Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3082

PUTA

OD 14.01.2018.

Liječenje kamenjem

Liječenje kamenjem
Kada budete prvi puta koristili kamenje, nabavite barem po jedan kamen za svaku čakru i četiri ili pet jednom prekinuta čista kvarcna kristala. Ovo će vam biti osnovna oprema sa kojom ćete moći eksperimentirati. Kako budete čitali osobne opise svake čakre, vjerovatrno ćete se identificirati. Kada budete znali na kojoj čakri trebate poraditi, poželjeti ćete nabaviti više od jednog kamena za tu čakru.

Liječenje kamenjem

Definicije

Da bismo razumijeli kamenje pomažu nam neke definicije:

Stijena:

Veliki komad kamenog materijala

Kamen:

Zemaljska ili mineralna tvar. Koristim ovaj termin za svo iscjeliteljsko kamenje

Dragi kamen:

Rezani i polirani kamen

Dragulj:

Vrijedni kamen ili kamen izrezan i poliran za nakit

Vrijedan:

Dragi kamen velike komercijalne vrijednosti zbog svoje ljepote, rijetkosti ili tvrdoće

Kvarc:

Brilijantni kristalni mineral sastavljen od silikonskog dioksida. Uključuje čiste i mlječne kvar

cove, ametist, roze kvarc, aventurin, citrin, karneol, tigrovo oko i agate

.

Kristal:

Čisti, providni kvarc koji je bezbojan ili blizak bezbojnosti. Također utvrđeni oblik supstanci koje imaju redovan oblik ponavljajućih postavki atoma koje rezultiraju u prirodni vanjskim jednostavnim licima. Ovo uključuje crveni garnet, dimni kvarc, citrin, rozenkvarc, lubenični turmalin, čisti kvarcni kristal, fluorit i ametist.

Prekid:

Mjesto gdje se šest strana kristala dodiruju.

Neobrađeno, Polomljeno i Drago kamenje

Kamenje može biti grubo i u svom prirodnom obliku. ili obađeno ljudskom rukom na više načina. Ono može biti izlomljeno u lomilici kamenja. Može ih se rezati u različite oblike da bismo dobili kamenje za nakit, a najčešći je ovalni kabochon. Providno (čisto) kamenje može biti oblikovano u oblike čija je namjena što veća efektivnost u hvatanju svijetla. Lomljeno ili kamenje kvalitete dragulja je najbolji za dobivanje obojenih i ispunjujućih boja, alkohola ili ulja,jer se u vodi neće pojaviti nikakve čestice. Drago kamenje i lomljeno kamenje su dobri za smirivanje napetih situacija. Glatko, drago kamenje i providno kamenje pomažu dovesti svijetlo u tamne situacije.Sa druge strane grubo kamenje prodire u dubine i izvlače zakopane osjećaje na površinu. Grubo i glatko kamenje se može koristiti naizmjence ako nemate određeni kamen, oba su efektivna.

Postoje kamenje oblikovano ljudskom rukom, napravljeno od prirodnih kristala i drugog kamenja. Neki su dizajnirani velikom sposobnošću, od strane umjetnika koji se doimaju poput velikih skulptora, koji mogu iznijeti potencijalne kvalitete ovog kamenja. Ako vas jedan od njih privuče i vi osjetite da je energija dobra, nabavite ga. Dobro ga je pažljivo očistiti jer će on sadržavati energiju osobe koja ga je obrađivala. Slično tome, kristali ukrašeni svilenim nitima, perjem, kombinacijom metala i različiti dizajni bi trebali biti pročišćeni prije korištenja.

Postoji atraktivno drago kamenje ljudskom rukom napravljeno, a najpopularnij od njih je Njemački olovni kristal. Čisti su često postavljeni u prozorima gdje hvataju sunčevu svjetlost u čudesno obojenim šemama. Ove boje je radost imati i to je jedna vrsta liječenja. Olovnim kristalima fali dubina prirodnih kristala, mada oni svoju snagu vuku iz svojih oblika i boja.

