Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1159

PUTA

OD 14.01.2018.

Galaktička promjena

Galaktička promjena
Od milijuna svjetova sa inteligentnim životom, koji leže unutar dijela galaksije koji prolazi kroz promjenu, samo se mala šačica njih nalazi u unikatnoj poziciji u kojoj se vi nalazite.

Poglavlje 8 -

Galaktička promjena

Svrha ove diskusije je da vas upoznamo sa znanstvenom i duhovnom prirodom promjena koje će se odvijati na vašem svijetu zbog Galaktičke promjene, koje se javljaju između približno 1950 i 2100.godine, i da prosvijetlimo vaše umove što se tiče specifičnih događaja i energija koje su predviđene u 2012.godini i kasnije.

Neke od ovih informacija su dostupne djelomično kroz različite kanale, kao i kroz Zemaljske znanstvenike i učenjake, ali točna formulacija informacija koja je dana ovdje i uvođenje dodatnih podataka unutar tih poruka, nikada prije nije bila prezentirana na Zemlji. Gotovo sav kanalizirani materijal, koji je prisutan na Zemlji se odnosi na Precesijski CIklus a ne na Galaktičku promjenu.

 Kao i s a svim ostalim kanaliziranim materijalima, molimo vas za veliku razboritost, jer nijedna informacija koja je predstavljena ovdje ne može garantirati 100% točnost (zbog razloga koje smo naveli prije).

Da ponovimo, postoji puno znanja koje je rašireno po vašem svijetu, u vezi poravnanja Zemljinih polova, što se još zove precesijsko poravnanje, koje se javlja približno svakih 25 920 godina. Ti ponavljajući ciklusi događaju se kada Zemlja savije svoju os pod određenim uglom koji je povezan sa serijom kvazara blizu centra galaksije koji emitiraju zrake onoga što vi zovete " skalarne EM energije" u Zemljine polove. Takvi izvori energije se šire po mrežnim linijama i vrtlozima Zemljine EM mreže. Taj proces je opisan u detalje u prethodnom poglavlju.

Svrha ove dodatne komunikacije je ući detaljnije u vezu između precesijskog poravnanja i puno većeg i važnijeg poravnanja koji nije poznat vašim znanstvenicima, a to je Galaktička Promjena. Ova promjena uključuje cijeli solarni sistem, uključujući vaše Sunce i ogromne plinovite vanjske planete (Jupiter, Saturn, Uran i Neptun).

Vaš solarni sistem se kreće po jednoj od vanjskih spirala vaše galaksije Mliječne Staze. Vaša galaksija, isto kao i većina spiralnih galaksija, se vrti na način sličan dječjoj vjetrenjači, oko centra visoko nabijene energije, znane kao Centralnog Sunca. U stvarnosti, postoji grupa sunca, blizu centra galaksije, koji formiraju kombinacije crnih i bijelih rupa, i povezuju vašu galaksiju sa sestrinskom galaksijom suprotnog polariteta, ili ono što bi v nazvali galaksija blizanac. Ta galaksija blizanac je dio paralelnog svemira, ili zrcalnog svemira, koja sadrži tvari i energiju polariteta suprotnog vašem svemiru.

Jedan od osnovnih zakona fizike s kojim se vaši znanstvenici slažu je zakon očuvanja energije. Taj zakon ima prednost nad mnogim sekundarnim zakonima fizike, kao što je zakon inercije, prostora i vremena. Drugim riječima, crne rupe, koje vjerojatno postoje u centru mnogih galaksija u ovom lokalnom svemiru, čini se da krše zakon očuvanja energije kada se gledaju na konvencionalan način. Vaši znanstvenici će jednog dana otkriti da postojanje paralelnih svemira suprotnog polariteta rješava to prividno kršenje zakona očuvanja energije. Možete reći da za svaku crnu rupu postoji bijela rupa jednakog i suprotnog polariteta koja postoji u paralelnom svemiru. Ta dva svemira, kada se uzmu zajedno, točno balansiraju jedan drugog i tada imate savršenu ravnotežu.

