Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3821

PUTA

OD 14.01.2018.

Druga Čakra i pripadajuće kamenje

Druga Čakra i pripadajuće kamenje
Druga čakra govori o prijateljstvu, reativnosti, seksualnosti i emocijama i intuiciji. Druga čakra upravlja ljudskim osjećajima samovrijednosti, njihovim povjerenjem u svoju kreativnost i njihovom sposobnošću da se odnose sa drugima na otvoren i prijateljski način. Na nju utječe način na koji su emocije izrečene ili potisnute u vašoj obitelji tijekomdjetinjstva.

Druga Čakra

Imena

Svadisthana (Prebivalište Vitalne Moći)

Sakralni Centar

Slezenska Čakra

Simbol

Mladi mjesec simbolizira prijemljivost i utrobu.On je simbol ženstvenosti. Sa vanjske strane se nalazi šest lotosovih listova.

Lokacija - 2,5 - 5 cantimetara ispod pupka ili grananje na lijevu stranu pored slezene

Većina ljudi ima koncentraciju narandžaste energije 2,5 do 5 centimetara ispod pupka.Ali nekim ljudima (posebno onima koji su odlučili živjeti u celibatu) ova čakra će se razgranati na lijevu stranu tijela i loci

rati se ispod lijeve rebrene krletke kod slezene, pa je zbog toga nazivamo slezenska čakra. Tada ona ima plavo zelenu boju.

Boja -

narandžasta (ispod pupka)

plavo zelena (kod slezene)

protuotrov, indigo

Ton -

o, (kao u kući)

Nota, d

Element -

voda

Osjetilo -

okus

Izjava -

"Ja želim" (ovo se može odnositi na novac, seks ili Boga, ili bilo što drugo)

Objašnjenje

Druga čakra govori o prijateljstvu, reativnosti, seksualnosti i emocijama i intuiciji. Druga čakra upravlja ljudskim osjećajima samovrijednosti, njihovim povjerenjem u svoju kreativnost i njihovom sposobnošću da se odnose sa drugima na otvoren i prijateljski način. Na nju utječe način na koji su emocije izrečene ili potisnute u vašoj obitelji tijekomdjetinjstva.

Narandžasta je društvena boja jer kombinira fizičku crvenu sa intelektualnom žutom pa je dobra za korištenje u dnevnim sobama i obiteljskim sobama, učionicama i društvenim područjima, bolnicama. Ali treba koristiti lagano narandžastu jer crveno u crvenkastoj narandžastoj može biti prestimulirajuće i može stvoriti nervozu.

Govori se da je razlog što jedan popularni lanac brze hrane ima u svom logu jaku narandžastu i ljubičasta sjedala jer ljubičasto privlači kupce, a narandžasto je prijateljsko, ali u isto vrijeme kupce održava energiziranima pa se oni ne žele opustiti i ostati duže vrijeme.

Druga čakra se nalazi u centru emocija i nalazi se u području debelog crijeva. Shodno tome, kada se osjećate emotivno neuravnoteženi, vjerovatno ćete doživjeti proljev ili zatvor.

Ovo je centar unutarnje intuicije. Pošto je ženina utroba kod druge čakre, ona može objasniti zašto ju se često naziva ženskom intuicijom. To je osnovni instinktivni osjećaj. "Ja sam znala da će padati kiša" i "Imala sam osjećaj da ćeš zvati", su izjave koje tipiziraju intuiciju druge čakre. (Postoji druga vrsta intuicije koju nalazimo kod šeste čakre).

Druga čakra je seksualni centar, pogotovo kod žena, jer se maternica, jajovodi i jajnici nalaze tamo. Ovo je možda jedan od razloga zašto su žene više emotivne glede seksualnih veza. Kada druga čakra ima zdravu vrtnju to ukazuje da osoba ima zdrav seksualni život ili u krajnjoj liniji zdrav odnos prema seksu. Knjiga Vodstva kaže :"Ispunite svoje seksualne organe sa zračećim prihvaćanjem. Osjetite svoje seksu alne želje pronalazeći zajedništvo sa svojim duhovnim željama".

"Ovdje leži Misterija nad Misterijama. Želja je i sama Božanski Motivator. Seksualna energija je potrebna da bi se upalile i ostale energije..."

"Narandžasta energija vam daje sposobnost da pružite, da zračite, da se proširite. Daje vam potpunost da dosegnete svoje srce i svoju dušu.

"Svoj sekusalni centar smatrajte kao dragocjenu fontanu vitalne energije. Istražite tu energiju, naučite ju kanalizirati i s vremenom ćete naučiti da ju koristite kao dio svoje Potpunosti, da biste ostvarili bilo koji cilj koji si postavite."

 

Prototip Tarota

Dvije karte opisuju drugu čakru

Ljubavnici

Ovdje vidimo privlačnost suprotnosti. Kada su vaši duhovni i seksualni razvoji na nivou druge čakre, vi pokušavate pronaći ispunjenje kroz zajedništvo sa vašim suprotnostima. Ovo neminovno vodi ka sukobu jer vaša suprotnost predstavlja dio vas koji teško prihvaćate.

