Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2299

PUTA

OD 14.01.2018.

Temeljna rasa čovječanstva

Temeljna rasa čovječanstva
Originalna rasa čovječanstva su originalno bili Plejadanci sa 7. Gustoće. To uključuje ono što vi zovete konfiguracija Adama i Eve. Adam i Eva su metafore. Oni se ne smiju shvatiti doslovno. Pogrešno je uvjerenje da je sav život nastao od jednog muškarca i žene, i da se nastavio od tuda


Originalna osnovna rasa čovječanstva, elokventno objašnjena u knjizi "The Prism of Lyra", od autorice Lysse Royal, počela je u Lyra/Vega sazviježđu. Lyra/Vega sistem je vidljiv vašim jednostavnim teleskopima i nekima od vas je vidljiv vašim golim okom na noćnom nebu. Nećemo vam reći gdje je lociran, zato što se to mijenja sa okretanjem Zemlje i sa promjenom sezona, ali možete konzultirati zvjezdane karte za točnu lokaciju Lyra/Vega zvjezdanih sistema.

Božja glava je stvorila individualne duše znane kao Utemeljitelji, od kojih smo mi članovi, prije mnogo milijardi godina u vašem zemaljskom vremenskom okviru. Ljudske duše su počele život na 7. gustoći u Lyra/Vega konstelaciji. Svi vi koji čitate ovu knjigu i većina duša na vašoj planeti počela je vaše individualne inkarnacije kao duše na 7. gustoći u Lyra/Vega sistemu.

Za vrijeme 900 milijuna godina eksperimentiranja, postojalo je mnogo čudnih i egzotičnih oblika koji su hodali vašim planetom. Neke od njih znate, uključujući dinosaure. Te DNA forme su stvorene kao nusprodukti naših istraživanja i istraživanja drugih grupa koje su radile sa nama.

Prije približno 100 milijuna godina, primarna lokacija za rođenje individualnih duša je premještena u zvjezdani sistem znan kao Plejada. Vaša ljudska rasa bila je dizajnirana i finalizirana od nas u suradnji sa Božjom Glavom (sav rad je napravljen u konjukciji sa Božjom Glavom), i to u sektoru Plejada koji je slijedio odmah nakon zadnje galaktičke promjene (prije između 108 i 100 milijuna godina). Sistem Plejada se sastoji od približno stotinu zvijezda, od kojih su 7 Zvijezda poznate kao primarne zvijezde vidljive ljudskom oku sa Zemlje. Specifična konfiguracija DNA, poznata kao ljudsko biće ili homo sapiens je stvorena i propagirana u sistemu Plejada.

Temeljna rasa čovječanstva je bila sa Plejada, pa ako imate dušu na Zemlji čiji DNA se primarno sastoji od Plejadske konfiguracije, mogli bi reći da ta duša pripada originalnoj rasi ili ono što se nazvali Adamova rasa po nekim učenjima na vašem svijetu.

Originalna rasa čovječanstva su originalno bili Plejadanci sa 7. Gustoće. To uključuje ono što vi zovete konfiguracija Adama i Eve. Adam i Eva su metafore. Oni se ne smiju shvatiti doslovno. Pogrešno je uvjerenje da je sav život nastao od jednog muškarca i žene, i da se nastavio od tuda. Premda, sav život počinje kao otisak, DNA konfiguracija, u onom što zovemo „kodovi vatrenih slova" ili „ svjetlosni kodovi" koji postanu svjetlosni ključevi ili DNA ključevi, koji postanu DNA molekule, i tada se te molekule propagiraju ili umnožavaju, ovisno o programu kodova koji se nalaze unutar svakog DNA vlakna. Moguće je proizvesti ljudsko tijelo direktno iz etera, umnožavanjem odgovarajućih DNA sekvenci, u istom vlaknu ili molekuli DNA.

Ovu raspravu ćemo ostaviti relativno jednostavnom, jer znamo da većina vas niste genetski biolozi ili biokemičari, pa nećemo potrošiti puno vremena na pojedinostima individualnih DNA vlakana i kromosoma, kako se oni kombiniraju itd. To nije naša svrha.

Naša svrha je da dobijete veću sliku o tome kako je nastao ljudski život u ovom zvjezdanom sistemu, i kako su druge slične životne forme djelovale na vaš svijet do danas.

Genetsko eksperimentiranje

Oprostite nam, ali ćemo ovo polako objasniti. Ovo je beskrajna tema većini vas, i ne želimo ništa izostaviti.

