Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

467

PUTA

OD 14.01.2018.

Magicus zbornik - III dio

Magicus zbornik - III dio
Zemlja nam je predložila, mi njezin vrlo mudar i praktičan prijedlog prihvatili....na svim našim autorima je samo da u komentarima napišu tri točna naslova svojih članaka (prilozi, pjesme, priče itd....moraju biti autorski tekstovi)... koje prijavljuju za zbornik....
 
14.02.2010 06:45 h
 

Dobro jutro, magicus! :)
Sinoć sam razmišljala nešto o tom zborniku, koji bi kriteriji bili za objavu tekstova u njemu i da bi vjerojatno bio objavljen po jedan tekst od svakog aktivnog autora (jer nas ima puno) pa sam se onako zamislila - ja nikako ne bih voljela da to bude neki moj autorski članak (pa čak ni onaj što je jednom pobjedio u temi mjeseca) niti ljubavna pjesma ili, ne daj Bože, ona što u sebi ima neke naznake strasti. Ono što bih voljela jest da to bude neki tekst koji je osobno meni kvalitetan. Uostalom, u videu o Magicusu predstavljeni smo kao portal o duhovnosti, metafizici, ezoteriji, mističnoj poeziji, intuiciji, snovima, razmišljanjima, mudrostima... pa bi nešto od toga valjda trebao biti kriterij. Neki autori imaju toliko kvalitetnih tekstova sa ovih područja da izgleda kao nemoguća misija izdvojiti samo jedan od njih. Neki autori opet uopće ne pišu o duhovnosti, ali iznose vlastita razmišljanja u vezi određene teme tako da opet kriterij ne može biti čvrsto zadan i nepromjenjiv. Ipak, mislim da je najvažnije da se autori predstave kroz autorski članak pa ma o čemu on govorio. I sad... ja imam prijedlog. Dakle, da svaki autor koji je trenutno aktivan i koji to, naravno, želi izabere od svojih autorskih članaka jedan, tri, pet članaka kojima bi se on sam htio predstaviti u zborniku... pa se onda izbor sužava i tako olakšava posao onima koji biraju, a, s druge strane, izbor je također i subjektivno autorov. Inače, tko bi to sve prekopao... tu arhivu... uvijek, kad tražim nešto što me zanima, izroni čudo tekstova pa ti to sve gledaj. Ionako većina članova Magicusa ima i bez toga previše obveza. Dakle, mislim da je ideja dobra. Odabrati jedan od ponuđenih članaka koje autor sam odabere, a za one koji sami ne predlože, prekopati arhivu tekstova. Eto, to je moj prijedlog.

 

14.02.2010 11:46 h
 

zemlja nam je evo dala najmudriji i najpraktičniji prijedlog do sada, dakle: neka svaki autor izabere svoja tri teksta (bez obzira na teme i profil, pjesme, priče, iskustva, stavovi) i napiše točne naslove...mudra zemljice hvala!
 
 
 
Počnite s prijavama svojih točnih naslova već danas, što prije prikupimo naslove, prije ćemo krenuti u realizaciju zbornika magicus.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Magicus zbornik - II dio Magicus zbornik - IV dio (prvi krug prijedloga)