Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1571

PUTA

OD 14.01.2018.

Orionsko i Sirijansko razrjeđivanje Plejadanske DNA

Orionsko i Sirijansko razrjeđivanje Plejadanske DNA
Date su pogrešne informacije od nekih vaših učitelja o tome da se vaši svjetski vođe mogu promijeniti u Reptilsku formu. Mi bi rekli da vaši lideri jedva ujedinjuju ljudske kvalitete, a kamoli da imaju sposobnost da se pretvore u drugu rasu. Ispravna analiza toga je da na svjetske lidere utječu Reptilski entiteti sa astralnih razina.

Orionsko i Sirijansko razrjeđivanje Plejadanske DNA

Morate razumjeti da način na koji se fizičko tijelo širi je takav da svaka sljedeća generacija razrjeduje DNA od prethodne generacije. Imate na primjer sljedeće: Prije 10 generacija imali ste čistog Sirianca koji se združio sa čistim Plejadancem.
Nakon par generacija radanja izmedu Plejadanaca (mi ovo sad jako pojednostavljujemo), rezultat će biti duša sa većinom Plejadanske, ali i ponešto Sirijanske DNA. Kada dodete do 10. generacije, potomak će imati približno jednu desetinu Sirijanske DNA i 9/10 Plejadanske DNA.

Iako, to nije toliko jednostavno. Gotovo nikad neće postojati slučaj gdje se čisti Sirianac križa sa čistim Plejadancem, i onda sljedećih 9 generacija se križa sa čistim Plejadancima. To je mnogo kompleksnije od toga. Ali ako bi se to dogodilo, ti postotci bi približno bili onakvi kakve očekujete u desetoj generaciji - 1/10 Sirijanci i 9/10 Plejadanci.

Drakosi

Za razliku od Lira/Vega humanoida, Drakosi su počeli svoju evoluciju u drugom galaktičkom sistemu i migrirali su na Mliječnu Stazu, nastanivši se primarno u Alpha Drakonis zvjezdanom sistemu. Kao i svim osjećajnim životnim oblicima u ovom lokalnom svemiru, i njima je dana slobodna volja. Kao i većina entiteta slobodne volje koji su istraživali vanjske svjetove, i oni su pali u vibraciji i počeli su se identificirati sa nižim gustoćama.

Kako su različite Drakonske grupe pale u vibraciji, i izgubili se u materijalnom, izbili su ratovi između njih. Mnogi su se borili samo za fizičko preživljavanje. Ratovi su se vodili oko oskudnih resursa, barem je tako izgledalo, ali na osnovnoj razini svijesti, ratovi su se vodili oko kontrole nad pojedinim svijetom ili grupi svjetova. Nezasitna želja ega za moći i prestižem je bio veliki faktor u propadanju Drakosa. Samo neki članovi njihove rase uspjeli su sačuvati sjećanje na njihovu dušu netaknutom, a još manje njih je moglo ostvariti mirnu egzistenciju između zaraćenih strana.

Velika većina Drakosa, koji su došli na Zemlju su bili izopćeni od svojih vlastitih ljudi. Oni su često bili kriminalci koji su izbačeni iz svog vlastitog svijeta, i bili su prisiljeni naći novi život negdje drugdje u svemiru.

Nazvani " lijenim" dušama od nekih Zemaljskih učitelja, ta gušterolika bića pronašla su svoj put do vaše galaksije i pokušali su prvo direktno sletjeti na Zemlju u njihovom gušterolikom obliku, ali kada su vidjeli da im se atmosfera i gravitacija ne sviđa, povukli su se na inkarniranje u ljudska tijela.

Njihova izvorna tijela dobila su ime "zmaj" što je prijevod riječi Draco. To je bila zmijolika forma, koja je imala ljuske i bljuvala vatru, u određenom smislu, iako je to iskrivljeno. Možete reći, zbog jednostavnosti da su sličili zmajevima iz vaših legendi i mitova, kada su bili u svojoj izvornoj formi. Na vrhu Zemaljske Drakonske populacije, njihov broj nije bio veći od 3000.

Inkarnirani Drakosi križali su se sa postojećim Plejadansko/Orionskim hibridima, a rezultirajući potomci manifestirali su se u različitim oblicima i konfiguracijama, uključujući lavlja, ptičja i zmijska plemena.

