Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član wendy.tanja

Upisao:

wendy.tanja

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1674

PUTA

OD 14.01.2018.

MIJAZMI

MIJAZMI

„Mijazmi su energetske realnosti koje postoje neovisno o i unutar živućih sistema. Mijazam može biti promatran kao lokalizirana koncentracija energije koja ne pojačava, stabilizira ili održava balans i blagostanje većeg živućeg sistema. To je manja energetska realnost koja je dio većeg životnog sistema, ali nije u skladu s vremenom i mjestom i generalnom svrhom tog većeg sistema.“ -Machaelle Small Wright

 1. Osjećate li se blokiranima, iako se čini da činite pravilne stvari za vaš duhovni put?
 2. Proživljavate li fizičke / emotivne izazove koji se čine nerezonskima s obzirom na količinu osobnog iscjeljivanja koje ste do sada napravili?
 3. Osjećate otpor prema traženju pomoći od drugih, bilo prijatelja, bilo od onih za koje znate da vam mogu pomoći ili osjećate otpor traženju božanske višedimenzionalne pomoći za koju znate da vam je dostupna?
 4. Primate li poruke / komunikaciju od vaših spiritualnih vodiča ili anđela, za koju znate da je od pomoći, ali vi osjećate strah ili neudobnost?

 

Ako ste odgovorili sa DA na bilo koje od ovih pitanja, moguće je da imate iskustvo aktivacije mijazma u vašem energetskom polju.

Što je mijazam?

Kao što možda znate, postoji mnogo nivoa naše svjesnosti i svaka duša postoji u ovom ili onom obliku na svakoj dimenziji koja sačinjava ovaj multi-verzum u kojem prebivamo. Svatko ima aspekt duše koji se izražava u svim dimenzijama. Stoga za svaku razinu svjesnosti postoji tijelo koje djeluje kao vozilo za taj nivo. Za izražavanje duše u ljudskoj egzistenciji, postoji četiri tijela, fizičko, emotivno, mentalno i spiritualno, od kojih svako vibrira na određenoj frekvenciji. Fizičko tijelo je najgušća energija, najsporije vibrira; spiritualno je najviša frekvencija vibracije. Unutar duhovnog tijela postoji direktna poveznica duše i tijela kao njenog vozila, a to je energetsko duhovno tijelo duše.

Unutar tog tijela duše se često nalaze blokade koje imaju direktan utjecaj na tijek pozitivne energije koja omogućava čistu manifestaciju svjetla duše u području fizičkog tijela i treće dimenzije. Te blokade u tijelu duše utječu na tijela nižih dimenzija i stvaraju ozbiljne disbalanse u nižim tijelima, mentalnom, emotivnom i naposlijetku fizičkom. Mijazam je masa energije negativnog električnog naboja, koja je smještena u spiritualnom tijelu. Ta masa energije sadrži informacije zbijenih misaonih oblika. Te negativne misaone mase su često tu još od prošlih života i drugih realnosti, koje je Duša iskusila dok je putovala svojim putem evolucije svjesnosti.

Za mijazme se smatra da su konačni uzročnici bolesti. Uistinu, ni jedna bolest nema za izvorište fizičko tijelo i treću dimenziju, ustinu bolesti imaju korijen u mijazmima, koji egzistiraju u četvrtoj dimenziji. Mnoge od kompleksnih bolesti koje vidite da se manifestiraju u našem svijetu treće dimenzije dolaze od kolektivnih mijazama, koji se također manifestiraju u trećoj dimenziji, poput mnogih modernih bolesti, kompleksnih vrsta tumora i aids-a. Mi individualno imamo vlastite mijazme koji se nam se manifestiraju kao bolest, ali ti mijazmi nisu u potpunosti izolirani od ostatka čovječanstva, spojeni su na kolektivne mijazme koje ljudska vrsta nosi u svom četvrtodimenzionalnom tijelu.

Mijazmi su također način kroz koji mi kao individue i čovječanstvo učimo putem disbalansa i patnje.

Postoje dvije vrste mijazama.

Jedna vrsta je sačinjena od akumuliranih informacija koje su sakupljene kroz iskustva iz života u život. Mijazam se ogranizirao u samopravljajući, samogenerirajući entitet koji se smatra neovisnim od organizma koji nastanjuje, dok je u stvarnosti on sačinjen od sakupljenih sjećanja i iskustava koje je duša sakupila dok je imala iskustvo negativnosti u svojim inkarnacijama. Mijazam se stvara od električnog potencijala koji se stvara dok imamo iskustvo negativnih osjećaja. Ti ne negativni osjećaji prevode u negativna sjećanja , koja se skladište u podsvjesti. Tamo ta sjećanja postoje kao električni kodovi koji tokom vremena stvaraju uzorke koji se počinju smatrati svjesnima i individualnima. Tada se nazivaju mijazmi.

