Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magy

Upisao:

magy

OBJAVLJENO:

PROČITANO

632

PUTA

OD 14.01.2018.

Sitnice u stanu popravite sami

Sitnice u stanu popravite sami
Najlakše je pozvati majstore. Na žalost, i najskuplje. Kad se podvrgnete financijskoj dijeti, morat ćete zbog uštede otkriti majstora u sebi

 Piše: Jasmina Trifunović

 

Uređenje stana, sitni popravci, jednostavnije montaže, sve to možete sami. Nije nužno da za svaku sitnicu angažirate nekoga tko će to učiniti mjesto vas. Razlog je jednostavan, jer svakom drugom za učinjeno morate i platiti. U današnje vrijeme majstori su iznimno skupi. Za sat rada većina njih uzet će vam između 150 i 200 kuna, a uvijek se izlažete i riziku da vam majstor "podvali" nešto kako bi vam uzeo još više novca. Nemojte se bojati i sami se prihvatite nekih poslova. Naravno, ne očekuje se od vas da popravljate perilicu ili televizor, ali obojati stan, zalijepiti tapete, obojiti ogradu na balkonu ili izbušiti rupe u zidu za policu definitivno možete sami. Isto tako, strogo vam je zabranjeno kupovanti novi namještaj dok ste u dugovima, a stari možete osvježiti bojanjem ili nekim detaljima. Prije nego se odlučite na kupnju bilo kakvog materijala, raspitajte se za sniženja ili za tvorničke trgovine u kojima je sve jeftinije.

KREČENJE - IDEALAN POSAO ZA VAS!
Krečenje stana posao je za koji će mnogi angažirati majstore. Krivo! Valjak, boja i dobra volja sve su što vam treba da osvježite svoj stan. Strojno miješanje boja u trgovinama skuplja je opcija. Sami dodajte željeni pigment u bijelu boju. S majstorima će vas koštati 5500 kuna, a ukoliko ga vi obavite sami samo 300 kuna.

 

BUDITE FRIZER SEBI I OBITELJI
Svojim rukama možete šišati i bojiti kosu. Nije riječ, naravno, o kompliciranim frizurama, ali ako imate u kući nekoga tko se šiša nakratko, investirajte u mašinicu za šišanje, koja stoji oko 100 kuna. Šišati se tako može kod kuće, a ušteda je znatna jer je svaki odlazak muškom frizeru 40-50 kuna. Također, žene bi trebale same bojiti kosu. Boju možete kupiti već za 20 kuna u gotovo svim trgovinama, a odete li na bojenje kod frizera, morat ćete platiti barem 100 kuna za jedno bojenje.

OGRADU MOŽE SVATKO OBOJITI
Ogradu oko kuće ili na balkonu, ako ste u stanu, svako toliko treba obojiti. Brušenje stare boje, premaz temeljne i nakon njega stavljanje boje koju želite - sve to možete sami. Uštedjet ćete puno, a možda zaključite da vas tako nešto i opušta.
S majstorima će bojanje koštati 1000 kuna, a bez njih 150.

BUŠENJE? PA TO JE OBIČNA SITNICA
I doista je tako. Investirajte u neku bušilicu po povoljnoj cijeni i to će vam se višestruko vratiti. Dimenzije rupa i tipli nisu nikakva mudrost, a zamislite samo koliko će vam olakšati život i uštedjeti novca kad za to ne budete morali zvati majstora.
S majstorima: 150 kn
Bez njih: 0 kn

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

1/3 novca troši se na hranu (2) Dodatni prihodi u budžet