Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1268

PUTA

OD 14.01.2018.

Uvod u Galaktičku promjenu

Uvod u Galaktičku promjenu
Period vremena koji predstavlja točno poravnanje (kraj i početak precesijskih ciklusa) je TRI DANA po Zemaljskom vremenu. Središnja točka sljedećeg precesijskog ciklusa je oko 23:00 GMT na 21.12.2012. Približno 36 sati prije i poslije ovog vremena, energije poravnanja bit će na maksimumu, i portali otvoreni oko Zemlje će uzrokovati ogromne promjene na dušama.

Uvod u Galaktičku promjenu

Značajniji događaj se sada događa na vašoj Zemlji i unutar vašeg solarnog sistema - još značajniji od precesijskog ciklusa ili prolaza Annanhutaka i Nibira. To je Galaktička promjena. U pripremi za našu detaljnu diskusiju o Galaktičkoj promjeni u sljedećem poglavlju, sada ćemo objasniti neke ideje vezane za efekt fluktuacija EM polja na nebeska tijela kao što je Zemlja.

Mehanika precesijskog poravnanja u 2012.godini


Prije nego što objasnimo efekte Galaktičke promjene, objasnit ćemo EM promjene koje možemo očekivati na vrijeme precesijskog ciklusa 2012.godine. Koristit ćemo znanstvene termine i unaprijed se ispričavamo onima od vas koji nisu znanstveno orijentirani. Imajte strpljenja s nama.

Sada ćemo pričati o vezi između promjene Zemljinih polova i promjene elektromagnetskog polja Zemlje. To je vrlo komplicirana tema i molimo vas da ovo čitate i probavljate pažljivo. Dat ćemo sve od sebe da zadržimo jednostavnost teksta. Objašnjavat ćemo polako za najbolje razumijevanje. Oprostite nam ako se ponavljamo na malo drugačije načine nakon što ste nešto već shvatili .

Sva planetarna tijela u ovom lokalnom svemiru su elektromagnetska (EM) po svojoj prirodi. U radovima vašeg metafizičkog znanstvenika Davida Wilcock-a (www.ascension2000.com) postoji opis prstenaste prirode planeta i planetoida. Torus (prsten) je sličan sfernom „uštipku", sa „rupama" koje spajaju magnetske polove planeta ili planetoida. Zamislite Zemlju (oblikovanu poput kruške) sa osnovnom rupom izbušenom od pola do pola (slično načinu na koji mašina izvadi unutrašnjost voćke). EM energija Zemlje se pokreće kroz taj kanal između polova, zatim izlazi van i ide oko vanjske površine po većim i manjim linijama Zemljine mreže. Materijal konverzije od g. Wilcocka daje vam i neke dijagrame toga.
Možete isto tako pogledati rasprave o EM poljima na Internetu i naći dijagrame EM polja Zemlje koristeći model prstena. Uskoro ćemo vam dati i dijagram nabavljen od vlade SAD-a.

Sada zamislite da se EM polje koje prolazi kroz koru prstena između polova također širi na van u svemir u oba smjera - na gore od sjevernog pola u svemir i na dolje od južnog pola u svemir. Sjetite se, dakako, da koristimo riječi „gore i dolje" da ilustriramo poantu priče, a zapravo ništa takvog zapravo ne postoji osim u međusobnom odnosu.

Sljedeće, zamislite zraku EM energije koja izlazi iz baze prstena (presjek Zemlje od pola do pola) koja izlazi u svemir i periodično se povezuje sa EM izvorima koji su vani u svemiru. Drugim riječima, specifični EM puls energije koji izlazi iz daleke zvijezde će „zračiti" mlaz energije kroz svemir koji se povremeno točno poravna sa Zemljinom korom. EM zraka koja izlazi iz Zemlje također „prima" energiju primičući se iz vanjskog svemira prema polovima.

Obećali smo ići polako. Tek smo počeli ovaj opis. Sada ćemo upotrijebiti drugu analogiju kako bi ovo mogli bolje shvatiti. Zamislite da imate set dječjih igračaka koje su napravljene od drva ili plastike. Jedna od tih igračaka izgleda kao okrugla lopta sa rupom izdubljenom od jedne do druge strane. Ako izađete van po sunčanom danu, i držite loptu prema suncu i pogledate kroz nju, vidjet ćete zrake sunca koje sjaje kroz hodnik te izdubljene rupe. Ipak, ako "polovi" lopte nisu ispravno okrenuti, tada nećete vidjeti sunce koje tamo prolazi.

