Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član rea

Upisao:

rea

OBJAVLJENO:

PROČITANO

592

PUTA

OD 14.01.2018.

Klasifikacija entiteta - Demonski entiteti

Klasifikacija entiteta - Demonski entiteti
"Najveća prevara vraga je kad te uvjeri da ne postoji!"

Demonski entiteti

"Najveća prevara vraga je kad te uvjeri da ne postoji!"

C. Baudelaire: Le Joueur genereux

Htio bih napomenuti da sam, iako svjestan činjenice da je pojam "demonski" bremenit religioznom, povijesnom i kulturološkom simbolikom i uvjerenjima (tj. programiranjima), odlučio u tekstu koristiti taj pojam zbog lakšeg referiranja na dosadašnje radove iz ovog područja. Općenitiji pojam koji bi se mogao koristiti su mračni ili entiteti tame, jer bi se tako obuhvatila sva bića opredijeljena protiv Svjetla i kreativnog potencijala koja žele manipulirati i dominirati ljudima kako bi zloupotrebljavali kreaciju.

M. Martin kao crkveni egzorcist umjesto demona češće koristi pojam zloduh (engl. evil spirit) ili nečisti duh (engl. unclean spirit), možda stoga što izvorna grčka riječ daimon nema negativno značenje.

Baldwin, kao što je i za pretpostaviti, svoje pisanje o demonskim entitetima temelji na svojoj kliničkoj praksi, neopterećen filozofskim i religioznim stavovima, pa kaže:

"U kliničkoj praksi ne treba brinuti zbog religioznih pretpostav-ki. Bez obzira radi li se o mašti, arhetipu, kolektivnoj halucinaciji, masovnoj hipnozi, projekciji vjerovanja terapeuta ili nečem drugom, ponavljam, izgleda da sile tame postoje u nekom obliku u ovom realitetu. Bića tame su po svoj prilici prisutna i aktivno uključena u našu osobnu i planetarnu evoluciju.

Otkrivanje i oslobađanje od ovakvih entiteta, nazivali ih mi demonima, vragovima ili mračnim entitetima, rezultira ukupnim poboljšanjem stanja, nestajanjem niza simptoma i promjenom u dinamici odnosa s drugima. Pri procesu oslobađanja osobito treba voditi računa o sljedećim karakteristikama ovakvih entiteta:

• Nikada nisu bili inkarnirani u ljudskom tijelu, a ako imaju takva sjećanja, ona proizlaze iz iskustva nakačenja na neku živuću osobu i pokušaja preuzimanja kontrole nad njom.

• Mrze ljudski rod.

• Preziru Isusa Krista, gadi im se spomen na njegovo ime i imena koja su ljudskom rodu simboli dobra (npr. Majka Božja, Arhanđeo Mihael)

• Bez iznimke su prevaranti, netko kome se nikako ne može i ne smije vjerovati.

• Mnoštvo entiteta koji su na dnu mračne piramide ne ponašaju se po vojničkom ustroju, već kao da su prepušteni sami sebi djeluju nekoordinirano, vođeni vlastitim porivima. Moć im nije dana već je se žele domoći silom, ne birajući sredstva

• Čini se da su entiteti na višim razinama zapovjednog lanca jako dobro ustrojeni i disciplinirani

• Ne iskazuju (na sreću) lojalnost i odanost dužnosti koju obavljaju, u stalnom su međusobnom natjecanju, nepouzdani i prevrtljivi, skloni kritiziranju drugih i slabo organizirani, što ne čudi obzirom da nemaju prave nagrade za ono što naprave; "sretni" su što nisu dodatno kažnjeni i što im je uopće dopušteno da dalje postoje.

• Jako su prestrašeni od kazne za moguće slabe rezultate, a kazna je odlazak u "jamu", što je izgleda vrlo neugodno mjesto u kojem su se već imali prilike naći i koje je neka kombinacija samice i dodatnog mučenja, uz zastrašivanje da će tamo ostati do vijeka i da će prestati postojati ako ne obećaju da će se drugi put bolje potruditi. Uz "jamu", Modi spominje i neke nadasve slikovite mogućnosti kazne: komadanje, guranje u vatru, bičevanje kožnim remenom sa šiljcima ili guljenje kože i tjeranje da se pojede vlastita koža.