Najbolji naputak pri kupovini kamenja je vaš dobar osjećaj o pojedninom kamenu.

Veličina kamenja

Najčešće veći komadi kamenja određene grupe su jači od manjih komadića. Drugim riječima veliki roze kvarc je obično jači do malog roze kvarca. Naravno mali dijamant je jači od velikog roze kvarca.

Ali čak i unutar određene skupine malo kamenje je neobično jako. Duboke,bogate boje donose veći intenzitet kamena, kao i jak dizajn. (U nekim slučajevima, kao kod ametista, blijede boje također imaju veliku vrijednost.) Na primjer, bikovo oko je nasljeđeno u šemi malaktita i mali kamen sa jasno definira nim bikovim okom je jači od velikog, slabije definiranog kamena.

Osnovni paket kamenja

Možete otići u trgovinu kamenja i izabrati kamenje koje vas se dojmilo. Probajte izbjeći prije zapakirane pakete jer proces biranja svakog kamena će biti početak značajnog odnosa. Kako budete radili sa kamenjem, shavtiti ćete da ste upamtili točno gdje ste bili u trenutka kada je taj kamen ušao u vaš život. Mala je vjerovatnost da će netko drugi odabrati kamenje koje će imati dublje značenje za vas. (osim ako to nije netko tko vas pozna i tko vas voli).

Kada budete prvi puta koristili kamenje, nabavite barem po jedan kamen za svaku čakru i četiri ili pet jednom prekinuta čista kvarcna kristala. Ovo će vam biti osnovna oprema sa kojom ćete moći eksperimentirati. Kako budete čitali osobne opise svake čakre, vjerovatrno ćete se identificirati. Kada budete znali na kojoj čakri trebate poraditi, poželjeti ćete nabaviti više od jednog kamena za tu čakru.

Započnite sa grubim ili malim kamenjem, jeftinim, lomljenim kamenjem. Uvidjeti ćete da je čak i malo kamenje jako moćno. Kasnije, kada postanete bolje upoznati sa kamenjem, možete kupovati veće komade.

Ako se želite ozbiljno baviti sa kristalnim iscjeljenjem, ovo je dobar paket:

1 dugački tonirajući kristal (minimalno 5 cantimetara)

1 kanalizirajući kristal

1 veliki jednom prekinuti čisti kvarcni kristal

4 srednja jednom prekinuta čista kvarcna kristala

1 dvostruko prekinuti čisti kvarcni kristal

2 dugačkka tanka osjetljiva čista kvarcna kristala

2 jednom prekinuta dimna kvarcna kristala

2 garneta

2 opsidijana

2 tigrova oka

2 karneola

2 citrina

2 tirkiza

2 roze kvarca

1 lubenični turmalin

2 zelena žada

2 aventurina

1 lapis lazuli

1 azurit

2 sodalita

2 ametista

2 fluoritna oktahedrona

Objašnjenje: U većini slučajeva, dva kamena se preporučuju jer kada radite postavljanje vi često koristite dva kamena na obje strane centralnog kamena. Na primjer, ako je osobi potreban srčana energija, možete staviti roze kristal u centar i zeleni žad sa obje strane i aventruin na obje strane i dugački osjetljivi kristal na obje strane. U nekim slučajevima ja preporučam samo jedan kamen, jer ovo kamenje naginje da ga se koristi u centru postavljanja.

Kamenje kao nakit

Drugi način rada sa kamenjem je da ga se nosi kao nakit. Kamenje nižih čakri najbolje se nosi kao narukvice, prstenje ili kopče za pojas. Kamenje četvrte i pete čakre se može nositi kao privjesak iznad srca ili grla. Kamenje šeste i sedme čakre se može nositi kao naušnice, nosni prsten ili tijara. Ako se nelagodno osjećate za vrijeme nošenja kamenja, skinite ih odmah.

