri imala sam proljev. Od tada ozbiljnije sam prihvatila bojom punjenu vodu. Ona se pokazala efeltivna za mnoge tegobe.

Da biste napunili vodu,stavite u obojenu čašu ili teglicu (naprimjer, zelenu vinsku bocu ili plavu Noxzema teglicu) i postavite ju na prozorsko okno tako da sunce sja kroz prozor u vodu. Ili postavite tanjur obojenog stakla ili plastike ili tanke tkanine nasuprot prozoru i sipajte vodu u prozirnu čašu ili teglicu koju ćete staviti ispred izvora boje. Ostavite ju da stoji od jednog do četiri sata (četiri sata će dati jaču snagu) i tada ju zamrznite. Pijte kako je ranije objašnjeno.

U hladnim danima ili kada je rashlađena, crveno, naranđžasto ili žuto punjena boja će trajati dva do tri tjedna. U toplim danima, bez rashlađivanja ona će izgubiti svoje punjenje nakon tri do četiri dana. Druge boje će trajati do unedogled. Točnije, zelene, plave ili purpurne teglice se koriste za očuvanje ulja, biljaka i sličnog.

Francuska riječ za vodu je eau,što se izgovara "o".Sljedeća imena se koriste za obojenu vodu:

crvena: rubio

narandžasta i žuta: ambero

zelena: verdio

plava: ceruleo

indigo i ljubičasta: purpuro

Isjeljenje lica bojama

Lice je mikrokozmos tijela i kako Dr.Laing objašnjava da iste boje koje koristimo za tretranje sedam čakri možemo koristiti za tretiranje sedam područja lica kako sljedi:

1. Crvena: brada, čeljsut, usne

2. Narandžasto: unutrašnjost usta, desni, jezik

3. Žuta: grlo, ulaz u probavni trakt

4. Zelena: nos, ulaz u dišni trakt

5. Plava: oči,koje su prozor duše

6. Indigo: Uši i treće oko

7. Ljubičasto: krunska čakra

Slijedi nekoliko primjera kako primjeniti ove informacije:

Tijekom svojih četrdesetih mnogi ljudi doživljavaju smanjenje seksualne želje (druga čakra). Tijekom tok vremena često dolazi do propadanja desni. Ovo se može tretirati sa bojom napravljenom od lončića nevena (narančastog cvjeta) ili ispiranjem usta sa amberom ( voda napunjena narandžastom).

Kada su oči preumorne, što se događa kada previše radite i kada ne spavate dovoljno ili ne meditirate, peta čakra pati. Ovi uvjeti odgovaraju dobro na postavljanje cabochona plavog azurita preko svakog oka.

Razvijanje vaše intuicije

Iscjeljenje bojama i kristalima nije intelektualni posao. Možete čitati iovu knjigu i naučiti tehnike,ali to je poput učenja nota u glazbi. Možete naučiti sve note i čak naučiti čitati glazbu, ali nećete moći skladati prekrasnu glazbu sve dok ne budete svirali iz srca ili duše.

Ako želite iscjeljivati sa bojama i kristalima, najvažniji alat je vaša intuicija. Postoje dvije vrste intuicije. Prva je ona što dolazi iz druge čakre (i do određenog stupnja iz treće). To je intuicija "iz stomaka". To je intuicija koja djeluje kada kažete nešto poput: "Ne mogu to objasniti, ali imam osjećaj da ..." ili " Znam da će padati kiša. Mogu to osjetiti u kostima."

Druga vrsta intuicije dolazi iz šeste čakre, i ona je ono što mi nazivamo sedmim čulom, više znanje, sposobnost da slušamo unutarnji glas. Kada možete pristupiti višoj intuiciji u normalnim uslovima,vaš život će se promjeniti: Uvijek ćete znati što učiniti i uvijek ćete biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Kako budete razvijali ovu sposobnost, vjerovatno ćete otkriti davam je iscjeljivanje bojama i kristalima došlo nekako prirodnol. Osjećati ćete posebnu privlačnost prema određenom kamenju ili bojama,kako za vas tako i za druge. Imati ćete osjećaj da određeni kamen treba ići na određeno mjesto ili da ga treba koristiti za određeni problem.

