Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1053

PUTA

OD 14.01.2018.

ŠTO MI GOVORI MOJ SAN? - Crne mise i drugi snovi blue moon

ŠTO MI GOVORI MOJ SAN? - Crne mise i drugi snovi blue moon
Imala sam jako problema najviše sama sa sobom.Mogu slobodno reći da sam izgubila u jednom periodu dio sebe, svoj indentitet.

Draga Irida

Već dugo razmišljam da vam pošaljem opise svojih snova i događaja,ali eto valjda je sad pravo vrijeme zato. Ispričat ću vam neke svoje snove u zadnjih godinu dana i uklopit neke događaje koje su uslijedile poslije takvih snova,zanima me vaše mišljenje i objašnjenje,iako sam većinu tih snova sama protumačila i shvatila njihovu važnost,ali želim vaše mišljenje i šta vi mislite o svemu tome.Inače čitam vaš blog,koji je jako zanimljiv i poučan.

 Imala sam jako problema najviše sama sa sobom.Mogu slobodno reći da sam  izgubila u jednom periodu dio sebe, svoj indentitet.

Bila sam u jednoj vezi 7 godina na koju danas gledam, kao na jedno sedmogodišnje hodočašće i veličanstveno učenje o sebi,a ljude koju su bili zlobni prema meni zahvaljujem im na tome,jer su bili moji učitelji i oprostila sam im sve.

blue moon

 Do ovdje si sama dobro opservirala svoju situaciju....

 Često sam sanjala prije da sam na crnoj misi,ali pored mene je netko poslan od Boga i pita me šta radim tu,a ja njemu kažem da zapravo radim za Boga i da sam ovdje samo špijun,što i jesam u snu-to su mi bili česti snovi.

Bojim se da su crne mise znak svjesnog ostajanja u lošoj situaciji s uvjeravanjem same sebe da ti tu možeš nešto popraviti. Osjećaj misije, zadatka.

Sljedeće što moram naznačit, a nije bio san: jednog dana koji je bio jako težak i gdje sam bila jako povrijeđena, osjećala sam da mi je duša umorna i pitala sam se kad ću smoći više snage da odem, da se maknem iz sve te situacije koja me ubijala,(najviše sam bila ljuta na samu sebe,jer nisam imala snage da se maknem sa mrtve točke i bojala sam se otići).Tu večer sam se molila Bogu i u jednom trenutku to je bila militisućinka,ali se jasno sjećam lica, osjećaja i nisam sanjala.Vidjela sam u glavi(ne priviđenje,nego baš u glavi) bijelo lice starijeg čovjeka, lice mu je sjajilo bjelinom imao je bijelu kosu i bijelu bradu i blage oči.Nasmiješio mi se od uha do uha, i kao da mi je svojom pojavom i osmijehom poručio ne brini se,tu sam,sve će biti u redu.Njegovo lice je prevladalo mojim čelom,kompletnom unutrašnjošću moje glave,ako me shvaćate i tog lica i osmijeha sjećam se dan danas jasno i čisto, to je bilo negdje cca prije godinu i pol,dvije. U trenutku te pojave moje tijelo je skočilo kao da me nešto udarilo snažno u leđa i osjetila sam jake i brze otkucaje srca i znala sam da je minutu duže ostao u mojoj glavi,ja danas ne bi bila živa,jednostavno to znam,kako god vam možda ova rečenica zvučala.Poslije sam negdje pročitala da pojava svetih duša ne može biti bezazlena,jer su oni toliko čisti,blistavi da naše duše koje su naravno umrljane svačim, ne mogu podnijeti prisustvo takve čistoće-to mi je samo potvrdilo ono što sam znala.Od tog trenutka znala sam da će sve biti u redu,da sam pod zaštitom,da me gledaju i prate moj život.Tu noć sam plakala od sreće.

Ovo baš nije posve točno bez obzira na to gdje si to pročitala. Isus je liječio gubavce iako je lepra zarazna. Duhovni vodiči dolaze kad ih  trebamo i zamolimo bez obzira koliko smo grešni (nečisti). Oni ne mogu odbiti molbu osobi koja zaista treba njihovu pomoć i doziva ih molitvom. Neizdrživa napetost u glavi je bila više rezultat spoznaje da više ne možeš ignorirati spoznaju da je situacija neodrživa...

