Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1172

PUTA

OD 14.01.2018.

Sedma Čakra i pripadajuće kamenje

Sedma Čakra i pripadajuće kamenje
Kada osoba uđe u sedmu čakru, nastupa smrt. Osoba koja ste bili umire. Svaki sloj dodataka egu nestaje. Vaša stara osoba umire. Ova Vajrayana Budistička pjesma savršeno prikazuje raspoloženje: Odlazi, odlazi, odlazi daleko. Otišao stvarno daleko. Jupi!

Sedma Čakra

Imena: Sahasrara (Tisuću)

Lotos sa tisuću peteljski

Krunska Čakra

Čakra mudrosti

Simbol

Potpuno otvoren lotos, cvjet u punom cvatu, simbolizira potpunu otvorenost prema SvijetluIzgubili ste sav individualni identitet i sada se spajate u jedno sa Svim Što Jest. Postajete potpuno svjesno biće.Ovo je samo realizacija, vrhunski doživljaj kojeg nazivamo samadhi.

 Lokacija

kruna glave

Boja

ljubičasta

protuotrov: žuta

Ton

ee

Nota, visoko b

Element

kosmička energija

Osjetilo

"sedmi osjećaj"

Izjava

"Želim biti lijen"

(Sedmi dan je dan odmora"

Objašnjenje

Kada osoba uđe u sedmu čakru, nastupa smrt. Osoba koja ste bili umire. Svaki sloj dodataka egu nestaje. Vaša stara osoba umire. Ova Vajrayana Budistička pjesma savršeno prikazuje raspoloženje: Odlazi, odlazi, odlazi daleko. Otišao stvarno daleko. Jupi!

Kod pete čakre možda ćete željeti ostaviti svoj trag za povijest. Kod šeste čakre, ne postoji više ta želja. Dovoljno je pomoći tako što ćete biti živi primjer.

Kod sedme čakre čak i želja za pomoći propada, mada se može ponovo pojaviti neočekivano. Sada postajete božansko luđak ili luđakinja, visoko iznad zakona i normi, totalno nepredvidivi i nestalni.Vaše ponašanje drugi će doživljavati kao amoralno, antidruštveno i neprihvatljivo. Ali prema svojo etici vi ste potpuno moralna osoba.

Vi imate moć da pretvorite materiju u energiju i energiju u materiju, što vam daje čarobne moći kao što su hodanje po vodi ili pojavljivanje na nekoliko mjesta u isto vrijeme. Hranu možete stvoriti iz čistog zraka. Ali ipak vi ste osoba koja samo diše, vama nisu potrebni ni hrana ni voda da biste preživjeli. Međutim, vi ne želite privlačiti previše pažnje na sebe, pa stoga niste ni mučenik, niti svetac niti egoist. Vjerovatnije je da ćete lutati Himalajama ako želite biti na miru ili ćete lutati od sela do sela poput ludog pripovjedača, ako želite komunicirati kroz parabole.

Vaša duhovnost je stalno prisutna, pa stoga što živite u stalnom Svijetlu, ne postoji potreba za putem kojim biste došli do tamo, pa stoga nema potrebe za organiziranom religijom.

Seksualnost vas neće zaokupljati, mada ste možda evoluirali oblik razmjene energije koji je vrlo ekstatičan i fokusiran na određeni dio tijela, možda ne i fizičkog tijela.

Sedma čakra je točka gdje se srebrni konop odvaja od tijela u vrijeme smrti. Srebrni konop je fina linija koja nam dozvoljava da pođemo na astralna putovanja i da se potom vratimo u tijelo.Kada je ovaj konop presječen nastupa smrt.

Smrt nije stranac osobama sedme čakre.

Pošto ne postoji odvajanje između sebe i Duhovnog sebe, tijelo je šala; prevara uma.Tijela dođu i prođu, ali život je vječan. Pošto se sve tijelesne čelije mogu regenerirati i transformirati, vi ste sposobni biti besmrtni i možete izvoditi čudesna izliječenja i možete podizati mrtve.