 

Kamenje u vašem domu

Uživajte u kamenju. Unesite ga u svoj život. Stavite ih u svaku sobu, na svoj oltar ako ga imate. Stavite ih tamo gdje na njima možete odmarati svoje oči, uključujući i kupaonu. Stavite ih blizu mjesta gdje često sjedite ili spavate. Djelite ih sa svoji prijateljima.

Čišćenje kamenja

Kada koristite kamenje za iscjeljenje ili za rješavanje negativnosti, dobra ideja je da ih očistite. Postoji nekoliko metoda čišćenja, ali meni je najjednostavnije da ih držim ispod slavine iz koje curi hladna voda. Kako energija slijedi vodu, neželjena energija će otići dolje sa vodom. Također je dobra ideja staviti svoje ruke i zglobove pod tekuću hladnu vodu.

Čisti kvarcni kristali apsorbiraju veliku energiju, pa je posebno važno očisiti te kristale. Držite kristal tako da mu je prekid okrenut prema dolje, prema odvodu. Svaki kamen možete čistiti od 15 do 60 sekundi ili duže, zavisno od toga koliko je naporno taj kamen morao raditi. Ako ste osjetljivi na njihovu energiju, znati ćete kada su čisti. Ako voda postane prehladna za vaše ruke, postavite kamenje u lavabo, ispod slavine. Ako niste osjetljivi na njihovu energiju, za svakog odvojite oko 30 sekundi. Ako je posao bio veoma napet, dajte im cjelu minutu.

Kada dobijete novi kristal ili ako je vaš kristal radio posebno težak posao dobra ideja je zakopati ga u pijesak ili zemlju ili ga staviti u slanu vodu tijekom jednog do tri dana. Slanu vodu možete pripremiti stavljanjem jedne žlice soli u četvrt tople vode ili možete koristiti morsku vodu. Čuvajte kontejner sa pijeskom ili zemljom za zakapanje kamenja pa ga možete često koristiti, ali povremeno promjenite njegov sadržaj. Na primjer, ako ga koristite za čišćenje opsidijana kojeg ste koristili za intenzivno čišćenje jetre, trebali biste promjeniti sadržaj kontejnera nakon dva tjedna. Ako ga koristite par puta mjesečno za posebno kamenje, možete zadržati isti pijesak, zemlju ili vodu tijekom tri do šest mjeseci. Kamenje stavite u kontejner tako da je barem dva i pol cantimetra razmak između svakog kamena.

Drugi način čišćenja je da zadimite kamenje dimom zapaljenog cedra, kadulje ili slatke trave. Ove biljke su korištene tijekom stoljeća od strane Američkih Indijanaca za eliminiranje negativniih energija. Ova metoda je posebno dobra za kamenje koje je ukrašeno perjem ili metalom ili za ono koje je preveliko za držanje pod vodom.

Darovi i ceremonije

Kada imate kamen kojeg volite i kojeg nosite svuda sa sobom ili ga koristite često za meditaciju ili iscjeljenje, on drži vašu energiju. Ovo je jedan od načina punjenje kamena. Kada je napunjen vašom energijom on postaje krasan poklon osobi koju volite. Ako ste ikada dobili takav poklon možete meditirati dok držite ovaj kamen i on će vam pomoći da osjetite nergiju i ljubav te osobe.

On također postaje poseban kamen kojeg možete ponuditi zemlji. Majčica zemlja nam stalno daje darove. Krasan osjećaj je otići na mjesto za koje osjećamo da je sveto i ponuditi taj kamen Zemlji. Ovo može biti mjesto na koje ćete često odlaziti. Također to može biti i udaljena planina kojoj se nikada nećete vratiti. Samo saznanje da se kristal kojeg volite nalazi na posebno mjestu daje osjećaj trajne povezanosti sa tim mjestom.

