Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

815

PUTA

OD 14.01.2018.

Kako pristupiti različitim dimenzijama svemira

Kako pristupiti različitim dimenzijama svemira
Neki od vaših znanstvenika su ispravno pretpostavili da su crne rupe vrata između dimenzija, i mnogi su isplanirali ideju putovanja u centar galaksije i prolaska kroz crne rupe kako bi ušli u drugi svemir ili dimenziju.

Kako pristupiti različitim dimenzijama svemira - 2. dio

Geometrijske konfiguracije koje postoje između kvadrata i kruga, ili između osnovne dimenzije i singularnosti, su istovremeno lijepe i kompleksne. Ako se forme odvajaju, što znači da izviru iz točke i rastu u veličini i obujmu, tada se formira dimenzionalno carstvo ili ono postaje više vidljivo. Ako se forme spajaju, što znači da se smanjuju u veličini i obujmu, one se kreću prema singularnosti i time se približavaju točki dimenzionalne promjene u pripremi za uzdizanje ili silaženje duž dimenzionalnog kontinuuma.

Jedan od najjednostavnijih primjera za to je tetrahedron ili piramidna struktura , gdje su dvije piramide spojene bazama, kako bi stvorile predmet sličan četverostranom izrezanom i izbrušenom dijamantu. Na bazi svake piramide je kvadrat, najstabilniji dio objekta. Kada duša doživljava energiju kvadrata, on ili ona je potpuno zgušnjena unutar dimenzije koja je formirana tetrahedronom. (Bilješka: Možete također imati i trokutnu piramidu - piramidu sa bazom trokuta, ali taj objekt je zapravo manje stabilan nego četverostrana piramida u većini slučajeva.)

Na vrhu obje piramide koje stvaraju tetrahedron, imate singularitet (zvjezdana vrata ili portal), koji dozvoljava duši da se kreće iz jedne u drugu dimenziju. U primjeru tetrahedrona, imate jednu piramidu koja pokazuje prema gore (uzlazna) i jednu koja gleda prema dolje (silazna). Piramida okrenuta na gore ima vrh koji predstavlja zvjezdana vrata ili portal kojem se pristupa kako bi se pomakli u višu dimenziju. Piramida okrenuta na dolje, ima vrh koji predstavlja zvjezdana vrata ili portal pomoću kojeg se možete pomaknuti u nižu dimenziju. (Naravno, termini „gore" i „dolje", ovdje nemaju veze sa smjerovima).

Ako možete vizualizirati tetrahedrone pričvršćene krajevima preko cijelog svemira, tada imate osnovni koncept kako su sastavljene dimenzije i kako im se prilazi. Neki od vaših znanstvenika su ispravno pretpostavili da su crne rupe vrata između dimenzija, i mnogi su isplanirali ideju putovanja u centar galaksije i prolaska kroz crne rupe kako bi ušli u drugi svemir ili dimenziju.

Morate razlikovati crne rupe koje postoje u jezgri većine galaksija i mini-crne rupe i mini-crvotočine koje postoje svugdje u 3D vremenu/prostoru. Masivne crne rupe koje postoje u centru različitih nebeskih tijela, kao što su galaksije, kvazarne grupe i međuzvjezdani plinovi, su veze između ovog lokalnog svemira i drugih svemira, tzv. paralelnih svemira. Mini-crne rupe i mini-crvotočine koje postoje u velikom broju unutar tzv. običnog vremena i prostora su zvjezdana vrata i portali koji vam dozvoljavaju putovati između dimenzija ovog lokalnog svemira. Iako postoje sličnosti između mini-crnih rupa i velikih crnih rupa, razine kojima one pristupaju su vrlo različite.

Kod geometrijskih energetskih konfiguracija sa trokutnom bazom, postoje različite izvedenice, uključujući oktahedrone, isokahedrone, dodekahedrone, duododekahedrone, itd. Sada nećemo raspravljati o tim oblicima, jer njihove primjere možete naći na Internetu.