Što kažete na tu jednostavnost? Mislimo da su svi shvatili ovu analogiju.

Sljedeća stvar je da zamislite Zemlju koja se okreće kao necentrirani vrh ili žiroskop (http://en.wikipedia.org/wiki/Gyroscope). Da morate napraviti graf područja u svemiru koji se poravna sa Zemljinim polovima kroz prstenastu bazu dok se vrti od jedne do druge strane, taj put bi slijedio elipsu kroz nebo. Da vam pomognemo to vizualizirati, zamislite da držite loptu sa rupom izdubljenom u sredini (od pola do pola), i vizualizirajte svjetlo koje isijava van iz centra lopte. Zrake svjetlosti će isijavati u malim ravnim zrakama iz rupa na isti način kao što reflektor nekog noćnog događaja u vašem gradu sjaji kroz oblake. Možete i zamisliti rotirajući reflektor i put koji svjetlo stvara na oblacima. Taj put će formirati elipsu. Kad vrtite igračku sa jedne strane na drugu, svjetlo koje zrači iz rupa će stvarati elipsu na bilo kojem objektu izvan lopte.

Svaki put nakon što elipsa prijeđe preko određenog izvora energije, kao što je zvijezda, skupine zvijezda, nebule, kvazara ili daleke galaksije, energija koja nastaje i koja zrači prema Zemlji će promijeniti EM polje Zemlje. Ako je izvor energije vrlo daleko ili je vrlo slab, tada ta promjena EM polja neće biti velika.

Ipak, ako je energija vrlo jaka ili je blizu Zemlji, efekt će biti vrlo primjetan. Zbog toga što se Zemlja i solarni sistem također kreću kroz svemir u obliku luka, oko centra galaksije Mliječne Staze, eliptična putanja povezana sa sjevernim i južnim polom će se promijeniti kod svake precesije. Objasnit ćemo to sa minimalnom matematikom:

Zemlja se okrene oko galaksije Mliječne Staze približno svakih 227 milijuna godina (216 milijuna godina ako se uključe varijacije u inerciji i iskrivljenosti vremena i prostora). To se zove Galaktički Ciklus.

Završetak jednog prolaza promjene osi kroz svih 12 znakova vašeg zodijaka predstavlja jedan Precesijski Ciklus od približno 25 920 godina.

Jednom u svakom Precesijskom Ciklusu, eliptični uzorak nastao od prstenaste baze vraća se na svoju "početnu točku". Broj elipsa koje se nastale za vrijeme Galaktičkog Ciklusa će približno biti jednak 227 milijuna podijeljeno sa 25 920, ili nešto više od 9000 precesijskih ciklusa.

U slučaju da ovo još niste uspjeli vizualizirati, zamislite jedan alat crtaćeg pribora koji stvara spirale i šare (šestar), i zamislite seriju malih krugova koji kruže oko velikog kruga (ili zapravo spirale).

Budući da solarni sistem napravi jednu revoluciju oko galaksije u približno svakih 227 milijuna Zemaljskih godina, i budući da 227 milijuna ne ulazi jednako u 25 920, pozicija Zemlje biti će svaki puta drugačija, kako se os vraća u svoju početnu poziciju okretanja (precesijskog poravnanja). Ipak, budući da je put stvoren rotacijom solarnog sistema oko centra Mliječne Staze toliko velik u usporedbi sa elipsama stvorenim izmjenom osi, događaji koji isijavaju energiju prema Zemlji u različitim stadijima precesije su sasvim predvidljivi i stabilni.