Najbolji način razvijanja više intuicije je da započnete sa pridavanjem veće pažnje vašim instinktima. Uvijek kada budete imali "osjećaj" da trebate ponijeti svoj kišobran, ili da biste trebali nazvati majku, ili da biste trebali stati kod prijatelja pri povratku s posla...učinite to! Bez obzira kako se to činilo iracionalno. Učinite to svejedno.

Imajte kartu (vidi ilustraciju). Vodite evidenciju o svakom "osjećaju" koji se pojavi. Zapišite da li ste poslušali taj osjećaj ili ne i rezultat istog. Tada postavite kvačicu na pozitivno ili na negativno. Ako ste slijedili svoju intuiciju i ako ste zbog toga zadovoljni zabilježite to kao pozitivno. Ako niste slijedili svoju intuiciju, a sada vam je zbog toga žao i ovo zabilježite kao pozitivno. Pozitivni bodovi ukazuju pozitivan glas za slijeđenje svoje intuicije. Ako ste slijedili svoju intuiciju i zbog toga vam je žao, zabilježite to kao negativno. Ako niste slijedili svoju intuiciju i zbog toga vam je drago ovo je također negativno. Negativni bodovi ukazuju na negativan glas za slijeđenje svoje intuicije.

Sudeći po rezultatima koje je većin amojih klijenata i studenta imala sa ovom tehnikom, ja predviđam da ćete devet od deset puta kada poslušate svoju intuiciju biti zbog toga sretni. I devet od deset puta kada ju niste poslušali željeti ćete da ste ju poslušali (mada neki ljudi imaju veće šanse od drugih).

Datum

Osjećaj

Da li ste poslušali

Rezultat

Poz.

Neg.

                  

Slučajevi kada ćete krivo pogoditi će se češće događati na početku jer će vam se događati da pobrkate intuitivne misli sa željama, strahovima ili mislima o krivnji. Možda nećete znati da li ono što vas tjera da nazovete svoju majku dolazi iz unutrašnjeg znanja koje vam govori da ona treba vašu pomoć ili od osjećaja krivnje što ju niste nazvali. (Ono što mi nazivamo uzastopnost NIJE intuicija.)

Sve dok ne naučite razlučiti ove razlike (a samo je vrijeme u pitanju, mada nećete nikada moći sto posto razlučiti), morate se pomiriti sa ponekom pogreškom. Ali sve jedno budite oprezni. Vaš um je naviknut da bude šef i može se naći ugroženim kada budete počeli davati iveću pozornost vašoj intuiciji. Vaš um je sposoban reći, kada se dogodi onaj jedan ili dva puta od deset pokušaja,"Aha jesam ti rekao! Ne možeš si vjerovati!"

Međutim, kada mislite o tome, osam ili devet puta od deset pokušaja je prilično dobar rezultat. Kada bi to vaš um mogao, on bi sam sebe smatrao briljantniim. Jedna stvar koju možete reći za um je da je on razuman. Zbog toga vam je potrebna karta. Tada možete smireno razlučiti da su šanse dobre.

Sljedeća stvar koju um traži jest lijepa lagana stolica. On je previše radio. Pomozite mu da se odmori i shvati da on ne mora stalno biti šef. Metafora kojju ja volim koristiti je razlika između hijerarhiijske i plemenske vlasti. Hijerarhijska vlast ima jednu osobu koja je glavna,dok plemenska vlast obično ima više osoba koje su glavne; ratnog poglavicu, poglavicu poljuprivrede, vrača itd.

Tijelo, um i intuicija djeluju puno bolje u plemenskom modu. Jednom kada to um shvati on će često surađivati i dozvoljavati tjelu, duhu i srcu da preuzmu vođenje kada je za to vrijeme. Jedan moj klijent je opširno radio na ovome i tada je objavio da će njegova intuicija donositi odluke, a da će njegov um provoditi iste. Ovo je inteligentan način kako krenuti naprijed.

