sydrah

1

Broj Merlina

Član sydrah

Upisao:

sydrah

Bundeva: 6 blagodati kraljice jeseni

Bundeva: 6 blagodati kraljice jeseni Kraljica jeseni bogata je vitaminima B skupine, obiluje antioksidanatima i karotenom sastojcima nužnima za zdravlje i ljepotu Bundeva kao borac protiv bolesti 'Tko jede puno buče, bolovi u želucu ga nikada ne muče' kaže stara poslovica, pa iako bundeva i nije svima omiljena namirnica njezina ljekovita svojstva su nepobitna zbog čega je i prozvana kraljicom jeseni.
Član sydrah

Upisao:

sydrah

Čudesno piće

Čudesno piće To čudesno piće kruži već dugo dugo i poznato je od ranije. Vredno je uzeti ga k znanju.. Ovim tekstom želi se privući javnost i pažnja ljudi koji imaju rak. Ovo je piće koje može obuzdati loše ćelije koje se stvaraju u vašem telu ili se obuzdava njihov rast! G. Seto je imao rak pluća. On je rekao da je ovo piće preporučio poznati herbalist iz Kine. G-din Set je pio ovo piće 3 meseca i sada je njegovo zdravlja obnovljeno. Vredi probati.
Član sydrah

Upisao:

sydrah

Znate li što se zapravo događa s kosom kad je farbate?

Znate li što se zapravo događa s kosom kad je farbate? Boja za kosu mora prijeći nekoliko prepreka prije no što doista oboji kosu. 'Mora biti sposobna ući u dlaku, a prva prepreka je kutikula koja štiti vlas. To je kao kod kore drveta, na sličan način djeluje i kutikula. Zato, da bi boja ušla u dlaku, kutikula mora biti podignuta. Tada na scenu stupa amonijak. Ova kemikalija podiže pH dlake, uslijed čega se kutikula opušta i podiže. Problem je u tome da jednom kad poremetite kutikulu nastaje šteta, jer priroda nije zamislila da je podižemo', kaže Wilson.
Član sydrah

Upisao:

sydrah

Mineral koji opušta mišiće i živce

Mineral koji opušta mišiće i živce Zdravstvenu ravnotežu održite svakodnevnim unosom magnezija. Ovaj mineral nužan je za apsorpciju kalcija i kalija, utječe na hormonalnu sliku, čuva živčane stanice, sprečava mišićnu slabost, lupanje srca i proljev, te opušta mišiće i živce. Međutim, podaci ukazuju da 40 posto stanovništva, te čak 85 posto bolesnika koji su imali srčani infarkt pati od manjka magnezija.