Kristali i drugo kamenje su prekrasni za korištenje na ceremonijama. Ceremonija može biti posebna privatna meditacija ili grupni sastanak. To može biti sastanak prilikom punog mjeseca ili proslava promjene sezone ekvinoksa ili solsticija. To može biti meditacija za svjetski mir ili za iscjeljenje zemlje. To može biti vatrena ili vodena ceremonija. To može biti posebno iscjeljenje ili proslava zbog rođenja djeteta ili oproštajna proslava prijatelju koji odlazi daleko ili za nekoga tko umire.

Svaka ceremonija će biti unaprijeđena kroz korištenje kristala i drugog kamenja. Oni donose boju, svijetlo i ljepotu u raznim oblicima i oni nam stalno pomažu da se probudimo i vidimo ljepotu i obilnost Duha i prirode. Koristite ih obilno na načine koji se vama čine ispravnima.

Oltari

Krasan je osjećaj sjedenja pored mjesta za meditaciju. To može biti u kutu sobe ili ormara ili posebna soba. Ako često dolazite na to mjesto i ako su vaše meditacije iskrene i duboke ovo mjesto će postati infuzirano vibracijama vaših meditacija. Shvatiti ćete da vas sjedenje na tom mjestu ispunjava mirom.

Postavite oltar na mjestu meditacije koristeći stolić ili kutiju. Možete ga pokriti sa komadom tkanine ugodne boje. Dekorirajte ovaj oltar sa objektima koji su vama inspririrajući uključujući kristale i kamenje, posebno onih viših čakri. Tijekom svojih meditacija možete osjetiti želju za držanjem jednog od tih kristala ili da postavite jednog od njih na vrh svoje glave.

Dobro je prezentirati po jedan od četiri elementa na vaš oltar: zemlju ( kamen), vodu (malu čašu vode ili voće), vatru (svijeća) i zrak (miris).

Boje dragog kamenja

Boju dragog kamenja možete pripremiti postavljanjem kamena u bocu votke ili nekog drugog alkohola. Mali kamen možemo koristiti da napunimo uncu tekućine. Koristite glatki ili lomljeni kamen koji nemaju nikakve djelove koji mogu otpasti ili se odvojiti. Idealno, koristite kamen kvalitete dragog kamena koji je rezan tako da reflektria optimalnu količinu svijetla. Dragulji koji su postavljeni u prstenje ili drugi nakit možete koristiti ako su čisti i ako nemate ništa protiv pijenja vode koja je punjena tim metalnom. Srebro i zlato su obično u redu. Dozvolite kamenu da provede u alkoholu sedam dana, po mogućnosti na sunčanom prozoru, uz mućkanje boce dva puta dnevno. Nakon toga uklonite kamen (koji je i dalje dobar za iscjeljivanje) i uzmite 6-12 kapi, tri puta dnevno ili po potrebi da biste apsorbirali karakteristike tog dragog kamena.

Isti proces se može koristiti za punjenje vode, što je još jedan način bojenja vode. Može ga se također koristiti za punjenje alkohola za dezinfekciju ili vještičjeg lijeska (može ga se nabaiti u ljekarnama), oba se koriste vani (ne oralno).

Svijetlosna kutija sa kristalnom

Da biste dalje unaprijedili boje i kristalno iscjeljenjemsjedite pod svjetlosnu kutiju i postavite kristal unutar kutije, da pojača iscjljenje i vibracijske energije.

Žetveni kristali

Sa trenutnim rastom popularnosti čistih kvarcnih kristala, vrijednost ovih kristala je porasla za više od 200% u zadnjih nekoliko godina. Ovi prekrasni pokloni majčice zemlje se vade eksplozivom, tovareni u velike kamione i prodavani po visokim cjenama.

Postoji i drugi način. Ako ste ikad imali kristalnu nakupinu, mogli ste doživjeti slatko iskustvo da vam se kristali nude. Kada je kristal zreo, on će se opustiti iz matrice poput klimavog zuba. On će možda ispasti u vaše ruke ili će zahtjevati nježni pomak da se oslobodi.

