Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

899

PUTA

OD 14.01.2018.

Psihologija ljudskih veza

Psihologija ljudskih veza
Svaki od vas mora slijediti istinske želje vaše duše. Ako je vaš duševni put drugačiji od puta vašeg partnera, tada se morate suočiti sa činjenicom da možda nećete ići na to putovanje zajedno. Posljedično tome, vi se morate suočiti sa svim nerješenim emotivnim pitanjima oko odvajanja, napuštanja, odbijanja, usamljenosti itd.


Psihologija ljudskih veza

Psihologija poricanja se nigdje toliko jasno ne vidi, kao u ljudskim vezama. Dok ste neki od vas prilično sretni sa svojim intimnim partnerima, većini vas nedostaje istinska sreća i ispunjenost na ovom području. Mnog ovas je pitalo ovaj kanal što će se dogoditi da vašim partnerima tijekom promjena na Zemlji. Neki od vas se boje da vaši bliski članovi obitelji i bračni drugovi neće uspjeti proći kroz prijelaz sa treće na četvrtu gustoću. Vi koji planirate prijeći na petu gustoću, imate percepciju da će vaši partneri ostati na trećoj ili četvrtoj gustoći. Kao što smo naveli bezbroj puta do sad, ne možete prisiliti vašeg partnera da se promijeni, posebno ako mu postavite zahtjeve i očekivanja iz vašeg ega.

Svaki od vas mora slijediti istinske želje vaše duše. Ako je vaš duševni put drugačiji od puta vašeg partnera, tada se morate suočiti sa činjenicom da možda nećete ići na to putovanje zajedno. Posljedično tome, vi se morate suočiti sa svim nerješenim emotivnim pitanjima oko odvajanja, napuštanja, odbijanja, usamljenosti itd.

Najveći psihološki problem u vašim vezama je želja da kontrolirate i manipulirate vaše partnere. To je često prikriveno, ali može biti također i javno. Uđete u vezu sa očekivanjima i zahtjevima, i kada vaš partner ne želi ili je nesposoban ispuniti ta očekivanja i zahtjeve, tada se uzrujate i razočarate.

Vaš strah od samoće, ili vaša žudnja za ljubavi može uzrokovati da vi poželite odlučiti što je najbolje za nekog drugog, kakav bi njegov put trebao biti za vrijeme promjena na Zemlji. Svaka duša mora napraviti svoje vlastite odluke u vezi koji put odabrati u nadolazećim promjenama. O svakom od vas ovisi da volite i prihvatite one koji su vam najbliži na bezuvjetni način. To ćete postići tako da prvo prihvatite i volite sebe bezuvjetno. Ovaj kanal i drugi nude različite psihološke tehnike za čićenje emotivnog tijela, ega, i zahtjeva i očekivanja koja namećete drugima. Put do uzdizanja bit će vam težak ako se ne riješite tih problema na najbolji mogući način. Mi, Utemeljitelji, ćemo vam pomagati na bilo koji način, ali nećemo pretvoriti ovu raspravu u terapeutski tretman. Zbog toga ćemo sada pogledati još neke aspekte psihologije.

Slušanje vlastitog tijela

Vaše fizičko tijelo je vaš osnovni terapeut, zbog toga jer vam javlja kada ste u ravnoteži a kada niste. Ravnoteža fizičkog tijela ovisi o ravnoteži emotivnog tijela. Ako niste sigurni kakvo je vaše psihološko stanje, tada se povežite sa vašim fizičkim tijelom i pronađite sva mjesta koja ne osjećate laganima i sretnima. Zatvor, bol, trnjenje, ili neugodan osjećaj bilo koje vrste su indikacija da postoje neriješeni problemi. Oni mogu biti jednostavni i izravni, kao što nastaje kad zanemarite ugodu vašeg tijela na račun mentalne opsesije zbog previše posla. Čak možete biti i mentalno opsjednuti sa istinom. Ako ste zanemarivali svoje tijelo, samo morate postati više svjesni tijela i kako ono komunicira sa drugim vašim dijelovima. Ako su emocije povezane sa bolovima i neugodom u tijelu, tada im trebate posvetiti punu pozornost i tada zamoliti za pomoć druge i vaše više Sebstvo. Poglavlje o psihološkom iscjeljivanju koje smo naveli ispod pomoći će vam oko toga.