Kao što smo naveli u poglavlju 3, pogrešno se misli da je Plejadanac znan kao Thoth, bio član ptičjeg plemena. To je netočan opis na pećinskim zidovima kasnijeg Egipta. Umjetnici koji su napravili te opise, inkarnirali su se u Egiptu približno 4 do 7 000 godina nakon vladavine Thotha i dane informacije su pogrešno prenesene iz jedne generacije u drugu.

Thoth je bio Plejadanac koji se nije križao sa Drakosima. Ali, mnogo onih koji su se križali sa Drakosima imali su glave slične ibisu, ptici koja postoji u vašem današnjem svijetu. To je uključivalo noge i zavinut nos i istureno čelo od ostatka lica.

Reptili

Pitali ste nas da razradimo temu o gušterolikim humanoidima. Postoji grupa Drakosa, koji se zovu Reptili, i neki od njih imaju zelenkastu ljuskastu kožu. Postoje hibridi Reptila koji su dovoljno ljudski da podnesu Zemaljsku atmosferu. Oni su povremeno došli na Zemlju u njihovoj izvornoj formi, koja je slična zelenom ljuskastom gušteru. To nije veliki fenomen na vašem svijetu. To su izolirani incidenti kada su se zeleni ljuskavi Reptili mogli održati u svojoj izvornoj hibridnoj formi na Zemlji , i to privremeno.

Većina ih je zlonamjerna, ali postoje i neki prosvjetljeni članovi u njihovim redovima.

Mijenjanje obličja

Jedan od vaših popularnih autora je pretpostavio da ET rase dolaze na Zemlju i prerušavaju se u ljude. Izvješteno je da oni mijenjaju oblik od gušterolikih ET-a do ljudi. Razjasnit ćemo to.

Postoje mnoga bića na višim frekvencijama koja vam se mogu ukazati u različitim oblicima. Ako su dovoljno visoke gustoće, tada imaju sposobnost da mijenjaju oblik u forme koje su vama ugodne kako bi mogli komunicirati s vama, bez toga da vas uplaše. Ovisno o razini gustoće i inteligenciji određenih entiteta, oni mogu ili ne mogu mijenjati oblik.

Date su pogrešne informacije od nekih vaših učitelja o tome da se vaši svjetski vođe mogu promijeniti u Reptilsku formu. Mi bi rekli da vaši lideri jedva ujedinjuju ljudske kvalitete, a kamoli da imaju sposobnost da se pretvore u drugu rasu. Ispravna analiza toga je da na svjetske lidere utječu Reptilski entiteti sa astralnih razina. Kada vidovita osoba gleda jednu od tih duša, ona može vidjeti Reptilski entitet ovijen oko fizičkog tijela čovjeka, i time može zaključiti da se čovjek nekako mijenja u Reptilsku formu. Ovo je jednostavno iskrivljena percepcija onoga što se zapravo događa.

Reptilski utjecaj

Postoje članovi Reptilskih grupa iz Drakonskog saveza koji aktivno otimaju ljude iz zlobnih razloga. Neki Reptili su se prikačili u astralnoj formi za vaše svjetske lidere u pokušaju da preuzmu planet. Oni neće u tome uspjeti, jer ne mogu evoluirati na razinu dovoljno visoku da prati Zemljine promjene. Kako se Zemlja uzdigne u vibraciji, Reptilima će biti puno teže ostati na astralnim razinama oko planeta. Oni samo mogu zaposjesti one duše koje su na vrlo gustoj razini vibracije. Mnogo vaših svjetskih lidera sada evoluira iznad te guste razine. Unatoč tome, Reptili još utječu na 60% lidera vašeg svijeta.

Rješenje problema sa Reptilima, je jednostavno podizanje vaše vibracije iznad njihove razine i tada više nećete morati biti zabrinuti zbog njihovih aktivnosti. Ipak, oni su predstavljali vrlo realan i ozbiljan problem na Zemlji, iako oni čine manje od 1% vašeg izmiješanog ljudskog DNA (dajemo vam prosjek DNA konfiguracije između svih duša na vašem planetu). Reptili imaju disproporcionalno veliki utjecaj zbog činjenice da duše koji oni posjeduju imaju disproporcionalno velik utjecaj na vašem svijetu.