Život postoji u mnogim oblicima, od kojih neke ne bi ni prepoznali, čak i da stoje točno ispred vas. Postoje životni oblici koji se temelje na ugljiku, siliciju, i čak litiju. To su osjećajna bića, sa barem osnovnim razumijevanjem i svjesnošću. Sav život započeo je u najjednostavnijem stanju. Kao što smo ranije naveli, čak i vodik ima razinu svjesnosti. Mi smo eksperimentirali sa tim primitivnim životnim oblicima. Otkrili smo da možemo uzeti osnovnu svjesnost atoma ugljika, ili nekog težeg metalnog elementa, i promijeniti atomsku strukturu, i tako dobiti nove različite oblike života. Svi životni oblici koje smo stvorili imali su prirodnu tendenciju da s vremenom postanu organiziraniji i profinjeniji, te su polako rasli u samosvjesnosti. Taj prirodni napredak života u niže četiri gustoće slijedi ono što vi zovete Darwinov evolucijski model.

Svi životni oblici koje smo razvijali u našim eksperimentima su bili podložni mutacijama (periodima vremena sa intenzivnim i brzim rastom i promjenama oblika i strukture). Vaši znanstvenici ne razumiju zašto postoji toliko puno mutacija i promjena kod živih organizama. Sada ćemo vam dati objašnjenje.

U poglavlju 1, malo smo pričali o dvije vrste evolucije (tijela i duše). Obje evolucije se pojavljuju simultano. Na razini niže gustoće, životne forme evoluiraju u skladu sa prirodnom selekcijom, i postaju sve kompleksnije s vremenom. Na razini više gustoće, duše se inkarniraju u postojeće biološke forme, i doživljavaju fizičku evoluciju, dok u isto vrijeme evoluiraju u veću svjesnost u Kreaciji kroz krug reinkarnacije i spiralu uzdizanja.

Kako je život počeo evoluirati od prve gustoće na više, kroz različite mineralne i biljne stadije, konačno je došla i razina profinjenosti i svjesnosti, znana kao životinjski stadij, u kojem su se duše sa više razine mogle inkarnirati direktno u tijelo i krv tih evoluirajućih životnih oblika. Taj dio je teško razumjeti većini vas, to je kao da mali djelić sebe (životinjski dio) je bio prožet sa vašim većim aspektom (7dimenzionalna svjesnost). Da bi se inkarnirali u životinjsku vrstu, mali aspekt (svjesnost životinje ) se mora stopiti sa većim aspektom (svjesnosti inkarnirane duše).

Ako se vratimo na analogiju mašine, možete zamisliti evoluciju niže razine (prirodna selekcija), koja je slična proizvodnji automobila. Kako bi napravili auto, počnete sa osnovnim maticama, vijcima i dijelovima metala. Postepeno kako se proces proizvodnje razvija, auto sve više dobiva na osobnosti (pitajte nekog uzbuđenog mladog vozača). Ali iskustvo auta nije potpuno sve dok neki mladi čovjek ili žena, uđu u vozilo i pokrenu motor. Vozač auta se može povezati sa dušom koja ulazi u evoluirajući organizam (ljudsko tijelo).

Kako bi iskusili fizičku evoluciju, duše prvo prolaze kroz devoluciju, ili zgušnjavanje u tvar, obično kroz proces rođenja u 3D ili 4D stvarnosti. Drugačiji proces se odvija za duše koje dolaze u 5D ili 6D oblike, o tome nećemo sada raspravljati.

Otisak duše i tijelo sedme gustoće

Kozmički udah uključuje spajanje i asimilaciju esencije duše u veće i veće zajednice svjesnosti. Inkarnacija je jedan od načina na koji se taj proces može doživjeti. Vrhunac evolucijskog procesa na Zemlji je ljudska forma, iako se ljudska evolucija nastavlja i nakon ljudske forme. Krajnji rezultat fizičke evolucije je spajanje sa primarnom esencijom duše na sedmoj gustoći. Tehnički detalji tog spajanja su previše kompleksni da bi se o njima raspravljalo u ovoj knjizi.

Ova ljudska forma koju sada nastanjujete je originalno dizajnirana da se kroz nju može iskusiti 7 različitih dimenzija istovremeno. Imala je kapacitet da sjedi, stoji, hoda, trči, skače, leti i teleportira se sa jednog mjesta na drugo. Sve to se smatralo vrijednim fizičkim i eteričnim iskustvima, jer ovo tijelo koje nastanjujete je kvazi-fizičko u smislu da ga se može napraviti prozirnim i tekućim, ili može biti čvrsto, kakvo ga imate sada. Ovo tijelo je bilo specifično dizajnirano da djeluje unutar gravitacijskih i elektromagnetskih polja evoluirajućih planeta, i bilo je dizajnirano tako da se njegova gustoća može promijeniti voljom od prve do sedme razine.

