iris

3

Broj Merlina

perunika Svi članci člana iris
Član iris

Upisao:

iris

SITNE I DINAMITNE

SITNE I DINAMITNE Sjemenke pripadaju skupini superhrane, hrane koja organizam štiti od raka, starenja i upala. Iako su sjemenke lako dostupne i cijenom pristupačne, nisu baš redoviti sastojak naših jelovnika. Najčešće ih konzumiramo zahvaljujući kruhu ili pecivu, ali vrlo jednostavno ih možemo uklopiti i u svakodnevnu prehranu.
Član iris

Upisao:

iris

ŠTO JE NUTRICIONIZAM?

ŠTO JE NUTRICIONIZAM? Kao službeni začetak znanosti o prehrani uzima se 1780. godina, kada je francuski kemičar Lavoisier otkrio da se hrana i kisik spajaju u tijelu te proizvode energiju. Nakon toga slijedi razdoblje u kojemu su liječnici, znanstvenici i drugi istraživači radili na bolestima vezanim s prehrambenim deficitom - skorbut, beriberi, rahitis i pelagra. U novom tisućljeću, nutricionizam dobiva i poddiscipline kao nutrigenomiju koja proučava utjecaj sastojaka hrane na izričaj gena.
Član iris

Upisao:

iris

Intuitivna prehrana

Intuitivna prehrana Koncept intuitivne prehrane predstavlja anti-dijetnu filozofiju koju je osmislio profesor Steven R. Hawks sa Sveučilišta Brigham Young u Utahu, SAD. Osobe koje prema njegovim naputcima usvoje tehniku intuitivnog hranjenja nikada nisu na dijeti..
Član iris

Upisao:

iris

Prehrana u zoni

Prehrana u zoni Dijeta se zasniva na vezi između hormona inzulina i supstanci nazvanih eikozanoidi. Eikozanoidi su supstance slične hormonima koje kontroliraju mnoge vitalne fiziološke funkcije, uključujuči one kardiovaskularnog sustava, imuno sustava i živčanog sustava. Dr. Sears vjeruje da su neki eikozanodi «dobri», a neki «loši».
Član iris

Upisao:

iris

Penny Price: Aromaterapija bi trebala postati navika

Penny Price: Aromaterapija bi trebala postati navika U svijet aromaterapije me uvela majka, jer je željela pomoći izliječiti svoju majku koja je bolovala od artritisa. Ona joj je željela pomoći na prirodan način, a najprihvatljiviji za to su joj se činili aromaterapija i eterična ulja. Tako da se nisam sama počela baviti aromaterapijom, već je ona oduvijek bila prisutna u našem domu, uvijek se odvijala oko mene i već od malena sam se bavila s tim.
Član iris

Upisao:

iris

Božanska biljka koja produljuje život i poboljšava seks

Božanska biljka koja produljuje život i poboljšava seks Možda ne postoji čarobni štapić koji će ukloniti sve vaše probleme, ali postoji biljka koja može pomoći da ih riješite većinu. Ne vjerujete? Ginseng ili korijen života ne samo da pomaže kod jačanja imuniteta i mentalnih sposobnosti, poboljšava tjelesnu kondiciju, ublažava stres već i, nekima najvažnije, poboljšava kvalitetu seksualnog života.
Član iris

Upisao:

iris

Molitva za ispitni rok

Molitva za ispitni rok Učenicima su ponudili molitvu u kojoj se zahvaljuje na onim “biblijskim pripovijestima koje nam pokazuju kako su strah i zabrinutost opći i uobičajeni osjećaji”. U crkvi smatraju da će tijekom polaganja ispita dobro doći i molitva kojom učenici mogu zazvati božansku pomoć “onda kad izgleda da je sve nemoguće”, kao i molitva za snagu da vedro podnesu rezultat ispita, bio dobar ili loš.
Član iris

Upisao:

iris

Inspiracije

Vaš život je ukupni rezultat svih izbora koje radite, kako svjesno, tako i nesvjesno. Ako uspijete kontrolirati proces izbora, tada možete kontrolirati sve aspekte svojega života. Možete pronaći slobodu koja proizlazi iz preuzimanja odgovornosti za sebe. – R. F. Bennett
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info