Prototip Tarota

Luda

Izvana on se čini klaunom. Ali Luda prikazuje skok vjere, on vjeruje u Svemir. Lav ga grize za nogu, ali on ne osjeća bol jer on utjelovljuje Sve. Slika prikazuje tri kruga koja se međusobno isprepleću oko njegova vrata. On shvaća sve stvari i njegovo razumjevanje tvori omču oko njegova vrata.To može biti opasno. (U drugim špilovima , Luda ima jednu nogu iznad litice, opasno blizu). Luda ima rogove Pana.Pan je Bog Prirode, čije ime znači sve i svašta.

Luda je poput budističkog svećenika koji se penje na planinu, u potrazi za prosvjetljenjem (peta čakra). On dolazi na vrh, posti, meditira i konačno dobiva Samadhi (šestu čakru). Tada on silazi niz planinu i opija se sa mesarima (sedma čakra)

Luda ništa ne skriva: on pokazuje duše svojih stopala. On nije uzemljen.

On ima grudi, pa je stoga dvospolan. Na dnu ove karte su ljubavnici druge čakre. Sa strane su astrološki novčići i leptir i on u svojoj lijevoj ruci drži vatru - sve simbole treće čakre. On ima zelenu odjeću i grožđe četvrte čakre. U desnoj ruci i na vrhu glave on ima kristal Svećenice. Uz njegovu glavu je ptica Svećenice, Učitelja i Maga, koja leti prema dolje. Poput Učitelja on gleda prema naprijed; on je potpuno otvoren. Za razliku od Učitelja, njegove oči su otvorene i sjaje unutrašnjim sjajem.On se smije.

On je zauvijek mlad. On predstavlja početak, zelenilo Duha. On živi potpuno u sadašnjosti. Kristalno svijetlo iznad njega ukazuje na savršenu čistoću.

Židovska riječ je Aleph, još jedna riječ za Pranu, dah života.

 Balansirana energija u Sedmoj Čakri

Karakteristike

otvoren prema Božanskom

čudotvorac

može prevazići prirodne zakone

potpuni pristup nesvjesnom i podsvjesnom

sposobnost da bude svjestan tijekom i poslije smrti

gotovo besmrtan - ili moguće smrtan

Primjer

Babaji se pojavi pred Yoganandom i Yoganandinim učiteljem, Sri Yukteswarom, i pred njegovim uči

teljem Lahiri Mahasaya. Uvijek ga opisuju kao vječno mladog sveca, koji se pojavljuje i nestaje kad poželi.Yogananda vjeruje da je on bio jedan od Isusovih učitelja.

Prevelika energija u Sedmoj Čakri

Karakteristike

stalni osjećaj frustracije

neshvaćena moć

depresivan ili manijakalno depresivan

česte migrene

razoran

seksualni izričaj: ponekad strastven, ponekad dalek

Primjer

Ovaj čovjek je kao djete imao velike duhovne želje kao dijete. On je odrastao u New Yorku gdje je trebao pohađati Židovsku ortodoksnu školu. Od svih se učenika zahtjevalo da nose visoke crne šešire i crna odje

la i da puštaju kosu i brkove da narastu dugački. On jemrzio ovu školu u kojoj su mu govorili da je Bog bio okrutan, zahtjevan i gdje su zahtjevali strogu poslušnost. Kada je diplomirao i otišao od kuće, postao je nevjernik. Često je bio depresivan. Kada je njegova turobnost postala prejakom, on se okomio na svoju ženu i prijatelje. Često je patio od jakih migrena.

Nedostatna energija u Sedmoj Čakri

nema iskre radosti

katatoničnost

ne može donijeti odluku

 

 

Primjer

Ovaj mladić se nikada nije činio normalnim, čak ni kada je bio beba. Bio je povučen, nekomunikativan i rijetko nasmiješen. Kada je imao četiri godine, doktori su rekli da je katatoničan. On je bio prilično inteligentan, ali nije znao postupati sa drugim ljudima. Bio je blijed i mršav. Mada su se njegovi roditelji trudili da ga vole, on nije znao odgovoriti. Bio je izgubljen u svom svijetu.

