Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3165

PUTA

OD 14.01.2018.

Fragmentacija i integracija duše

Fragmentacija i integracija duše
Kada je druga duša vrlo posesivna i dominantna, ta duša može uzeti dijelove vaše duše sa sobom i ne vratiti ih vama nazad dobrovoljno. Tada imate ono što se zove „otimači energije" ili „energetski vampiri", što su duše koje uzimaju energiju drugim dušama i sakriju ih u sebi u nadi da će im to pružiti više energije i moći, dok u stvarnosti one uzimaju fragmente drugih duša i stavljaju ih u auru svog vlastitog tijela. Takve duše zapravo kradu porcije tuđe energije i drže ih odvojene od njihovih vlasnika.


Fragmentacija i integracija duše


Sada ćemo govoriti o fragmentaciji i integraciji duše. Još jednom vas podsjećamo da je vaš jezik prilično ograničen u svojoj sposobnosti da objasni te koncepte.

Naša definicija je ovakva: „Podjela duše" je samostalan entitet rođen iz duše roditelja. „Fragment duše" je dio duše koji nije sam po sebi samostalno biće, nego umjesto toga, pripada duši od koje se odlomio.

Pokušajmo nacrtati sliku za vas. Ta slika uključuje ideju da je duša jedan ujedinjeni aspekt Boga koji može uključivati mnogo oblika, okusa, boja i tekstura. Kako duša želi iskusiti što više od života koliko je to moguće, ona može izabrati odlomiti dijelove sebe iz centralnog Sebstva kako bi iskusila niže svjetove. Ta fragmentacija može biti dobrovoljna i ne-dobrovoljna, ovisno o razini svjesnosti te duše. Neki aspekti - fragmenti i dijelovi duše - mogu biti vrlo veliki, ono što bi mi nazvali roditeljski fragmenti, dok drugi dijelovi ili aspekti mogu biti vrlo mali, uključujući ono što mi zovemo diskarnativni fragmenti entiteta. Premda, unatoč sposobnosti duše da se dijeli i fragmentira, ona je još uvijek ujedinjeni dio Boga.

Mi shvaćamo da je ovo paradoks, ali u vašem svijetu postoji mnogo paradoksa zbog vaše ograničene percepcije stvarnosti.

Vaša duša je poput meduze sa krakovima od kojih je svaki sposoban svjedočiti, promatrati, i doživljavati različite aspekte Kreacije. Nekad se ti krakovi odvoje i podijele od tijela organizma kako bi istraživali vanjsku Kreaciju. Kasnije, oni se ponovo spoje i ponovno kombiniraju u različitim konfiguracijama, prije nego što se ponovno podijele i krenu u daleke dijelove Kreacije.

Priroda podjele duše i fragmentacije

Kao što smo naveli u poglavlju 1, većina duša dolazi u tijelo kroz diviziju(podjelu), spuštajući se niz evolucijsku spiralu od 12-te do sedme gustoće, dok su druge duše, uglavnom zvane „ drevne duše" ili vrlo stare duše došle direktno iz carstva dvanaeste gustoće u individualnost.

Onda postoje one duše koje spadaju između tih kategorija. Odlučili smo preskočiti mehaniku podjele duša na višim razinama zbog složenosti i nedostatka prikladnih riječi kojima bi to opisali. Zato ćemo se fokusirati na ono što se događa na nižim gustoćama.

Duša sedme gustoće ima nekoliko načina na koje se može podijeliti na manje dijelove. Kada se ona podijeli procesom sličnim normalnoj diobi stanica, (možete to povezati sa diobom stanica biološkog organizma), tada imate ono što se zove fragment roditeljske duše.

Postoje također sekundarni fragmenti ili dijelovi koji se lome od roditeljskih fragmenata. Kada se duša inkarnira u određeno carstvo, ta duša uzme mali dio sebe i projektira taj dio u određeni perceptivni organizam ili tijelo koje je prikladno za tu razinu ili dimenziju. Morate razumjeti, dragi Kreatori, da duša ne uzima svoje cijelo biće sa sobom u vanjske dijelove Kreacije. Ona uzima samo mali dio sebe u ta carstva, dok roditeljski dio duše ostaje na sedmoj gustoći.