Razlog za našu raspravu o zakonu očuvanja energije je povezan sa činjenicom da će neke energije vašeg solarnog sistema biti u sukobu kako se solarni sistem bude okretao oko Centralnog Sunca Mliječne Staze, što će uključivati zračenja iz paralelnih svemira koja balansiraju polaritet vašeg lokalnog svemira.

Ta zračenja energije će se prikazati na uobičajenim instrumentima kao gama i rendgenske zrake, koje isijavaju iz crne rupe u središtu vaše galaksije. Ta radijacija, koja će se pojačavati kroz nekoliko sljedećih godina, će drastično promijeniti prirodu stvarnosti za sve životne oblike na Zemlji.

Energija koja zrači iz kvazara koji su usklađeni sa Zemljinim polovima za vrijeme precesijskog poravnanja, koje je predviđeno za 20 - 22. 12. 2012., je relativno mala u odnosu na energiju koja zrači iz Centralnog Sunca i njemu odgovarajućoj crnoj rupi. Pojas energije sa kojim će se sukobiti solarni sistem dok se kreće kroz svemir, stvara ono što se zove Galaktička promjena. Galaktička promjena počela je oko 1950. i završiti će oko 2100.godine. Ipak, njen intenzitet će se povećati u vrijeme precesijskog poravnanja.

Taj veći ciklus (Galaktička promjena) se javlja dva puta za vrijeme svakog Galaktičkog ciklusa. Galaktički ciklus nastaje svakih 216 milijuna godina, nakon što se naprave prilagodbe za iskrivljenje vremenskog/prostornog kontinuuma, i interakcije tamne tvari i tamne energije, koje su zapravo imena dana za sudaranje eteričnih polja na fizičkom području tvari.

Vaši znanstvenici trenutno računaju dužinu galaktičke promjene kao 227 milijuna Zemaljskih godina. To je približna dužina vremena koja je potrebna vašem solarnom sistemu da napravi jednu revoluciju oko Centralnog Sunca vaše galaksije. Nakon ispravljanja distorzija navedenih gore, i varijacija u inerciji između jednog i drugog dijela spirale, mi nalazimo da je stvarni vremenski period u Zemaljskim godinama koje su potrebne za Galaktički ciklus približno 216 milijuna godina.

Postoje izvori energije koji izviru iz paralelnih svemira koji se višesmjerno emitiraju iz crne rupe u centru galaksije Mliječne Staze. Ipak, ti izvori su koncentrirani na 2 luka, koji su 180 stupnjeva daleko jedan od drugog, i nisu ovisni o vrtnji susjednih zvijezda. Drugim riječima, zvijezde koje se vrte oko jezgre galaksije prolaze kroz te izvore dva puta unutar svakog Galaktičkog Ciklusa. Dio galaksije koji sadrži Zemlju i solarni sistem, prolazi kroz te snopove energije jednom svakih 108 milijuna Zemaljskih godina.

Za razliku od precesijskog poravnanja, potrebno je više od 3 Zemaljska dana, da solarni sustav prođe kroz snopove energije poznate kao Galaktička promjena. Kompletno trajanje ciklusa je približno 150 godina (od 1950 do 2100).

Taj snop relativno nepolarizirane elektromagnetske energije je znan pod mnogim imenima, uključujući fotonski pojas i elektromagnetska nulta zona. Iako se za to nepolarizirano polje EM energije kojemu su često dana ta imena, predviđalo da traje približno 3 Zemaljska dana, to je netočno. Samo će precesijski ciklus trajati oko 3 dana. Ipak, za vrijeme tih 3 dana, će efekti nepolariziranih izvora iz galaktičke jezgre biti ekstremno izraženi, mnogo više nego za vrijeme ostatka cijelog galaktičkog ciklusa. Manji izljevi energije iz kvazara koji su poravnani sa Zemljinom osi nisu jednaki kao energija koja izvire iz centra galaksije za vrijeme galaktičke promjene. Ipak, ta će se dva izvora energije podudarati u velikom stupnju za vrijeme ta 3 dana u prosincu 2012.godine.

