Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1738

PUTA

OD 14.01.2018.

Plamene duše blizanke

Plamene duše blizanke
Kada duše blizanke postoje kao individualne duše, jedna od njih gotovo uvijek sama ode na niže gustoće, kako bi duša na višoj gustoći bila veza duši na nižoj gustoći, jer ako bi obje otišle u niže gustoće, moglo bi im biti teško osloboditi se iz tih nižih gustoća i vratiti na više gustoće.
Plamene duše blizanke

Većina duša izroni iz nadduše u parovima. Obično postoji šest parova duša koje se podijele iz nadduše.

Postoji program o kojem je ovaj kanal već pričao, gdje 6 duševnih podjela nadduše dođu u Zemaljsko utjelovljenje, dok 6 od njih ostane na višim dimenzijama. Ovih 6 na višim sferama su vodiči drugih 6 koje su u nižim dimenzijama, pomažući im da se kreću kroz niže svjetove kako bi se uzdigli do viših.

To je oblik koji duše najčešće uzimaju kad dolaze u niže svjetove. Kada dvije duše dođu direktno iz Božje Glave, ili kroz jednu ili više razina nadduše istovremeno (od 8 do 11), te na istoj zraci, tada se one zovu duše blizanke ili plamenovi blizanci. Dio tih duša blizanki, ostaje povezan sa njihovom naddušom osme gustoće. Blizanci se premjeste na sedmu gustoću, te dijele liniju više gustoće po porijeklu. To je najčešći način na koje duše izviru iz Božje Glave.

Kada duše blizanke postoje kao individualne duše, jedna od njih gotovo uvijek sama ode na niže gustoće, kako bi duša na višoj gustoći bila veza duši na nižoj gustoći, jer ako bi obje otišle u niže gustoće, moglo bi im biti teško osloboditi se iz tih nižih gustoća i vratiti na više gustoće.

To je bio problem u prošlosti na Zemlji, i drugim planetima gdje su se duše fragmentirale u vanjske razine ili dimenzije. Parovi koji su došli u niže svjetove istovremeno su bili nesposobni izvući se iz „živog pijeska".

To je poput dva bliska prijatelja koji zajedno skaču i tonu u živi pijesak. Ako jedan skoči, a drugi ostane na obali sa užetom, postoji velika šansa da će duša u živom pijesku izaći van. Ali ako oboje uskoče, tada je teško.

Sada možda kažete, „ Zašto ne postoje neki drugi duhovni vodiči za te duše?" i dakako oni postoje. Sve duše imaju više duhovnih vodiča i višestruke razine vodstva, ali je puno lakše da duša blizanka Zemaljske duše vodi tu dušu sa viših sfera, nego da ju vodi bilo koja druga duša. Između duša blizanki postoji prirodna privlačnost.

Postavilo se pitanje da li može postojati više od jedne duše blizanke za inkarniranu dušu, i odgovor je da i ne. Postoji samo jedan roditeljski dio koji je blizanac roditeljskom dijelu inkarnirane duše, ali zbog toga što se duše mogu fragmentirati bilo koji broj puta, moguće je da jedan ili oba roditeljska dijela para duša blizanki mogu proći kroz dodatnu fragmentaciju, u kojem slučaju mogu postojati višestruki dijelovi para ili na astralnim ili na eteričnim razinama, ili utjelovljene na Zemlji.

Ovaj kanal je radio sa mnogim klijentima koji su sasvim sigurni da su sreli svoju dušu blizanku na Zemlji, i u rijetkim slučajevima, oni su u pravu u tom dijelu da su oboje klijent i blizanac roditeljski fragmenti na Zemlji u istom vremenu.

Premda, ono što se stvarno događa je sljedeće:

1. Veza člana duševne obitelji koja se jako osjeća, je zamijenjena za vezu duša blizanki, ili
2. Klijent se susreo sa fragmentom roditelja duše blizanke koji se dalje fragmentirao i sada je utjelovljen na Zemlji u nekoliko dijelova.

