cune

2

Broj Merlina

Svi članci člana cune
Član cune

Upisao:

cune

ENERGIJA ZA, ENERGIJA PROTIV

ENERGIJA ZA, ENERGIJA PROTIV Za čovjeka se što-šta može reći, ali da u XXI stoljeću ne poznaje temelje vlastitog okruženja, to ni u kom slučaju ne. Ponajprije one o jedinstvenosti, međusobnog uvjetovanja i organičnosti, a potom i činjenicu da su svi odnosi, pravila i utjecaji samo različiti oblici jedne jedinstvene manifestacije; jednog globalnog informacijskog svepolja.
Član cune

Upisao:

cune

MOGAO BIH

MOGAO BIH Konačno bih se mogao družiti s nebeskim ciganima, lovcima nemirnih svjetlosnih galebova od kristala s njima, jednako čudesnom kristalnom barkom, nekim tajanstvenim visinama broditi mogao bih s mirnom definitivnošću otploviti s ovih posljednjih zemaljskih obala sada kada znam da se na njima, nakon nje, ništa vrijedno neće i ne može dogoditi.
Član cune

Upisao:

cune

UROCI, MAGIJA – ILI NEŠTO POSVE DRUGO?

UROCI, MAGIJA – ILI NEŠTO POSVE DRUGO? U čemu je? U kreativnom potencijalu ljudi. U njihovoj sposobnosti da vlastitim misaonim procesom kao „aktivatorom“, i okolnom energijom kao „neutralom“, stvori i aktivira sasvim određenu sliku svoje realnosti. U situaciji kada velika većina proživljava – počesto međusobno izmiješane – spomenute reakcije u svom osobnom polju, prirodan je nagon za traženjem odgovora na pitanje „što se to događa?“.
Član cune

Upisao:

cune

OPROŠTENJA

OPROŠTENJA Došlo je vrijeme za isplatu svih neotplaćenih kredita i neplaćenih računa za priznavanje svih prava i svih nenamirenih dugovanja prema sebi samome za zadnje susrete s nepostojećim vjerovnicima i mjenicama bez fiksnih datuma; vrijeme je da stalna vrtnja u začaranom krugu krivnje za sve konačno prestane