Taj efekt "duplog uroka" je sličan onome što bi vaši meteorolozi nazvali "savršena oluja" i on će prouzrokovati ogromne promjene na Zemlji. Zbog toga što je vaš jezik vrlo ograničen, mi pokušavamo objasniti ovo u laičkim terminima bez puno znanstvene terminologije, pa ćemo vam gore navedeno objašnjenje prikazati na drugi način.

Svakih 25 920 godina, polovi vaše Zemlje su nagnuti na taj način da su u skladu sa grupom zvijezda u konstelaciji Strijelca koji emitiraju izljeve onoga što se zove "skalarna elektromagnetska energija", odnosno relativno ne-polarizirana energija. Tada se ta energija raspoređuje po mrežnim linijama, ili linijama jednake elektromagnetske snage, koje okružuju i prodiru kroz Zemlju. Energija zatim "istječe" iz mrežnih linija u okolne dijelove Zemlje, da bi na kraju pokrila gotovo cijelu Zemlju sa određenim stupnjem skalarne energije. Taj cijeli proces je znan kao precesijsko poravnanje.

Svaki puta kad Zemlja prođe kroz precesijsko poravnanje, njena pozicija u odnosu na Centralno Sunce u galaksiji je drugačija. Kao što smo rekli prije, približno postoji 9000 različitih pozicija Zemlje u odnosu na Centralno Sunce za vrijeme jednog Galaktičkog Ciklusa. (To je broj koji nastaje kada se 227 milijuna podijeli sa 25 920 godina. U stvarnosti, vremenski okviri su iskrivljeni i točnije je da postoji 216 milijuna godina u Galaktičkom ciklusu, pa je tako broj precesijskih poravnanja unutar jednog Galaktičkog ciklusa nešto manji od 9000).

Približno svakih 108 milijuna godina solarni sistem prolazi kroz ono što se zove "fotonski pojas" ili "elektromagnetska nulta zona" , što je dio svemira gdje se veliki izvori gama zraka i rendgenskih zraka iz paralelnog svemira emitiraju kroz crnu
rupu u centru Mliječne Staze. Ti izvori postoje svugdje u galaksiji, ali su posebno koncentrirani na dva područja koja su 180 stupnjeva suprotna jedan drugom, koji ističu na van, u suprotnim smjerovima preko galaktičkog polja.

Taj snop izvora je koncentriran na relativno malom području svemira, ali je to područje koje je dovoljno veliko da mnogo godina utječe na Zemlju, sunce i susjedne planete. Taj prijenos gama i rendgenskih zraka počeo je značajno utjecati na Zemlju približno 1950.godine i dosegnuti će svoj vrhunac 2015.godine. Taj utjecaj neće početi opadati sve do 2035.godine. Puno nakon 2100.godine, će solarni sistem kompletno izići iz zračenja skalarne EM energije koja izvire iz Centralnog Sunca galaksije.

Taj se događaj poklapa sa drugim Božanskim Odredom, (opisanim u poglavlju 2). Odred se javlja kada Božja Glava promijeni program Kreacije u danom sektoru svemira. Obično, kozmički ciklusi ostanu relativno nepromijenjeni, ali kada Kreator vidi kritičnu potrebu da pomogne grupi duša, On će u skladu s time napraviti neophodne promjene. Božja Glava procjenjuje stanje svjesnosti grupe duša i napravi odluku temeljenu na toj procjeni. To nije osuda, dragi Kreatori. Molimo vas da budete jasni po tom pitanju. Bog je nesposoban osuditi, jer je Bog SVE ŠTO JEST, uključujući i aspekte Kreacije koji još uvijek evoluiraju i uče. Mi pretpostavljamo da bi se vi mogli svađati, da Bog, onaj koji je sve što jest, uključuje i ljudska bića koja su osuđena, ali kada se te duše uzdignu iznad četvrte gustoće, sva osuda otpada.