To je relativno direktno ako duša ide samo na šestu razinu. Duša sedme gustoće na šestoj razini jednostavno odlomi dio sebe u šestu razinu, malo se razrijedi, uđe u svjetlosno tijelo šeste gustoće (ili da to točnije opišemo, ona proizvede svjetlosno tijelo jer je na toj razini to više proizvodni proces nego ulaženje u tijelo koje je već stvoreno), i postaje entitet šeste gustoće koje istražuje svijet šeste dimenzije.

Entitet šeste gustoće ima dio sebe za svoju roditeljsku dušu na sedmoj gustoći, i često se direktno može povezati sa svojim roditeljskim dijelom, isto kao što se mali izviđački brod odvaja od matičnog broda i vraća se nazad nakon skeniranja planeta.

Duše mogu imati višestruke fragmente u svakoj od nižih gustoća, pa tako duša sedme gustoće može imati nekoliko fragmenata šeste gustoće.

Kada duša sedme gustoće odluči doći u petu gustoću, dalja fragmentacija može biti neophodna. Kako se ta duša dalje fragmentira, može imati nekoliko dijelova u petoj gustoći. Svaki od tih dijelova može imati primarni fragment u šestoj gustoći, koji zauzvrat ima roditeljski fragment na sedmoj gustoći.

Pa tako imamo roditeljski fragment na sedmoj gustoći, primarne fragmente na šestoj i sekundarne na petoj gustoći.
Fragmenti pete gustoće, zauzvrat, stvaraju zgušnjavanje koje im dozvoljava da uđu u svjetlosno tijelo pete gustoće, kako bi istražili svjetove pete dimenzije. Proces proizvodnje tijela pete gustoće je malo teži od procesa proizvodnje tijela šeste gustoće.

Kada duša odluči otići dalje u četvrtu gustoću, slijedi sasvim drugačiji proces, ono što zovete inkarnacija, i u tom slučaju, stvara se tijelo iz genetskog uzorka, koje postaje embrij i fetus, sposoban da ugosti fragment postojeće duše pete gustoće.
Duša se fragmentira i zgušnjava ulazeći u maternicu druge duše, ljudske majke, i taj fragment prolazi kroz rodni kanal kao inkarnirana duša. Ta duša ima članove svoje duševne familije, ako ih tako želite nazvati, aspekte sebe sa pete gustoće, koji zauzvrat imaju primarne fragmente duše na šestoj i roditeljsku dušu na sedmoj gustoći.

Kada duša sedme gustoće odluči iskusiti treću gustoću, tada postoje četiri razine fragmentacije, prije nego što je duša sposobna ući u tijelo treće gustoće i iskusiti trodimenzionalni život. Svi fragmenti u četvrtoj, petoj i šestoj gustoći se tada smatraju dio duševne linije ili duševne obitelji.

Ispričavamo se na složenosti ove rasprave. Ne znamo kako bi vam to drugačije predstavili osim služeći se ovim kompliciranim mentalnim dijagramima, koji su vam predočeni. Kanal je razmišljao o stvaranju crteža, ali je ubrzo otkrio da je bilo gotovo nemoguće grafički predstaviti ovu ideju.

Kao što smo naveli u poglavlju 1, na višim dimenzijama se pojavljuje proces, koji je sličan diobi stanica kod biološkog organizma, ali nije potpuno jednak tome. Tjelesne stanice se obično dijele na dva dijela, dok se duše obično podijele u dvanaest dijelova.

Da ponovimo, nadduša, biće sa osme razine, se dijeli na 12 individualnih roditeljskih duša, koje se zauzvrat lome na manje dijelove, kako bi iskusile carstva ispod sedme gustoće.

Možda se pitate kako se duša četvrte gustoće može dalje lomiti u treću gustoću. Ako pogledate Zemlju, vidjet ćete bilijune duša. Oni od vas koji vibrirate na četvrtoj gustoći, možete imati do 12 dijelova sebe koji se inkarniraju u treću gustoću u bilo koje vrijeme. Te fragmentacije se obično pojavljuju na višim astralnim razinama vašeg sebstva četvrte gustoće, a ne od ljudskih potomaka koje rađate.

