Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1718

PUTA

OD 14.01.2018.

Vi ste potencijalni Bogovi Stvoritelji

Vi ste potencijalni Bogovi Stvoritelji
Kada vam se podigne svjesnost i shvatite tko ste i uključite više aspekte Sebe, moći ćete postati vodiči drugim dušama koje se žele inkarnirati na Zemlji kako bi iskusile fizičku stvarnost života i sudjelovale u evoluciji vaše vrste.----------------- Ovo ugljično tijelo koje sada nastanjujete će biti kemijski promijenjeno u svjetlosno silicijsko tijelo za vrijeme procesa uzdizanja. Tako smo dizajnirali DNA da prelazi iz ugljične tjelesne baze u silicijsku svjetlosnu formu. Forma 5te gustoće ne stari i ne umire.Sve duše evoluiraju, ali zbog slobodne volje, neke duše evoluiraju brže i sretnije od drugih. Vaša djeca su daleko ispred u evoluiranju prema bogovima kreatorima nego vi. Oni koji dolaze na Zemlju tokom ovom prijelaznog perioda su često visoko razvijene duše koje žele sudjelovati u velikoj avanturi poznatoj po imenu Galaktički Pomak. Nešto više ćemo reći o tome u drugom dijelu ove knjige.

Kako vi postepeno povisujete svoju vibraciju i svjesnost i uključite vaš stvarni potencijal, s vremenom ćete shvatiti da ste svi bića 12 gustoće, da ste svi bogovi kreatori. Kada vam se podigne svjesnost i shvatite tko ste i uključite više aspekte Sebe, moći ćete postati vodiči drugim dušama koje se žele inkarnirati na Zemlji kako bi iskusile fizičku stvarnost života i sudjelovale u evoluciji vaše vrste.

Većina vas koji ste roditelji, imate djecu koja su došla iz svjetova više gustoće, kako bi donijela znanje o tim iskustvima na vašu zemaljsku razinu. To je dio trenutačne uzvišene podjele. U poglavlju 2 ćemo objasniti različite podjele koje su se pojavile na Zemlji u ovo vrijeme.

Neka djeca koja su se sada inkarnirala su već živjela i prije na Zemlji. Neki od njih nisu nikad bili na Zemlji u vašem linearnom vremenu. Neki od njih su prošli fizičko uzdizanje iz nekog drugog svijeta prije nego što su došli na Zemlju.

Prosvijetljena djeca su ovdje kako b i pomogli ubrzati svjesnost i razumijevanje vašeg vlastitog procesa uzdizanja. Ovdje su kako bi vam pomogli u svakodnevnom životu, reflektiranjem aspekata vaše vlastite svjesnosti nazad prema vama, kako bi učili što brže. Više o prosvijetljenoj djeci naći ćete u sljedećem odlomku, a više o procesu uzdizanja u poglavlju 6.

Što se događa kada bića više gustoće snize svoju vibraciju?

Možete reći Utemeljitelji su sa 12te gustoće. Oni bi trebali biti svemogući, a istina je, da mi možemo napraviti većinu stvari koje vi možete samo pojmiti.

Ali, kako bi to mogli napraviti mi moramo održati našu vibraciju 12. gustoće. Zakon sličnosti kaže da slično privlači slično, ili zakon privlačnosti kaže postajete ono na što se fokusirate. Tamo gdje uložite većinu vaše dominantne energije, to je razina na kojoj vibrirate, pa ako se fokusirate na 12. gustoću, postepeno ćete i vibrirati na 12. razini, ali ako odlučite doći pomoći ljudima sa 3. razine da se probude i prijeđu na 4. ili 5. razinu, morat ćete biti u stanju fokusirati se na 3 razinu dovoljno dugo kako bi komunicirali sa tom razinom, a da bi to napravili morate sniziti svoju vibraciju puno ispod 12te gustoće. Jednom kad snizite vibraciju, više ne možete napraviti sve što ste dotada mogli na 12. razini. Da li smo dovoljno jasni?