Kao što smo naveli u našim prethodnim raspravama, postoji 12 razina Kreacije u ovom lokalnom svemiru, i postoje duše koje trenutno doživljavaju svih 12 razina. Neke duše su inkarnirane kao minerali prve gustoće, neke kao biljke druge gustoće, neke kao životinje treće gustoće itd. Većina ljudskih duša počela je svoj evolucijski put u svjetovima treće i četvrte gustoće.

Kada duše postanu spremne da iskuse sljedeću višu razinu njihove evolucijske spirale, to je slično periodu procjene koji slijedi nakon diplome. Period diplome obično odgovara kraju kozmičkog ciklusa, jer ti ciklusi djeluju kao katalizatori promjena. Postoje mogućnosti za duše da se oslobode ograničenog iskustva svjetova iz koji se žele izdići. Zbog "pada iz milosti" u kojem duše ostaju zarobljene u nižim carstvima, i postaju identificirane sa fizičkim i egoističnim oblikom tih nižih razina, neke duše postanu spremne na prijeđu na sljedeću oktavu iskustva, a neke nisu spremne. One duše koje nisu spremne, dobiju mogućnost da se inkarniraju na planetima koji nisu usklađeni sa prijelazom na sljedeću razinu evolucije (drugim riječima, oni su locirani na drugom dijelu galaksije koja ne prolazi kroz promjenu).

Vidite, dragi Kreatori, planeti su također svjesna bića, i oni će se također uzdići po spirali koja je slična onoj po kojoj se vaše duše uzdižu.

Još jednom vas podsjećamo da ne postoji takva stvar kao što je "sudnji dan". Nitko na višim razinama procjenjuje da li su duše vrijedne nečega ili ne. Iako se čini da su duše koje napuštaju Zemlju za vrijeme prijelaza manje vrijedne od duša koje ostaju i uzdižu se, to je više stvar duševnog izbora (slobodne volje). Zahtjevi uzdizanja su jasno položeni u višu svjesnost svake duše. Ovisno je od svakog pojedinca da li će postati svjestan onoga što se zahtijeva da bi se uzdigao. Poteškoće sa uzdizanjem su glavni razlog postojanja Božanskog Odreda. Svi mi živimo unutar Boga koji je pravedan, dobar i koji nas voli.

Postoji velik broj svjetova koji vibriraju na trećoj gustoći koji su prikladni za primanje duša koje nisu spremne preseliti se na četvrtu gustoću. Većina tih planeta je vrlo daleko od elektromagnetske nulte zone i nisu na rasporedu prelaska u katalizatorski period još neko vrijeme, i time ti planeti daju tim "lijenim" ili "tvrdoglavim" dušama više vremena da nauče svoje lekcije prije pripreme za prijelaz na višu razinu.

U sažetku, kozmički ciklusi su katalizatori promjena. To su pokretači buđenja duša. Ako se duše nisu spremne probuditi, promjene često služe kao izlazi koji tim dušama daju priliku da pokušaju naučiti svoje lekcije na drugim svjetovima koji su pogodniji za njihovoj brzini učenja. Većina planeta koja je postavljena da prima ljudske duše za vrijeme perioda tranzicije, su posebno opremljeni sa naprednim učiteljima kako bi lijene duše imale veću priliku da nauče svoje lekcije.

Pogrešno je pretpostaviti da će se sve duše uzdići za vrijeme trodnevnog perioda precesijskog poravnanja. Mnoge će bez sumnje prijeći sa jedne gustoće na drugu, ili će prijeći sa zemaljske razine na astralne razine drugih planeta, u pripremi da se tamo reinkarniraju. Ipak, u tom trenutku, relativno mali broj duša će otići sa Zemlje, tj. uzdići se, za vrijeme ta 3 dana. Zbog toga što velika Galaktička Promjena (elektromagnetska nulta zona) traje približno 150 godina, postoji dovoljno vremena da Zemaljske duše prijeđu na višu razinu, u vrijeme katalizatorskih energija.