Vrijeme je i dalje prolazilo i moj život je i dalje stajao na mrtvoj točki,ali ja sam se počela malo pomalo mijenjati,često sam u toj kući i s tim čovjekom doživljavala dejavou,ali na način kao da dolazi kraj nečega-teško mi je to uopće opisati. Jednu večer prije spavanja počela sam molitvu i u jednom trenutku imala sam viziju,to je bilo nešto kao između polusna i jave, ne spavaš,ali ne možeš otvoriti oči,kao da te nešto hipnotizira.U viziji vidjela sam ženu koja je obučena u tamnu odjeću i ima kao neku maramu ili kapu na glavi,malo je krupnija i svi je se boje,koliko je nešto u njoj snažno. Ljudi mi govore da ne gledam u nju i pokrivaju oči,ali ja ne mogu to je jače od mene,kao da me hipnotizirala,gleda u mene i otvara usta i na njenom jeziku je crveni križ,ona mi je to pokazala.Ja sam u tom trenutku osjetila vibriranje kroz svoje tijelo od glave,do pete i to mi je jako pasalo i znala sam da se ne trebam bojati,kao da me to pročistilo na neki način.  Nisam osjetila ni plahtu ni krevet kao da sam lebdjela malo iznad. Sve se to dogodilo usred molitve prije spavanja. Tu ženu sam također još jednom sanjala prije vizije i to me tako preplašilo da sam se prisilila probudit,jer mi nije bilo jasno šta ona predstavlja,šta znači taj jarko crveni križ na njenom jeziku.

Križ je simbol promjene, transformacije, novog puta i nove svjesnosti. Križ na jeziku je imperativ da se određene stvari izgovore i promjena pokrene......I starac i žena su arhetipske figure i duhovni vodiči.....

Mislim da mi je to htjelo reći da je došlo vrijeme promjene,smrti,novi početak,jer otad sam intenzivno počela shvaćati sebe,odnosno počela se vraćati svjesnost mojih osjećaja, raspršeni dijelovi mojih misli,djelovanja i osjećaja koji su bili nasuprot jedni drugima počeli su biti jedno i ponovo sam osjećala sebe,ali baš sebe onakvu kakva jesam.Počela sam se boriti. Zatim sam dolazila u posjed knjiga(koje su nosile poruke u sebi) putem načela sinkroniciteta i tako naišla putem jedne osobe na knjigu koju je ta osoba slučajno navela i ja sam znala da je moram pročitati.Kad sam je pročitala kao da je bila pisana o meni,čitam knjigu i preplavljuju me osjećaji da je ta knjiga namijenjena da je  pročitam,to je moralo doći u moje ruke baš tada. Ta knjiga mi je puno pomogla. Prije nego sam naišla na tu osobu i knjigu sanjala sam san da idem nekom dolinom prema nekoj planini ili brdu. Sve je bilo u nekom smeđem tonu i nije bilo zelenila. Vidim jedno malo okruglo mutno  jezerce. Idem prema njemu,naginjem se da ga vidim,moja prijateljica me opominje da krenem,šta sad gledam u njega. Iz njega izranja delfin i baca se meni na ramena i smiješi se i mazi uz moje lice.Ja sam oduševljenja njegovom ljepotom i ponašanjem. U mom stvarnom životu stvari su se pokrenule i ja sam počela rješavat svoje probleme i nedugo nakon toga ja sam smogla snage i otišla, jača i sigurnija u sebe više nego ikad, umorna,sretna i hrabra.

Duhovni i svaki drugi napredak, uspon je uvjek svladavanje prepreka i njihovo nadrastanje.... Smeđi tonovi ukazuju na probleme u prve dvije čakre (loši obiteljski odnosi, izopačena seksualnost, a mogući i zdravstveni problemi na organima u zoni tih čakri (menstrualni problemi, pitanje plodnosti i začeća, crijeva, probava itd..) Nedostatak zelenila (pored ove smeđe) zapravo govori o krvarećem, povrijeđenom srcu, bez ljubavi. Stanje tvoje svijesti u toj fazi je mutno, konfuzno, pravo je čudo da nisi psihički oboljela. Delfin izranja iz vode i u kontekstu ovog sna je simbol tvoje unutarnje snage koja izranja iz tvoje vlastite podsvijesti. San je slika ponovnog otkrivanja sebe i ljubavi za sebe. To je san i naznačio jer taj susret s delfinom (sa svojim ljepšim ja) je vratio tebe tebi.....