Drugim riječima, pretpostavit ćemo da su jednom za vrijeme svake precesije, polovi Zemlje grubo usklađeni sa centrom Galaksije. U nekoliko sljedećih precesija, polovi će se nastaviti približno usklađivati na istoj točki i u istom vremenu u ciklusu. Ako će postojati neke EM anomalije koje se pojave svaki puta kad se polovi usklade sa galaktičkim centrom, tada će se te anomalije pojaviti preko nekoliko precesijskih ciklusa prije nego što pozicija solarnog sistema više neće biti povoljna za poravnanje. Na primjer, energije galaktičkog središta mogu poteći kroz polove Zemlje na osobito jak način dvanaest ili više precesijskih ciklusa, prije nego što kut poravnanja bude dovoljno daleko da oslabi navalu energije. To bi značilo da jednom u svakih 26 000 godina, u period od 312 000 godina (12 ciklusa), mogu nastati velike kataklizmičke navale energije prema Zemlji.

Period vremena koji predstavlja točno poravnanje (kraj i početak precesijskih ciklusa) je 3 dana po Zemaljskom vremenu. Središnja točka sljedećeg precesijskog ciklusa je oko 23:00 GMT na 21.12.2012. Približno 36 sati prije i poslije ovog vremena, energije poravnanja bit će na maksimumu, i portali otvoreni oko Zemlje će uzrokovati ogromne promjene na dušama. Molimo upamtite, dragi Kreatori, da se stvarna rotacija Zemlje neće značajno promijeniti. Sunce će još uvijek izlaziti na istoku i zalaziti na zapadu, i dani i noći će biti približno iste dužine kao i uvijek. To je elektromagnetski fenomen, a ne gravitacijski ili rotacijski.

Da ovo ponovimo u metafizičkim terminima, možemo reći da svaki precesijski i galaktički ciklus (promjena osi i revolucija solarnog sistema oko Mliječne Staze) predstavlja lekcije u duševnog evoluciji. Svaki puta kada precesija poravna Zemlju sa galaktičkom jezgrom, to se povezuje sa drugom razinom inicijacije duše, ili prilikom da se osvrne na ono što je duša naučila od prethodnog ciklusa. Budući da se sve u ovom svemiru kreće u spiralama, scenarij se mijenja svaki put kada Zemlja prođe taj ciklus.

Sa završetkom sadašnjeg Precesijskog ciklusa, koji se treba pojaviti 2012.godine, suše će ponovo imati priliku poravnati se sa energijama galaktičkog centra. EM energije će navrijeti kroz Zemljinu koru i rasporedit će se po mrežnim linijama i kasnije po cijeloj površini planeta, i duše će imati priliku uskladiti se sa tim energijama i pregledati što su naučile od prošlog poravnanja.

Područje svemira kroz koji prolazi solarni sistem, mijenja se sa svakim precesijskim ciklusom. Specifične energetske nestabilnosti povezane sa tim trenutnim prolazom su važne po tome što označavaju slično poravnanje kakvo je postojalo prije 108 milijuna godina, kada je počeo prvi veliki val individualizacije sa dušama koje su nicale iz Božje Glave. Zato će se mnogima činiti da se duše vraćaju kući, kada zapravo one samo ponovno doživljavaju ono što se dogodilo prije 108 milijuna godina, ali na drugačijoj razini spirale. U stvarnosti, vaše duše su već doma, i oduvijek su bile, čak i ako su mnogi aspekti vaše duše bili na putu po svemiru od izdvajanja iz Božje Glave.

Da kažemo ovo drugim riječima, dio svakoga od vas se sigurno sačuvao u Božjoj Glavi dok su drugi dijelovi putovali u vanjske svjetove i niže gustoće.

Još jedna zanimljiva napomena: Gotovo sve duše u vašem svemiru su stare nešto manje od 227 milijuna godina, u smislu posjedovanja individualnih aspekata. Zbog toga, nitko od vas nije nikada doživio puni Galaktički Ciklus. To je nešto o čemu možete razmišljati.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SRPNJU...

SRPANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, kako proživljavate ovu vručinu? Želim vam svako dobro. Lp

  13.07.2024. 06:32h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav, drago mi je da si ovdje. Lp

  13.06.2024. 22:00h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  Pozdrav :)

  13.06.2024. 21:22h
 • Član iridairida

  da, lete dani...

  10.06.2024. 12:18h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav dragi magicusi. Novi tjedan je pred nama. Sretno!

  10.06.2024. 06:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Događaji 2017. godine Galaktička promjena