• Demonski entiteti ne mogu imati na sebi nakačenje, pa ih drugi entiteti ne mogu zapojesti.

Prema Baldwinu, demonski entiteti se drže u mračnom zatočeništvu, natjerani na potpunu poslušnost nadređenima po osnovi sljedećih triju obmana:

• Prva i najvažnija obmana je da oni ne znaju da, kao stvorena bića, nose u sebi božansku iskru (Svjetlo), bez obzira što su posrnuli anđeli. Nadređeni su ih uvjerili da u sebi ne nose ništa drugo osim tame. Nepriznavanje Boga (Kreacije čiji su sastavni dio) je prevara od primarne važnosti. Jednom kada povjeruju da nemaju Božansku iskru u sebi, počinju vjerovati da mogu biti poništeni i vjeruju da im Svjetlo može nanijeti štetu. Tako počinju bespogovorno poštivati bilo koju primljenu zapovijed.

• Uvjereni su da mogu biti u potpunosti uništeni, da mogu prestati postojati. To je prijetnja koja ih stalno prati. Puko preživljavanje postaje osnovni motiv njihova djelovanja.

• Demonska bića se gotovo u pravilu boje Svjetla. Njihovi za-povjednici uvjerili su ih da se klone Svjetla, kako ne bi bili spaljeni i uništeni. Naravno, ako se budu klonili Svjetla nikada neće doći u priliku da išta saznaju o njemu pa tako obmana i njihova kontrola može potrajati.

Kategorije demonskih entiteta

Postoji nekoliko kategorija ovih bića tamne energije (engl. dark-energy beings) koje tvore mračnu piramidalnu hijerarhiju, počevši od najmanjih koji prijete, galamdžije su, mučitelji i rušitelji, pa do tzv. Promatrača koji su često prisutni prilikom postupka egzorcizma i može ih se pojaviti i više od jednoga. Oni promatraju raspoređeni u koncentričnim krugovima i to što vide prenose svojim nadređenima. Prema Baldwinu, čini se da iza svakog demonskog entiteta koji je nakačen na živućeg čovjeka postoji niz drugih koji stoje u "redu za čekanje" (princip sličan zubima morskog psa?) i ako se izvede egzorcizam sljedeći u redu će pokušati zauzeti njegovo mjesto. Moguće da je opisan mehanizam još jedan što nakon klasičnog egzorcizma žrtva ponovno počinje pokazivati jednake simptome posjednuća. Izgleda da to nema veze s bilo kakvom posebnošću i "ispitom vjere", već nedovršenim poslom egzorciste.

Kako se ide prema vrhu piramide, više pozicionirani iz ove hijerarhije imaju zvučnija imena i inteligentniji su, sofisticiraniji, upućeniji i imaju više toga za reći. Neki od njih uzimaju imena kao što su Želja, Pohlepa, Strah, Ponos, Masturbacija, Mržnja, Pušenje, Bol ・E kako bi pokazali koje im je područje djelovanja na domaćinu. Što je entitet viši u hijerarhiji to će biti teže (ako ne i nemoguće) oslobađanje, jer će isti držati da ima previše za izgubiti i ponuda rehabilitacije i nastavka puta u Svjetlo izgledati će mu kao prevelik rizik. Oni su dugo, marljivo i mukotrpno radili kako bi se izborili za svoje mjesto i status, pa im bilo kakva "alternativa" izgleda potpuno besmisleno i opasno (zvuči li vam ovo poznato?).

Nadalje, i ovdje postoje simptomi karakteristični za svaku hijerarhiju: najniži u hijerarhiji demonskih bića su toliko beznačajni da su doslovno bezimeni. Istovremeno se pokušavaju lažno predstaviti kao "veliki šef": Sotona, Lucifer, Belzebub, koji je osobno izvršio posjednuće. Kada ih se podsjeti da bi netko "odozgo" mogao doznati za ovakvo lažno predstavljanje, nastaje panika u strahu od kazne.