Ovdje vidimo tamnog muškarca kako drži mač (koji predstavlja intelekt) dok tamno djete drži udruženje (koji predstavlja fizički dodir i senzualnost). Tu je također i tamno jaje lingama (vrsta ribe) koje predstav

lja ponovno rođenje i transformaciju. Za to vrijeme bijela žena drži čašu (emotivna komunikacija i privr

ženost) i bijelo dijete drži cvijeće (duhovna veza).

 

SLIKA STR 66

Ove figure su blagoslovljene od strane osobe koja se ukazuje i čije lice je nejasno i čije ruke izgledaju kao da su zavezane, što daje osjećaj neminovnosti ovog zajedništva suprotnosti. Iznad ove figure je Kupidon sa povezom na očima koji predstavlja slijepu vjeru, ili karmu, istinite namjere koje nisu vidljive paru. Iz

nad njih svih su mačevi poput zatvorskih šipki koji predstavljaju teškoće i odgovornosti, konflikte i obveze.

Židovsko slovo za ovu kartu je Zain, koji znači mač, odjeljak, odvojenost.

Mjesec

Ova karta predstavlja podsvjesne nagone i reptilsku, primitivnu instinktivnu svjest. On pokazuje plime pokretane od strane mjeseca, koji sugerira emotivne i seksualne odgovore nad kojim um nema kontrolu.

Karta ispunjava seksualne fantazije. Dva falusna tornja stoje sa svake strane vaginalnog puta. Ispod ovoga je krug u obliku utrobe. Obuhvaćajući krug je zujak koji predstavlja regeneraciju i ozdravljenje. Ovo bi mogao biti Životni Put viđen iz utrobe.

Dva muškarca sa glavama šakala čuvaju put. Šakali predstavljaju priliku da se počisti stari otpaci, karma iz prošlosti. Svaki stražar drži ključ u obliku astrološkog znaka Merkura. Pošto Merkur vlada intelektom, ovo kao da nam govori, "Cjena ulaska je vaš Um".

Židovsko slovo je Qoph, što znači tjeme glave gdje su zakopane podsvjesne misli.

 

Uravnotežena Energija u Drugoj Čakri

Karakteristike

prijateljsko, optimistično

zabrinuto za druge

osjećaj pripadnosti

kreativnost, maštovitost

intuititivnost

clairsentient: može postati jedno sa drugom osobom i iluditi ih da bi ih bolje razumio

podešen za svoje osjećaje

razoran osjećaj za humor

duhovni produžeci mogu biti:

Pentecostal

Rajneesh stil yoge

seksualna energija:

najveći cilj je doživjeti čudesan orgazam

može željeti djecu

Primjer

Mozart (kako je prikazan u filmu "Amadeus") je izvrstan primjer muškarca koji iima odlično razvijenu drugu čakru. On je društven, pun samopouzdanja, hrabar i neobuzdan. On aktivno istražuje svoju kreativnost. On piše nekonvencionalne, nemoralne opere i zaljubljuje se u prekrasnu, lijepu, seksi mladu ženu koju oženi unatoč činjenice da je ona ispod njegove klase.

Prekomjerna Energija u Drugoj Čakri

Karakteristike

emotivno eksplozivan

agresivan

previše ambiciozan

manipulativan

uhvaćen u iluziji

previše popustljiv

samo dovoljan

clairsentient (vidi gore), ali nemože razlučiti između svojih osjećaja i osjećaja drugih ljudi

seksualna energija:

opsjednut mislima o seksu

vidi ljude kao seksualne objekte

zahtjeva često seksualno nagrađivanje

Primjer

Ova žena radi kao model i prodaje kozmetiku kao dopunski posao. Ona je opsjednuta sa svojom pojavom i troši veći dio svog novca na odjeću, nakit i parfeme. Ona cjeni sebe prema tome koliko pažnje dobije od strane muškaraca. Ona stalno promatra tijela muškaraca i uspoređuje ih sa svojim idealom savršenog muškarca. Ona koristi muškarce da dobijeono što želi, a kada ne dobije ono što želi, eksplodira.

Manjak Energije u Drugoj Čakri

Karakteristike

ekstremno stidljiv, uplašen

oduzet od straha

prekomjerno osjetljiv

samoponižavajuć

zakapa svoje emocije

muči ga savjest

nepovjerljiv

seksualna enegija:

priljepljen

osjećaj krivice nakon seksa

teško zatrudni

zlostavljan

frigidno ili impotentno

Primjer

Ovaj momak je povučen i sramežljiv, uglađen i pažljiv. Potajno misli da je seks nečist i često pati od impotencije.

Kontraindikacije

prevelika energija

prevelika seksualna energija

Žlijezde i Organi na koje utječe Druga Čakra

koža

žlijezde dojki (mlijeko se stvara kroz jajničke hormone)

ženski reproduktivni organi

bubrezi

Bolesti i problemi koje možemo tretirati sa Narandžastim

slabost bubrega

zatvorenost

spazme i grčeve mišića

nedostatna laktacija

nedostatak energije

alergije (hiperosjetljivost na okoliš)

potiskivanje i sprečavanje

Kamenje

Tigrovo oko

Ovaj kamen je otvarač. On je često prvi kamen koji privlači vašu pažnju. Djecu često privlači Tigrovo oko. On je taktilan - govori osjećaju dodira- i daje ugodu kroz cool glatkoću koja je u čudnom kontrastu sa baršunastom pojavom.

