Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1573

PUTA

OD 14.01.2018.

Razine vibracija

Razine vibracija
One duše sa čistim umom i srcem koje su stavile sa strane svoje prosudbe i usporedbe, će imati pristup svetim DNA ključevima i kodovima, i moći će ući kroz zvjezdana vrata i portale koji su neophodni da se razbije veo iluzije na vašoj Zemlji. Bilo koja duša koja iskreno želi biti slobodna, to može i biti će slobodna. To je Božanski Zakon.


Razine vibracijaJedan od vaših znanstvenika, Dr. Hawkins, izumio je vibracijsku vagu koja je prilično primitivna, ali i ponešto korisna, i iskoristit ćemo tu vagu, kako bi vam nešto objasnili. Dr. Hawkins koristi vagu na podešavanje koja je po prilici jednaka složenom vibracijskom stanju duše pomnoženim sa 100.

Kompozitno vibracijsko stanje duše se definira kao dušino prosječno stanje svijesti u određenom vremenskom intervalu.
Na primjer, ako je kompozitno vibracijsko stanje duše na pola puta između treće i četvrte gustoće, ta duša bi imala Hawkinsov podešavajući broj 350. Možete zamisliti stanje svijesti i vibracijsko stanje fizičkog tijela kao odvojene podešavajuće brojeve.

Generalno govoreći, fizičko tijelo zaostaje iza općenite kompozitne razine svjesnosti, za cijelu jednu gustoću. Pa tako, duša sa razinom svjesnosti 350 bi imala približno razinu 250 fizičke forme.

Te duše, čija je razina iznad određene točke, automatski ulaze u zaštićeno energetsko polje, stvoreno od Božjeg Sebstva i grupa visoke gustoće uključenih u primjenu Božanskih odreda. U ovo vrijeme, na Zemlji je približno 16 milijuna duša koje vibriraju na razini potrebnoj za uzdizanje ili na višoj od toga, što je 450 u svjesnosti i 350 na fizičkoj razini.

Zapamtite, dragi Kreatori, da ovo NIJE neki red prioriteta zbog kojeg bi se trebali osjećati više ili manje vrijedno. Sva Božja stvorenja su vrijedna. Svatko na vašem planetu zaslužuje Božju ljubav. Ne postoje duše koje nisu zavrijedile da ih se „spasi". Ionako, tu se ne radi o spašavanju. Pričamo o uzdizanju, nećemo što ćemo detaljno objasniti u poglavlju 5.Tu se radi i o dozvoli za pristup zvjezdanim vratima i portalima neophodnim da podignu zemljine velove i pomaganju ljudima u oslobođenju od efekata Luciferske Pobune (koju ćemo uskoro objasniti) i Orionske/Drakonske sheme upletanja.

Isto tako, Hawkinska vaga nije sto posto precizna. Metode koje se koriste da bi se testirale razine vibracija duša su često pogrešne, i teško se mogu dobiti točni rezultati ljudskim mjerenjem. Iako je stanje vaše vibracije važno za vrijeme tranzicije na Zemlji, s druge strane je beznačajno jer vi uvijek jeste i uvijek ste bili 100% Božji.

One duše sa čistim umom i srcem koje su stavile sa strane svoje prosudbe i usporedbe, će imati pristup svetim DNA ključevima i kodovima, i moći će ući kroz zvjezdana vrata i portale koji su neophodni da se razbije veo iluzije na vašoj Zemlji. Bilo koja duša koja iskreno želi biti slobodna, to može i biti će slobodna. To je Božanski Zakon.

Kako pristupiti tom stanju savršenstva? „ Tražite i dat će vam se." Ta istina toliko vrijedi danas, koliko je vrijedila i u Isusovo vrijeme. Sto god duboko i potpuno priželjkujete, sa vašim cijelim bićem, mora se ostvariti. Ali ipak, postoje određeni mehanizmi zaštite, koji su ugrađeni u eterična i astralna područja vašeg planeta, kako bi se poštovala slobodna volja evoluirajućih duša na vašem svijetu.