Tehnike iscjeljivanja emotivnog tijela

Zamolite vaše Božje Sebstvo da vam točno pokaže što morate napraviti kako bi se riješili vaših emotivnih problema. Možda vam je potrebna terapeutski tretman ili grupa podrške, ili to možda možete riješiti sami uz pomoć ljubavi i samo- prihvaćanja. Obično kada postoje neriješene emocije, to znači da ne slušate jedan ili više dijelova svog Sebstva. Vi ste u poricanju. Vi potiskujete (čak i zadržavate) svoje želje zbog uvjerenja da su te želje pogrešne ili ne mogu biti ispunjene ili ne bi trebale biti ispunjene.

Ponekad se morate vratiti osnovama i pitati različite aspekte Sebstva, „Što zapravo stvarno želiš?". Tada pažljivo SLUŠAJTE i čekajte odgovor. Ne kažemo da će ovo biti lako. Na primjer, vaš duh vaš možda bude vukao da radite u gradovima i pomažete dušama u ovom prijelazu, ali se možda vaše emotivno tijelo bude bojalo ostati u gradu jer se tamo osjeća nesigurno. Ako je to slučaj, tada trebate istražiti vaše osjećaje nesigurnosti i komunicirati sa njima. Izvorno negativno uvjerenje, „Ja nisam siguran", će obojiti vašu cjelokupnu percepciju Zemaljskih promjena i vjerovatno će vas učiniti uplašenima od onoga što slijedi. Kada ste u strahu, ne možete jasno misliti, i donjeti mudre odluke. Tako je čišćenje vašeg straha esencijalni korak u iscjeliteljskom procesu.

Postoji mnogo načina da čistite svoj strah, i oni svi uključuju potpuno suočavanje sa strahom. Najjednostavnija tehnika je da postanete svjesni svih aspekata vašeg straha, primjećivanjem kako ga osjećate u svom tijelu, gdje se nalazi, što vam govori, kako izgleda i kako zvuči, kakva je njegova tekstura, boja i uzorak itd., tada dubuko udahnite i unesite Božju Bezgraničnu Ljubav i Suosjećanje u područje koje osjeća strah. Ovaj kanal ima tehniku u kojoj stavlja vaš strah u zlatnu svjetlosnu loptu i šalje je Bogu.

Kada ste očistili sve negativne emotivne uzorke, postajete svjesni esencije Sebe iznad slojeva psiholoških barijera. Tada je tek moguće čuti mudri, sveznajući glas vaše Božje Prisutnosti. Taj glas će vas voditi u smjeru koji je najviši i najbolji za vaš duševni rast, dobrobit i sreću.

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 16.09.2011. 07:57h

  Član kapMerlin2 e...baš sam se to pitala
 • 16.09.2011. 10:12h

  Član kajaMerlin5 ... moja, i samo moja istina, moj put koji slijedim ... Život, koji je darovan Duši od Stvoritelja, i koji jest sam Bog Stvoritelj, nije pristran, nije ograničen, nije statičan i ovisan o bilo kome ili bilo čemu. Tako Duša, koja, bez obzira na eventualne veze samih srodnosti Duša, pa čak i dvije plamene blizanačke Duše Stvoritelja, ne moraju ići dalje zajedno... Život po Duhu Stvoritelja je apsolutno svemoguć, i teče dalje bez zaustavljanja ...onaj koji želi, teče zajedno sa Njim ...
 • 16.09.2011. 11:13h

  Član ehoMerlin1 \"Kada ste u strahu,ne možete jasno misliti,donijeti mudre odluke.Tako je čišćenje vašeg straha esencijalni korak iscjeliteljskom procesu.Postoji mnogo načina da čistite strah,i oni uključuju potpuno suočavanje sa strahom.\" .. to je to,ne moram ići dalje od toga,ovdje u ovim riječima je sadržana je i moja boljka i moje liječenje,iscjeljivanje...
 • 16.09.2011. 12:16h

  Član stefaniMerlin1 da bi mogla teči rijekom života odpustiti moram sve blokade , suočiti se svim energijama na bazi straha , osjećaja krivnje , ljutnje , tuge . . da, bas tako - pogledaj neprijatelju u lice , u oči zahvali mu se što te je do sada pratio poput sjene , i reci mu da ga više ne trebaš . Tada , kad spokojno ptihvatim to zlo što me stoljećima slijedi sve do sada , ono če otpušteno otići . Mislim da tako biva sa vidljivim i nevidljivim .
 • 16.09.2011. 12:17h

  Član shadowofsoulMerlin10 pa u tom grmu i leži zec, što se baš svatko i ne može suočiti sa svojim strahom... zato je strah tako i veliki, dominantan, a ponegdje čak i upravitelj ljudskih života
 • 16.09.2011. 12:29h