Isto tako, ako ih se upita za ime šefa razmeću se titulama kao što su: Najveći, Onaj koji zna, Najmoćniji, Vječni, itd. U svakom slučaju više nalikuju na male pse koji puno laju, a ne grizu.

Djelovali samostalno ili u grupama, demonski entiteti imaju zadatak nanijeti najveću moguću štetu ljudskom rodu, stvarajući što više boli i straha, a u tome često koriste simbole iz psihičke memorije i religiozna vjerovanja napadnutoga, kako bi dobili što snažniju reakciju.

Primarni zadatak je ometanje, zagorčavanje i uništavanje obiteljskih veza i uspjeh na tom planu smatra se važnim postignućem.

Naravno, pokušavaju utjecati na svaki oblik ljubavi bez izuzetaka, kao što pokušavaju "minirati" sva nastojanja, od individualnih do institucionalnih, koja bi trebala voditi k boljitku i humanijem životu na ovom planetu.

Baldwin dalje objašnjava kako demonski entiteti mogu raditi umreženi ili u grupama, i specijalizirati se za napadanje određenih grupa: obitelji, žena, muškaraca, homoseksualaca, liječnika i terapeuta, duhovnih učenika i učitelja, vodstava korporacija i država, religijskih vodstava, javnih službi, narkomana, itd. Izgleda da su više pozicionirani u ovoj hijerarhiji zaduženi za određene geografske regije.

Modi spominje dvije osnovne grupe demonskih entiteta. U prvu bi grupu spadali nespecijalizirani demonski entiteti opće namjene (engl. General-purpose), koji se pokušavaju nakačiti i utjecati na bilo koje ljudsko biće kako bi stvarali probleme. U drugoj su oni koji imaju posebnu svrhu kod domaćina na kojega su nakačeni, zato što i sam domaćin ima neku posebnu životnu misiju s koje ga ovakvi demoni pokušavaju skrenuti.

Izgled i oblici demonskih entiteta

Tijekom rada s ovakvim entitetima u postupku oslobađanja, oni se domaćinu mogu prikazati kao neka od "zlih" životinja kao što su zmije, škorpioni, pauci, gmizavci, lešinari, šišmiši, vukovi, vodorige, itd. Mogu se pojaviti i kao zaokružene tamne sjene ili mase, što zna biti popraćeno pozadinskim crvenilom. Vidoviti ljudi ovo mogu percipirati kao tamne oblike obrubljene aurom žućkasto bijele boje (kao kod gnojno inficirane rane) i ponekad se mogu vidjeti u klasičnom obliku vraga crvene boje, što bi moglo samo potvrditi da se koriste ustaljenim ljudskim simbolima za Zloga. Ako su im oči vidljive one su prodorno crne, često crvene kao užareni ugljen ili rjeđe prijeteće narančaste, ili zle i žućkaste kao u razjarenog vuka. Ovaj detalj s očima je vrlo važan u postupku oslobađanja, jer se po njemu može lako utvrditi je li biće koje se pojavljuje dobronamjerno ili zlonamjerno, obzirom da se demonski entiteti mogu pretvarati da su dobronamjerna bića (što uključuje i figure voljenih osoba), ali ne mogu predugo zadržati prirodan i bistar izgled ljudskih očiju.

Ovo vrijedi i u slučaju njihova pretvaranja da su duhovni vodič koji je došao iz Svjetla i čije oči trebaju isijavati čisto svjetlo.

Pojavu lažnog i obmanjujućeg predstavljanja demonskih entiteta u svojoj je praksi nalazila i Modi.

Opis izgleda demonskog entiteta mogao se čuti u dokumentarnom filmu Jupiter's wife, 1995. gdje glavna protagonistica koja "čuje glasove u glavi" kaže da joj se pojavio Sv. Mihael u svoj svojoj veličini i blještavilu, i koji ju je pogledao svojim mračnim zeleno sivim očima i naredio da ode u Texas, gdje je ostala tri godine, nakon čega je izgubila skrbništvo nad svoje dvoje malodobne djece.

Evo kako je to izgledalo u slučaju jedne seanse koju je vodila Tamara 10.02.2011.:

Damir [...] Ne znam, kao da je netko sa strane upalio svjetlo, a da mu to nitko nije rekao. Tako se osjećam.