Pad je sprečavao duše da se prisjete svoje neograničene prirode. Tijela 3. i 4. razine, imaju aktiviran samo malen dio svog potencijala, i zbog toga se čini gotovo nemoguće manifestirati virtualno neograničeno stanje duše dok ste još na Zemlji. Čak i vaši znanstvenici priznaju da ljudi koriste samo 5 do 10 % kapaciteta mozga.

Spirala uzdizanja je odred koji vam dozvoljava da počnete ostvarivati vaš puni potencijal kao inkarnirana duša. Više ćemo reći o ovoj temi kasnije, a sada ćemo se vratiti na temu putovanja kroz prošlost.

Zemlja od prije 100 milijuna do prije 10 milijuna godina

Većina Zemlje je bila tropska prašuma za vrijeme perioda od prije 100 do prije 10 milijuna godina. Možemo naći dokaze za to proučavajući geološke formacije, posebno u pustinjskim područjima. Na primjer, neplodno pustinjsko područje znano kao Petrified Forrest (Okamenjena Šuma) u sjeveroistočnoj Arizoni, je nekoć bila gusta džungla. Mnogo područja, uključujući i vaše omiljeno sveto mjesto Sedonu, su tada bila pod vodom. Vaš svijet je bio 90 % voda, sa gustom vegetacijom u većini područja. Čak i polarni krajevi su bujali životom. Ljudska forma je bila zasijana na vašem planetu približno prije 100 milijuna godina, baš u sredini tog perioda džungle. Male grupe humanoida su bili ograđeni u relativno malim područjima vašeg svijeta. Ti humanoidi su bili bića sa 7. Gustoće, sa krilima i visoko razvijenim telepatskim i duhovnim sposobnostima. Oni su živjeli u raju. Bili su puni ljubavi, komunicirali su i radili zajedno sa biljnim i životinjskim svijetom koji je obilovao svugdje. Primali su hranu direktno iz sunčeve svjetlosti, a vodu su upijali preko pora. Nije im bilo potrebno ništa, osim što su trebali jedni druge. To je grubi ekvivalent onoga što vi zovete Rajski vrt u vašim religijskim spisima.

Životni oblici u tom periodu su bili različiti i bogati. Otprilike prije 60 milijuna godina, dinosauri su stradali, kada je Annahutak komet napravio svoj 10500 godišnji ciklus i došao preblizu Zemlji u tom svom prolazu. Rezultirajuće rashlađivanje uništilo je velik dio vegetacije i životinjskog svijeta, ali se Zemlja, sa svojim posebnim regenerativnim sposobnostima, uspjela oporaviti i ponovno je počeo novi plodni period. Prije nego što se to pojavilo, postojalo je samo nekoliko stotina tisuća humanoidnih oblika, koji su preživjeli i većina njih se povukla ispod zemlje. Uz pomoć različitih grupa sa Plejade, stvoren je podzemni svijet velike ljepote i složenosti. Odavde potječu legende o„ Zemljinoj unutrašnjosti". Puno podzemnih gradova još uvijek postoji na eteričnoj stvarnosti. Govorit ćemo nešto više o tome kasnije.

(Napomena o fosilima - Oni skeptici koji ne vjeruju da je čovječanstvo imalo tako dugu povijest na Zemlji ukazuju na izobilje kostiju dinosaura i relativni nedostatak ljudskih ostataka. Odgovor leži u metodi povla. Kosti dinosaura su bile smrznute (zbog drastičnog pada temperature uzrokovane kometom), i time su veliki dijelovi njihove strukture bili očuvani u vremenu. Još k tome, mnogo dinosaura je živjelo u područjima gdje su se nadolazeće poplave povukle, i time otkrile zemlju koja je nekoć bila pod morem. Većina ranih ljudskih civilizacija se javila u područjima koja su još uvijek pod vodom. U sljedećim godinama, mnogo otkrića ranih ljudskih ostataka biti će otkriveno. Sa vašim Internetom i svjetskim komunikacijskim sistemom, biti će gotovo nemoguće zataškati te informacije.)

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U PROSINCU...

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Kvalitet ili kvantitet...pitanje je sad?

  02.12.2023. 14:09h
 • Član bglavacbglavac

  Broj je velik ali je aktivnost mala......

  28.11.2023. 08:01h
 • Član iridairida

  12 200 članova...

  26.11.2023. 11:39h
 • Član vanessavanessa

  Hvala uz puno Božjeg blagoslova

  25.11.2023. 18:15h
 • Član vanessavanessa

  Hvala unaprijed Irido ♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥

  25.11.2023. 17:26h
 • Član iridairida

  hahaha, Edine, kasnim samo jedan dan..., ali je barem kiša prestala...

  22.11.2023. 12:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pa...hajde da prekinemo tišinu. Dobar dan - kišan dan.

  21.11.2023. 12:51h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Pogled na Pad iz milosti Panova zemlja