Spirala je vrlo unikatna forma u dizajnu svemira. Otkrit ćete da je koncept vremena, kao i ideja evolucije i konstrukcije svih životnih oblika, bazirana na spirali. Premda i nije potpuno točno, ali možete zamisliti trokute, piramide, tetrahedrone, isokahedrone, dodekahedrone, kvadrate, krugove i singularitete kao dio nežive Kreacije, ili osnovne temelje svemira; dok spiralu i njoj povezane fraktale i uzorke možete zamisliti kao žive temelje života koji postoji unutar neživog okvira svemira.

Drugi način kako to možete razumjeti je da vam predstavimo koncept momentuma (pokretne sile), ili kutnog ubrzanja. Svi živi oblici u svemiru imaju do nekog stupnja ubrzanje, ili pokret svijesti i oblika, unutar relativno statične strukture osnovnog svemira. Spirale se formiraju kada se objekti rotiraju ili kreću kroz EM polje. Iako su gravitacijske i nuklearne sile tehnički u obliku spirale (kada se istražuju vrlo detaljno i sa odgovarajućom opremom), energetsko polje koje očigledno djeluje na objekte je EM polje.

Božja glava se istovremeno sastoji od vječne promjene i kontinuiranog pokreta (svjesnosti). Svjesnost, koja se isprepliće sa statikom - nepromjenjivom, osnovnom formom svemira - stvara spiralu fraktalnih uzoraka energije unutar tog sloja (nepromjenjivog aspekta Boga). Vaši znanstvenici zovu tu bazu ili sloj „Bose-Einstein kondenzat".

Kako se temperatura približi onom što zovete apsolutnoj nuli, vi otkrivate to statično stanje svemira. Na apsolutnoj nuli, svo kretanje nestaje i imate čisto, nepromjenjivo stanje iskonske Božje biti. Otkrit ćete da se to nepromjenjivo stanje također pojavljuje točno na točki singularnosti, koja postoji u neograničenom broju u Kreatorovom svemiru. Posljedično tome, otkrit ćete da su nulte točke apsolutne neutralnosti između polariteta u EM polju također točke statičke nepromjenjivosti unutar Božjeg Uma.

Do sada smo raspravili bar tri načina pristupa vječnom, nepromjenjivom aspektu Kreatora:

1. Odstranjivanjem svih termodinamičkih elemenata iz dijela prostora, i time stvaranjem temperature apsolutne nule, što znači da ne postoji pokret čestica ili svjesnosti, tj. stanje zvano „Bose-Einsteinov kondenzat" od nekih fizičara;

2. Kretanjem uzduž spojnih strana strukture piramide u singularnost na vrhu strukture, što u osnovi znači ulaz u mini-crne rupe i mini-crvotočine koje postoje unutar 3D vremena/prostora, i;

3. Ulaženjem u točku neutralnosti između polariteta EM polja, dijela koji se zove "nulta točka" od nekih vaših znanstvenika

Važno je da vas podsjetimo, dragi Kreatori, da bez obzira kako pristupite vječnom, nepromjenjivom aspektu Boga, vi ste zapravo na istoj točki iznad svog vremena i prostora. Bez obzira da li uđete u mini-crnu rupu u galaksiji bilijunima svjetlosnih godina udaljenoj od Mliječne Staze, ili uđete kroz nultu točku EM polja u svom Zemaljskom laboratoriju, ili sagradite piramidu u vašem dnevnom boravku i naučite kako aktivirati vrh piramide na taj način da prođete kroz singularitet u sljedeću dimenziju, u točki singularnosti vi ste na točno istom mjestu na kojem ste i u nekoj dalekoj galaksiji. Svaka točka unutar Božjeg uma je ista točka, jer koncept vremena i prostora ne postoji u nepromjenjivom vječnom stanju.