Kada fragment duše uđe u fizičko tijelo u trećoj dimenziji, on prolazi kroz svoj životni vijek kao duša inkarnirana u ljudski biološki organizam, tj. fizičko tijelo. Ako duša nije dovoljno evoluirala da bude sposobna direktno se pomaknuti u sljedeću dimenziju (vraćanje gore po evolucijskoj spirali kroz uzdizanje), i ako izabere riješiti se tijela na kraju tog života, još jednom će se vratiti u diskarnirani aspekt sebe na astralnim ili eteričnim carstvima, sve dok se ponovno bude mogla zgusnuti u drugo tijelo. Fragment može biti sposoban uzdići se jednu razinu gore, ili više od toga, ponekad sve do sedme razine, između reinkarnacija, ovisno o njegovoj razini svijesti i onoga što mora naučiti.

Ako ostane na relativno istoj razini sa koje je krenuo, un ulazi na astralnu razinu. Astralna carstva se sastoje od mnogih pod-razina, od kojih su neke groteskne, mračne i zastrašujuće, a druge možete opisati kao lijepe i ugodne. Taj fragment duše će tada tražiti buduću inkarnaciju ili će tražiti spajanje sa svojim višim dijelovima, ovisno o tome što se sve dogodilo u životu koji je upravo završio.

Ako je taj život bio prilično kompletan i bez previše trauma, duševni fragment će se kretati vrlo brzo i vjerojatno će se spojiti sa svojim višim dijelovima, napraviti malu procjenu i tada se vratiti u sljedeću inkarnaciju. Ako je život bio traumatičan, taj fragment duše može lutati astralom i tražiti da se veže za različite druge duše koje su još u tijelu. U tom slučaju imate ono što zovete duhovima, diskarnirane duhove ili astralne entitete, koji mogu parcijalno ili potpuno opsjedati drugu inkarniranu dušu.

Upamtite da aspekt ili fragment koji luta astralom, još uvijek dio višeg reda fragmenata koji su povezani sa roditeljskom dušom, pa taj fragment nije istinski izgubljen. Samo se privremeno iskopčao od viših razina svog bića.

Konačno, sve duše koje prođu kroz inkarnacijski proces, dođu do točke gdje je njihova svjesnost takva da se više ne žele reinkarnirati u tijela i tada se pomaknu na višu razinu izražavanja sebe. Kada fragmenti duše dosegnu petu razinu svjesnosti, tada često dožive ponovno spajanje sa članovima njihove duševne familije ili spajanje sa dijelovima više gustoće njihove roditeljske duše.

Kada god se dijelovi spajaju i skupljaju zajedno, to se zove integracija duše. Kad god se dijelovi duše fragmentiraju, to se zove fragmentacija duše. Kasnije u ovoj knjizi raspravit ćemo neke metode i tehnike koje podupiru integraciju duše.

Nesvjesna fragmentacija za vrijeme zemaljskog života

Unutar života treće gustoće - koristit ćemo treću gustoću kao primjer, ali to je jednako točno i za četvrtu gustoću - duše se mogu fragmentirati još i dalje. To je drugačija vrsta fragmentacije koja ne stvara samostalna bića. Čuli ste za izraz „ostavili ste dio sebe s onim kojeg volite" i to doslovno postaje istina. Vi ljudi imate pjesmu zvanu „ Ostavio sam svoje srce u San Franciscu". Mi mislimo da autor ove pjesme ne shvaća koliko je to istinito. Kada posjetite prekrasno mjesto i postanete navezani na njega, energetski tamo ostavljate dio sebe. Ako bi Kirlianovi fotografi slikali auru ovog entiteta, kroz kojeg govorimo, kad on ustane iz stolice, vidjeli bi da je dio njegove energije još uvijek na stolici.

Nakon nekog vremena energija se rasprši i vrati svojoj duši, ali u nekim slučajevima, posebno ako je prisutna emocionalna navezanost, to se ne dogodi. Ako vi kao ljudsko biće postanete emocionalno navezani na drugo ljudsko biće, možete utisnuti dio sebe u auru tog ljudskog bića što može završiti fragmentacijom dijela sebe od vašeg originalnog sebstva treće gustoće. Moguće je da nakon što proživite pun i traumatičan život na Zemlji, na kraju tog zemaljskog života, imate nekoliko fragmenata sebe prikačenih na tijela drugih ljudi ili na mjesta koja ste posjetili tijekom tog života. Svaki fragment će često biti prilično izgubljen u tome što dalje napraviti, i biti će zbunjen dok uzaludno traži druge dijelove ili roditeljski dio sebe.