Tamara Ajde pogledaj da li postoji mogućnost da je još netko tamo.

Damir (duža pauza) To je neko svjetlosno biće koje to radi, ali ne znam tko ga je pozvao. Ako mu kažem da to prestane raditi onda točno vidim da se kugla (pronađeni entitet, op. a.) ponovno oporavlja u svom mraku.

Tamara Zašto si rekao da to prestane raditi?

Damir Pa čisto za probu da vidim što će se dogoditi. Kada kažem "nemoj to raditi" onda on to prestane raditi i onda se počne oporavljati kugla. Samo me zbunjuje odakle on tu i tko ga je pozvao.

Tamara Pa pitaj. Pitaj ga. Pogledaj ga kako izgleda pa ga opiši.

Damir (smiješak) On smiješno izgleda zato što ima krila i ima zlatnu auru i vrlo je u stvari smiješno što ima krila. Ali ne mogu reći da ima bilo što drugo nego da ima značajna krila.

Tamara Dobro, a pogledaj mu lice što vidiš na licu? Ima lice?

Damir (pauza) Ima. To je neko žensko lice. (smiješak) Ne znam smiješno mi je kad obraćam pažnju na to biće.

Tamara Pa opiši mi što vidiš sve na licu?

Damir Pa vidim čitavo ... čitavo lice. Visoko čelo. Važan je nos i visoko čelo iz nekog razloga.

Tamara Dobro, kakve oči ima?

Damir (duža pauza) Hm, nije to nešto u redu. Nisu to dobre oči. To nije dobro.

Tamara Opiši mi.

Damir Te oči na trenutak, kao kad trepneš su jarko crvene pa onda opet nisu.

Tamara Dobro, pitaj to biće ima li ime, tko je to? Što tu radi?

Damir (duža pauza) Ne znam da li mogu s njime komunicirati ali imam neko ime koje se javlja, to je Arihel.

Tamara Arihel? Tako si rekao.

Damir Da.

Tamara Je li ti još smiješno?

Damir (teško diše) Pa nije, sada kao da sve to bježi, kao da nestaje skupa s kuglom, kao da želi pobjeći (pokazuje rukom gore lijevo).

Još jedan interesantan detalj, izgleda karakterističan za povezanost s mračnim silama, spominje se u transkriptu gdje Modi pronalazi Georgea, prizemljenu dušu koja je krivom odlukom pala pod demonski utjecaj:

Dr. Modi: "Provjeri i vidi jesi li povezan sa Sotonom"

George: "Da, crnom žicom ili cijevi. Ima i drugih ovdje. Svi su poslati od Sotone.

Ostalo

• Implantati nisu entiteti u pravom smislu riječi jer nemaju svoju svijest. To su umeci kakve su pojedine osobe u promijenjenom stanju svijesti mogle vidjeti kao neke sitne naprave.

Nekada kao crne niti koji iz pojedinih dijelova tijela i vrlo često čakri, idu prema vanzemaljskim laboratorijima, a koje su korištene za prikupljanje informacija o domaćinu na kojem su bile nakačene.

Baldwin ovo tumači interesom vanzemaljaca za proučavanje ljudi na Zemlji (kao što ljudi proučavaju laboratorijske životinje). Ovakvi slučajevi na koje je naišao u kliničkoj praksi, privukli su njegovu pažnju, te je izdao i zasebnu knjigu u kojoj dotiče problematiku otmica (abdukcija) od strane vanzemaljskih inteligencija.

Kao drugi primjer spominje posljedice postojanja kristalnih (fizičkih) implanta-ta iz doba Atlantide, kojima se po svoj prilici stanovništvo držalo pod kontrolom; nešto što nam "moderna civilizacija" tek treba ponuditi. Takvi implantati imali su za posljedicu ostavljanje tragova u eteričnim tijelima osobe inkarnirane u sadašnje vrijeme. Obzirom na prirodu nakačenja, klasično slanje u Svjetlo nije primjenjivo i Baldwin je u ovom slučaju tražio asistenciju "duhovnih kirurga" da uklone ovakve umetke i sve eterične uzorke u fizičkom, psihičkom, emocionalnom i eteričnom tijelu osobe, te da ponište sve posljedice djelovanja umetka.