Vaš racionalni um će teško dokučiti ovaj koncept, ali do neke mjere ga bar možete vizualizirati. Kada ovu ideju primijenite na svjesnost, umjesto na statično geometrijsko stanje 3D vremena/prostora, ta ideja je sasvim smislena.

Svi sistemi meditacije, svi putevi do prosvjetljenja, uključuju istu ideju. Stišavanjem vašeg uma ulazite u mirna, bezvremenska carstva čistog duha. Kada pokret svjesnosti ne postoji, vi se automatski postavljate unutar singularnosti a time i unutar točke vječne, nepromjenjive Božje svjesnosti.

Sada ćemo promijeniti brzinu i vratiti se našoj raspravi o evoluciji duše.

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 14.01.2020. 08:36h

  Član emilio-iiMerlin0

  Ni kako ako......

  .......ne naučimo da putujemo "duž avenije svesnosti" !?

  * Pravac naše civilizacije je bezizlazan zato što smo izolovani na udaljenom mestu kosmosa. Ako ne naučimo kako da putujemo duž avenije svesnosti, doći ćemo do takvog stanja nezadovoljstva i očajanja da će čovečanstvo završiti tako što će uništiti samo sebe.* ?

  Kad bi naša vjera bila kao "zrno gorušice" mi bi mogli konačno dešifrirati i to "monstruozno redukovanje" pa i putem onoga "u početku bijaše jedna riječ i ona aktiviraše sustav tumačenja" ?

  Pa su tako i Rišeljeu bile dovoljne i bilo koje tri rečenice da i bilo koga osudi na smrt ali i kao "Kardinal" ?

  S time da nije on po Bogu postao Kardinal nego po ljudima koji su povjerovali u njegovoga boga i stvorili si kardinala ?

  A lijepo im je bilo rečeno "ne gradite okolnosti protiv Sebe" ?

  Ali je i uzalud bez onoga "prije svega tko sam Ja" ?

  Također bi sada bila aktuelna "biometrija lica" koja je bila aktualna i prije ali ne i "eksponencijalno" ?

  *Rekao je da zbog naše biološke uslovljenosti, svi mi funkcionišemo kao opažajna jedinica. Zato nam je moguće da učinimo “čudo pažnje: Opažajno usklađivanje.”

  “Šta znači ‘opažajna jedinica’?” upitao sam.

  “To znači da, pošto smo autonomna bića, naše opažanje može takođe biti autonomno. Ali, nije tako, zato što kada se složimo sa našim bližnjima, svi opažamo istu stvar. Izvanredna sposobnost, koja počinje kao dobrovoljni pristanak usmeren ka opstanku, završava kao vezivanje za naše sopstvene opise.”

  Tvrdio je da je tok Orlovih ispoljavanja stalno nov i zbunjujući, ali ga mi ne vidimo jer živimo za tri koraka pomereni od stvarnog sveta: Naše urođene osećajnosti, našeg biološke interpretacije i naših socijalnih saglasnosti.

  Ovi koraci se ne događaju u isto vreme, ali njihova brzina je nadmoćna prema bilo čemu što možemo svesno odrediti; radi toga, mi uzimamo kao činjenicu svet koji opažamo.

  Zamolio sam ga da pruži neki primer.

  Odgovorio je:

  “Zamisli da u ovom trenutku posmatraš grupu Orlovih ispoljavanja. Automatski, ti ih pretvaraš u nešto senzorno, sa osobinama poput sjaja, zvuka, kretanja itd. Posle toga se umeša pamćenje koje ima obavezu da svemu da značenje i prepozna ih, na primer kao drugu osobu. Konačno, tvoj socijalni inventar ih klasifikuje upoređujući tu osobu sa onima koje poznaješ; ta klasifikacija ti omogućava da je prepoznaš. Tada si se već prilično udaljio od stvarnih činjenica, koje su neopisive, zato što su jedinstvene.”