Teoretski, može postojati 6 fragmenata duša blizanki na Zemlji i 6 na nebu, koje su sve povezane sa roditeljskim dijelom duše blizanke.

Proširene duševne familije

Pričali smo o procesu podjele duše, fragmentaciji i integraciji. Sada ćemo ukratko objasniti proces stvaranja veza. To je ono što vi zovete srodna duša. Srodne duše su zapravo paralelne duše - duše koje imaju sličan put evolucije - i kada takve duše ne pripadaju istoj roditeljskoj duši, tada su one poznate pod nazivom srodne duše. One se prirodno osjećaju vrlo bliske jedna drugoj. Ali kada takve veze uključuju duše koje su primarni fragmenti istog roditelja, tada imate ono što zovemo članovi duševnih obitelji.

Članovi duševnih obitelji mogu se protezati kroz nekoliko razina. Sada ćemo to objasniti. Ako je član duševne obitelji bio jedan od originalnih 12 koji su izašli iz iste nadduše, tada imate ono što zovemo primarni član duševne obitelji. Kada se one sretnu na Zemaljskoj razini, tada imate jednu od rijetkih odnosa kojeg smo naveli prije. Ako slučajno sretnete jednog od šest primarnih članova duševne obitelji inkarniranog na Zemlji, tada možete osjećati trenutnu povezanost sa tom dušom. Možete osjetiti vrstu povezanosti kakvu bi imale srodne duše, ali u većini slučajeva to će biti vrlo teška veza jer ste obično došli zbog drugačijih razloga i vaša iskustva se jako razlikuju, iako ste iznutra vrlo slični. Kao što smo spomenuli prije, često je vrlo teško takvim dušama uskladiti svoje razlike, iako dolaze iz iste nadduše. Takve duše često dolaze sa onim što vi zovete "duševnim ugovorom", koji je u tom slučaju dogovor za doživljavanje potpuno drugačijih stvarnosti dok su na Zemlji.

Puno je češće da se sretnete i povežete sa dušama iz vaše proširene duševne obitelji, onim dušama koje su izašle iz iste originalne glavne nadduše na devetoj gustoći, ili nadduše vaše nadduše.

Drugim riječima, postoji 12 podjela koje su izašle iz vaše glavne nadduše devete gustoće. Tih 12 bića je postalo vašim naddušama osme gustoće, koje su zauzvrat rodile svaka 12 individualnih duša sedme gustoće, pa tako imate 144 duša koje sve pripadaju vašoj glavnoj nadduši devete gustoće. Puno je češće da sretnete neke članove te proširene duševne obitelji od 144 člana.

Obično postoje približno 72 vas na Zemlji u jednom vremenu i 72 vas na višim razinama koji asistiraju. Mnoge veze srodnih duša na Zemlji se između proširenih članova duševne obitelji.

U mnogim slučajevima, u procesu podjele nadduše možete ići 3 razine duboko. Od tih 144 duša svaka može roditi 12 dodatnih duša (od astralnih i eteričnih razina, kroz fragmentaciju ili inkarnaciju, a ne direktno kroz biološko rađanje). Sada imate 1 728 individualnih duša. Postoje primjeri gdje duše koje dolaze su tri razine udaljene od originalne grupe duša i drugi primjer kada su udaljene samo dvije razine.

Mi znamo da je teško shvatiti te koncepte, ali smo ograničeni vašim jezikom. Ako razmišljate o Božjoj Glavi kao o neprekidnom energetskom polju, tada vam može biti jasnije. Ako Božju Glavu nazovemo bačvom vina, tada univerzalno Božje Sebstvo sa 12-te gustoće možemo prikazati kao izmiješanu vinovu lozu u bačvi, a univerzalno Božje Sebstvo sa 11-te gustoće velikom grupom grožđa. Tada kršćansko ili budističko Sebstvo sa 10-te gustoće možemo nazvati pojedinačnim grupama grožđa u većoj količini vina, a glavno Sebstvo nadduše manjom grupom, itd. Postoji sve više i više grupa kako se spuštate na ljestvici, ali svaka grupa ima manji broj grozdova.