Precesijsko poravnanje 2012.godine, će imati ulogu praćke u ubrzanju duševne evolucije. Postojat će još 2 takve "praćke" koje će se pojaviti sa nebeskim događajima navedenim ranije. Oni padaju unutar 150-godišnjeg prozora Galaktičke promjene - jedan u 2017. i jedan u 2030., kao što smo naveli prije. Svi ti događaju uključuju radikalnu evoluciju (mutaciju) Zemaljskih duša.

Kao podsjetnik ovog i sljedećeg poglavlja, istražit ćemo različite mehanizme precesijskog poravnanja i Galaktičke promjene, prirode tih promjena i efekt koji će one imati na Zemaljske duše.

Iako su ti događaji sami po sebi vrlo predvidivi i laki za objasniti na način koji vi razumijete, postoje brojne varijable zbog složene prirode slobodne volje na vašem svijetu i duša koje pomažu čovječanstvu sa različitih razina i pod-razina u i oko Zemlje.

Na primjer, postoje izvanzemaljske duše koje djeluju unutar astralne razine Zemlje četvrte gustoće, koje imaju posebne program o tome kako pomoći Zemaljskim dušama u njihovom prijelazu. Neka od tih bića su dobronamjerna, dok su drugi negativno polarizirani, ili kako bi to nazvale neke grupe oni " služe sami sebi". Različiti mehanizmi i metode koje koriste te grupe kako bi naveli duše da slijede njihove programe također trebaju biti ispitane, i objašnjene su u poglavlju 10.

Čini se da se bića sa svih strana svemira žele uključiti u planete koji su specifično poravnani u ovom vremenu, kako bi potaknule masovnu evoluciju duša i promjenu. To bi uključilo dvadesetak planeta koja ulaze u elektromagnetsku nultu
zonu u približno isto vrijeme kad i Zemlja. Od milijuna svjetova sa inteligentnim životom, koji leže unutar dijela galaksije koji prolazi kroz promjenu, samo se mala šačica njih nalazi u unikatnoj poziciji u kojoj se vi nalazite.

Planeti unutar dijela svemira koji ne prolazi kroz promjenu, ili imaju precesijsko poravnanje koje ne uključuje tako masovnu promjenu, ili njihove vrste nisu dovoljno evoluirale da iskoriste ove katalizatore, ili su njihove životne vrste evoluirale iznad potrebe za kozmičkom "pomoći".

Svemir djeluje u savršenom skladu. Božanski Odredi pojavljuju se točno u pravo vrijeme, kako bi dušama dali mogućnost da slijede najviši put prosvjetljenja. Kozmički ciklusi su samo katalizatori, dizajnirani da podignu volju duša, u trenu usklađivanja sa Voljom Stvoritelja. Kreatorova Volja je evolucija, rast, širenje i različitost u svim različitim izrazima. Svaki kozmički ciklus je prilika u kojoj duše dobiju pomoć u prihvaćanju tog procesa.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U VELJAČI...

VELJAČA...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Lijepo je jutro, biti će i lijep dan uživajte u njemu. Lp

  17.02.2024. 07:52h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, volite se. Sretno vam Valentinovo!

  14.02.2024. 04:13h
 • Član bglavacbglavac

  Zahvaljujem na merlinu dragoj duši koja mi ga je dodijelila. Pusa

  10.02.2024. 08:07h
 • Član iridairida

  neumorna...samo naprijed i sretno...!

  08.02.2024. 01:38h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  upisala fakultet..pojelo mi svo vrijeme skoro

  07.02.2024. 21:47h
 • Član iridairida

  ahoj djevojčice, pa gdje si ti nama nestala? -:)))

  07.02.2024. 20:39h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  cure, dobra večer :)

  07.02.2024. 19:14h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Uvod u Galaktičku promjenu Sažetak Galaktičke promjene