Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magy

Upisao:

magy

OBJAVLJENO:

PROČITANO

603

PUTA

OD 14.01.2018.

Dodatni prihodi u budžet

Dodatni prihodi u budžet
Posao koji ćete raditi "ekstra" donijet će vam prijeko potrebnu dodatnu zaradu. To je učinkovit put da ubrzate rješavanje svojih problema

Piše: Jasmina Trifunović

 

http://www.24sata.hr/

 

Iz dugova se možete izvući s onim što vam je na raspolaganju jer kad se nađete u problemu, strogo vam je zabranjeno ulaziti u nove dugove. A koliko će vam biti na raspolaganju, ovisi o vama i o tome koliko ste spremni raditi. Mnogo puta ćete čuti da živimo u državi u kojoj “posla jednostavno nema”.
Zanemarite takve tvrdnje jer prava je istina da za onoga tko istinski želi raditi, posla uvijek ima. Pritom trebate razbiti predrasude prema određenim poslovima i dati sebi mogućnost da radite stvari za koje ste prije mislili da ih nikad nećete raditi. Ili čak da ih nikad nećete biti prisiljeni raditi. Ipak, ovdje govorimo o problemima s dugovima, dakle, o situaciji zbog koje ste prisiljeni na mnogo toga što niste planirali.
Prije ste bili netko tko je rado sjedio u kafićima ili restoranima. Tamo ste ostavljali dosta novca. To vas je, uz sve ostalo, i dovelo u nezavidnu financijsku situaciju. Sad ste netko tko bi trebao razmisliti o tome da u kafić ulazi, primjerice, kao konobar tijekom vikenda. Nepojmljivo vam je da konobarite? Dobro razmislite, dodatna zarada može otplaćivati vaše dugove i smanjiti pritisak na kućni budžet. Na kraju, može vas i brže izvući iz financijskih problema. U svakom slučaju, nastojte naći nešto što će donositi dodatan novac jer nemate izbora nego - raditi i zaraditi.

(Photos)

Zaradite i kao dječji animator ili prevoditelj tekstova... 

 

I NOVAC OD AMBALAŽE MOŽE POMOĆI
Skupljanje ambalaže postala je vrlo česta aktivnost naših građana koji se na to odlučuju mahom zbog neimaštine. Ne tvrdimo da morate ići okolo i tražiti boce, ali ako ste ostali bez posla i ako vam se dugovi gomilaju, to je zasigurno bolja varijanta od očajavanja i proklinjanja sudbine. Ne bacajte ambalažu, nego dajte svojoj djeci neka je skupljaju i zarade pokoji džeparac na taj način. To je korisno za cijelu obitelj.

 

ZABORAVITE PREDRASUDE I BACITE SE NA POSAO!
Hrvatima je još prilično nepoznat pojam nečega što se naziva “part time job”, odnosno dodatni posao uz onaj redoviti koji već imate ili uz školovanje, za srednjoškolce i studente. Sjetite se samo koliko ste puta u filmu vidjeli srednjoškolca kako nakon nastave odlazi konobariti ili peći hamburgere. Zašto ne biste i vi to radili, pa čak i ako niste srednjoškolac? Mnogi kafići ili restorani traže, primjerice, ispomoć vikendom, pa se prijavite za jednu smjenu umjesto da kod kuće besposličarite. Svaka zarada je dobrodošla.

INVESTICIJSKI FONDOVI? ITEKAKO! AKO IMATE...
Investicijski fondovi u pravilu su namijenjeni ljudima koji imaju stabilne financije i koji žele oplemeniti svoj novac. Ipak, neki možda imaju novac u pričuvi pa bi ga putem investicijskih fondova mogli oplemeniti. Krajnji cilj je povećati iznos novca, pa time i ubrzati otplatu svojih dugovanja. Prema svim dosadašnjim iskustvima, putem fondova se doista lijepo može zaraditi bez mnogo truda. Potreban je “samo” novac na hrpi...

UNOVČITE SVOJE UMIJEĆE PRAVLJENJA KOLAČA
Rođendani, svadbe, proslave svih vrsta... I na svakoj od njih uvijek se traže kolači. Mnogi ljudi jednostavno nisu talentirani za pečenje kolača i takvih je vjerojatno mnogo više nego onih koji se u kolače razumiju. Ako spadate u ove koji su vješti s brašnom i kremama, naplatite svoje sposobnosti i možete vrlo dobro zaraditi. Primjera radi, jednu tortu možete prodati za barem 150-200 kuna. Materijal vas pritom neće stajati više od 50 kuna.
- Ne upuštajte se u pokušaje dodatne zarade sa svime što se nudi. Suviše je prevara u ponudi, a osobito ne vjerujte kada vam netko obećava astronomsku zaradu ili gdje morate uložiti novac!

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Sitnice u stanu popravite sami Dodatni prihodi u budžet (2)