Zbog toga, ako tražite nešto što bi moglo ugroziti slobodnu volju drugih duša, to vam neće biti dano od vašeg vlastitog Božjeg Sebstva i vaših vodiča. Reći ćemo vam nešto više o tome kasnije, sada nastavljamo sa vašom povijesti.

Luciferova pobuna (invazija sa Oriona)

Pobuna Lucifera je obrađena u detalje u nekim od vaših svetih spisa, uključujući i krivo napisanu ("iskrivljenu") knjigu zvanu "Urantia", koja je došla na Zemlju od Vijeća Andromede. Informacije navedene u toj knjizi su dane od različitih entiteta u vijećima Andromede, koji su pokušali doći do Akaških snimaka u period od 10 milijuna godina prije Krista, do Kristovog vremena. Ponešto od informacija je točno i korisno, ali bića sa Andromede nisu uspjeli probiti neke od velova koji okružuju Zemlju, za vrijeme perioda opisanog u njihovim navodima. Zbog toga se mnogo bića vodilo informacijama iz druge ruke, koje su dobili od različitih članova Vijeća Betelgeusa, Sirius A i B, koji su sudjelovali u eksperimentima na Zemlji u periodu navedenom u njihovim spisima.

Većina arkanđela i uzvišenih majstora na nebeskim razinama su imali točne informacije do tog vremenskog razdoblja, ali im nije bilo dano da otkriju te informacije zbog politike neuplitanja. Energetski prijenos naše grupe, Utemeljitelja, i još nekoliko grupa više gustoće, imaju sposobnost probiti velove, bez obzira na to tko ih je postavio i gdje su postavljeni. Zbog trenutnih Odreda, sada smo ovlašteni odati te informacije.

Pre-Lemurijski period na Zemlji

Vrijeme nakon Pana i prije Lemurije, približno odgovara vremenu između 10 milijuna godina prije Krista do 500 000 godina pr. Krista. U tom period, vaš svijet se polako oporavio od velike poplave i životni oblici počeli su cvjetati. Nakon uništenja Maldeka i uništenja atmosfere na Marsu, mnogo tih duša se reinkarniralo na Zemlji što je dramatično povećalo populaciju.
Zemlja je ponovno postala uglavnom tropska džungla, sa 90% vodenih površina, jedino polarni krajevi su ostali hladni.

Kako su duše sa Maldeka i Marsa nastavile dolaziti na Zemlju, zajednički vibracijski prosjek je pao na razinu njihove frekvencije. Kada je zajednička svjesnost Zemlje pala ispod 4. gustoće, (450 na mjernoj skali), duše iz susjednih sistema su mogle pristupiti zvjezdanim vratima i portalima Zemlje (portal tada nisu bili regulirani, osim prema zakonu privlačnosti). Slično privlači slično. Zajedničko vibracijsko stanje čovječanstva je nastavilo privlačiti okolna bića sa sličnom vibracijom. Iako su Orionci i Drakosi imali već pristup Zemlji, sada su dolazili u rojevima i hordama, nakon što se dominantna vibracija ljudske svjesnosti spustila u nižu 4. gustoću.

Sve do prije 500 000 godina po vašem vremenu, Zemlja je nastavila privlačiti sve više i više duša iz cijelog svemira. Vibracijska razina tih duša je bila generalno 4.gustoće, a to je značilo da su te duše pod utjecajem astralnih i eteričnih distorzija (iskrivljenja) naslijeđenih unutar te vibracijske razine.

Genetika Zemlje je sada bila mješavina mnogih rasa, ali Orionci su postepeno počeli dominirati. Rat između Rigela i Betelgeusa je zagorčao život mnogim Orioncima, koji su vidjeli Zemlju kao planet na kojem mogu početi iznova. Za razliku od Drakosa, Orionci su mogli lagano sletjeti direktno na Zemlju, a dodatno su još dolazili kroz inkarnacijski proces, pa se njihov broj drastično povećao; za razliku od Drakosa, čija su se reptilska tijela teško prilagođavala na Zemljinu gravitaciju i atmosferu.