Ne namjeravamo odati pojedinačna imena ljudskih duša koje su pod utjecajem Reptilskog saveza. Iako možete naći te informacije na različitim mjestima u vašoj literaturi, i u vašim kompjuterskim mrežama. Ako želite znati nešto više o Reptilskom utjecaju na Zemlji, podržavamo vas da konzultirate te izvore, koje će vam ovaj kanal rado dati na vaš zahtjev.

Važno je da upamtite, da su Reptili, kao i sve druge životne forme u svemiru, dio Božje kreacije i zaslužuju ljubav i suosjećanje, bez obzira na njihovo nepodnošljivo ponašanje.

Andromedanci

Andromedanci su vrsta koja je potekla iz vaše susjedne galaksije, Andromede. Oni su usavršili međugalaktičku tehnologiju, do točke kada su mogli posjećivati susjedne galaksije, uključujući vašu Mliječnu Stazu. Oni su došli na vašu Mliječnu Stazu i širili se u mnogo različitih sektora i regija vaše galaksije zbog razloga koji su predugi da bi se sad objašnjavali.

Došli su na vašu Zemlju u različitim periodima, Atlantide, Lemurije i Egipta između ostalog. Oni su bili relativno mala i nevažna snaga. Najkasnija grupa stigla je na Zemlju 1940-tih i 1950-tih, kako bi pomogla u intervenciji u vašim programima nuklearnog oružja. Dana im je dozvola od nas i Božje Glave, da se umiješaju u vašu slobodnu volju, jer ste vi razvili, testirali i koristili ta oružja, koja su mogla ugroziti slobodnu volju velikog broja duša na vašem planetu. Drugim riječima, Andromedanci su bili dio Božjeg Odreda. Andromedanci su bili članovi veće grupe ET-a koji su došli na vaš svijet u to vrijeme kako bi prekinuli i neutralizirali pokretačke kodove vašeg nuklearnog oružja. Možemo reći da su došli „uzeti šibice iz ruke djeteta" da citiramo odgovarajuću analogiju.

Interakcija različitih Andromedanskih grupa na Zemlji postoji već dugo vremena, ali većina grupa su bile samo promatrači sve do 1940-tih. Andromedanci se nisu miješali u poslove čovječanstva, iako je jedna grupa, znana kao "Vijeća Andromede " bila autor serija ezoteričnih dokumenata, od kojih su neki došli do Zemaljskog "mainstream" društva. Najpopularnije od tih je "Urantia Book", spomenuta u prethodnom poglavlju.

Dragi Kreatori, Andromedanci su još jedan slučaj kada je pokušaj pojednostavljenja rezultirao iskrivljenom percepcijom. Galaksija Andromede je veća od vaše Mliječne Staze i tamo postoje milijuni civilizacija. Oni koji su posjetili Zemlju predstavljaju sitnu manjinu od onoga što postoji u njihovoj galaksiji. Postoji možda 5 različitih DNA konfiguracija za Andromedanci koji su došli na vaš planet, i oni su prihvatili i svjetla i tamna učenja. Isto kao i sa bilo kojom grupom posjetioca, s njima se treba postupati na bazi "slučaj po slučaj". Čak i unutar specifične grupe, vibracije mogu varirati od jednog pojedinca do drugog. Uvijek koristite vašu moć rasuđivanja, kada proučavate bilo koju ET grupu.

Neki Andromedanci su sklopili savez sa Zetama, dok su drugi djelovali samostalno. Andromedanci sa 4.gustoće vrlo sliče Zetama, ali su viši i oči im nisu tako velike.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U RUJNU...

RUJAN...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  HVALA VAM ,PUNO MI ZNAČI VAŠA PODRŠKA.... VELIKA PUSA .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ POZDRAV

  09.09.2023. 14:15h
 • Član bglavacbglavac

  Popravljeno. Lp

  09.09.2023. 08:30h
 • Član vanessavanessa

  Irida...molim ..ne ljuti se ..popravi ...Hvala pusa♪♫♫♪♥☕ ☕❤️♥Pozdrav Chatu

  08.09.2023. 17:24h
 • Član iridairida

  Sretan početak nove školske godine djeci, učiteljima i roditeljima!

  04.09.2023. 12:09h
 • Član iridairida

  Edine, kasno je za kavu, ali je lijepo da si svratio...

  30.08.2023. 23:46h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ♪♫♫♪♥☕ ☕❤️♥

  30.08.2023. 21:14h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  30.08.2023. 20:08h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Tamni Et-i Sivi -Zete