Meditacija i kanaliziranje

Meditacija

je oblik osobne odanosti u kojoj se um koncentrira na određenu vježbu koja ga oslobađa od normalnih misli. Najčešće meditacijske tehnike produbljuju i usporavaju disanje, koje dalje usporava rad srca, što dozvoljava tijelu da se opusti, što dalje dozvoljava umu da se opusti.

Vrhunski cilj meditacije je stanje mistične svijesti u kojoj privremeno gubite svoj identitet i spajate se u Sve Što JestS praksombiti ćete u stanju dosegnuti ovo dok jednostavno sjedite zatvorenih očiju i prepuštanjem.

Kanaliziranje

Kanal je osoba koja prima poruke od Duha, kroz svoj unutarnji glas ili Više Ja, od duhovnog vodiča, od biljke ili stijene. Ovaj proces se naziva kanaliziranje.

Ovo je bila veoma rijetka vještina, ali kako sve više ljudi otvara svoje više čakre, ona postaje sve češće nazočnom. Kanaliziranje mora proći kroz vozilo kanala: ono će preuzeti karakteristike te osobe, poput vode koja preuzima okus ili bilo koju drugu tvar koja u njoj teče ili se s njom mješa. Primljena poruka će biti onoliko pouzdana koliko je kombinacija te osobe koja ju prima i agenta koji ju šalje pouzdana.

Kada se naviknete na kanaliziranje,jednostavno se prepustite u stanje meditacije, utipajte svoj svjesni um, uključite se i mirujte. Ako imate određeno pitanje,postavite ga, učinite svoj um praznim i čekajte odgovor.

Ali sve dok razvijate ovu sposobnost pomoći će vam da slijedite ritual meditacije. Postoji više načina za to. Sljedeći naputak će vam pomoći da postignete taj cilj. Slijedite ove naputke ili samo neke od njih. Ne ustručavajte se da ih mjenjate tako da vam odgovaraju.

Zdravlje

Kada ste bolesni, postajte preokupirani sa svojiim tjelom i vaša energija ne teče lagano. Vodite brigu o svom tijelu; ono je hram vaše duše. Zapamtite da uvijek dovoljno spavate, dobro jedete, imate svježeg zraka i vježbe.

Vježba

Započnite sa petnaestak minuta Yoge asanas ili Tai Chi ili vježbi istezanja da probudite svoju energiju i umirite svoje tijelo.

Objekti moći

Sjedite ispred oltara ili na mirnom mjestu. Mjesto u prirodi je u redu, ako vas nitko neće ometati.Okružite se s objektima koji iimaju dobru energiju: omiljeni kristali, ametist, voljeno kamenje ili slike onih koji su vam isnpiracija.

Na svoju glavu postavite ametist, fluorit, lapis ili čisti kvarcnii kristal. U svojoj ruci (obično lijevoj) držite kristal za kanaliziranje ili vaš omiljeni kristal za meditaciju.

Tamjan

Miris koji je ugodan možete koristiti, poput tamjana kao što je kadulja, cedar, slatka trava. One imaju efekat čišćenja na vibratornu energiju.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U VELJAČI...

VELJAČA...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Lijepo je jutro, biti će i lijep dan uživajte u njemu. Lp

  17.02.2024. 07:52h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, volite se. Sretno vam Valentinovo!

  14.02.2024. 04:13h
 • Član bglavacbglavac

  Zahvaljujem na merlinu dragoj duši koja mi ga je dodijelila. Pusa

  10.02.2024. 08:07h
 • Član iridairida

  neumorna...samo naprijed i sretno...!

  08.02.2024. 01:38h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  upisala fakultet..pojelo mi svo vrijeme skoro

  07.02.2024. 21:47h
 • Član iridairida

  ahoj djevojčice, pa gdje si ti nama nestala? -:)))

  07.02.2024. 20:39h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  cure, dobra večer :)

  07.02.2024. 19:14h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Liječenje kamenjem Sedam boja