Kao što smo naveli ranije, svrha naše komunikacije s vama je da vam pomognemo da se uzdignete na više razine gustoće. Sto sve vas očekuje u sljedećoj fazi vaše evolucije je sposobnost postepenog prelaska kroz 4. u 5. gustoću, ali kad kažemo postepenog, zapravo mislimo brzog jer nekoliko godina ili par desetljeća nije ništa u odnosu na veliku shemu kozmosa.

U carstvu naše čiste 12. gustoće, možemo trepnuti našim očima 12 razine i u to vrijeme može proći milijun zemaljskih godina (ali mi zapravo nemamo oči jer nemamo ni forme). Ta kontrakcija vremena djelomično objašnjava činjenicu da je Bog stvorio svijet u 7 dana. Nekome sa svjesnosti 12 razine, milijuni godina se mogu činiti samo kao par dana. To je esencijalna priroda vremena na višim razinama.

Na višim razinama, možemo manipulirati vremenom pomoću naše volje. Možemo ga ubrzati, usporiti, proširiti, skupiti i koristiti ga na svoju korist. To radimo na sličan način kao što radi snimač na kazetofonu, gdje možemo brzo premotati pjesme unaprijed, unazad, svirati pjesme normalnom brzinom, ili čak možemo izvaditi kazetu i staviti drugu. Kazetofon se može povezati sa našom svjesnosti, a kazete su poput naše percepcije. Možemo promijeniti našu svjesnost i percepciju, isto kao što možemo promijeniti i vrijeme.

Postoje različita vozila za doživljavanje različitih gustoća

Vaša fizička forma, koju vi zovete vaše tijelo posebno je dizajnirana za treću i četvrtu gustoću. Fizička forma, sa osnovnom animalnom inteligencijom, je dovoljna za treću gustoću. Na 4toj gustoći ta osnovna inteligencija je presvučena sa višim umom, ono što vi zovete inteligentna svjesnost, pa je takav ljudski oblik povoljan za 4tu razinu. Na 4. gustoći ljudsko biće postaje svjesno sebe kao duše i uči kako stvarati koristeći svoje mentalne sposobnosti. To je ono što vi zovete metafizičko stanje, gdje su um i tijelo povezani jedno s drugim.

Vozilo koje se koristi za doživljavanje 5te dimenzije je eterična kristalna svjetlosna forma, tijelo koje koristi silicij kao bazni element umjesto ugljika.

Ovo ugljično tijelo koje sada nastanjujete će biti kemijski promijenjeno u svjetlosno silicijsko tijelo za vrijeme procesa uzdizanja. Tako smo dizajnirali DNA da prelazi iz ugljične tjelesne baze u silicijsku svjetlosnu formu. Forma 5te gustoće ne stari i ne umire.

Forma 6. gustoće ima slično tijelo kao i 5. gustoća, osim što je puno više blještavo nego tijelo 5te gustoće. Takvo tijelo 6 gustoće postoji u obliku čiste svjetlosti, a ne kristala(silicija) kao na 5 gustoći.

Tijelo 7. gustoće, (tj. gustoće koja odgovara vašoj izvornoj duši, prije nego što se duša spustila na 3. razinu) je čista svjetlosna vibracija, koja ostavlja otisak ljudske forme, tako da izgleda ljudski, ali je vrlo prozirna. Možete kroz nju vidjeti. Ako ste vidoviti, tada već sad možete vizualizirati bića sa 7. gustoće.

Forma 8. gustoće se pojavljuje kao grupa kolektivnih duša. Kao da je jedno biće sastavljeno od mnogo podbića. Sebstvo sa 8. gustoće se često naziva nadduša.

Forma 9. Gustoće je veća skupina duša, i taj proces grupiranja se nastavlja sve do 12te gustoće, koja je intimno povezana sa Božjom Glavom, isto kao i mi. U poglavlju 5, više ćemo objasniti prirodu i evoluciju duše kroz spektar gustoća. Opisi naše stvarnosti neće biti točni, jer u vašem jeziku ne postoje riječi koje bi je opisale.

Mi smo ekstenzije Boga

Sada ćemo objasniti Kreaciju iz malo drugačijeg aspekta nego što smo to opisali na početku ovog poglavlja. Vidjet ćete neka ponavljanja, koja su namjerna. Budite strpljivi s nama kako bi razjasnili određene stvari koje smo naveli prije.
Zapravo, nigdje ne postoji podjela i separacija u Kreaciji. Samo jednostavno postoji Bog. Nastaviti ćemo oslovljavati Boga sa On.