Mi, Utemeljitelji, sa strahom smo promatrali što se događa na Zemlji, ali zbog toga što nam nije bilo dozvoljeno intervenirati, bili smo poput tehničara u laboratoriju koji promatraju kako se uzorak razmnožava bez kontrole i ništa ne rade kako bi to spriječili.

Grupa arkanđela i uzvišenih bića sa sedme, osme i devete gustoće je također promatrala Zemlju. Neki od tih bića su dobro poznati ljudima na Zemlji, uključujući arkanđela Mihaela. Uzvišeno biće kojem je kasnije dano ime Lucifer, je bio među onima koji su promatrali napredak Zemlje. Lucifer je smislio plan kojim bi smanjio kaos na Zemlji, učeći duše kako da kontroliraju svoje emocije i kako da koriste svoje intelektualne sposobnosti tako da ih ne budu tako lako pod utjecajem negativno polariziranih grupa. Lucifer je rasulo na Zemlji zabunom pripisao razuzdanim emocijama i strastima.

Grupa duša na čelu sa Luciferom došla je na Zemlju i osnovala je niz škola misterija koje su bile dizajnirane da treniraju duše u potiskivanju i kontroli svojeg emocionalnog tijela. Plan se izjalovio, jer kako su studenti učili potiskivati svoje emocije, njihove duše postajale su sve više fragmentirane, sve dok njihova vibracija nije pala ispod 4.gustoće i u 3.gustoću. Potiskivanje bilo kojeg dijela Sebe, rezultira sa gubitkom snage i svjesnosti. Sram od pokazivanja emocija kod muškaraca, Viktorijansko potiskivanje seksualne želje i sram od vlastitih osjećaja, svi su potekli od Luciferove filozofije.

Arkanđeo Mihael, vidjevši što se događa na Zemlji, shvatio je da ne može više sjediti i gledati, pa je poveo grupu uzvišenih bića, koji su dobrovoljno snizili razinu vibracije i došli na Zemlju, i ustanovio je školu misterija čija je svrha bila podignuti razinu vibracija duša nazad prema svjetlu. Nakon što je Mihael i njegova grupa došla na Zemlju, vibracije su bile toliko guste da su on i njegova grupa pomagača bili uhvaćeni u toj igri dualnosti i počeli su vidjeti negativno orijentirane grupe kao zle sile koje treba nadvladati. Stoga su ti arkanđeli učvrstili koncept „svjetlostiprotiv tame " na vašem svijetu. Mihael je zauzeo stranu svjetla, dok su mnogi članovi Vijeća Rigela, kao i većina Drakosa zauzeli polaritet tame.

U međuvremenu su Lucifer i njegova grupa održavali njihovu hladnu i mirnu ravnodušnost, te su postajali stratezi iz fotelje, i sa zanimanjem promatrali odvijanje bitke. Lucifer je postao tako fasciniran tom dramom dualnosti, da je počeo podržavati obje strane (kroz trening svijetlih i tamnih sila u međusobnoj borbi), iz interesa da vidi koja strana će biti apsolutni pobjednik.

Sastojak koji je nedostajao u svemu tome, bilo je suosjećanje. Lucifer je trenirao vojnike na bojnom polju da potisnu svoje emocije, i da otvrdnu na tugu i patnju. Arkanđeo Mihael je učio vojnike da budu jaki i moćni u prevladavanju vojnika tame.
Kad je Lucifer vidio što Mihael radi, pažnja mu je odvraćena od Orionaca i Drakosa i sav rat preusmjerio je na Mihaelove snage, koji su uglavnom asistirali sa eterične razine. Nastala je velika bitka na astralnim i eteričnim razinama iznad Zemlje.
To je postalo poznato kao Nebeski Rat. Mihaelove snage postale su strastvene u pobjeđivanju zla. Luciferove snage su bile ravnodušne, smirene i intelektualne, i dobivale su svoje bitke uz pomoć podmukle strategije. Treća sila u svemu ovome, negativno polarizirani Orionci i Drakosi, su procvjetali kad su vidjeli da su njihovi primarni neprijatelji sad u ratu jedni sa drugima.