Modi daje nešto drugačije informacije o ovoj pojavi te kaže da je Zli postavio mnoge komunikacijske centre, koji su povezani crnim nitima s različitim ljudima na našoj planeti i drugim mjestima. Radi se o manifestiranim kreacijama koje imaju izričito negativan utjecaj na onoga na koga su spojene.

• Elektronički uređaji, Baldwin ih navodi iako nije riječ o entitetima u doslovnom smislu, već više o simptomu. Sveprisutnost električnih polja kao i elektromagnetskih zračenja uređaja koji nas okružuju mogu kod nekih osoba izazvati paranoju, te počnu vjerovati kako ih takvi uređaji na neki način kontroliraju (ovo ne treba brkati s današnjom manje ili više stvarnom ovisnošću o npr. ekranu i njegovim sadržajima).

Takva stanja mogu biti naznaka razvoja nečega što se klinički može svrstati u skupine tzv. stalnih sumanutih stanja (F.22 iz MKB-10). Drugi razlog ovakvome stanju mogao bi biti napad demonskog entiteta koji je dobro obavio svoj zadatak, a može završiti hospitalizacijom žrtve u psihijatrijskoj ustanovi. Allen navodi telefone i računala kao primjere uređaja preko kojih je moguće izvršiti psihički napad, pored slanja misaonih formi.

• Niti, vrpce (engl. cords) spominje Sagan u kontekstu toksičnih povezanosti između dvije osobe. Ovakve niti su svo-jevrsne cijevi za gotovo neprestani protok energije i emocija.

Ovakve se forme mogu stvoriti kroz dugotrajnu i emocionalno nabijenu međusobnu povezanost i mogu biti između:

° majke i djeteta, jer fizičko prekidanje pupkovine nakon poroda ne mora značiti i prekid na eteričnoj razini. Bliska veza između majke i djeteta tako od one poželjne u prvim godinama može prerasti u ograničavajuću, obilježenu naizmjeničnim emocijama ljubavi i mržnje,

° ljubavnih, bračnih ili poslovnih partnera ili članova obitelji. U slučaju toksičnih povezanosti među bračnim partnerima, one sve češće završavaju razvodima koji mogu biti vrlo iscrpljujući, jer dugogodišnju povezanost bivši supružnici nisu znali prekinuti na drugačiji način (ako su je neki uopće i uspjeli prekinuli nakon rastave),

° osobe i fragmenta preminule osobe, kada toksična povezanost stvorena za života fragmentu (prizemljenoj duši) pokojnika smrt neće predstavljati nikakvu prepreku da nastavi svoju vezu s živućom osobom,

° osobe i bića iz nižeg astrala ("mali ljudi") koji preko ovakve povezanosti mogli preko osobe uživati u materijalnim užicima,

° karmički povezanih osoba koje ovakav vid veze zadržavaju kroz više reinkarnacija.

Mjesta spajanja na tijelu su najčešće oko predjela pupka, ali i u predjelu srca, s time da vrpca može npr. na jednom kraju biti povezana s pupkom, a na drugom sa srcem. Prema Saganu, ovakve tvorevine su kandidati za tretman kao i kod slučaja pronađenog nakačenja entiteta; treba ih počistiti jer mogu biti dugotrajan i tvrdokoran izvor najrazličitijih ograničenja i imati za posljedicu energetsko iscrpljivanje.

Vrpcama se dosta bavila i Allen, te povezanosti dijeli na pozitivne (primjer majke i djeteta) i negativne (psihički napad ili nesvjesno stvaranje povezanosti). Daje i neke dodatne podatke o izgledu vrpci, pa je tako npr. boja vrlo starih, neaktivnih ili mrtvih vrpci standardno tamna, crna ili smeđa, one su tanke i beživotne za razliku od funkcionalnih vrpci koje su debele, snažne, pulsirajuće i energične. Prema mjestu na koje su vrpce nakačene može se nešto doznati i o namjeri onoga tko stoji s druge strane, nakačenja na leđima indiciraju da osoba ne želi biti otkrivena. Za postojanje negativnog (toksičnog) povezivanja može biti simptomatičan osjećaj povlačenja i pritiska na mjestu spajanja.