Kako bi ponovili prošlu lekciju, Bog je stvorio individualne duše kao ekstenzije sebe, isto kao i bodlje na morskom ježincu. Za one koji ne znaju što je morski ježinac, to je kralježasto biće koje živi u plitkim vodama zemljinih mnogobrojnih oceana. Neki od njih su ljubičaste boje. Izgledaju kao jastučići za igle, pa zamislite Božju Glavu sa tijelom ježinca sa milijardama iglica koje izlaze iz tijela, a svaka bodlja predstavlja individualnu dušu.

Postoje razine ili gustoće, svake individualne duše. 12. razina individualne duše je direktno povezana sa Božjom Glavom. Ona se nalazi točno u centru Božjeg bića, pa ako bi to htjeli prikazati analogno sa morskim ježincem, to bi bilo kao da je vanjski oklop povezan direktno sa unutarnjim tijelom ježinca. Taj oklop 12. razine, ima komponentu 11 razine, koja se može prikazati kao pokrivač koji je usko prevučen preko oklopa. Oklop je direktno povezan sa centrom organizma, bez ikakvog realnog opisa, osim onog kao materijalne promjene. Pokrivač 11 gustoće prevučen je preko oklopa 12te gustoće, i postoji linija razgraničenja ili komad diskontinuiranog materijala, koji ukazuje na to da se sada događa nešto drugačije i da je jedinka sada puno dalje od centra organizma.

Za opis 8, 9. i 10. gustoće možemo koristiti analogiju drveta.

Aspekt duše na 10. gustoći možemo prikazati kao sistem grana drveta, gdje postoji centralno stablo ili temelj, jedan veliki korijen koji je povezan sa zemljinom korom, koja je također povezana i sa samom planetom Zemljom. Sistem korijena i grana su direktno povezani u tijelu organizma, a razlikuju se po malim jedinicama energije koje prodiru na van iz tijela drveta.

Duša na 9 gustoći može biti povezana sa serijom manjih grana koje su spojene zajedno i rastu zajedno iz debla, i velikih grana koje rastu iz trupa drveta. Ta 9 razina se u vašem svijetu često naziva atmična, atmična, monadična ili Sebstvo Avatara, ali zbog jednostavnosti mi ćemo je zvati glavna nadduša, ili nadduša nadduše.

Osma razina, liči manjim granama koje rastu iz većih grana 9 razine glavne nadduše. To su individualne nadduše.
7 razina duše su lišće i cvijeće na manjim grančicama drveta (8.razine nadduše), koje također rastu iz većih grana drveta (9. razina glavne nadduše). Lišće i cvjetovi koji predstavljaju 7. razinu, imaju vlakna, vlasi, tučke i prašnike koji rastu iz njih.
To se može prikazati kao aspekti duše koji doživljavaju svjetove niže razine.

U analogiji morskog ježinca, vanjske razine duše su poput individualnih žarki ili iglica morskog ježinca. Žarci na kraju svake bodlje se mogu povezati sa senzornim mehanizmima koji se kreću po 6, 5, 4 i trećoj gustoći. Kroz svaki senzorni mehanizam tj. tijelo, duša doživljava iskustva u svjetovima niže gustoće.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, želim vam sretnu i blagoslovljenu nedjelju. Lp

  26.05.2024. 07:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  L.P.

  16.05.2024. 16:58h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav dragim povratnicima. Lp

  16.05.2024. 08:14h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Svuda pođi - Magicusu dođi.

  14.05.2024. 22:42h
 • Član vanessavanessa

  .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ Lp dragi moji Magicusi uvijek je lijepo vratiti se

  14.05.2024. 16:40h
 • Član bglavacbglavac

  Drage mame, sretan vam vaš dan . Neka vas partneri i djeca vole najviše na svijetu. Sretne mi bile drage mame. LP

  12.05.2024. 07:57h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

  01.05.2024. 07:55h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Ovaj lokalni svemir stvorili su Bogovi Kreatori Različite konfiguracije duše