Postoje ljudi koji rudare kristale sa rukama, bez eksploziva. Kristali koji su zreli lakše se ubiru. Ovi ljudi poštuju majčicu zemlju i sa njom se odnose kao sa babicom. Ako ste dovoljno sretni da pronađete kristale ili drugo kamenje koje je ubrano na ovaj način, ono će biti posebno moćno za iscjeljenje i meditaciju.

 

 

Iscjeljenje bojama

Postoji više načina kako uvesti kristale u vaš život. Možete ih absorbirati kao obojenu svijetlost; možete ih nositi kao obojenu odjeću ili nakit; možete ih unositi kao hranu, sok ili obojenu vodu; možete ih unesti u sebe kroz svoje oči ili ih možete vizualizirati kroz svoj unutarnji pogled.

U jednoj od mojih radionica učenik me je upitao,"Kako je moguće primiti crvenu zraku od naprimjer crvene odjeće, kada znanstveno znamo da crvena odjeća apsorbira crvenu zraku i reflektira svaku vibraciju osim crvene vibracije?"

Neznajući odgovor na ovo pitanje ja sam ga postavila Dr.Laiingu. Ovo je bio njegov odgovor:

"Dopustite mi da započenm sa indirektinim objašnjenjem. U početku (kako opisuje Indijanska legenda), Duh Stvoritelj je stvorio četiri ljudske vrste od četiri boje zemlje: crvena, zelena crna i bijela."

"Ovo znači da crvena rasa naprimjer, može sadržavati crvenu zraku. Oni ju ne bi emitirali; oni bi je jednostavno sadržavali. Osoba od njih ne bi primala crvenu zraku, ali ako bi se dodirnuli osoba bi mogal primiti, kao u osmozi, elemente osnovice crvene zrake. Nalazeći se u njuhovoj blizini, osoba može sudjelovati u određenim djelovima njihove kulture."

"Na sličan način, drvo apsorbira zelene zrake i ne reflektira ih nazad prema nama. Ali sjedeći među drvećem, mi možemo primiti, kao u osmozi, osnovu njihove boje i mi možemo sudjelovati u određenim djelovima njihove kulture, koja sadrži zelenu vibraciju ljubavi."

"Ali postoje i drugi načini primanja boja," nastavio je "Kroz nos možemo udahnuti boje u naše tijelo. A kroz oči možemo privući boju u nas. Zbog toga mi možemo doživjeti boju čak i po mraku, ali je ona snažnija na svjetlu."

Postoji više različitih načina liječenja bojama. Kada budete proučavali druge sisteme shvatiti ćete da se za svaku čakru koristi različita boja. Pokušajte pronaći sistem koji će vam biti najprirodniji i tada ga koristite. Sve dok ste uporni on će vjerovatno djelovati. Ja koristim sistem koji sam naučila od Dr.Lainga, koji se bazira na progresiji boja kroz dugu.

Obojeno svijetlo

Svjetlosna kutija

Svjetlosnu kutiju možemo napraviti od tvrdog drveta ili nekog drugog prikladnog materijala. Ona bi tre bala bitii dovoljno velika da u nju stane reflektor. Dno je konstruirano tako da se različite staklene ploče mogu umetnuti i izvaditi prema potrebi (pogledajte ilustraciju).

Kutija koja je prikazana ima tri stranice 20x28 cm. Četvrta stranica , na koju se stavljaju plastične ili staklene ploče, je veličine 20x23cm sa rupom od 13 cm na dnu koja podupire staklo i dozvoljava svjetlu da sija kroz nju. Kutija koja je prikazana je napravljena od tvrdog drva (u drugom slučaju ovo bi bila potencijalna opasnost od požara ako ostavimo uključeno svjetlo, a reflektor se nalaziii pre blizu stranici) i drvo je debelo 0.5 cm (ovo nije neophodno, mada daje tvrdu površinu na koju možemo pričvrstiti svjetlo i okačiti je potom na lanac ili uže). Kutija visi na lancu, koji dopušta podešavanje težine, a i također je vatrootporan. Sigurna sam da se ovaj model može unaprijediti.