U slučaju povezanosti karmičkog porijekla Allen napominje da se takva vrpca neće moći ukloniti prije nego li se s karmička lekcija ne osvijesti, iskusi, nauči i u potpunosti razumije i integrira.

Na kraju navodi i da su česta mjesta spajanja sedam čakri na tijelu i opisuje kakve posljedice ima spajanje na pojedinu čakru. Ovdje ću spomenuti samo moguće posljedice spajanja na čeonu i krunsku.

Spajanje na čeonu čakru, može imati za posljedicu psihičko uznemiravanje, stvaranje problema s imaginacijom, koncentracijom, snovima, duhovnom svjesnošću, nemogućnošću meditiranja, opsesivnim razmišljanjem o jednoj te istoj osobi (onoj koja je na drugom kraju vrpce), itd. Slično tome, u slučaju krunske čakre, osoba bi mogla imati problema s meditiranjem, duhovnim aktivnostima i svojom povezanošću s Izvorom i duhovnim sferama.

Demonske naprave

Modi navodi inertne naprave, nalik na mehaničke uređaje, te ih objašnjava kao pomoćna sredstva koja koriste demonska bića.

Takve naprave mogu biti namjenske, stvarajući točno određeni simptom ili problem, ali i višenamjenske, stvarajući niz problema.

Neke od njih po svojim svojstvima nalikuju na implantate vanzemaljskog porijekla koje je spominjao Baldwin, i ovo bi mogla biti još jedna od indikacija da je demonska i vanzemaljska sfera na neki način povezana.

Tijekom vremena Modi je na osnovu sakupljenih podatka napravila klasifikaciju ovakvih naprava.

• Naprave za fizički pomak: Te naprave uzrokuju neku vrstu mehaničkog pomaka (guranje, povlačenje ili pritiskanje) na dio tijela na koji su aplicirane. Različitih su oblika i veličina, a mogu izazvati najrazličitije pojave kao što je pritiskanje živca, tetiva, trošenje hrskavice zbog trenja dviju kosti, razdvajanje dviju kosti i istjecanje tekućine za podmazivanje u okolno tkivo, itd.

Aktivne

izgledaju kao vijci ili šipke i vrše pritisak kako bi tkivo bilo maknuto iz uobičajene pozicije, ili guraju dijelove tijela kako bi se izazvala bol i disfunkcija na različitim mjestima.

Pasivne

su po funkciji jednake aktivnima, ali su daljinski upravljane tako da utječu na osobu vanjskom pobudom samo kad su uključene. Prijavljeno je postojanje tri vrste ovakvih naprava:

° Naprave nalik radio prijamniku ・E demoni "odašilju" misli i informacije prema napravi koja ih dalje prenosi na osobu, izazivajući željenu reakciju.

° Prijemnik s aktivnim elementom sličan prethodnom, s tim što ima još dodatni mehanizam kao klip, pomičnu ruku ili neki sličan mehanizam koji može izvršiti neku jednostavnu kretnju.

° Srebrni štap može prilikom aktivacije simulirati električni impuls uzduž živca.

• Naprave za usmjeravanje i pojačavanje: Ova grupa naprava se koristi za usmjeravanje demonskih misaonih formi prema ljudskim bićima s ciljem utjecanja na ljudske misli:

° Tanjur za usmjeravanje nalik je satelitskoj anteni i koristi se za usmjeravanje misli.

° Generator vala je odašiljač "vala" koji prenosi misli demona na osobu.

° Generator stojnog vala "šalje" valove iz dva generatora vala, koji su nasuprotni i upereni prema osobi na koju se želi vršiti utjecaj. Konačni učinak je bitno jači nego u slučaju generatora sa samo jednim valom.

• Upijači energije

° Crni upijači energije su sačinjeni od crne ljepljive mase i mogu biti naneseni na različite dijelove tijela. Primarno ih nalazimo na živčanom sustavu čije normalno funkcioniranje trebaju omesti. Isto tako mogu ometati duhovne impulse iz Svjetla, kao i samo Svjetlo. Upijanjem energije čine osobu na kojoj se nalaze kronično umornom, pospanom i bezvoljnom.

