Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

940

PUTA

OD 14.01.2018.

Psihologija duševnog rasta

Psihologija duševnog rasta
Zadnja faza procesa rasta uključuje spajanje svih aspekta Sebstva tako da oni funkcioniraju kao jedna kompletna cijelina. Kada svi vaši aspekti rade zajedno, tada ste nepobjedivi, nezaustavljivi. Tada možete pokrenuti planine.

Psihologija duševnog rasta

Ovaj kanal ima poglavlje u knjizi „Life on the cutting edge", koji opisuje proces osobnog i duhovnog rasta. On navodi da postoji proces od 4 faze u stjecanju fizičkog i duhovnog iskustva.

Mi smo malo modificirali originalni materijal, na sljedeći način:

Faza 1 - Otkriće

Prva faza procesa rasta uključuje period otkrivanja ili prijenosa informacija sa viših dimenzija, koje dolaze u um tražitelja, obično na nov i neočekivani način. Tradicionalni psiholozi bi to nazvali „uvid ili spoznaja". Najednom vidite stvari u
sasvim drugačijem svjetlu. Imate „a-ha" doživljaj. Postanete otvoreni nečemu što je potpuno novo i nepoznato vašem uvjetovanom umu. To je često vrlo sretno iskustvo i naziva se „satori" u nekim istočnim filozofijama.

Faza 2 - Otriježnjavanje i pročišćenje

Nakon faze otkrića obično slijedi faza neugode i razočaranja. Nove informacije će se bez sumnje sukobiti sa postojećim sistemom uvjerenja i emocionalnim paradigmama. Ovdje se mnogo tradicionalnih tražioca zaglavi. Oni su postali ovisni o „normalnom" načinu razmišljanja o nečemu, i sada se odjednom od njih traži da odustanu od svih tih uvjerenja zbog nečeg što zvuči strano i neobično. Sjetite se stanovnika rane Europe i njihove reakcije kada im je rečeno da Zemlja nije ravna ploča.

Ako se duša koja je dosegla stanje razočaranja intenzivno posvetila traženju istine, on ili ona će obično proći prilično lako kroz taj neugodan period, ali ipak, to je faza u procesu rasta koju podržava poslovica „dva koraka naprijed, jedan korak unazad".

Ova faza procesa rasta uključuje potrebu za pročišćenjem sebstva od svih blokada koje ometaju rast. Kako bi potpuno upili sva nova iskustva,potrebno je ispitati sve što se nalazi na putu potpunog otvaranja prema novim energijama. Neko vrijeme će izgledati kao da se stvari pogoršavaju, zbog toga što će se „nakupiti" mnogo stvari koje će trebati iscijeliti. To je jedan od razloga zbog kojeg izgleda kao da se stanje na Zemlji pogoršava. Sve što je lažno mora biti otkriveno prije nego što može biti iscijeljeno, i tako je ova faza procesa rasta često odstupanje od poricanja i suočavanje sa stvarnošću „sjene Sebstva". To znači propitivanje svih mjesta koja su bila skrivena u tami i represiji. To znači propuštanje svjetlosti istine u najmračnije kuteve psihe.

Put duše je često zamišljen kao stepenice do neba. Dio stepenica koje idu prema gore, predstavlja iskustva spoznaje i brzog buđenja, dok ravni dio stepenice predstavlja pročišćenje starog sebstva i također onog što ovaj kanal naziva faza jačanja, koju smo kombinirali u drugu fazu. Jačanje znači da aspekti Sebstva koji su brzo porasli u svjesnosti moraju čekati da ih sporiji aspekti Sebstva sustignu.

Za vrijeme druge faze, privremeno prosvjetljenje koje ste doživjeli u fazi jedan, čini se kao da odlazi i stari uzorci se naizgled vraćaju nazad. Taj „korak unatrag" može uzeti oblike starih misli koje proviruju svoje ružne male glave, upravo onda kad ste mislili da ih više nema. To može biti stara povreda ili ljutnja, koja se pojavi baš u najnezgodnije vrijeme. To može biti nešto neugodno što ste rekli u javnosti ili nešto što vam je vratilo stari osjećaj srama.

 


Možete promatrati sebe kad usprkos tome što „znate i bolje", i dalje padate u iste uzorke navike, iznova i iznova. Možda ste stekli neko ovisničko ponašanje kojeg se želite riješiti i znate da ga se možete riješiti, ali vas ponovo obuzme baš onda kad ste mislili da ste se oslobodili toga.