Lampu može visiti sa stropa tako da će svjetlo sjati kroz staklo na osobu koja sjedi ispod kutije. Objesite kutiju tako da je dno na udaljenosti od 15 do 30 cantimetara od djela tijela koje tretiramo.

U odluci da li koristiti staklo ili plastiku, postoji nekoliko činbenika o kojima moramo razmisliti. Cilj iscjeljenja bojama je ojačanje i čišćenje svake boje u vašoj auri. Prema mnogim praktikantima, Njemačko staklo daje najčistiju boju i naveći intenzitet vibracije. U mojem iskustvu, druge vrste stakla su nešto manje od 80% djelotvorne. Staklo ili jaka plastika su potrebni ako želite staviti kristale unutar vaše lampe. Staklo možete nabaviti na mjestima gdje se prodaje obojeno staklo. Tanki plastični gelovi, prema mojem iskustvu, su manje od 60% djelotvorni u odnosu na Njemačko staklo, ali su dovoljno jaki da daju početniku osjećaj za iscjeljivanje bojama i koštaju nešto manje od stakla. Plastične gelove se najčešće može nabaviti u trgovinama bojama i trgovinama koje opskrbljuju kazališta.

 

 

Obojena lampa

Žičani okvir možete konstruirati oko reflektora. Okvir pravimo tako da on drži plastični gel i da svjetlo sija kroz plastiku. Cjela konstrukcija može biti postavljena na pogodnom mjestu tako da svjetlo sija na određeni dio tijela. Ove lampe možete pronaći u nekim trgovinama zdravom hranom.

Žarulja obojenog svijetla

Obične žarulje se često mogu pronaći u crvenoj, žutoj, ljubičastoj, zelenoj i plavoj boji. Njih možemo sta

viti u običnu lampu. Noću ili u zatamnjenoj sobi one će dati dobru dozu obojenog svjetla. Možete čak kori

stiti i božičnu rasvjetu, ako je moguće da cjela bude sastavljena od jedne boje.

Obojeno staklo

Moć obojenog stakla su ljudi odavna razumijevali što možemo pribrojiti popularnosti obojenog stakla u prozorima raznih crkvi. Leonardo Da Vinci je napisao," snaga meditacije može biti do deset puta jača ako je provodimo pod ljubičastim svjetlom koje pada na nas kroz obojeno prozorsko staklo tihe crkve.

Tkanina i dekor

Odjeća

Ako mu date priliku, vaše raspoloženje će jako utjecati na vaš izbor odjeće. Kada razumijete snagu boje, svjesno ćete mjenjati svoje raspoloženje. Na primjer, možete se osjećati utučenima i povučenima i privu

čenima sivom ili crnom. Ali ako se želite oraspoložiti , mudrije bi bilo obući nešto narandžasto, žuto ili ružičasto. S druge strane, crno je boja misterije, pa ako ste u ugodnom misterijoznom raspoloženju, ne oklijevajte da nosite crno. Sivo je neutralna boja; ono vas ne predaje određenom osjećaju, pa ako se osjećate povučenima, ono će vas ostaviti takviima. Ali ako se osjećate dobro, ono vam daje fleksibilnost da se krećete kroz različita raspoloženja i da se družite sa raznim tiipovima ljudi.

Boja vašeg donjeg veša može imati jak utjecaj na vas. Crvene ili narandžaste gaćice mogu uzbuditi seksualne osjećaje. Svijetlo plave gaćice možete koristiti da kontrirate nervoznom češkanju. Crvene ili narandžaste podkošulje mogu uzrokovati napetost u leđima i ne bi ih trebali nositi kada vas bole leđa.

Boju odjeće možete također koristiti da stvorite određene utiske na osobe čija je ta odjeća. Duboko purpurnu odjeću nose kraljevi i visoko religiozne osobe da stvore utisak moći i odanosti.