Kada je druga duša vrlo posesivna i dominantna, ta duša može uzeti dijelove vaše duše sa sobom i ne vratiti ih vama nazad dobrovoljno.

Tada imate ono što se zove „otimači energije" ili „energetski vampiri", što su duše koje uzimaju energiju drugim dušama i sakriju ih u sebi u nadi da će im to pružiti više energije i moći, dok u stvarnosti one uzimaju fragmente drugih duša i stavljaju ih u auru svog vlastitog tijela. Takve duše zapravo kradu porcije tuđe energije i drže ih odvojene od njihovih vlasnika.

Fragmenti duše ulaze u različite pod-razine postojanja, uključujući niža, srednja i viša astralna carstva, i do neke mjere niža i srednja eterična carstva. To su generalno područja na kojima ćete naći diskarnirane fragmente duše, iako postoje druge varijacije o kojima nećemo raspravljati ovaj put.

Zašto se duše fragmentiraju u ne-samostalne dijelove nedobrovoljno? Duša je energetska jedinica, koja sadrži niti, vlakna, krakove, konopce, ili kako god ih želite zvati. Ta se vlakna istežu od centra duševne esencije (dijela koji je direktno povezan sa Bogom). Božja energija (duh) se prenosi kroz ta vlakna, slično kao što se životna sila drveta može vidjeti kroz grane drveta, sve do lišća, kao integralnog dijela tog organizma.

Kao što se manje grane i lišće drveta mogu slomiti na oluji, tako i vanjska vlakna duše mogu postati vrlo lomljiva i slaba u usporedbi sa svojim unutarnjim dijelovima, i kada duše izađu van u istraživanje vanjskih regija svemira, dijelovi se mogu odlomiti i mogu ostati zarobljeni u auri (energetskom polju) drugih duša. TI dijelovi više nemaju direktnu vezu sa roditeljskom dušom, osim kroz energetsku sklonost, pa tim dijelovima često postane teško spojiti se sa roditeljskom dušom.
Oni mogu lutati po eteričnim ili astralnim carstvima sve dok ne nađu drugu dušu na koju će se spojiti.

Ako duša na koju je fragment spojen nije pravi vlasnik tog dijela, to će se manifestirati kao navezanost entiteta ili opsjednutost. Ako je ta veza nestabilna ili slaba, to je onda parcijalna opsjednutost. Ako se radi o vrlo malom fragmentu, to će se pokazati kao mala oznaka na auri na surogatnoj roditeljskoj duši. Drugim riječima, taj mali fragment ima

dio svjesnosti originalne duše od koje se odlomio, i dio te svijesti će ostati utisnut u svjesnost surogatne roditeljske duše koja ga je uzela na sebe. Nova roditeljska duša se može ponašati kao spužva ili magnet za fragmente ostalih duša, ovisno o psihologiji i generalnom stanju svijesti novog roditelja.

Ako ovo stavimo u drugo lice, vi kao samostalna duša djelujete kao surogatni roditelj dijelu druge duše. Energija te tuđe duše biti će otisnuta u vašu auru, a svjesnost te druge duše će biti parcijalno pomiješana sa vašom svjesnosti do nekog stupnja.

Kada se velik broj duševnih fragmenata skupi u auri surogatne roditeljske duše, može nastati mnogo poteškoća. Ovaj kanal i mnogo ostalih ljudi koji se bave iscjeljivanjem, često vide energije mnogih različitih duša na čovjeku koji je došao na iscjeljivanje. To otežava tom čovjeku da razumije i postane svjestan svoje vlastite esencije. Vanjski slojevi aure te duše mogu sadržavati mnogo fragmenata drugih duša. Ako dijelovi drugih duša ovladaju surogatnom roditeljskom dušom, ta surogatna roditeljska duša može dobiti teške mentalne probleme.