Postoji mnogo dijelova starog egoističnog sebstva koji se kod većine vas tek mora očistiti. Prisjetite se da nakon što uđete u gustoću oblika, trebalo vam je tisuće godina da se spustite dalje u tamu i neznanje. Život nakon života, postali ste sve više zapleteni u gustoći treće dimenzije. Zbog toga je nerealno očekivati da sve što vas koči čarobno nestane nakon par afirmacija. Nerealno je očekivati da budemo sasvim slobodni od negativnosti nakon 20 ili 30 godina osobnog razvoja.

U svijetu u kojem živite vlada negativnost. Od početka zadnjeg Odreda, broj pozitivno orijentiranih ljudi na vašem svijetu je porastao sa 20% na 25%. Iako je taj napredak bio spor sa stajališta prosječnog ljudskog života, ipak je bio i fenomenalan, kada uzmete u obzir da se sve do sada, u cijeloj povijesti Zemlje, samo 300 duša uspjelo fizički uzdići. 5% čovječanstva koje se okrenulo prema svjetlu, nakon zadnjeg Odreda, predstavlja milijune duša koje bi inače još uvijek lutale u tami.

Postoji poslovica na vašem svijetu, „Kako bi došli tamo gdje želite doći, morate početi od mjesta gdje ste sada". To se može činiti vrlo jednostavno, ali ipak većina vas odbija potpuno sagledati stvari kakve zapravo jesu. Imate sliku o tome kako bi stvari trebale biti i kada se one ne uklapaju u vaš model, naljutite se i povlačite se u razne psihološke manipulacije i racionalizacije kako bi opravdali vašu poziciju. Najjednostavnija od tih je obično poricanje. Sve dok ne prihvatite i prepoznate stvari takve kakve jesu,uključujući i sve vaše nesavršenosti, do tada nećete imati jasnoću i energiju koja je neophodna za stvarnu promjenu.

Ova druga faza pročišćenja i razočaranja se često naziva „mračna noć duše" u nekim filozofijama.

Faza 3 - Prihvaćanje

Treća faza procesa rasta uključuje prihvaćanje samih sebe. To se događa kada prihvatite sve aspekte vašeg iskustva kao savršene, unatoč očitim nesavršenostima. Jednom kada se prestanete boriti sa dijelovima sebe za koje mislite da vas vuku nazad ili da vas usporavaju, tada se dogodi nešto nevjerovatno. Ti dijelovi vas također počnu rasti i mijenjati se.To znači da morate potpuno i kompletno osjećati što god osjećate, bez da pokušate pobjeći ili izbjeći to. Mi vam ne predlažemo da se valjate u tome, niti da dramatizirate kako bi privukli pažnju i dobili suosjećanje. Ipak, morate biti voljni biti zajedno sa svojim osjećajima. Morate biti spremni dati 100% pozornosti onome što doživljavate.

Na primjer, svi vi koji sada čitate ovu knjigu, imate ljudska tijela (osim ako je par ET-a uspjelo dobiti kopije). Vaša ljudska tijela vjerojatno manifestiraju nesavršenosti na neki način. Sigurno da znate za instantna iscjeljivanja, takozvana „čudesna" iscjeljenja, i znate za napredne duhovne i intuitivne moći. Znate da ste Jedno sa Bogom. Znate da imate cijeli svemir koji vam pomaže da rastete i evoluirate. A opet, jedva da prođe dan i vi opet upadnete u jednu od onih „ljudskih slabosti" o kojima priča ovaj kanal. To su možda bolna koljena ili ukočena leđa. To može biti prehlada ili kašalj. Možda samo osjećate da nemate energije u toku dana.

Ovaj kanal ima formulu u 2 koraka za psihološko iscjeljivanje:

1. Morate potpuno osjetiti, doživjeti i prihvatiti bilo što se događa u vama i vašem životu,
2. Morate biti sposobni odvojiti se od svoje drame i sagledati je sa više perspektive.

Jednom kada postanete potpuno prisutni u svojem iskustvu, tada je vrijeme da proširite svoju svijest, sve dok ne postanete sposobni sagledati svoju dramu izvan tog procesa. To je odvajanje o kojem smo pričali kao o drugoj fazi iscjeljivanja.
Ulazak u meditaciju i jednostavno gledanje kako se odvija drama vašeg života je ključ.