Drugačije duše imaju drugačije razine podjele uključene u njihovo duševno stablo, ako to želite tako nazvati. To je dobra fraza, slična vašem rodoslovnom stablu.

Uzet ćemo primjer uzdignutog majstorskog bića, i pogledati njeno duševno stablo. Istražit ćemo duševnu liniju entiteta znanog kao Isis. Isis se trenutno manifestira kao biće osme gustoće sa Siriusa. Ona je visoka svećenica Reda Isisa, drevne egipatske škole misterija, koja je postojala na Zemlji prije 8000 godina. Isis je vodila Zemaljske duše sa viših razina tisućama godina. Neki od njenih duševnih podjela sedme gustoće su se inkarnirali u dinastije Faraona kasnijeg Egipta.
Entitet Isis, koji trenutno vibrira na osmoj gustoći, se podijelio dva puta do sada, pa postoji 144 dijelova Isisa, uključujući 72 na Zemlji i 72 koja nisu na Zemlji, pa i vi tako možete biti jedan od 72 podjele entiteta Isis. Ako je to slučaj, tada kako se vi vraćate po evolucijskoj spirali u više gustoće vašeg bića, konačno ćete doći u kontakt sa nekim od drugih podjela Isisa.
Premda, vi ćete se samo ujediniti sa fragmentima svog bića koji su nepotpuni, na nižim razinama. Samostalne duše se ne stapaju zajedno jedna u drugu. To je pogrešno učenje. One neće prestati postojati i vi također nećete prestati postojati kako se pomičete na gore po evolucijskoj spirali.

Kada ste vi roditeljska duša, koja je samostalno biće na razini sedam, fragmenti koji su ispod vas konačno se spoje nazad u vašu roditeljsku dušu, ali kad pričamo o razinama od 8 do 12, mi ne govorimo o dijelovima duše, nego o duševnim podjelama. Mi uvijek pričamo o samostalnim dušama kad god spominjemo razine od sedme na gore, i tako svih 144 samostalnih duša Isisa će nastaviti biti samostalne duše, čak i ako se vrate na sedmu i osmu gustoću.

Osma gustoća je razina grupiranja. Duše doživljavaju život kao grupe duša na toj razini, ali se ne stapaju nazad jedna u drugu i ne gube svoj identitet. One nastavljaju imati čvrsti, unikatan identitet. Kao da postoji samo jedan entitet, sa malim dušama sadržanim u njemu, koje su sve dio cjeline, ali još uvijek imaju diskretne granice oko sebe. To je najbliži opis koji vam možemo dati.

Kako se vi premještate u sedmu i osmu razinu svjesnosti, postat ćete jednaki originalnoj Isis energiji što se tiče vibracije, ali ćete biti samostalna duša koja nije jednaka originalnoj Isis duši. To je poput situacije kada rodite dijete i dijete odraste u odraslu osobu. Taj odrasli čovjek biti će jednak vama, na više načina, ali se neće stopiti zajedno s vama.

Još uvijek možete imati interakciju sa Isisom na svakom koraku procesa uzdizanja, isto kao što vaše dijete može imati interakciju sa vama, nakon što je odraslo. Mnogo duša koje su u osmoj gustoći će evoluirati u devetu gustoću, pa je vrlo moguće da kad dosegnete osmu gustoću, originalna duša znana kao Isis biti će u devetoj ili desetoj gustoći i funkcionirat će kao duševna grupa na jednoj od tih razina.

Shvaćamo da su ovi koncepti teški. Teški su i ovom kanalu. Ovaj kanal može vidjeti slike onoga što mi prenosimo, ali staviti te slike u vama smislene riječi je vrlo teško.

Nešto više o fragmentaciji duša

Kratko ćemo govorit što se događa kada postoje traumatske podjele za vrijeme prethodnih života duše.