Većina vas poznaje bar jednog čovjeka koji vjerojatno nosi energije velikog broja drugih duša, do te mjere, da jedva poznaje sebe. Fragmenti se vežu sa svrhom pokušavanja ujedinjavanja sa njihovim primarnim ili roditeljskim dijelom, ali zbog toga što su to samo fragmenti, oni nemaju dovoljnu razinu inteligencije za prepoznavanje kada su se povezali sa njihovim pravim sebstvom, pa će se pokušati spojiti sa bilo kim koga nađu u području na kojem lutaju. Općenito oni odlaze tamo gdje pronađu neki afinitet. Afinitet može uključivati slične emocionalne karakteristike koje ima njihova roditeljska duša.

U nekim slučajevima ta situacija je slična odnosu parazita i domaćina. Ako je originalna roditeljska duša prilično mračna, i rezultirajući dijelovi su prilično mračni, tada oni mogu iscrpiti životnu energiju iz surogatne roditeljske duše. Takav slučaj se pojavljuje kod mnogo duša koje dolaze iscjeliteljima jer se žale na velik umor tj. osjećaj konstantnog umora. Istovremeno, doktori medicine ne mogu naći nikakvu bolest na njima.

Postoje jednostavne tehnike koje iscjelitelji mogu koristiti da odstrane dijelove drugih duša sa surogatne roditeljske duše. U nekim slučajevima, iscjelitelji također mogu poslati dijelove duša u svjetlost i jednom kada su u svjetlosti, one su vođene prema njihovim iskonskim roditeljskim dušama od strane dobrih vodiča i članova duševne familije.

Ova knjiga se primarno bavi promjenama na Zemlji i prijelazima koji se pojavljuju, pa nećemo ulaziti u dubinu o različitim manifestacijama duševnih fragmenata, ali ćemo spomenuti da su duhovi, poltergeist-i, prikaze, kugle, i različite druge manifestacije najčešći oblici kojima se prikazuju fragmenti duše koje vidovnjaci mogu percipirati.

Molimo da razumijete da nisu sve prikaze i kugle pravi duševni fragmenti. Neki od njih su misaone forme, koje su paketi energije koje duše isijavaju. Kada se misao projektira sa velikim intenzitetom, tada ona isijava na van u obliku geometrijskog uzorka - misaonog uzorka. Ti misaoni uzorci mogu nalikovati i biti zamijenjeni sa dijelovima duše. Isto kao duševni fragmenti, misaone forme također mogu ići van i zakvačiti se na druge duše. Misaone forme privlače duše sa sličnim misaonim obrascima. To je dio zakona privlačnosti.

Ako postoji netko u vašem životu s kim ste vrlo bliski i stalno razmišljate o toj osobi, vrlo je moguće da je dio vaših misaonih formi ušao u auru te osobe. Obično je potrebno puno više od običnog razmišljanja o nekome, kako bi se dio vaše duše smjestio u drugu dušu. Najčešći način na koji se dio vaše duše može nastaniti u nečiju drugu dušu je kroz seksualni odnos, proces rađanja, ili interakcijom u vrlo, vrlo bliskim obiteljskim odnosima.

Sada pričamo o temi koja je vrlo složena i teška za razumijevanje prosječnom čovjeku. Iako, mi smatramo da su vam potrebne neke osnove za materijal o uzdizanju i Zemljinim promjenama. Vidjet ćete, dragi Kreatori, da studija
fragmentacije duše dovodi do razumijevanja o tome kako integrirati dušu. Duševna integracija je presudna ako se planirate pomaknuti prema uzdizanju.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  L.P.

  16.05.2024. 16:58h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav dragim povratnicima. Lp

  16.05.2024. 08:14h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Svuda pođi - Magicusu dođi.

  14.05.2024. 22:42h
 • Član vanessavanessa

  .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ Lp dragi moji Magicusi uvijek je lijepo vratiti se

  14.05.2024. 16:40h
 • Član bglavacbglavac

  Drage mame, sretan vam vaš dan . Neka vas partneri i djeca vole najviše na svijetu. Sretne mi bile drage mame. LP

  12.05.2024. 07:57h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

  01.05.2024. 07:55h
 • Član iridairida

  dobro jutro i od mene svima!

  29.04.2024. 11:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Evolucija i reinkarnacija životinjskog carstva Integracija duše