Kao što smo naveli u prošlom materijalu ovog kanala, ako se duša preduboko zaglavi na prvom koraku i nesposobna je odvojiti se od iskustva, tada se nju ili njega naziva „kralj ili kraljica drame". Svi vi znate nekog tko se stalno žali i izražava sa puno emocija i boli, ali nikad potpuno ne riješi stvari koje ga muče.

Suprotno od toga, oni koji se odvoje od emocija a da ih nisu potpuno osjetili i doživjeli što se događa su „intelektualci na tornju od slonovače" koji provedu većinu života u raspravi i razmišljanju o stvarima, a rijetko ih stvarno dožive. Te duše se često nazivaju „kadeti u svemiru" ili „sanjari".

Ne možete živjeti na ovom svijetu sa poricanjem ili pretvaranjem da ništa ne osjećate ili pokušavanjem da budete iznad svoje ljudskosti. Jednom kad potpuno prihvatite svoju čovječnost i radite sa tim, vaše duhovno Sebstvo dati će vam alate s kojima ćete istinski prijeći sva nasljedna ograničenja 3D svijeta. Spoznavanjem i prihvaćanjem SVIH aspekata vašeg Sebstva, vi donosite te aspekte na stol Božjeg Sebstva gdje se tada mogu donjeti stvarne odluke.

Faza 4 - Integracija

Zadnja faza procesa rasta uključuje spajanje svih aspekta Sebstva tako da oni funkcioniraju kao jedna kompletna cijelina. Kada svi vaši aspekti rade zajedno, tada ste nepobjedivi, nezaustavljivi. Tada možete pokrenuti planine.

Postoje različite tehnike za integraciju duše. Tehnika ovog kanala koja se zove „soba za konferenciju" je jedan primjer. To je vježba u kojoj se oko stola sretnu različiti dijelovi Sebstva i svaki aspekt mora izraziti svoj pogled na situaciju, zajedno sa bilo kakvim strahovima i sumnjama koje se trebaju očistiti. Jednom kad su različiti aspekti sposobni doseći odluku o načinu na koji će se ići dalje, tada nastaje stvarni napredak. Nećemo ulaziti u detalje tog procesa, ali možete kontaktirati kanala ako želite još informacija.

Prvi korak integracije duše uključuje to da postanete svjesni različitih dijelova Sebstva. Zbog toga smo uveli prilično rigoroznu analizu emotivnog i mentalnog tijela u prethodnim poglavljima. Što jasnije ispitate Sebstvo i njegove različite aspekte, lakše ćete saznati što svaki aspekt želi. Mnogo puta jedan aspekt samo želi biti voljen i prihvaćen, ili bar primjećen i želi da ga se sasluša. Kako ćete prolaziti kroz promjene na Zemlji, važno je da slušate svaki aspekt svoje psihe, uključujući i takozvano „unutarnje dijete". Zapravo, imate mnogo „unutarnje djece". Svaki od njih ima glas koji se treba saslušati i prihvatiti, čak i ako odlučite ne prihvatiti savjet tog glasa.

Postoji puno toga što bi mogli reći o psihologiji Sebstva, ali sada moramo krenuti na sljedeći povezani predmet.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SIJEČNJU...

SIJEČANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  Hvala Irida Pusaaaa.♥♪♫♫♪♥♥♪♫♫♪♥❤️ ☕ ☕♥

  23.01.2023. 16:59h
 • Član vanessavanessa

  Dobar dan ...Irida molim Te pomozi ,ne znam više postaviti video;((((((Hvala

  23.01.2023. 15:51h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijep i sretan dan vam želim. Lp

  20.01.2023. 04:46h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče Bglavac i veliko HVALA.

  10.01.2023. 21:24h
 • Član bglavacbglavac

  Još jena fenomenalna novost: Atila Bič Božji! Bravo Edin. Lp

  10.01.2023. 20:41h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bilo veče, prošlo veče, došlo drugo veče - DOBRO VEČE.

  08.01.2023. 15:48h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav Edin dobra ti večer

  06.01.2023. 22:12h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Psihologija ljudskih veza Kako nadvladati tamne sile