  Član sretan_trenutakMerlin1 govor fizičkog tijela je najjednostavniji put ka oslobađanju od straha, boli, tuge, stresa, neugode...dijalog fizičkog i emeotivnog tijela je tretman kojim uspostavljamo sklad između jednog i drugog... ovaj dio teksta dokazuje su sinhronost... \"Vaše fizičko tijelo je vaš osnovni terapeut, zbog toga jer vam javlja kada ste u ravnoteži a kada niste. Ravnoteža fizičkog tijela ovisi o ravnoteži emotivnog tijela. Ako niste sigurni kakvo je vaše psihološko stanje, tada se povežite sa vašim fizičkim tijelom i pronađite sva mjesta koja ne osjećate laganima i sretnima. Zatvor, bol, trnjenje, ili neugodan osjećaj bilo koje vrste su indikacija da postoje neriješeni problemi....) odličan tekst hvala yasmin...:-))
 • 16.09.2011. 13:17h

  Član stefaniMerlin1 . . i tada mogu smiono pokazati svojim stavom i reći ; ja sam strašnija od svakog straha . .:))))
 • 16.09.2011. 13:42h

  Član yasminMerlin3 što više upoznajemo sebe, to nam je strah manji..
 • 16.09.2011. 17:03h

  Član stefaniMerlin1 i onda dođe pitanje , mnoštvo njih što ako ja prođem a ovi moji -božji dica moja ostanu . . ha ,možeš mislit . . a ako oni prođu a ja ostanem - ej , i to je čak više moguće jer ja imam više zdravstvenih teškoća , . . oni ne . . i tako se redaju pitanja , upitnici u nedogled . . glavom bi moglo proći ko zna što sve da se bog nije domislija i , evo kako ću to reć ; svi smo svima sve , i sestra i brat i majka i muž i dijete . . svi smo svima isto , pa tako je i moja kći zapravo ink . moje tete Milke po tati sestre , a nema već dugo ni Milke a ni tate . . a ova mlađa kćerka je sestra MilK - ina iz prošlog života , ..ma pljunuta slika i prilika . . nemaš dvojbe nakon mnoštva božanskih potvrda , snoviđ- enje i objava . .ovo više nije ćak ni zanimljivo , to je samo tako kako je - jer svak od nas je mogao biti i pjesnik i lopov , i krvnik i dama noći , . . a bili smo sve , ta zar se još onda trebamo bojati ičeg . . . a čega to ,pitam sebe i . . .
 • 16.09.2011. 18:08h

  Član kajaMerlin5 ... bili jesmo sve, i to nije više upitno ... mi jesmo Jedan kolektiv (Biće) Duša koje se natjeravamo već mnoštvo godina u raznim ulogama ... ... a sad je lijepo tome kraj... i dobro !!! Zar vlasnik svih Života nema pravo reći dosta je smiješne igre !? ... tko će u Kraljevstvo Boga, za koje je rekao da je naše vlastito Kraljevstvo, dobro... a, tko neće ? ne treba ... svemir je nepregledan, prostora i kojekakvih oblika ima ? po izboru ... Nitko ne može reći da mu nije ponuđeno ... i što je najvažnije nije uopće teško \'isprobati\' kako djeluje život po duhu, za razliku od života u iluziji ... ... dovoljan je samo jedan koračić prema Duhu ? OPREDJELJENJE - i on već hrli da preuzme vodstvo .... Pitanje je jedino što to toliko strasno odvlači čovjeka od duha i zadržava ga u iluziji materije, da joj ne može reći \'ajde zdravo\' :-)))...

SADRŽAJ UPISAO

Član YasminMerlin3 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana yasmin dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  kad misliš da prvi puta nije uspjelo haha

  02.12.2021. 18:18h
 • Član vanessavanessa

  ❤️ ☕ ☕ ☕❤️ ☕ ☕ ♥♪♫ ♥*♪♫

  02.12.2021. 18:16h
 • Član vanessavanessa

  ❤️ ☕ ☕ ☕❤️ ☕ ☕ ♥♪♫ ♥*♪♫

  02.12.2021. 18:16h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  drage urednice :) puno hvala :)

  01.12.2021. 17:35h
 • Član iridairida

  Danas počinje odbrojavanje 2021g...dobar vam dan želim...!!!!...

  01.12.2021. 12:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  za Iridu: https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/san-za-iridu-192

  28.11.2021. 16:20h
 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥Dobar dan svima....❤️ ☕ ☕ ☕PUSA

  28.11.2021. 15:21h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Barijere i blokade do prosvjetljenja Psihologija duševnog rasta