Nebeski Rat trajao je otprilike tisuću godina, otprilike oko 500 000 godina prije Krista. U periodu od 1.000.000 prije Krista do 500.000 pr. Krista, stanovništvo Zemlje naraslo je od približno 200 milijuna na milijardu ljudi. Zbog toga što se rat odvijao uglavnom izvan planeta , nije značajno utjecao na površinu Zemlje i podzemne kulture, broj stanovnika nije značajno pao za vrijeme Luciferove pobune. Većina borbi na površini Zemlje je bila regionalna i uključivala je uobičajena oružja.

Nakon približno 1000 godina borbe, primirje je sklopljeno i Lucifer i njegova grupa su pristali ne poticati javnu agresiju protiv bilo koga u Zemaljskom sistemu. Mihael je shvatio beskorisnost borbe protiv zla, i također beskorisnost nadvladavanja potiskivanja emocionalne energije uz pomoć sile, i ponovno se povukao na nebeske razine kako bi sakupio naučene lekcije.

Između 500 000 i 200 000 godina pr. Krista, život je postepeno evoluirao na 3D Zemlji. Nekoliko duša vratilo se na 4.gustoću svjesnosti, i te duše su počele učiti kako živjeti u suradnji s drugima. U tom istom periodu, mnogo drugih duša došlo je sa svih strana galaksije, i Zemlja je istinski postala posuda za taljenje. Ipak, najveće grupe bili su Orionci sa Betelgeusa i Rigela. Za vrijeme pobune Lucifera, Vijeće Betelgeusa stalo je na stranu Mihaelovih snaga svjetla, dok se Vijeće Rigela zauzelo za tamnu stranu. Premda su u prijelaznom periodu nakon pobune Orionske grupe pokazivale vrlo malo otvorenog suparništva, obje Orionske grupe su ograničile razmnožavanje samo u njihovom polaritetu, čime su zadržale mnogo svoje DNA strukture. Grupe Betelgeusa bile su mnogo mirnije, dok su grupe sa Rigela nastavile biti dominantne i agresivne. Vrh populacije u tom vremenu dosegao je skoro 1,5 milijardu, upravo prije nego što je precesijski ciklus oko 200 000 godina pr. Krista, utjecao na čovječanstvo.

Poplave, ledeno doba i tektonske promjene oko 200 000 godina pr. Krista, zakopale su većinu čovječanstva ispod tisuća stopa stijena i ruševina. Moderni antropolozi su otkopali ostatke nekih ljudi koji su živjeli u tom periodu. To je uzrokovalo priličnu pobunu između tradicionalnih povjesničara koji vjeruju da je ljudski život potekao od majmuna i da se homo sapiens nije pojavio do prije 30 000 godina. (Autorova napomena- Cvjetajuća civilizacija koja je postojala između 500 000 i 200 000 godina prije Krista, zvana je Lemuria, od nekih učenjaka, bez obzira što se pojavila na nekoliko kontinenata. Utemeljitelji su dali ime Lemuria dvjema kasnijim civilizacijama, uključujući jednu koja se pojavila od 200 000 do 122 000 godina pr. Krista i drugu u vremenu od 122 000 do 100 000 godina pr. Krista, kao što je navedeno ispod).

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SRPNJU...

SRPANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, kako proživljavate ovu vručinu? Želim vam svako dobro. Lp

  13.07.2024. 06:32h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav, drago mi je da si ovdje. Lp

  13.06.2024. 22:00h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  Pozdrav :)

  13.06.2024. 21:22h
 • Član iridairida

  da, lete dani...

  10.06.2024. 12:18h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav dragi magicusi. Novi tjedan je pred nama. Sretno!

  10.06.2024. 06:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Zemljini velovi Lemuria