 

Poslije toga živim život punim plućima,radim na sebi,promatram ljude dublje,razumijem ih.Zanimaju me religije,vjere,bog, odnosi između ljudi.Istražujem sve sfere života i duhovnosti. U svom istraživanju nisu mi bili jasna neka pitanja na koja nisam mogla naći odgovore i baš taj specifični dan pročitala sam da Bog ili tvoj anđeo čuvar pošalje darove ljudima kada vidi da ono što rade ima nekog smisla. Točno!

I tako ja taj dan uputim se na sajam knjiga da kupim knjigu,dolazim do štanda,ali nešto me vuče da ostanem još i na štandu upoznam starijeg čovjeka koji mi kaže  da vidi na meni da me zanima ezoterija i preporuča mi jednu rijetku knjigu koja se ne može baš naći u knjižarama,jer je dosta stara napisana 1889 god. i da kad pročitam tu knjigu da će mi biti puno toga jasno i da mi može promijeniti život.Meni je to sve skupa bilo tako čudno i knjiga me nije zanimala. Rekla sam da je knjiga sigurno odlična,ali da je ne mogu sada kupiti(nije bila ni baš jeftina),ali on inzistira da  je kupim.Vidjevši da neću kupiti tu knjigu, on je kupi i inzistira da mi je daruje. Ok ja je uzmem, zahvalim iako mi je sve to bilo jako čudno i meni i prodavaču te mu na kraju susreta kažem znači ja moram imat tu knjigu nasmijem se,on me pogleda i kaže da. Počela sam čitati tu knjigu i vidjela da u njoj ima odgovora na moja pitanja vezana za davnu prošlost svijeta, naroda, došla do saznanja vezana uz numerologiju i važnost brojeva te njihovu moć, Platonova učenja,Isusa i njegov život,učenje,jednom riječju svi veliki posvećenici svijeta .Knjiga je dosta teška za čitanje,ali mislim da će imati veliku važnost za moj daljni život i već ga ima.

Moram priznati  da ne znam o kojoj knjizi pričaš.

Na moru dan prije svog odlaska u Zagreb sanjam dvije grane koje vodoravno i istovremeno niču jedna prema drugoj i spajaju se na krajevima na kojima dolaze figure mladoženje i mladenke. Kad sam došla u Zagreb sanjam prije samog buđenja da se moram probuditi u 9 i 46 minuta. Tada u moj stvarni život ulazi osoba koja je isti horoskopski znak ko i ja,jedan od njegovih roditelja dolazi iz istog kraja ko i moj roditelj (moj otac,njegova majka),njegovi roditelji žive u istom naselju ko i ja, on je rođen 1.1. ja 9.1,zbroj 946 daje 19.

Ako reduciraš 19, (a trebaš), dobiješ 1, a to je broj novog početka što i cijeli san najavljuje.

U numerologiji imamo iste, identične  brojeve.Osjećam neku povezanost iako koliko god da smo slični opet smo različiti,on je avanturističkog duha, muškarac za žene.Kad ga gledam u oči imam osjećaj kao da ga znam iako ga u biti ne poznam.Jedanput  se meni i njemu dogodio dejavou kad smo bili skupa.Nije mi baš jasno to s njim,jer mi baš ne izgleda kao pouzdana osoba za nešto trajnije. Osjećam jaku povezanost,privlačnost,ali kao da tu ima još nešto više.

Ne znam da li se taj novi početak odnosi baš na njega, za to bi trebalo otvoriti tarot i to tako da ili ti ili on promiješate karte.

Nedavno sam sanjala baš večer kad sam ga opet vidjela netko mi pokazuje groblje koje izgleda pomalo pusto i na njemu u pravilnim razmacima stoje velike četverokutne ploče(kao  kocke) sve su bijele,na jednoj od njih uklesan je anđeo,ali samo na jednoj od njih. Ja pitam kakvo je to pusto groblje, tužno,nikad ne bih htjela biti pokopana na takvom groblju. Zatim mi prijateljica koja mislim da je držala dijete u krilu (inače ta prijateljica i je majka), pokazuje na dvije krletke,u jednoj je bijeli papagaj(mislim da su bili papagaji,a možda samo neka ptica),a u drugoj šareni prevladava mu boja roza.Pored tih krletki pokazuje se broj 2, 22 ( mislim da su bili odvojeni,uglavnom znam da su bile tri dvojke).Ona mi pokazuje na šarenog papagaja i izričito mi govori da ga bolje pogledam,ja se približim i promatram.Papagaj kad je bio svjestan da ga bijeli voli i želi nasmiješi se sramežljivo i kljunić mu se razvuče u osmijeh.I ja sam vidla da mu je bilo jako drago.