Mijazam je svjestan sebe i može stvarati svoju realnost, a za to stvaranje koristi energiju životnu silu duše, kako bi stvarao sve više i više negativnih realnosti, tako stvarajući sve više i više negativnih osjećaja i sjećanja.

Druga vrsta mijazma nije baš prirodna. Dok je gore navedeni mijazam prirodan razvoj negativne energije, druga vrsta mijazma je umjetno stvorena. Potpuno je kreirana na umjetan način i umetnut u duhovno tijelo duše od strane drugog ili drugih bića. Neki ih smatraju implatantima, ali se oni ne koriste na isti način kao istinski implatanti, oni su dizajnirani da ograničavaju one duše koje se razviju do određenog nivoa, kako bi ih spriječili da dalje napreduju na svim putu samorazvoja. Mnogi od na su ovdje sa svrhom, da bi pomogli planeti i čovječanstvu u promjeni svjesnosti koja se sada dešava. Zvjezdane duše, super hibridi (oni koji su integrirali energije svojih 12 aspekata duše u DNA ljudskog tijela), su ovdje na Zemlji kao team podrške koji pomaže planetu i svima koji živa na njoj u prijelazu iz guste treće dimenzije u svjetlo pete dimenzije. Ali postoje bića iz drugih realnosti i dimenzija koja ne žele da planeta i čovječanstvo naprave takvu evoluciju svjesnosti, stoga su stvorili sredstva da spriječe one koji su ovdje kao podrška planeti, u njihovoj misiji. Umjetno su stvorili mijazme, koje onda umeću u duhovna tijela onih koje žele zaustaviti.

Jeste li vi jedni od zaustavljenih?

Mijazam može biti viđen ili detektiran od strane onih koji imaju vidovitost; postoje mnogi moćni iscjelitelji na planeti u ovim vremenima sposobni da detektiraju ove mase gustih misaonih oblika, te mijazme. Oni od nas koji vide auru mogu razviti sposobnost da percipiraju i dijagnosticiraju mijazme u duhovnom tijelu. Oni od nas koji gledaju boje duhovnog tijela su zapanjeni sjajem i predivnim uzorcima koje te boje stvaraju i s tom sposobnošću da se vidi nevjerovatna ljepota duhovnog tijela, lako je uočiti kako mijazam radi. Nema greške, boja mijazma je uvijek tamna a oblik poput oblaka. Uzorci koje mijazam stvara su također kompleksni, ali nisu predivni, uvijek su ružni i izgledaju poput tumora, s izraslinama i venama koje vidimo da urastaju u ljudske energetske centre, čakre.

Mijazam postoji na određenoj frekvenciji na kojoj ne može biti detektiran ljudskim okom ili medicinskom opremom. Blizu je trećoj dimenziji, ali za uspješno tretiranje mijazma je potrebno osloviti uzrok u četvrtoj dimenziji i duhovnom tijelu, što će prenijeti intenciju iscjeljenja u treću dimenziju i fizičko tijelo gdje se ogleda bolest uzrokovana mijazmom. To je zato jer duhovno tijelo, iako vibrira na puno višoj frekvenciji nego materijalno tijelo, ima direktan utjecaj na fizički organizam. Stoga mnoge bolesti nemaju izvor u fizičkom tijelu, nego su posljedica slijeda događaja koji su se dogodili u duhovnom tijelu te se filtriraju dolje u treću dimenziju kao bolest fizičkog tijela, a to je samo zadnja reakcija dugog slijeda događaja koji su se desili u višim dimenzijama našeg bića. Stoga su mnoge bolesti nerješive na fizičkom nivou.

Svatko ima temu ili uzorak, koji neprestano ponavlja kroz svoje živote i to postavlja uzorak koji onda stvaramo u životu da bismo ga iscjelili i naučili lekciju. Ako pogledate mijazam, on nije samo nakupina negativne energije, on ima kodove informacija koje se odnose na te teme koje nosimo životima. Iz određenog aspekta, mijazam nije loša stvar, jer je paket energija koje diktiraju da privučete određene stari u vaš život kako bi ih iskusili, naučili lekcije i nastavili napredovati u ovom životu i također ubrzavaju sveukupan napredak duše na svom putu.

Mijazam može biti znak visoko razvijene duše koja ga nosi nekoliko života na ovoj i na drugim planetima. Nismo svaki život imali iskustvo kao ljudi na planeti Zemlji. Bili smo i razna druga bića u raznim dimenzijama i planetama. Ta iskustva su također unutar mijazma. Nije se bitno sjetiti svakog života, ali je bitno upoznati mijazam i informacije koje on nosi. Mijazam se ne pojavljuje osim ako mu nije vrijeme da naučimo od njega i iscjelimo ga. Činjenica da se on pojavljuje znači da je došlo vrijeme da duša napravi veliki korak naprijed, ostavljajući negativan uzorak iz prošlosti.