  “Ista stvar se događa sa svime što posmatramo. Naše shvatanje je rezultat dugačkog procesa prečišćavanja ili ‘skidanja kajmaka’, kako ga je don Huan nazivao. Mi skidamo kajmak sa svega i na taj način prepravljamo svet koji nas okružuje u nešto toliko uopšteno tako da ostaje malo mesta za stvarnost. Iako nam te senzacije pomažu da živimo u boljim uslovima, to takođe koči našu kreativnost i čini nas predvidljivima.”

  - 78 -
  “Kada uskladimo naše skupne tačke, jedina stvar koju dopuštamo u vezi opažanja su one stvari koje se ne suprostavljaju našim unapred određenim predstavama o svetu. Mi smo poput konja koji, pošto su naučili put, više ne uživaju u svojoj slobodi; sve što čine je ponavljanje šeme. To usklađivanje je užasno, to je previše. Razmislite o ovome: Nešto tu nedostaje!”

  Tvrdio je da nas svaka unapred smišljena predstava, čak i nešto tako jednostavno kao što su nazivi koji dajemo stvarima, drži vezanim za razum, jer nas to prisiljava da stvorimo mašineriju suđenja.

  “Na primer, kada kažete: ‘Ja verujem u Boga’, u stvari vi kažete: ‘Oni su mi rekli izvesne ideje i ja sam odabrao da ih usvojim; a sada sam spreman i da ubijem zbog njih’. Tako da vi niste oni koji odlučuju! To rade drugi, to je usađeno rasuđivanje.”

  “Bilo bi savršeno kada bi ste ustanovili svoj život na temelju svog ličnog iskustva. Ako vaša verovanja zahtevaju nešto što je izvan vas, čuvajte se! Sve što vas ne čini slobodnim, zarobljava vas.”*

  Dakle bi se referendum budučnosti trebao voditi oko toga tko želi živjeti u Orwelovoj Državi (arijevci,roboti i genetične životinje) a tko u Demokratskoj Anarhiji (ostali) !?

  Pošto "sve je pokriveno iznutra i jer svi centripetalno vrte" !

  *Naša normalna percepcija unutar uredenih društvenih odnosa zahteva slepu i vernu povezanost sa svim predmetima percepcije, od kojih ni jedan ne pruža mogućnost za neposrednom percepcijom energije* ?

  I tako ga mi klatimo:*Šesto središte, smješteno na vrhu glave, don Juan je opisao kao nešto više od anomalije i s njim nije htio imati nikakve veze. Rekao je da nema kružni vrtlog energije kao ostala središta, nego više nalik klatnu koje se kreće amo-tamo, kao što tuče srce.* *

  Ali šta ako i opet ima viška od kojeg "boli" glava ?!

  https://www.youtube.com/watch?v=5Fid0vw4Uuc

SADRŽAJ UPISAO

Član YasminMerlin3 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana yasmin dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ♥♪♫ ♥*

  03.12.2021. 23:41h
 • Član vanessavanessa

  kad misliš da prvi puta nije uspjelo haha

  02.12.2021. 18:18h
 • Član vanessavanessa

  ❤️ ☕ ☕ ☕❤️ ☕ ☕ ♥♪♫ ♥*♪♫

  02.12.2021. 18:16h
 • Član vanessavanessa

  ❤️ ☕ ☕ ☕❤️ ☕ ☕ ♥♪♫ ♥*♪♫

  02.12.2021. 18:16h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  drage urednice :) puno hvala :)

  01.12.2021. 17:35h
 • Član iridairida

  Danas počinje odbrojavanje 2021g...dobar vam dan želim...!!!!...

  01.12.2021. 12:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  za Iridu: https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/san-za-iridu-192

  28.11.2021. 16:20h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Nekoliko analogija za proces Kreacije Evolucija i reinkarnacija životinjskog carstva