S druge strane, jarko crvenu često nose u "crvenim" djelovima grada da naglase poruku seksualne dostupnosti.

Rublje i pokrivači

Maseri mogu koristiti crvenkaste, zelene ili žute plahte na stolovima za masažu da bi ohrabrili klijente da dišu duboko (sve ove boje osnažuju pluća i dijafragmu).U krevetu, erotsku atmosferu možemo stvoriti sa narandžastim plahtama ili pokrivačima. Radosna atmosfera može biti pojačana žutom.

S druge strane, nervozno ili hiperaktvino dijete ne bi trebalo nikada spavati sa crvenom ili narandžastom. Umirujuća zelena ili plava su najpoželjnije.

Tepisi i zavjese

Argumentativna obitelj je promjenila svoje tepihe koji su bili narandžaste boje u plave i nakon te promjene su im se poboljšali međusobni odnosi.

Operni kompozitor,Richard Wagner, skladao je duhovnu glazbu u sobi sa ljubičastim zavjesama

Boja

Boja sobe ili namještaja će svakako utjecati na vaše rasoloženje i na vaše zdravljeŽuti ormari u kuhinji će stvoriti radosnu atmosferu koja je također dobra za probavu.

Ukrasi

Raznobojni ukrasi i slike na zidovima će pojačati duhovnost.Možete ih promjeniti kada vam se rasoloženje promjeni.

Priroda

Priroda je puna boja i mi možemo iskoristiti prednost njene ljepote te je unijeti u naše živote. Način na koji mi oblikujemo naše domove i činjenica da li živimo u blizini drveća, parkova ili voda mogu imati znatan učinak na naše zdravlje. Priroda nam daje savršen balans boja, dozvoljavajući nam da izaberemo naše omiljene boje iz njezine široke lepeze.

Knjiga Vodstva kaže: "Mislite na bogatu zelenu ledinu, i kako uzimate dah, udišete zelenu boju trave direktno u svoje srce. U drevna vremena, ljudi su ovo radili konstantno i automatski.Oni su gledali u prostranstvo nebeskog plavetnila i udisali su ovu boju u svoj duh. Gledali su u žutu boju sunca i udisali su njegovu toplinu u mjesto svoje sreće."

Kućne biljke

Biljke prepune boja i zelene biljke možemo koristiti u zatvorenim prostorima sa zadovoljavajućim rezultatima.

Vizualizacija

Vizualizirajući boju unutarnjim okom, možete koristiti svjesnost svoga trećeg oka da preuzmete boju. Zatvorite svoje oči i zamislite sliku boje.Ako vam je teško dobiti sliku žute boje pokušajte zamisliti lmun. Kada budete vidjeli limun, pustite da ta slika polako nestane i tada pokušajte vdjeti žutu boju. Vizualizacija boje je najefektniji način kada ju kombiniramo sa disanjem boja,kako je prikazano niže.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LISTOPADU....

LISTOPAD...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi! Sretnu i blagoslovljenu nedjelju vam želim. Lijep pozdrav!

  01.10.2023. 07:18h
 • Član vanessavanessa

  HVALA VAM ,PUNO MI ZNAČI VAŠA PODRŠKA.... VELIKA PUSA .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ POZDRAV

  09.09.2023. 14:15h
 • Član bglavacbglavac

  Popravljeno. Lp

  09.09.2023. 08:30h
 • Član vanessavanessa

  Irida...molim ..ne ljuti se ..popravi ...Hvala pusa♪♫♫♪♥☕ ☕❤️♥Pozdrav Chatu

  08.09.2023. 17:24h
 • Član iridairida

  Sretan početak nove školske godine djeci, učiteljima i roditeljima!

  04.09.2023. 12:09h
 • Član iridairida

  Edine, kasno je za kavu, ali je lijepo da si svratio...

  30.08.2023. 23:46h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ♪♫♫♪♥☕ ☕❤️♥

  30.08.2023. 21:14h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Sedma Čakra i pripadajuće kamenje Disanje bojama