wendy.tanja

5

Broj Merlina

Ja samo slijedim put svoje duše, koja me tako čarobno vodi u svoj svijet, koji nema kraja..Iz jedne dimenzije u drugu, u kristalnu dvoranu gdje se ljubav zrcali u tisuću boja..gdje čak i boje prestaju biti boje, jer ljubav isključuje sve i ostvaruje sve....
Član wendy.tanja

Upisao:

wendy.tanja

JEDNOSTAVNOST

Uz ljubav,tako predivno ide i jednostavnost..Dva prijatelja, koje spaja vjernost..Koračaju jedno uz drugo,ogrnuti radošću..Ponekad se jednostavnost umori, ali ljubav je uvijek podigne na ramena,i obasjani toplom nebeskom svjetlošću, koračaju dalje..To je život,kojeg je duša u praskozorju svog rođenja željela, i još želi živjeti..
Član wendy.tanja

Upisao:

wendy.tanja

Reinkarnacija – ne vraćajte se!

Reinkarnacija – ne vraćajte se! Mudraci drevne Indije govore nam da je cilj ljudskog života izaći iz beskrajnog kruga reinkarnacije. “Ne vraćajte se!” upozoravaju nas. Sve u svemu, situacija živog bića uhvaćenog u krug rađanja i umiranja je poput situacije grčkog junaka Sizifa koji je jednom pokušao nadmudriti bogove, ali je bio osuđen na sudbinu gubitnika. Bio je kažnjen na guranje ogromnog kamena uz brdo, ali svaki put kada bi dosegao vrh, kamen bi se ponovno skotrljao i Sizif je bio prisiljen beskrajno ponavljati svoj mučan posao.
Član wendy.tanja

Upisao:

wendy.tanja

Jesen, kao vrijeme u kojem ulazimo u sebe..(meditacije brata Oberta Airaudia-Damanhur)

Jesen, kao vrijeme u kojem ulazimo u sebe..(meditacije brata Oberta Airaudia-Damanhur) Nakon divnog ljeta, prepunog svjetla, topline i sunca, dolazi jesen, vrijeme, koje od nas zahtijeva ulaženje u sebe, prihvaćanje prolaznosti, samoće, hladnoće i svega što nas suočava sa smrću-koja to nije, koja je zapravo uvijek transformacija..Staro umire, novo se rađa..Ako smo čvrsti i jaki, i naše drvo ima snažan korijen, dočekat ćemo proljeće prepuni cvjetova.. Ova knjižica, koju dobih prije par mjeseci, nije dugo čekala da je čitam..recimo, da me je tražila.. Meditacije koje su predivne, i koje baš ulaze u ovo jesensko doba, kao divan način spoznavanja sebe.. Knjižica se zove: "Preporoditi se za život"-Oberto Airaudi..