Mi govorimo o energiji koja je ostala u prethodnim inkarnacijama. Postoji mnogo vas koji ste bili u različitim inkarnacijama na Zemlji dugo vremena, i ostavili ste dijelove sebe u tim inkarnacijama. Ti diskarnirani dijelovi su iskopčani od ostatka
vaše roditeljske duše, i kada putujete između utjelovljenja, često odabirete situaciju u sljedećoj inkarnaciji koja će vam omogućiti da vratite te dijelove sebe. Ti dijelovi su možda ostali na Zemlji tijekom prethodnih života, ili na drugom planet ili čak drugoj dimenziji (ispod sedme).

Suprotno od toga, postoje energetski otisci ili implantati, koji predstavljaju energiju koju ste pokupili za vrijeme prethodnih inkarnacija.

Možete nositi te otiske ili implantate u vašem eteričnom tijelu iz jednog života u drugi. U vašem sadašnjem eteričnom tijelu, možete imati jedan ili više duševnih fragmenata, ili misaonih formi, ili kristaliziranih energetskih uzoraka otisnutih u vaše energetsko polje. Ti otisci nastaju za vrijeme traumatskim događaja koji su snimljeni u Akaškim spisima kao iskustvo te duše.

Možete evoluirati kroz nekoliko života dok su dijelovi vas još uvijek zaostali na astralnoj razini. Kada kažete da je kuća opsjednuta ili da to mjesto ima određenu energiju, to što osjećate su često duševni fragmenti (koji mogu pripadati bilo kojem broju duša koje su nekad bile tamo) i koji još uvijek nastanjuju to određeno mjesto.

To je pogotovo istinito kada duša traumatično umre, kao npr. u požaru zgrade. Fragmenti te duše mogu ostati zarobljeni u samoj zgradi i kada se zgrada obnovi, fragmenti duše možda još uvijek lutaju u toj zgradi jer su izgubili kontakt sa svojom roditeljskom dušom. Zato je važno da ako se nalazite u takvoj zgradi, da pošaljete izgubljene fragmente koji se nalaze u zgradi, u svjetlost. Mnogi od njih će otići ako se pošalju sa ljubavi, a ponekad, zbog slobodne volje, i težine fragmentacije, oni možda neće otići u svjetlost.

Slobodna volja, kao što znate, je teška stvar. Sve duše u Kreaciji su znatiželjne, žele istraživati, biti avanturisti i ponekad se duše dovedu u poteškoće zbog svoje znatiželje. Često im postane teško osloboditi se iz situacije u kojoj su energetski zarobljeni, bez obzira da li su zarobljeni na nekom mjestu ili od neke osobe.

Mogli bi još puno pisati o ovoj temi integracije i fragmentacije, ali je vrijeme da nastavimo dalje. Sada ćemo istraživati proces uzdizanja i promjene na vašem DNA kako se krećemo u sljedeću fazu vaše evolucije.


Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LISTOPADU....

LISTOPAD...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  HVALA VAM ,PUNO MI ZNAČI VAŠA PODRŠKA.... VELIKA PUSA .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ POZDRAV

  09.09.2023. 14:15h
 • Član bglavacbglavac

  Popravljeno. Lp

  09.09.2023. 08:30h
 • Član vanessavanessa

  Irida...molim ..ne ljuti se ..popravi ...Hvala pusa♪♫♫♪♥☕ ☕❤️♥Pozdrav Chatu

  08.09.2023. 17:24h
 • Član iridairida

  Sretan početak nove školske godine djeci, učiteljima i roditeljima!

  04.09.2023. 12:09h
 • Član iridairida

  Edine, kasno je za kavu, ali je lijepo da si svratio...

  30.08.2023. 23:46h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ♪♫♫♪♥☕ ☕❤️♥

  30.08.2023. 21:14h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  30.08.2023. 20:08h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Utjecaj presađivanja organa na ljudsku svjesnost Pregled Uzdizanja