Žlijezde i organi na koje utječe Sedma Čakra

hipofiza

epifiza

nervni sustav

mozak

Bolesti i problemi koje možemo tretirati sa Ljubičastom

depresija

migrene

parazite

crne oči

ćelavost, perut

Bilješka: Ljubičasta je izvrsna za umjetnike i jako napete, nervozne ljude kojima je potrebno uzemljenje, ali im se crvena čini prejakom.

Kamenje

Ametist

Ljubičast ili purpurni ametist je najnježniji od kamenja, ali je moćan zaštitnik. Kada nosite ametist ili držite veliku nakupinu u sobi, on ima moć dopusti ulazak samo onim energijama koje su u harmoniji sa vama i odbija i pretvara svu negativnost. Ovo je idelani kamen za vaš oltar.

Duboko purpurni i veoma blijedi ametist su najjači. Koristite ametist iznad svog trećeg oka da pojačate vizualizaciju i prisjećanje na prošle živote. Držite ametist dok meditirate, da biste smirili i centrirali svoje energije. Ako imate problema sa spavanjem, držite ametist prije nego što odete na spavanje, i/ili ga stavite na svoj jastuk. Također možete učiniti Energizaciju Kristala i u isto vrijeme staviti ametsitov generator ili nakupinu na sredinu vašeg čela.

Pošto je ljubičasto iz crvene obitelji, ametist je energetski kamen. Mada je većini ljudi on smirujući nekoj djeci, kao i hiperaktivnim osobe on je prestimulirajući.

Ovaj kamen donosi ljubičasti plamen transmutacije, gdje se crvena energija janga pretvara u plavu energiju yina.Yang i yin su Kineske riječi za ekstrmne suprotnosti. Kineska medicina uči da kada imate previše yanga, on će se pretvoriti u svoju suprotnost yin i obrnuto. Mada dan na kraju postaje noć i groznicu se može pobijediti sa toplom kupkom. U tom magičnom trenutku promjene čuda se događaju i to je moć ametista.

Postavite točku ametista ili nakupinu na svoje treće oko dok ležite ili ga postavite na krunsku čakru dok sjedite i meditirate. Ako se želite nečega riješiti, formirajte jasnu sliku te stvari. Vizualizirajte ljubičasti plamen ispred vas. Isdahnite kroz usta i omogućite da vaš dah pokrene ljubičasti plamen. Udahnite kroz nos i skupite ono čega se želite riješiti. Izdahnite kroz svoja usta i osjetite tu negativnost kako nestaje u plamenu i kako se pretvara. Udahnite kroz nos dok uvlačite - kroz krunu vaše glave - novu svježu ljubičastu energiju. Izdahnite i fiksirajte tu energiju na svojoj krunskoj čakri.

Ametist je jedan od najprikladnijih kamenja za nošenje, jer je njegova energija uvijek korisna i uvijek djeluje kao zaštita. Ovaj kamen treba pratiti svaku ceremoniju zaštite i čistoće. Može ga se nositi kada ste među ljudima koji su neprijateljski nastrojeni ili pokazuju otvoreno neprijateljstvo.Možete ostati sigurni da će samo pozitivne energije doći k vama i da će se sva negativnost pretvoriti u čistu energiju koja će biti poslana u svemir.

 Čisti Kvarcni Kristal

Ja postavljam ove kristale u kategoriju sedme čakre jer oni zadržavaju energiju bijelog svijetla i oni su jedni od naj efektnijih kamenja za korištrenje na krunskoj čakri.

Korištenje i raznolikost čistog kvarsnog kristala je tako dalekosežno da sam posvetila drugi dio knjige tim kristalima.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
 • Član tantriktantrik

  Dobar dan, dragi magicusi!

  16.06.2020. 14:54h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

ŠESTA ČAKRA i pripadajuće kamenje Liječenje kamenjem