Bojim se da ovo groblje ukazuje da na krivom mjestu tražiš ljubav...... Bijeli papagaj je čista prijateljska ljubav, šareni simbolizira tvoje potrebe i očekivanja, međutim tvoja prijateljica je vjerojatno tvoj alterego, tvoje drugo ja koje ispravno vidi stvari...dijete u njezinom krilu je tvoj arhetip djeteta, mislim da bi trebalo kod tebe raditi na iscjelivanju unutarnjeg djeteta, koje je naivno uletjelo u životnu zamku i povrijeđeno se jedva izvuklo van. Krletka ima svoju simboliku, bojim se da ne ponoviš grešku i ponovo budeš zarobljena misleći da je to ljubav.

Ovi snovi mi još nisu jasni. Znala sam sanjati još i ljude sa crnim malim očima koji mi žele kao zlo, ali ja se borim protiv njih i nedam im da njihova riječ ima jaču jačinu od moje. I  u  stvarnom životu mi se dešava(poslije mora),kao da imam osjećaj da se moram okrenuti i onda vidim dugu,ali nešto mi govori da to nešto znači(možda je to moja iluzija,iako mi nije jasan taj osjećaj i duga,ali možda vi o tome imate kakvih saznanja).

Ovo su snovi upozorenja da si se doista i okružila nedobronamjernim ljudima.Bojim se da se ovdje ipak radi o nerealnim očekivanjima neke čudesne promjene.

Jednom sam sanjala da sam trudna i kupujem poklon za svog muža i žena koja sjedi podalje na stolcu i zna mog muža jako dobro imala je s njim neki odnos.Ja hoću kupiti parfem black & white,ali ona mi kaže da kupim blue moon,da on to obožava i da neću pogriješiti.I ta žena i taj muškarac  su poznate filmske osobe, a ja sam nosila dijete tog muškarca koji je u stvarnom životu dobio dijete na datum 18.4.6 (moj san 946,malo mi je čudna ta koincidencija),kao što sam to jutro (poslije sna)  vidjela ženu koja je nosila crvenu ružu i ja sam u tu ružu buljila, nisam znala šta tako gledam u tu ružu,da bi kasnije saznala da postoji ruža pod imenom blue moon (isto tako možda to nije ništa,ali zaintrigiralo me).

 Važno je kada je san sanjan. Blue moon, plavi mjesec je simbol romantičnih tlapnji, zaljubljenosti u ljubav (ruža), a ne u osobu, znak je nečeg nestvarnog, nerealnog, nedostižnog, iluzije. Mirisi su hlapljive tvari, nešto prolazno....

Oprostite što je ovo jako dugačko i podrobno,ali želim da vam opišem sve kako treba da bi imali bolju sliku o svemu tome,a i možda vama nešto od ovoga posluži kao tema za vaš odličan blog.

Inače rođena sam 9.1.1980 podznak strijelac

Oprosti, numerološku analizu ti neću raditi, to je puno posla i to naplaćujem. Predlažem ti jedno detaljno savjetovanje (možda čak i arhetipsku analizu) kod nekoga tko ti ulijeva povjerenje....

Srdačno te pozdravljam!

Irida

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SIJEČANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Jutro. Sretnu i lijepu nedjelju vam želim. Lp

  24.01.2021. 08:19h
 • Član DeVeTDeVeT

  jutro...

  22.01.2021. 14:02h
 • Član iridairida

  evo, meni je sada jutro, imam pokvaren bioritam...

  22.01.2021. 12:37h
 • Član Luce malaLuce mala

  Jutro u 14:49? Kome? :)

  22.01.2021. 10:10h
 • Član DeVeTDeVeT

  jutro....

  21.01.2021. 14:49h
 • Član DeVeTDeVeT

  LN...

  20.01.2021. 22:42h
 • Član bglavacbglavac

  Laku noć magicudi. Snivajte lijepe snove!

  20.01.2021. 21:52h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

ŠTO MI GOVORI MOJ SAN? - DOBILA SAM PORUKU U SNU, NAPISANU NA OGLASNOJ PLOČI ŠTO MI GOVORI MOJ SAN? - Sanjala sam: Dvorac, lift i smrznuto meso