° Žutozelena sluz se primarno koristi u probavnom traktu, tako da uzrokuje probavne smetnje što stvara neugodu, a ponekad i bol.

• Daljinski upravljane naprave i centri

° Crni kišobran ili zavjesa postavljaju se između osobe i Svjetla kako bi se oslabila duhovna snaga i vodstvo iz Svjetla.

° Upravljački i komunikacijski centri postavljeni su u drugoj dimenziji/realitetu od strane Zloga i njegovih demona. Imaju upravljačku, promatračku i komunikacijsku funkciju. Osobama su prikazani kao ogromne kapi viskozne mase, različitih veličina i oblika (često trokutastih). Iz njih mogu izlaziti stotine i tisuće crnih ili sivih niti kojima su povezani s raznim osobama na na planeti, a na koje vrše neku vrstu utjecaja. Centri su spojeni s Zlim i njegovim demonima, koji vode ovakvu operaciju. Prema opisanim iskustvima, izgleda da je problem s ovakvim tvorevinama teško rješiv, a njihovo onesposobljavanje prilično uzaludan posao: ako se zatraži pomoć od strane snaga Svjetla, one će ih uništiti prekrivajući ih svjetlosnim prekrivačima, ali snage Zloga ih nakon toga brzo ponovno osposobe, i to zahtijeva stalnu bitku.

Modi kaže da su nebrojene osobe ponavljale kako su im anđeli (bića Svjetla), preporučili svakodnevnu molitvu za zaštitu i molbe za uništavanje takvih centara i otklanjanje iz osoba svega onoga što im ne pripada (preko čega se i vrši utjecaj na njih). Koliko god ovo izgledalo humano, postavlja se pitanje ne uplitanja u slobodnu volju bića koja grade takve "kontrolne centre", kada navodimo bića Svjetla da ih uništavaju.

U nastavku Modi navodi i neke druge pojave koje predstavljaju načine utjecaja demonskih entiteta na ljudska bića:

• Usmjeravanje misli preko grupe demona: Riječ je o radu više demona na daljinskom utjecanju na osobu, što u svom načinu djelovanja ne zahtjeva postojanje neke izvršne naprave

• Usmjeravanje i pojačavanje misli ljudskih štovatelja Zloga također zahtjeva rad više demona, s ciljem usmjerenog negativnog djelovanja njihovih misli na određene osobe. Učinci ovakvih naprava i aktivnosti su najrazličitije fizičke i psihičke smetnje. Putem njih mogu utisnuti misli, stavove, glasove, vizije, opsjednuća, utjecati na pamćenje i koncentraciju te projicirati zbunjujuće vizije, posebice za vrijeme postupka oslobađanja.

Stupnjevi nakačenosti

Prikaz stupnjeva nakačenosti trebao bi nam pomoći u razumjevanju djelovanja entiteta na domaćina. S. Allen ih jednostavno dijeli na: nakačenja (na auru domaćina), koja se nazivaju i opsesijama, i posjednuća (entitet je ušao u fizičko tijelo) koja su puno rjeđa, mada kaže kako se u praksi često događalo da netko dođe s uvjerenjem da je posjednut.

ttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/hr/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

KOLOVOZ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2020. 04:45h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi. sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Lp

  05.08.2020. 04:51h
 • Član bglavacbglavac

  Nema. Lp

  03.08.2020. 08:28h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bez slobode - nema života.

  03.08.2020. 00:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ratovi traju i po nekoliko godina. Ljudi se u ratu bore za život. A ćovjek se svaki dan bori za život, bilo rata ili ne. Život bez slobode i nije neki život. Zato , u ovim vremenima oduzimanja slobode, moramo se boriri za slobodu, jer bez slobode - nema

  02.08.2020. 23:59h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ahoj...

  02.08.2020. 23:54h
 • Član iridairida

  ahoj Edine!

  25.07.2020. 14:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Klasifikacija entiteta -neljudski entiteti Stupnjevi nakačenosti