Da biste uživali u kvalitetama Tigrovog oka ne morate biti intelektualac ili duhovna osoba. On vas veže sa bogatom zemljom crnicom planete zemlje i mješa tu energiju sa zlatom Božanskog Svijetla. Prinesite ovaj kamen svojem trećem oku i on će vam pomoći da vidite ono najbolje u svakoj osobi i da se osjećate sretnima što hodate svojim životnim putem.

Ovo je kamen hrabrosti. On daje snagu i izdržljivost i volju da idete naprijed unatoč preprekama. Milovanjem njegove glatke površine umiriti ćete svoje brige i zatvaranja.

Ovo je čulni kamen koji je često igrao ulogu poklona među ljubavnicima. Pošto su naše emocije jako povezane sa našom seksualnošću, misli o seksu i ljubavi mogu prouzročiti tjeskobu i nervnu napetost. Ovo uzrokuje da energija u drugoj čakri dobije nepravilan ritam vrtnje. Da biste umirili svoj um i obnovili normalnu vrtnju svoje energije, držite tigrovo oko i zagledajte se u prugasti uzorak, a zatim postavite kamen na svoju drugu čakru.

Možete nositi tigrovo oko kao prsten ili narukvicu ili ga nositi u džepu. Ako se nalazite u nekoj vezi pomoći će vam da se podesite telepatski sa vašim partnerom / partnericom.

Karneol

Karneol je crveno - narandžast poludragi kamen koji stvara toplinu i opuštanje. Ima jaku mušku energiju i dobar je za seksualne organe i za seksualnu energiju. On je ginseng dragog kamenja. (Ginseng je biljka koju veoma cjene u Kini zbog oblikovanja muških seksualnih organa i unapređenja muževnosti.) Možemo ga koristiti iznad seksualnih organa ili na preponskim točkama kada postoji fizička bol ili kada se osjećate povrijeđenima od strane ljubavnika.

Ja ga koristim kada osoba drži napetost u određenim djelovima svoga tijela. On radi poput malene grijače ploče, donoseći toplinu u to područje bola i dozvoljavajući napetosti da se opusti. Odlično radi kod napetosti u ramenima i između ramenih lopatica.

Karneol možemo postaviti iznad druge čakre kod spore probave.

Kako su narandžasta i indigo proutotrovi jedan drugome, karneol možemo koristiti kada šesta čakra (indigo) ima previše energije. Na primjer, ako doživljavate prisjećanje napetog nezahtjevnog prošlog života i ne možete se opustiti tijekom tog doživljaja, možete korisiti karneol na svom trećem oku da zatvorite energiju šeste čakre. Možete ga kombinirati sa dva delikatna kvarcna kristala usmjerena od karneola da biste ispraznili energiju. Ovo će vam omogućiti da se smirite i da se uzemljite.

Kada je sva energija u Vašim višim čakrama i vi se osjećate neuravnoteženo ili kada dođe do preranog ili nenajavljenog podizanja kundalinija, dva karneola možete postaviti na preponske točke.Ovo će vam pomoći u balansiranju energije.

Djecu ovaj kamen privlači jer daje snagu, humor i optimizam. Ako djeca samo nose karneol u džepu ona će odbiti mogućnost depresije, negativnosti ili ratobornosti (on neće svakako eliminirati ovakova ponašanja, ali će ih znatno umanjiti.)

Ovo je kamen svjetskog uspjeha. On vas uzemljuje u sadašnjosti i daje vam zaštitiu od negativne energije. On osobi koja ga nosi daje hrabrost da govori slobodno. Poslovni ljudi mogu nositi ovaj kamen u džepovima, posebice ispod pojasa.

Karneol je vatren, napet i zahtjevan. On će unaprijediti vaše samopouzdanje posebice ako ga nosite kao prsten.

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U VELJAČI...

VELJAČA...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Lijepo je jutro, biti će i lijep dan uživajte u njemu. Lp

  17.02.2024. 07:52h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, volite se. Sretno vam Valentinovo!

  14.02.2024. 04:13h
 • Član bglavacbglavac

  Zahvaljujem na merlinu dragoj duši koja mi ga je dodijelila. Pusa

  10.02.2024. 08:07h
 • Član iridairida

  neumorna...samo naprijed i sretno...!

  08.02.2024. 01:38h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  upisala fakultet..pojelo mi svo vrijeme skoro

  07.02.2024. 21:47h
 • Član iridairida

  ahoj djevojčice, pa gdje si ti nama nestala? -:)))

  07.02.2024. 20:39h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  cure, dobra večer :)

  07.02.2024. 19:14h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Prva čakra i pripadajuće kamenje Treća Čakra i pripadajuće kamenje