Dok iscjeljujemo mijazam, možemo primjetiti da se on sastoji od slojeva. On jako utječe na vaš trenutni život jer je najčešće uzrok svih disbalansa u energetskom polju i fizičkom tijelu. Klasičan primjer manifestacije mijazma na fizičkom niovu je rak. RaK i jest upravo to, mijazam koji je spustio svoju vibraciju, postao gust i manifestira se kao rak fizičkog tijela. On je negativna energija; on je lekcija koju trebamo naučiti. Pošto lekcija nije naučena energetski, mijazam se kao glasnik pojavljuje u obliku tumora. Detoksikacija fizičkog tijela može jako pomoći u iscjeljivanju mijazma, jer mijazam treba druge toksične fizičke energije da se usidri u tijelu u obliku raka. Ako tijelo lišimo toksičnog otpada, to će također pomoći da se mijazam ne pojavi u tijelu kao potpuno razvijena bolest.

Da li ste se ikada osjećali tako loše da ste morali pojuriti doktoru i nakon svih pretraga nalazi nisu pokazali ništa, a vi ste mislili da je nešto jako jako ozbiljno u pitanju? To je zbunjujuća situacija kada je mijazam na granici da se manifestira kao fizička bolest i stvara fizičke simptome, ali uzrok se ne nalazi u tijelu. Ako mijazam ostane neicjeljen, s vremenom će se manifestirati kao potpuno razvijena bolest u tijelu. Tu na scenu stupaju duhovni iscjelitelji koji pomažu da se mijazam iscjeli u uzroku. Kad se mijazam iscjeljuje na taj način, često se dešavaju iscjeljenja mnogih ozbiljnih bolesti ili sprečavaju da se bolest potpuno razvije.

Postoji način kako da se iscjeli mijazam na određen način, u određeno vrijeme, na određenom niovu vašeg duhovnog razvoja. Ukoliko čitate ovo, onda je pravo vrijeme za vas. Svatko od nas ima mijazam koji je jezgra, nije potrebno iscjeljivati svaki pojedini mijazam. Ako se se iscjeljuje glavni mijazam, to će utjecati i na sve ostale, pošto su međusobno vezani. Radeći na njima, vi također radite i na kolektivnim i univerzalnim mijazmima. Možda vas je duša dovela do ovog teksta da bi vas inspirirala i dala na znanje da je ovo vrijeme kada možete početi.

Kako iscjeliti mijazam

Postoje prekrasni pomaci i promjene koje se dese u vama kada se uskladite s moćnim novim energijama koje se manifestiraju na planeti u ovo vrijeme i unutar ovih transformacija ćete naći velike mogućnosti za iscjeljenje. Ove energije uključuju uspavane sposobnosti samoiscjeljenja koje se nalaze u svima nama. Unutar DNA svakog ljudskog bića se nalazi program ili kod, koji sadrži dizajn savršenog zdravlja. Energije mogu aktivirati taj program u stanicama tijela i aktivirati unutrašnju svjetlost koja se nalazi u jezgri svake stanice. S aktivacijom ovog unutarnjeg svjetla čovjek će znati u svakoj svojoj stanici da je on aspekt puno većeg Bića.

 

Primjećujem kao terapeut da na mijazmima rade energije zelenog spektra (tipa Reiki stilova), ali još brže i učinkovitije s energijama purpurnog spektra, poput Tesla Healinga i Sokaisi sustava energija, koje uspješno primjenjujem kod osoba koje su spremne iscjeliti ili čak dezintegrirati svoj glavni mijazam. Energije 12-te dimenzije su najpogodnije u tu svrhu.

Intencija da se mijazam iscjeli ne dolazi od racionalnog uma, već od Duše, koja odlučuje da je vrijeme. Činjenica da čitate ovaj tekst je čist znak da ste na putu da iscjelite svoj glavni mijazam. Duša će vas voditi do raznih oblika iscjeljivanja, svatko je jedinstven i Duša odlučuje o putu iscjeljenja koji je jedinstven za svakoga od nas. Budimo otvoreni za znak od naše Duše i hodajmo tim putem hrabro.

http://atma.hr/mijazmi/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LIPNJU...

LIPANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav, drago mi je da si ovdje. Lp

  13.06.2024. 22:00h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  Pozdrav :)

  13.06.2024. 21:22h
 • Član iridairida

  da, lete dani...

  10.06.2024. 12:18h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav dragi magicusi. Novi tjedan je pred nama. Sretno!

  10.06.2024. 06:45h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi,, s današnjim danom imamo 60.009.286 pregleda . Dakle prešli smo šezdeset milijona pregleda. Za nas ovo je izvanredan broj posjeta. Budite mi dobro i uživajte u ovom danu. Lp

  06.06.2024. 05:20h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info